QUOTE(kriisvika @ 2008 10 26, 13:23)
padarem mes ta zele torta, o mano dukryte net neparagavo, tai teko mamoms valgyt is naturaliu kompotu
bet uztai visi vaikai kimso bulvytes. prikepiau bulvyciu fri ant alyvuogiu aliejaus, tai i ta torta net neziurejo
. Vat ir taip būna
QUOTE(Čili @ 2008 10 26, 13:13)
sveikos,
nu tragiška padėtis su mažosios kakliuku - plinta raudonumas,šlapiuoja... Kątik ramunėlėm nuploviau, reiks vėl tepti hormonais O taip ranka nekyla...
o kam tu jį išsiuntei?
. Mano mažutei tas pats, matyt (tos šlapiuojančios vietelės dar ir smirda kažkaip
) - tik užvakar atradau kas mum padeda - Vitellos Ictamas (ichtiolas + cinkas tepale, nes grynas cinkas - anė kiek nepadėjo
) - išdžiovina ir oda baltutė
, tik kol aks dar kasdien tepu - nes dar vis atsiranda..
QUOTE(Gosiuke @ 2008 10 25, 22:25)
Kazkaip mes su savo tom kojytem tebevargstam, bet va plius nugara bei pilvas labai sausi pasidare. Ir dar sildyma kaip tik ijunge.
O kedru alieju pati dazniau geriu Kartais maziu pateplioju, nes gert atsisako
. vargšiukas.... mes irgi nė kiek nejudam priekin su dičke.. tik "atgal"
..
O alieju ji geria - mielai
, žodž - "tikiu", kad gerai vitaminai ten ir toliau kasdien duodu
(
tept dar taip ir netepėm - svistmedžiu džiaugiamės).
a Kaune myte susimatysim?
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 25, 12:14)
o gal kas renka ir sistemina nauja info?
aš sau naudingą susikonspektuoju
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 25, 12:14)
dekui, nugi laukiam labai keliones buvom per velykas - nelabai seniai. o seneliai Greta mate isvis gal pries 3 - 4 savaites, bet jau nebegali be jos tai baigia mane isvest is proto - kasdien pasijungia skype ir ikalbineja mus pirkt bilietus nes nebegali be Gretos nu jau nedaug liko, gal atsilaikysim Siaip bus mano pirma kelione vienai su Greta, (o mums keliones su ja visada pilnos nuotykiu) tai net nezinau, kaip cia man seksis
Rubu tai, galvoju, siltu nelabai turim.. net saliko su pirstinem neturim cia dar nereikia..
na, tai seneliams labai faina staigmena bus
. O čia -jo, pirštinių jau kartais reik
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 26, 14:47)
jei pastebejai kokiu klaidu, prasom pasakyti - ateity pataisysim
pritariu -
kas netikslu - atnaujinkim visos,kuri pastebės - pasirašom, o po to, kai sutarsim, akstemą atidaro - pasakysim. Ar ką pan. sumąstyt reik, pvz. - "etatinę" temų atidarinėtoją paskirti
Papildyta:
QUOTE(lawanda @ 2008 10 26, 19:02)
mano mazajam pagaliau nuo vakar susinormalizavo viduriai, bet isbere pilvo apacia, zandus ir smakra
idomus sutapimas, viduriai normal ir iskart berimas issoko
nu jo.. . Bet tai viduriukai - oi, kaip svarbu
(pas maniškes pvz., pas vieną dabar stipriai užkietėję, o kita - kibirais tr.... ....
- vargas - nes abiem blogai..).
Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krenti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti.