Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VII tema

QUOTE(kriisvika @ 2008 10 26, 13:23)
labutis. na va mes jau po gimtadienio.  4u.gif
padarem mes ta zele torta, o mano dukryte net neparagavo, tai teko mamoms valgyt is naturaliu kompotu biggrin.gif
bet uztai visi vaikai kimso bulvytes. prikepiau bulvyciu fri ant alyvuogiu aliejaus, tai i ta torta net neziurejo biggrin.gif

Bulvytės labai nesveika,bet ir aš šiandiena kepsnių prikepiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2008 10 26, 03:11)
Aha, papildyti reiketu....ir nonsensus prametyti  ax.gif

pradzioje surinkti mamyciu pasisakymai, gali buti kad yra netikslumu.
as, tiesa sakant, neperskaicius tos info blush2.gif nes arba dalyvavau arba skaiciau visas AD temas ax.gif
jei pastebejai kokiu klaidu, prasom pasakyti - ateity pataisysim 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Čili @ 2008 10 26, 11:13)
sveikos,

nu tragiška padėtis su mažosios kakliuku - plinta raudonumas,šlapiuoja... Kątik ramunėlėm nuploviau, reiks vėl tepti hormonais sad.gif O taip ranka nekyla...
o kam tu jį išsiuntei? Ar tik toms,kurios užsisakė ar kaip? blush2.gif MAn labai reiktų mažulytei... Gal ir mano pačios psoriazei į naudą būtų..
nu geras,reiks ir man šitą nupirkti, o dozės skiriasi nei aquadetrimo? Mes jo net po 6 lašus geriam..

gaila unsure.gif mums kalkiuka sudocrem pagyde, ir pfu pfu pfu nebeatsinaujino. nebandet?

sviestas kaune, pas mano broli. jei jus ne is kauno, galima butu issiusti pastu.

Papildyta:
QUOTE(kriisvika @ 2008 10 26, 11:23)
labutis. na va mes jau po gimtadienio.  4u.gif

su praejusiu gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
svarbu solenizante ir jos sveciai patenkinti mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 26 spalio 2008 - 13:48
[quote=Čili,2008 10 26, 12:13]
sveikos,

nu geras,reiks ir man šitą nupirkti, o dozės skiriasi nei aquadetrimo? Mes jo net po 6 lašus geriam..

Aquadetrimo 1 ml raso atitinka 15 000 TV vit D3, o Vigantolio - 20 000 TV vit D3 1 ml, taip kaip ir iseitu, kad Vigantolis stipresnis, bet reikia nepamirsti, kad aliejinis vit. D blogiau rezorbuojamas is zarnyno nei vandeninis. Dar reikia ziureti kiek TV yra viename lase. Tiek Aquadetrimo tiek Vigantolio viename lase raso kad yra apie 500 TV vitamino D, tai taip iseitu, kad Vigantolis lasa mazesniais lasais nei Aquadetrimas, nes kaip kitaip galetu skirtis TV doze 1 ml. Tai manau, kad Vigantolio taip pat reiketu duoti ne maziau 6 lasu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 26 spalio 2008 - 14:06
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 26, 13:47)
pradzioje surinkti mamyciu pasisakymai, gali buti kad yra netikslumu.
as, tiesa sakant, neperskaicius tos info  blush2.gif nes arba dalyvavau arba skaiciau visas AD temas ax.gif
jei pastebejai kokiu klaidu, prasom pasakyti - ateity pataisysim  4u.gif

Kai turesiu laiko dar karta perziuresiu kas ten man buvo uzkliuve 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 26, 13:47)
sviestas kaune, pas mano broli. jei jus ne is kauno, galima butu issiusti pastu.
Papildyta:

Sviestas jau Kaune? Valio!!!!! Kazkas organizavosi i Vilniu parsiusti? Daddygirl, laukiam tada saskaitos 4u.gif

O as tuo taukmedziu tepu ir paraudusi uzpakaliuka, labai padeda, geriiau nei bet kokie tepalai su cinku. Nes kai pirkau is kvapu namu sviestmedi, tai ten ant etiketes buvo parasyta - tinka kudikiu uzpakaliukams. Kai maniskiui pradejo raudonuoti isange, nepadejo jokie cinko tepalai. Tai sviestmedzio daugiau uztepu, ir susitvarko biggrin.gif

Čili, ar nebandei Weledos Wecesino arba Dermatodorono? Tai vieni is nekalciausiu, bet efektyviausiu tepalu. Is homeopatiniu dar Iricaras yra. Manau reikia pabandyti, pries tepant hormoniniais.

