Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VII tema

QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 10 23, 09:55)
DĖMESIO  4u.gif  4u.gif  4u.gif

gathering.gif  Įvyks Lapkričio 9d (sekmadienį) Megoj 4u.gif

Susitinkam 12.30 prie akvariumo!!!

Visos įsisegę po raudoną rožę  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif (pajuokavau)

Ar tinka?????

Tinka drinks_cheers.gif

QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 23, 10:34)
TINKA 4u.gif
O bakterijų gerųjų mums homeopatai nesiūlė niekada.

Mums siūlė Vaivarienė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2008 10 23, 12:45)
Tinka drinks_cheers.gif
Mums siūlė Vaivarienė rolleyes.gif

o mums siule Gema Galvydyte, netnesiule , o sake, nepradet gerti homeopatiniu be kurso
Atsakyti
Čili O ta Vaideliene ima ka nors tipo atsidekojimui? Nes siais laikais su patepimu biggrin.gif viskas daroma greiciau ir geriau ax.gif
Atsakyti
del meeto viskas kolkas tinka, aciu Laiskriste1.

bakteriju niekas mums is matytu gydytoju nesiule nei anglijoj nei lt. pati sugalvojau ir nusipirkau biggrin.gif

mes kolkas geriam tik virinta vandenuka. labai noriai. gal kad nieko geriau negavus (isskyrus, zinoma, MP smile.gif ).

Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 23, 14:13)
del meeto viskas kolkas tinka, aciu Laiskriste1.

bakteriju niekas mums is matytu gydytoju nesiule nei anglijoj nei lt. pati sugalvojau ir nusipirkau  biggrin.gif

mes kolkas geriam tik virinta vandenuka. labai noriai. gal kad nieko geriau negavus (isskyrus, zinoma, MP  smile.gif ).

drinks_cheers.gif na, ir nereik nieko, iš MP visko užtenka, bent jau aš, jei ne tas AD - tai kūdikį iki metų maitinčiau vien tik MP - be jokių kitų maistų ragavimų cool.gif - užmėtyt akmenim čia mane galėt daug kas lotuliukas.gif , bet tokių mamų sutikau - ir jų vaikai sveikutėliai, normaliai priprato prie kieto maisto ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 10 23, 14:18)
drinks_cheers.gif na, ir nereik nieko, iš MP visko užtenka, bent jau aš, jei ne tas AD - tai kūdikį iki metų maitinčiau vien tik MP - be jokių kitų maistų ragavimų  cool.gif - užmėtyt akmenim čia mane galėt daug kas  lotuliukas.gif , bet  tokių mamų sutikau - ir jų vaikai sveikutėliai, normaliai priprato prie kieto maisto ir pan.

Aš panašiai stengiausi elgtis su antru savo vaiku,pradėjau nuo septynių,bet po labai mažai.Jokių blenderių ir tt.
Atsakyti
Sveikos mamytės,
Mano sūnui irgi išlindo AD verysad.gif Jau daugiau nuei mėnuo atsirado ant žandų ir lėtai, bet nuolat blogėja...Prieš savaitę patepiau hormoniniu tepalu, nes jau žaizdos šlapiuoti pradėjo. Po to veidukas labai pagražėjo ir laikėsi 4 dienas, o dabar vėl tas pats. Jau neapsikenčiau, nes gydymo jokio kaip ir nėra, tai vakar apsilankėm pas homeopatą. Jis mano, kad mūsų atveju AD sukėlė vakcinos, kuriomis buvo skiepytas 3 mėnesių, jos išbalansavo imuninę sistemą. Taigi, dabar geriame žirnelius ir bandysim iki metų nebeskiepyti. Labai norisi tikėti, kad toks gydymas duos rezultatų...
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 10 23, 14:18)
drinks_cheers.gif na, ir nereik nieko, iš MP visko užtenka, bent jau aš, jei ne tas AD - tai kūdikį iki metų maitinčiau vien tik MP - be jokių kitų maistų ragavimų  cool.gif - užmėtyt akmenim čia mane galėt daug kas  lotuliukas.gif , bet  tokių mamų sutikau - ir jų vaikai sveikutėliai, normaliai priprato prie kieto maisto ir pan.

Tai va su pirmu man problemu nebuvo.Baigiau maitinti ir ismiegodavo visa nakti,nereikejo,nei arbateliu,nei vandenuku ech...

