QUOTE(eglute25 @ 2009 12 15, 17:46)
nu va musu inkstai 3gubi 3 savaites as ji gydziau ir pasirodo tas gydimas ji letai ir skausmingai zude kekviena injekcija jam greitino mirti ir tai jy letai zude ,mum corono virusas esme tame kad as nuo pat pradziu spejau kad kepenys netvarkoje bet buvau uzliuliuota vetu neskaitant jau paciu katino kainos dadejus gydimo islaidas 3 savaites ne dienos be veto .jai dar ir pana ussikretus

turbut naturalus mano noras paimt automata ir ka nors susaudyt.kaip taip galima as nesuprantu

mes 3 savaites gydemes o dasigydem iki 3gubu inkstu is paralyziaus.po ryt vaziuosiu i veislyna is kurio pirkom .net nezinau ka jiem sakyt,
forume skaiciau kad kai kurie veislynai susidure su coronu ir ji pagyde gal galit parasyt kokius preparatus naudot jai jie yra,kiek jie veiksmingi ar galima isgyditi pilnai ar liks visa laika nesiotojas,prasau atsakykit
O ka veislynui pasakysi? Kad yra koronavirusas ju veislyne? Tai manau jie puikiai tai zino. Tiesiog dauguma alvoja, kad tureti korona yra normalu ir nieko nedaro, kad ja eliminuoti. O tai, kad kartais mirsta gyvunai, vadina naturalia atranka
Kap suprantu Jus daret tyrima del FIP ir jis teigiamas? Ar yra ascitas (pilvas padideje)? Jei yra slapia FIP forma, tai sansu nera
Del koronaviruso gydimo rasyk man i a.z.