QUOTE(VITA_V @ 2007 11 18, 23:17)
Kaip ir kiti siuncia.. kaip as siunciu
Juk man paciai paprasciau padaryti testa cia, Lietuvoje ir netureti jokiu rupesciu su siuntimu, bet nera tuose testuose tiesos nei kiek
Gerai, siek tiek statistikos: buvo tikrinamos 9 kates, ne tik mano, bet ir kates is kitu dvieju veislynu. Is 9 testai parode neigiama rezultata 7 katems, dvi - teigiamos. Kalbu apie FIP testa. Kai padarem pakartotiniai po 3 dienu - 5 buvo teigiamos, 4 - neigiamos
Supratom, kad nieko nesupratom ir nusiuntem ismatas i Maskva (i "Zvenigorodka"). Atsakymas - tik viena neigiama. Kas idomu, neigiama ta, kuri buvo teigiama pagal testa
Pakartotiniai darem po 4 sav. Maskvoje - tas pats atsakymas - visos teigiamos, isskyrus viena. Prasidejo ilgas gydymas. Svarbu pazymeti, kad FIP (koronavirusas) skaitosi neisgydoma lyga. Po 4 menesiu nuvaziavau pas Daliu Liutku su poperium is Maskvos, buvo idomu stebet kaip keiciasi jo veido israiska
Mano katyciu ismatose koronoviruso nebuvo rasta
reiskia, kad isgydom neisgydoma lyga
O juk buvo pasiulymu uzmygdyti kates..
Kitose dvejose veislynuose virusa eliminavo 4 kates is 6, del kitu dveju dar kovojama, bet, manau, kad ir jos greit pasveiks.
Tiesa, neparasiau kaip galima nusiust.. jei noresi, rasyk i a.z. paaiskinsiu
Sekmes.
Vat cia daug naudingos informacijos apie FIP (kas skaito rusiskai):
http://sphynxportal....?showtopic=1583
del kates suvedimo. na pagal tai nera 100% kad ji turi virusa tiesa vetai ,mano kad neturi ,dar kol buvau uk ir bendravau tik tel su vetu as jau mintim ir kate buvau palaidojus ,bet vetai dar ir tel kalbant tvirtino kad negali patvirtinti kad ji ji turi ir didele tikimybe ,kad ji jo neturi.Kate buvo suvidurevus bet tuo metu buvo bandoma pratint prie naturalaus maisto ,vistienos farso, tad tai ir buvo stresas kad jai jau tikrai maziaus likimas .Atsisakius farso viskas susitvarke,taip dar buvo 2 kartus periodiskai bandyta ir visada rezultatas tas pats viduriudavo. dar vienas dalykas man siule toki keista dalyka niekas apie ji cia nemini bet mes atsisakem kad netraumuot kates . vetai norejo traukti (nezinau kokiu budu) is kates zarnyno gerases bakterijas ir leisti maziui ,nes jos imunitetas labai stiprus .bet as tokio dalyko niekur negirdejius ar kas apie tai zinot ka nors? JAI tyrimai parodis kad ji ji turi ji tikrai nebus veisiama ,ir nors niekas nepatvirtino kad ji ji turi as visa laika konsultuojos ir del to ir klausiu kaip geriausia tuo isitikinti.ir labai dziaugiuosi kad jus mus konsultavot kai musu mazius sirgo,nuosirdziai jum dekoju ir tikiuosi kad ir ateityja galesiu sulaukti jusu ir kitu patyrusius veiseju patarimu.del dezinfekcijos ir kitu dalyku tai viskas vyksta pilnu pajegumu (beveik meciau rukyti nes prisiuoscius chloro visai nesiruko
)mum dar dekinga padetis tuo kad ,parvykus i lt teko apsistoti nesuremuntuotame bute ir visos grindys sienos ir tt leks velniop su visais virusais kuriu chloras neiveiks.tikrai nepryimu viena sprendimu tariuosi ir su vetais ir su kitais veisejais taip pat pasikartosiu kad esu dekinga ir laiminga kad gaunu patarimu ir is jusu nes parsivezus pirmuosius bengalus i LT buvau gavusi ir tokiu ptarimu ,kad nelyskit ir neprasidekit su veisimu ,bet manau kad visos jus kaskada pradejot nuo 0 ir zinios atejo su patirtim ir metais.