Papildyta:
Mamytes, kurios bandet ilgalaiki homeopatini gydyma, butu idomu , kad pasidalintumet informacija, kokius zirniukus skyre homeopatai.
Mums pvz is pradziu skyre Ca Carbonicum 30 CH, veliau Ca Fluoricum CH. Dabar lyg pablogejimas, tai po savaites pradesim gerti Ca Fluoricum 200 CH.
As domiuosi homeopatija, noreciau labai pasisakymu, kokiais butent zirniukais Jus gydotes.
Aciu, lauksiu Jusu pasisakymu.
Atsakyti
Čia aprašius http://www.supermama...?...4670&st=492 esu .Kažkur...............
Atsakyti
sweikos o galit to taukmedzio swiesto pawadinima parasyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2008 10 26, 17:49)
Sviestas jau Kaune? Valio!!!!! Kazkas organizavosi i Vilniu parsiusti? Daddygirl, laukiam tada saskaitos

as organizavausi i Vilniu, bet kaip supratau cia tik sviestukas g.gif , dar ne muiliukai ar ne unsure.gif Daddygirl kaip ten su muiliukais gal jau netycia parvaziavo mirksiukas.gif

sveikutes visos 4u.gif

mano mazajam pagaliau nuo vakar susinormalizavo viduriai, bet isbere pilvo apacia, zandus ir smakra unsure.gif verysad.gif idomus sutapimas, viduriai normal ir iskart berimas issoko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 26 spalio 2008 - 18:03
4u.gif
QUOTE(kriisvika @ 2008 10 26, 13:23)

padarem mes ta zele torta, o mano dukryte net neparagavo, tai teko mamoms valgyt is naturaliu kompotu
bet uztai visi vaikai kimso bulvytes. prikepiau bulvyciu fri ant alyvuogiu aliejaus, tai i ta torta net neziurejo

lotuliukas.gif . Vat ir taip būna biggrin.gif
QUOTE(Čili @ 2008 10 26, 13:13)
sveikos,

nu tragiška padėtis su mažosios kakliuku - plinta raudonumas,šlapiuoja... Kątik ramunėlėm nuploviau, reiks vėl tepti hormonais  O taip ranka nekyla...
o kam tu jį išsiuntei?

4u.gif . Mano mažutei tas pats, matyt (tos šlapiuojančios vietelės dar ir smirda kažkaip blink.gif ) - tik užvakar atradau kas mum padeda - Vitellos Ictamas (ichtiolas + cinkas tepale, nes grynas cinkas - anė kiek nepadėjo schmoll.gif ) - išdžiovina ir oda baltutė thumbup.gif , tik kol aks dar kasdien tepu - nes dar vis atsiranda..
QUOTE(Gosiuke @ 2008 10 25, 22:25)
Kazkaip mes su savo tom kojytem tebevargstam, bet va plius nugara bei pilvas labai sausi pasidare. Ir dar sildyma kaip tik ijunge.
O kedru alieju pati dazniau geriu  Kartais maziu pateplioju, nes gert atsisako 

4u.gif . vargšiukas.... mes irgi nė kiek nejudam priekin su dičke.. tik "atgal" verysad.gif ..
O alieju ji geria - mielai thumbup.gif , žodž - "tikiu", kad gerai vitaminai ten ir toliau kasdien duodu biggrin.gif ( doh.gif tept dar taip ir netepėm - svistmedžiu džiaugiamės).
mirksiukas.gif a Kaune myte susimatysim?
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 25, 12:14)
drinks_cheers.gif o gal kas renka ir sistemina nauja info?  ax.gif

aš sau naudingą susikonspektuoju ax.gif
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 25, 12:14)
dekui, nugi laukiam labai keliones buvom per velykas - nelabai seniai. o seneliai Greta mate isvis gal pries 3 - 4 savaites, bet jau nebegali be jos  tai baigia mane isvest is proto - kasdien pasijungia skype ir ikalbineja mus pirkt bilietus nes nebegali be Gretos  nu jau nedaug liko, gal atsilaikysim  Siaip bus mano pirma kelione vienai su Greta, (o mums keliones su ja visada pilnos nuotykiu) tai net nezinau, kaip cia man seksis
Rubu tai, galvoju, siltu nelabai turim.. net saliko su pirstinem neturim  cia dar nereikia..

biggrin.gif na, tai seneliams labai faina staigmena bus thumbup.gif . O čia -jo, pirštinių jau kartais reik doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 26, 14:47)

jei pastebejai kokiu klaidu, prasom pasakyti - ateity pataisysim  4u.gif

drinks_cheers.gif pritariu -
4u.gif kas netikslu - atnaujinkim visos,kuri pastebės - pasirašom, o po to, kai sutarsim, akstemą atidaro - pasakysim. Ar ką pan. sumąstyt reik, pvz. - "etatinę" temų atidarinėtoją paskirti lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(lawanda @ 2008 10 26, 19:02)
mano mazajam pagaliau nuo vakar susinormalizavo viduriai, bet isbere pilvo apacia, zandus ir smakra  unsure.gif  verysad.gif idomus sutapimas, viduriai normal ir iskart berimas issoko  g.gif

blink.gif doh.gif nu jo.. . Bet tai viduriukai - oi, kaip svarbu smile.gif (pas maniškes pvz., pas vieną dabar stipriai užkietėję, o kita - kibirais tr.... .... doh.gif - vargas - nes abiem blogai..).
Atsakyti
Veluodamas kazkur 1.5 savaites doh.gif (atsipute vezejai pasitaike, tai teko vis ragint smile.gif ) siuntinys pagaliau Kaune.
Rytoj ji pasiims mano brolis, ir bus galima pradet issidalinima smile.gif

