Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VII tema

Mums hemopatė Gema sakė, kad geraiu jau duoti ir hormonus ir antibiotikus, negu nebeturėt vaiko. Ji sako už jus mačiau tik 1 sunkesnį vaiką. Mums prie atopinio buvo auksinio stafilokoko infekcija.TAi va , kas čia labai prieš tuos vaistus schmoll.gif
Gerai, kai gerai, o jau kai blogai mums tik tradiciniai gydytojai ligoninėje gydo.
Atsakyti
Laiskriste1, ačiū aciuks.gif O nuo kada į Naturamundą galima jau bandyt?

Lince1, o kaip jums su homeopatija sekasi ir kiek laiko gydotės?

QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 22, 14:17)
O saviškius,kai baigiau maitinti,tai niekada daugiau nuo metų nedaviau gerti.Aišku lengva nebuvo,paverkė,bet užtat ,kai priprato,tai išmiega visą naktį.

Maniškis po MP pabaigimo tik kelias naktis prašė gert - daviau vandens ir tuom viskas baigėsi.
Mes geriam paprastą vandenį, kelių rūšių sulčių, juodos arbatos ir kefyrą.
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(Amica @ 2008 10 21, 20:56)
Baisūs man jau vien tuo, kad metus laiko po vaistų vartojimo negalima pastoti, nes jei pastosi vaistų vartojimo metu ar metus po vartojimo, tai kūdikio apsigimimas bus šimtaprocentinis  . Čia ne iš patvorio ištraukiau tokią info, o Klinikose gydytojas man apie tuos vaistus pasakė. Todėl, sakė, juos skiriam tik jau labai labai sunkiais atvejais. Bandžiau įsivaizduoti ką jie daro kitiems žmogaus organams, jei vaisiui šitokios pasekmės gali būti  . Nusprendžiau, kad gal aš kaip nors jau be tų vaistų, geriau jau lai beria 

blink.gif doh.gif .. jo, prikurta dabar vaistų... - o kas bus, jei jie ir po metųkitų neišsivalę bus?.... Medicina .. vienu lazdos galu gydo, o kitu - muša schmoll.gif baisuuu .
QUOTE(kriisvika @ 2008 10 21, 22:21)
bukit geros patarkit koki torta galiu padaryti savo dukrytei  penktadieni 2 metukai. jau taip noretusi. susitariau su kaimyne, kad padarys zele torta su naturaliais kompotais, gal kuri zinot, kazin kaip reaguos ta zelatina?  ar man geriau koki paprasta biskvita iskepti. bet ir vel koki  jau pati dukryte pasakoja, kad bus gimtadienis, pusti reikes zvakutes, bet va kur tas zvakutes kisti skaiciau, kad viena mamyte ryziu tortuka buvo padarius, gal galima placiau kazkaip norisi,kad ir sveciai ta pati torta valgytu, o ne kaip visada kazka kita, nes

4u.gif užuojauta...suprantu mes darėm ryžių tortą- bet mažei tiko-gi vienų metų proga buvo biggrin.gif - tai paprasta ryžių košė su razinom suspausta formoj. O šiaip tai - nė neįsivaizduoju, ką alergiukui kviečiam , kepimo milteliam ir kt. skanesniem mūsų gomuriui biggrin.gif produktams, duot doh.gif
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 10 22, 00:03)
Lawanda laikykis.Man tos pusiau bemieges naktys kasnakt,nes labai daznai prabunda ir verkia,duodu gert ir vel uzmiega.As po gimdymo nesu ismiegojus dar visos nakties

console.gif
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 21, 23:28)
mes i zele 'nesureagavom', atrodo  smile.gif daviau su saiku, zinoma..  smile.gif

maniškė irgi drinks_cheers.gif toleruoja
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 21, 23:28)
del skalbimo priemoniu, jei jos tikrai problema, gal bandykit tuos muilo riesutus, apie kuriuos rasiau.. siaip ar taip pilnai naturalus produktas  g.gif

