SOS SOS SOS itariu savo berniukui FIV ARBA FELV prasau padekit berniukas dabar 7 men. nuo pat mazens buvo labai svelnaus ir ramaus budo ,tuo dziaugiausi nes bengalui tai tik pliusas parodoja. po to pradejau pergivent kad ne toks vikrus kaip pana ir nejuda tiek daug, vetas sake tiesiok jis tokio dudo ir viskas jam ok .pries pora savaiciu tapo apatiskas nustojo esti pradejo viduriuoti .nustate kad zarnyno virusas suvare vaistu, vitaminu,ir tt.po veto katinas nesugebejo eiti galas vilkos priekis banbe
zodziu judesiai sutriko pastoviai svirduliuoja jai pabando eit(dabar praktiskai jau nevaiksto)zodziu i pirmas injekcijas reakcija ziauri .iskart po to nuveziau i kita klinika (FILARETU) ten isvis buvo aisku kad niekas neaisku.kita diena vel pas savo veta tas sake spazmai ,reakcija i vaistus ir tt atseit nieko tokio.tai va ir minam mes jau ilgai ir nobodziai jau ,tik kad mano katcius gesta man akyse ,gal kas galit padet isvardinsiu simtomus ,gal kam taip buvo.ryte darysiu expres tyrimus bet jai jie sssssssssss rodo tai vistiek jie nepades mum nieko.
1 apatiskas
2 spazmai ,skausmas
3 viduruoja, po to 3,4 paras nesitustina (klizmos sake nedaryt kad dar labiau nedirkint ,pavalgo po truputi kiekviena diena )
4 i aki pritvinko kraujo pradzioj buvo balta ,vizdys paralizuotas,dabar vizdys atsigavo ,bet akis uzlieta krauju(vetas sako kad trauma ,bet kad jis praktiskai nejuda)as manau komplikacijos nuo vaistu ar kaskas panasaus.
5 staigus temperaturos suoliai nuo 40,7 iki 37.
6 guledamas apsislapina ,nejaucia nes seip tai kai jaucia bando nusvyruot iki dezes(as tada ji nunesu)
7 ligos pradzioj drebedavo galva ,ir labai tampydavo raumenis.
8 labai sunku judeti ir tai daryti jam skauda.
as papildomai leidziu vit c kad paestu ,ir stenguos vaistazolem gydyti kad nesikirstu su antibiotikais. kad su zarnynu prob ,yra ir nuo to viskas prasidejo tai as 100% tikiu nes mergai musu irgi tas, tik be visu kitu poveikiu , ji pavidurevo savaite ir jau praaina. o del berniuko bijau kad jaigu pas ji FELV arba FEV tai mus tos zarnyno problemos
damus. nezinau ka daryt nes mano sirdis nori tiket ir vetas sako kod cia tik zarnynas bet man labai neramu gyvenu kaip kosmaria miegu po 2 val per para ir turbut jau isprotejau.prasau pakomentuokit ir patarkit tik nusimanantys ,nes spelioti as ir pati moku.