O su situ,tai ojojoi bigsmile.gif .Horoskopas apie kiaules metais gimusius liutus raso,kad tai viska pasiekiantys rekimu,bebaimiai,prasmingai neramus vaikai smile.gif .Tik labai jau man idomu,kur ta prasme g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2008 10 23, 14:08)
Sveikos mamytės,
Mano sūnui irgi išlindo AD  verysad.gif Jau daugiau nuei mėnuo atsirado ant žandų ir lėtai, bet nuolat blogėja...Prieš savaitę patepiau hormoniniu tepalu, nes jau žaizdos šlapiuoti pradėjo. Po  to veidukas labai pagražėjo ir laikėsi 4 dienas, o dabar vėl tas pats. Jau neapsikenčiau, nes gydymo jokio kaip ir nėra, tai vakar apsilankėm pas homeopatą. Jis mano, kad mūsų atveju AD sukėlė vakcinos, kuriomis buvo skiepytas 3 mėnesių, jos išbalansavo imuninę sistemą. Taigi, dabar geriame žirnelius ir bandysim iki metų nebeskiepyti. Labai norisi tikėti, kad toks gydymas duos rezultatų...

Musu suneliui irgi po antro menesio skiepu visa kuneli AD dememis isvare, nors iki tol tik ant zanduku siek tiek paberta buvo. O gydytoja kategoriskai atmeta, kad nuo skiepu. As pati internete radau, kad i skiepu vakcinas gyvsidabrio deda, nors tipo paskutiniu metu jau pradetos gaminti vakcinos be gyvsidabrio. Bet kas cia zino kokias vakcinas sitoje musu Lietuveleje kur lietus lyja naudoja? O pas kokia homeopate egliuke lanketes?
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2008 10 23, 14:38)
Musu suneliui irgi po antro menesio skiepu visa kuneli AD dememis isvare, nors iki tol tik ant zanduku siek tiek paberta buvo. O gydytoja kategoriskai atmeta, kad nuo skiepu. As pati internete radau, kad i skiepu vakcinas gyvsidabrio deda, nors tipo paskutiniu metu jau pradetos gaminti vakcinos be gyvsidabrio. Bet kas cia zino kokias vakcinas sitoje musu Lietuveleje kur lietus lyja naudoja? O pas kokia homeopate egliuke lanketes?

pas mus tas pats. po pirmo skiepo - zandai, po antrojo - kunelis, treciojo dar nedarem.

gydytojai neigs, tai normalu.

tik homeopatai kaltina skiepus kaip isreguliuojancius imunine.

Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 10 23, 02:08)
Lawanda, tau baliono mažai   schmoll.gif , tau paminklą reikėtų statyti  doh.gif

oi Amica baik tu biggrin.gif ir suo sako kariamas pripranta lotuliukas.gif

QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 23, 09:53)
Dėl sviesto ,gal galėtum parašyti kaip jį ten išsukti arba gal galima su kokiais aliejais sumaišyti,nes mergaitei kaip ir nereikia ,tai noriu sau ką susimaišyti ax.gif

o as zinok, va kai Daddygirl svietuka atsiunte vaikams naudoju, o senaji kur LT pirkau sumaisiau su istirpintu naturaliu glicerininiu muilu, dar idejau avizu, kuno eterinio aliejaus, va dabar maudaus su situo muilu blush2.gif ir visai fainiai oda minkstute po maudyniu rolleyes.gif

QUOTE(ausru @ 2008 10 23, 10:05)
Taip pat Zyrtec skystu pavidalu gali pats alergizuoti, o ne gydyti nuo alergijos. Geriau pirkti Zyrtec tabletukes ir atitinkama doze istirpinti saukstelyje vandens ar pieno.

aplamai geriau naudot vaistukus tabletemis, o ne skystus ar sirupinius

QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 23, 17:19)
tik homeopatai kaltina skiepus kaip isreguliuojancius imunine.

na nebutinai homeopatai, yra ir gyd.kurie sutinka su tuom, o man atrodo kad tai tikrai taip yra, gana nemazai skaiciau pries apsispresdama neskiepyti siuo metu vaiko MMR skiepu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 23 spalio 2008 - 20:05
GREISI,
inda su sviestu galima pasildyti karsto vandens voneleje, tada jis suminkstes.
o ideti gali bet ka - kitus aliejus, eterinius aliejus. as dar turiu visokiu vitaminu, karotinu.. biggrin.gif (kadangi jau uzsiimu raganavimu biggrin.gif ).

lawanda, raso ir man atrodo jis dar pilva patepliot nestuke.gif gerai nuo striju ir pan. as visai gailiuos, kad kai buvau su pilvu jo neturejau ax.gif
Atsakyti