QUOTE(Seterių_mama @ 2008 06 04, 13:02)
Nu nereikia taip putotis. Jeigu pritrūkote argumentų, tai ne priežastis įžeidinėti, tildyti ir tujinti mane.
Pasitikėti/nepasitikėti - Jūsų asmeninė teisė. Džiugu, kad taip paprastai nuraminate savo sąžinę ir to pagrindu suteikiate pirkėjams garantijas.
Kadangi aš negaliu sau tokios prabangos suteikti, nes man rūpi ne užmaskuoti problemą, o ją spręsti iš esmės, tai kartais tenka būti nepopuliariai, "negerai" ir tenka kai ką aukoti, nors ir labai nesinori. Mano sąžino būna švari ne tada, kai išsitiriu konkrečią katę ir lengviau atsikvepiu, kad ji sveika šiuo momentu. Mano sąžinė nurimsta, kai eliminuoju iš veisimo visom prasmėm super-puper žvėrį, žinodama, kad jo protėviai(arba broliai, seserys) turėjo rimtų sveikatos problemų, nes genetinės medžiagos prasme tas super-puper žvėris, jis yra toks pats potencialus tų pačių problemų nešiotojas, o mano, kaip veisėjo užduotis, ne garantijas rašyti, o sunkiai ir atsakingai dirbti, kad linijas "išsivalyti".
Pasitikėti/nepasitikėti - Jūsų asmeninė teisė. Džiugu, kad taip paprastai nuraminate savo sąžinę ir to pagrindu suteikiate pirkėjams garantijas.
Kadangi aš negaliu sau tokios prabangos suteikti, nes man rūpi ne užmaskuoti problemą, o ją spręsti iš esmės, tai kartais tenka būti nepopuliariai, "negerai" ir tenka kai ką aukoti, nors ir labai nesinori. Mano sąžino būna švari ne tada, kai išsitiriu konkrečią katę ir lengviau atsikvepiu, kad ji sveika šiuo momentu. Mano sąžinė nurimsta, kai eliminuoju iš veisimo visom prasmėm super-puper žvėrį, žinodama, kad jo protėviai(arba broliai, seserys) turėjo rimtų sveikatos problemų, nes genetinės medžiagos prasme tas super-puper žvėris, jis yra toks pats potencialus tų pačių problemų nešiotojas, o mano, kaip veisėjo užduotis, ne garantijas rašyti, o sunkiai ir atsakingai dirbti, kad linijas "išsivalyti".
Pritrukau argumentu? as pasakiau savo nuomone... Apie mane nereikia sneketi ko nezinot ir tada nieks netildys... ok? ir tada nebebus del ko isizeisti...
As nuraminu savo sazine nes bendraju su sioje srityje patyrusiais zmonemis, o ne su tokiais kaip jus - TEORETIKAIS, KURIE NETURI JOKIOS PRAKTINES PATIRTIES IR VAIZDUOJA KAD VISKA ISMANO, NOR NEI VIENO GYVUNO NEISGYDZIUSI.
Is kur jus zinote kad eliminuojate virusa, kaip jus tas linijas "valote"???????? pasiziurite i zveri ir MATOTE kad sveikas????
Idomu kur "juodai ant balto" irodymai? ar cia reikia pasitiketi jusu zodziu?
O as dirbu... su savo gyvunais, pas mane namuose ant grindu steriliau negu pas kitus ant virtuvinio stalo...
Jei nezinote ka as darau ir kaip as darau, tai dar karta pasikartosiu.... PATYLEKIT.