4u.gif . rolleyes.gif aha, žiūrėjau, jau LT atsiranda jų produktų thumbup.gif
Atsakyti
Tai va dar apie Grušauska 4u.gif
Kaip jau ir esu rasius mano maziuko sausoka odele.Tai kai nusidraskydavom pediatre liepe tepti briliantine zaluma arba Fuxinu,kad uzdziovintume.
O Grusauskas sako jum tai visai netinka,nes dar labiau issausina.
Tai va pati ir prisidirbau kuo naturaliau dziovindama nudraskymus iki karuju verysad.gif
Dabar odele toj vietoj dar labiau issausejus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 22 spalio 2008 - 13:37
Anksciau bandem, bet nesekmingai.
O dabar dar nepradejom, nes Gema sako jums spresti, bet pirma reiktu isivalyti organizma Bionalio "Flore care", o ju dabar nera, turi atvezti i Lietuva, tai laukaim.
O mes gal pries pusmeti, kai bandem, tai daejom iki auksinio stafilokoko.
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 10 22, 14:12)
*GREISI* ka tavo vaikai geria? Kokias arbatas,sultis?

Otaip ka jus geriat?

Mano mazius labai daug geria,o nakty net 3-4 buteliukus,bet tuos mazus isgeria.
Tai mes geriam Hipp sultis su bananais.Kaip rasiau jis labai isrankus,tai dar ir ne bet ka geria.Kai sveicia buteli i kampa jei nepatinka.
Kazkoks gurmanas auga biggrin.gif

biggrin.gif
Mes geriam arbatas - pankolių, mėtų, melisų, čiobrelių, kmynų, ramunėlių, beržų lapų, dilgėlių - kaitalioju vis ax.gif . Šiandien panbandžiau silpnos juodos duot - g.gif gal ir per anksti, bet skubėjau Vilniun su vaikais tyrimų mažosios priduot, nebuvo laiko plikyt žoleles.. rolleyes.gif žiūrėsiu kas bus.. .
Atsakyti
QUOTE(rasa23 @ 2008 10 22, 14:32)
Laiskriste1, ačiū aciuks.gif O nuo kada į Naturamundą galima jau bandyt?

Kad ir dabar,nes ten ir eile kelios savaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa23 @ 2008 10 22, 14:02)
Kaip gerai. Gal mes kada pabandysim...  smile.gif
Vos tik pėdkelnes pakeičiu kelnėm, tuoj jas pasikelia ir kasosi kojas. O jūsų saulytės taip nedaro?
Ir kaip jūs pratinot prie puodo, nes kaip sakiau, tik numauk kelnes, tuoj kasosi... Su pirštinėm sodinot ar kaip?

drinks_cheers.gif doh.gif - tas pats - visas kelnes pakelia, o tos, kur apačioj susiaurintos - pyksta, nes nesigauna pačiai apsimaut - kojytė stringa doh.gif doh.gif doh.gif .Ant puodo... mes kaip tik mokinamės.. man bėda irgi - jin ne tik kojas,bet ir visą pilvą nudrasko... verysad.gif .. stengiuos visad šalia būt.
Papildyta:
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 10 22, 12:23)
4u.gif

Na mes jau is Grusausko. Tai aciu dievui mums ne jokia infekcija smile.gif

Tiesiog tokia AD forma. Ir oda neisplonejus toj vietoj ,o isstorejus nuo nuolatiniu nusidraskymu.Israse mums BETNOVATE tepala.Aprasymas jo ne koks,bet kazkaip pagydyt reik.Tepsim 7 dienas 2 kartus dienoj.Antradieni vel vaziuojam pasirodyti ir pasakys kaip toliau gydomes.Tai jau ramiau man.

