QUOTE(zikas1970 @ 2008 10 29, 16:39)
Antras pastebejimas,vienos kates kakus irgi siunte i ta pacia Maskva,po to ji buvo aptarinejama is visu pusiu(kate is mano veislyno)Beje,as jei siusciau tyrimus,noreciau ,kad atsakymai ateitu man,o ne treciajam asmeniui,kuris man pasiule pasidaryti tyrimus.
QUOTE(VITA_V @ 2008 10 29, 18:29)
Del tyrimu tikslumo ir del rezultatu gavimo. Toks siuntimo budas atrodo Jums nepatikimas? Norite rezultatus pasiimt pati? Kokios problemos? Kas draudzia vaziuoti su katem i Maskva ir viska padaryti patikimai, o ir svarbu, kad rezultatus niekas nesuzinotu.
Man toks siuntimo budas yra priimtinas, patikimas ir man nera ka slepti, as nebijau, kad rezultatus zinos dar kazkas (rezultatu blankai atiduodami tam zmogui, kuris atveze tyrimus i laboratorija).
Vat įdomu ar patikimas toks būdas , kai siunti tyrimus per Vita_V ?
Papildyta:
QUOTE(VITA_V @ 2009 10 15, 15:56)
. O tai, kad tavo veislyne yra korona, kaip ir Spiglio veislyne jau senai nera paslaptis. Ir irodymu tam turiu. Tai kad uzsiimu ne smeizimui, o infekciniu ligu prevencija
zinute 281
Papildyta:
QUOTE(spiglys @ 2009 10 15, 19:05)
Mano. O kokių tyrimu rezultatus tu turi ? Kada jie daryti ?
QUOTE(VITA_V @ 2009 10 15, 19:14)
galvoji, jei originalai pas tave, as skanu neturiu? Taigi i el.pasta gaunu visus atsakymus is laboratorijos, o originalai atkeliauja, kai kita karta siunciu
Paziurek i originalus ir viska pamatysiu. Tingiu dabar ieskot paste, kas buvo daugiau nei pries metus
My Webpage
O dabar pamąstymui tiems kas siuntėt ar ruošiatės siusti savo kačių tyrimus į Maskvą su VITA_V pagalba.
Kyla natūralus klausimas . Kokiais tikslais ji saugo išsiųstų tyrimų rezultatus daugiau nei metus ? Kam ji saugo šiuos duomenis ? Ar esat tikri , kad po kiek laiko jūsų tyrimų skanai neatsidurs viešame forume ?
Apie savo kačių tyrimus ji rašė :
"Mano kates pasalino virusa per 3 men. O kad yra sveikas, ne tik mano nuomone, uztenka 3-ju neigiamu PCR tyrimu is eiles, kas menesi. Bet mes padarem net po 5-6 kiekvienai katei biggrin.gif "
My Webpage
Jeigu teigiate , kad užtenka 3-jų neigiamų tyrimų, kad pasakyt , jog Jūsų katė pašalino koroną ar užtenka 1 teigiamo tyrimo padaryto prieš metus ( jei jis toks buvo) teigti , kad mano katė/s šiuo metu turi koroną ?