Gaila, bet muilams teko prabut supakuotiems pas vezejus unsure.gif , tai jei yra galimybe palaikykit juos dar kokias + 2 savaites pries naudojima... 4u.gif

Vilnietes, jums visoms vienas siuntinukas i vilniu? kokiu adresu? o ka darom su mokejimu? smile.gif

Kaunietes, ryt ir poryt, manau, galetumet, jei iseis, pasiimt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vilnele @ 2008 10 26, 15:49)
O as tuo taukmedziu tepu ir paraudusi uzpakaliuka, labai padeda, geriiau nei bet kokie tepalai su cinku. Nes kai pirkau is kvapu namu sviestmedi, tai ten ant etiketes buvo parasyta - tinka kudikiu uzpakaliukams. Kai maniskiui pradejo raudonuoti isange, nepadejo jokie cinko tepalai. Tai sviestmedzio daugiau uztepu, ir susitvarko  biggrin.gif

aha, as irgi patepu. nes irgi esu skaicius, kad afrikoj moterys vien juo vaikiuku uzpakaliukus tepa biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As grizau biggrin.gif .Tigi sventem su vyru 10metu vedybinio gyvenimo jubilieju,tai buvom i Palanga isvyke ax.gif (pasigyriau ne i tema,kaip as megstu irnesakyk.gif )

Otaip as dar del arbatu norejau paklausti- nakciai ka duoti,kad ramiau miegotu ir taip nesiblaskytu ?g.gif

Turiu jonazoles ir melisos pirkau maximoj ekologiskam skyreli,idomu ar gerai?Tu cia eksperte ax.gif ir tu *GREISI* ax.gif

Ir dar kokias kruopas kosems perki is to skyrelio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 26 spalio 2008 - 23:58
smile.gif

QUOTE(ausru @ 2008 10 26, 14:04)
Aquadetrimo 1 ml raso atitinka 15 000 TV vit D3, o Vigantolio - 20 000 TV vit D3 1 ml, taip kaip ir iseitu, kad Vigantolis stipresnis, bet reikia nepamirsti, kad aliejinis vit. D blogiau rezorbuojamas is zarnyno nei vandeninis. Dar reikia ziureti kiek TV yra viename lase. Tiek Aquadetrimo tiek Vigantolio viename lase raso kad yra apie 500 TV vitamino D, tai taip iseitu, kad Vigantolis lasa mazesniais lasais nei Aquadetrimas, nes kaip kitaip galetu skirtis TV doze 1 ml. Tai manau, kad Vigantolio taip pat reiketu duoti ne maziau 6 lasu.

Mums vaistinėje sakė, kad aliejinio vit D reikia duoti mažiau nei vandeninio vit D g.gif . Aš duodu po 2 lašus.

O natūralius žuvų taukus ar duodate?

QUOTE(Otaip @ 2008 10 26, 18:51)
4u.gif . Mano mažutei tas pats, matyt (tos šlapiuojančios vietelės dar ir smirda kažkaip  blink.gif ) - tik užvakar atradau kas mum padeda - Vitellos Ictamas (ichtiolas + cinkas tepale, nes grynas cinkas - anė kiek nepadėjo  schmoll.gif ) - išdžiovina ir oda baltutė  thumbup.gif , tik kol aks dar kasdien tepu - nes dar vis atsiranda..

Tai čia visas šlapiuojančias vietas galima tuo mišiniu tepti? Jei gerai pamenu, tai ichtiolo tepalą tepdavo ant pūlinių, kad jie greičiau išsikeltų ir pratrūktų. Jei tik nieko nemaišau g.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 26, 21:20)
Kaunietes, ryt ir poryt, manau, galetumet, jei iseis, pasiimt  mirksiukas.gif

bigsmile.gif Tai kiek būsiu skolinga už tuos du taukmedžio ir avižų muiliukus?

O aš nesusilaikiau ir vėl pradėjau taukmedžio sviestu vaikį teplioti doh.gif . Vis viliuosi, kad dėl pablogėjimo ruduo kaltas. Buvo pagerėję akivaizdžiai per tą savaitę, bet ar sutapimas, ar nesutapimas - daviau vieną dieną batono (ot durna motka, bet vaikas net su ašaromis to batono prašė unsure.gif ) ir sekančią dieną išbėrimai išryškėjo, vėl raudonos išbertos vietos verysad.gif . Ir po to batono blogėjimas tebesilaiko. Nu bet kad tik dar labiau neblogėtų, tai kaip nors išgyvensim smile.gif

Visoms gero pirmadienio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amica: 27 spalio 2008 - 03:02