Be to kita savaite vel i homeopatijos centra vaziuosim.Jau 3 karta kas 2 men mums ten reikia vaziuoti,tai zesim ka ten pasakys ir parodys kompas g.gif

4u.gif 4u.gif smagu,kad viskas bet "suprantamiau" patapo biggrin.gif
Šiandien pridaviau mažės kakučius dėl to auksinio stafilokoko ištirt blink.gif doh.gif .. o tada vėl žiūrėsim kas ir kaip.. mes dar taip apgraibom vaikštom su mažyle... unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 22 spalio 2008 - 13:40
QUOTE(Otaip @ 2008 10 22, 14:39)
drinks_cheers.gif  doh.gif  - tas pats - visas kelnes pakelia, o tos, kur apačioj susiaurintos - pyksta, nes nesigauna pačiai apsimaut - kojytė stringa  doh.gif  doh.gif  doh.gif .Ant puodo... mes kaip tik mokinamės.. man bėda irgi - jin ne tik kojas,bet ir visą pilvą nudrasko...  verysad.gif  .. stengiuos visad šalia būt.

Jazau ir manes tas pats laukia doh.gif . Kojas jis pasidrasko,bet ziauriai nenusidrasko.

Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2008 10 22, 14:37)
biggrin.gif
Mes geriam arbatas -  pankolių, mėtų, melisų, čiobrelių, kmynų, ramunėlių, beržų lapų, dilgėlių  - kaitalioju vis  ax.gif . Šiandien panbandžiau silpnos juodos duot  -  g.gif  gal ir per anksti, bet skubėjau Vilniun su vaikais tyrimų mažosios priduot, nebuvo laiko plikyt žoleles..  rolleyes.gif  žiūrėsiu kas bus.. .

Aciu uz info 4u.gif
As kazkaip jau labai uzsimaniau pas ta L.Vaideliene papulti,tai laukiu pirmadienio ax.gif kol galesiu bent jau uzsiregistruoti ir tada vel lauksiu menesi,o gal 2 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 22, 14:17)
Turime sulčiaspaudę ,tai dabar obuolių,morkų.Kriaušių jau baigėsi.Tiesa dar su moliūgu maišau.Reikėjo laiko priprasti prie tikro skonio,vaikams.

unsure.gif o maniškę nuo visų "žalių" sulčių alergizuoja.. . O kompotai - tai jau cukrus.. ech, laukiu kol išaugs, nes šie metai, pvz. -tai tikrai derlingi buvo - daug iš tėvų sodo visko gavom, o sulčių daryt negalėjau.. .
Atsakyti

Kazkaip ilgai maziukas miega,tai leidzia mamytei papliurpt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2008 10 22, 14:28)
Mums hemopatė Gema sakė, kad geraiu jau duoti ir hormonus ir antibiotikus, negu nebeturėt vaiko. Ji sako už jus mačiau tik 1 sunkesnį vaiką. Mums prie atopinio buvo auksinio stafilokoko infekcija.TAi va , kas čia labai prieš tuos vaistus schmoll.gif
Gerai, kai gerai, o jau kai blogai mums tik tradiciniai gydytojai ligoninėje gydo.

Aš apie infekcijas ,net nekalbu.Mums taip Vaivarienė ir sakė.Nesužiūrėsit maisto,oda nuo to kentės.Jeigu pasigausit infekciją,tai tada klinikos.Aš ne prieš vaistus,tik reikia išsiaiškint užsigydžius kas ne taip.Mes irgi klinikose gulėjome.Nes infekcija irgi buvo,bet organizmo viduje.Irgi gentamicino kursą gavome,nuo kurio paskui išberti labai smarkiai buvome.Nes pagal natūramundą jis mums labai netinka.O pasirinkimo sakė klinikose nėra.Tai vat.Įsiskaitykite aš ne prieš chemiją,jos mes gavę pakankamai.Bet nesinori maudytis tame pačiame rate.Ir netradicinių gydytojų nemažai perėjome.Kėkvienas pamoko kažko naujo.Dabar mūsų meniu yra neekologiška mėsa ir labiausiai ją noriu visą pakeisti,nes kalbėjom ne kartą su žmonėmis ten dirbančiais.Daug gyvulių skerdžiami sergantys ir plius dar šimtas blogybių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 22 spalio 2008 - 13:49