buvau ir neseniai svociute tai teko galvele pasukti ka cia sugalvojus
ir sugalvojau sukuriau toki laikrastuka kuri dalinau sveciams truppai galiu papasakoti gal kam si mintis ir pravers
laikrastukas vadinosi "Vestuviu aidai" po pavadinimu jaunavedziu nuotrauka
LEIDZIA- skaistybes ir istikimybes organas
KAINA- is moteru-bucinys is vyru butelys
Vestuviu tv programa
08.25
19.30 - Teatralizuotas vaidinimas "Sveiki gyvi sveteliai"
20.00 - Dovanu iteikimas Jaunavedziams
20.30 - Stalo panorama
21.00 - VTV naujienos
22.30 - Pazintine laida " Sokim, trypkim,duokim garo"
24.00 - Vestuviu himnas "Rutu vainikelio ugny nekurensim"
0.30 - Labanakt , Jaunieji
1.20 - VTV video filmas "Nauji nuotykiai po anklode"
08.26
9.00- Stalo panorama'
10.00 - Archeologiniai tyrimai sodyboje
11.00 - VTV naujienos
12.00 - Sveikinimmu, linkejimu koncertas " Muzika kiekvienam asmeniskai ir visiems"
14.00 - Siaubo filmas "Mirtis Pirsliui"
16.00 - Laida "Ar backos turi dugna?"
VESTUVINIO STALO MENIU
VALGYSIME
Pirslio liuzuvis su pipirais
Muzikantu sonkauliai drebuciuose
Pabroliu ikrai
Svocios papilve su majonezu
Virti gaidzio kiausiniai
Pagyvenusiu salotos "Sugrysk jaunyste"
Svocios kumpis "Rojus"
Uosvenes nugarine
Marinuotos pamergiu blauzdos su krienu
Pirslio smegenu pastetas
Jaunosios bifsteksas su trintomis rutomis
Seimininkes tortas su lupu dazais
Paruosta jaunojo krutinele baltame padaze
Sumustiniai " Nakties sapnas"
Svocios pyragas su triusio razinomis
GERSIME
Likeris "Jaunosios prisirpusios lupos"
Sampanas "Sudie"
Likeris " Uzkiauta uosvenes simpatija"
Punsas "Svarbiausia nebuti po zmonos padu"
Sidras "Meile is pirmo zvilksnio"
"meiles kisielius"
Degtine "Mergisiu"
Dektine "Uosves svelnioji"
Degtine "Pamergiu viliotine"
Degtine "Erotine"
Degtine "Sutuoktiniu stiprioji"
Degtine "Buciuok stiklines dugna"
Jai idomu galesiu pratesti cia tik pirmas puslais ju isviso yra 7
QUOTE(Ernestyyte @ 2008 10 29, 18:03)
buvau ir neseniai svociute tai teko galvele pasukti ka cia sugalvojus
ir sugalvojau sukuriau toki laikrastuka kuri dalinau sveciams truppai galiu papasakoti gal kam si mintis ir pravers
labai prasome pratesti
labai idomu ir labai suintrigavai
Žinokit jau baigiu pasiruošt šventei liko tik saldainiukus su foto padaryt ir bus psio Galėsiu mėnesį ramiai laukt veselės
QUOTE(Linele179 @ 2008 10 30, 12:18)
Žinokit jau baigiu pasiruošt šventei liko tik saldainiukus su foto padaryt ir bus psio Galėsiu mėnesį ramiai laukt veselės
ai kaip as tau pavydžiu. Man dar liko nors mintyse jau sudeliota. Tik reikai prises ir surasyt.
tesiu laikrastuka "Vestuviu aidai"
2psl
AKTUALIJOS
NUOSTATAI
1. Vestuvese grieztai draudziama:tyliai sedeti, nesilinksminti, skleisti bloga kvapa, astrius daiktus (pvz.,kaulus) kisti kaimynui i kisene. Taip pat draudziama taukuotus pirstus, sloguota nosi valyti i damos suknele, o kavalieriams i skverna.
2. Moteris po 8-to stikliuko leidziama pasidazyti lupas, o vyras atsiristi kaklairaicius,varlytes.
3. Buciuotis leidziama po 10-to stikliuko
4. Eiti namo leidziama po treciu gaidziu. Neizeidinekite seimininku, paskubomis eidami namo. Bukite mandagus palaukite kol isprasys.
5. Draudziama pavieniui laidyti gerkle. Jei kas nori dainuoti- prisijungia pie choro.
6. Nelaimes istikta drauga (jei nugrius po stalu), nepalik vieno, nes juk drauga nelaimeja pazinsi.
7. Po 20-to stikliuko vyrams leidziama atsilaisvinti dirzus, o damoms apsizvalgyti.
8. Veselininkai grieztai privalo: neleisti muzikantams ramiai sedeti, saugoti bendra turta ir taisiklingai juo naudotis, nesumaisyti lekstes su pagalve.
9. Sveciams draudziama gerti is buteliu, sales ribose deginti lauzus, plesyti sukneles ir kita smulkesne apranga.
10. Vestuviu metu pasimetus seimos narius ( vyrus bei zmonas) galite be vargo rasti pabroliu ir pamergiu kompanijoje.
11. Griestai draudziama nakties metu dviese pasisalinti daugiau kaip pusvalandziui nes ilgesnis laikas kenkia sveikatai.
12. Prie stalo elktis padoriai: nedeti ranku ant svetimu moteru (vyru) keliu.
13. Auksine vestuviu taisykle: Zinokite: zmogus zmogui - draugas, biciulis o pakilus temperaturai iki 40 laipsiu dar ir brolis.
PRATESIU
2psl
AKTUALIJOS
NUOSTATAI
1. Vestuvese grieztai draudziama:tyliai sedeti, nesilinksminti, skleisti bloga kvapa, astrius daiktus (pvz.,kaulus) kisti kaimynui i kisene. Taip pat draudziama taukuotus pirstus, sloguota nosi valyti i damos suknele, o kavalieriams i skverna.
2. Moteris po 8-to stikliuko leidziama pasidazyti lupas, o vyras atsiristi kaklairaicius,varlytes.
3. Buciuotis leidziama po 10-to stikliuko
4. Eiti namo leidziama po treciu gaidziu. Neizeidinekite seimininku, paskubomis eidami namo. Bukite mandagus palaukite kol isprasys.
5. Draudziama pavieniui laidyti gerkle. Jei kas nori dainuoti- prisijungia pie choro.
6. Nelaimes istikta drauga (jei nugrius po stalu), nepalik vieno, nes juk drauga nelaimeja pazinsi.
7. Po 20-to stikliuko vyrams leidziama atsilaisvinti dirzus, o damoms apsizvalgyti.
8. Veselininkai grieztai privalo: neleisti muzikantams ramiai sedeti, saugoti bendra turta ir taisiklingai juo naudotis, nesumaisyti lekstes su pagalve.
9. Sveciams draudziama gerti is buteliu, sales ribose deginti lauzus, plesyti sukneles ir kita smulkesne apranga.
10. Vestuviu metu pasimetus seimos narius ( vyrus bei zmonas) galite be vargo rasti pabroliu ir pamergiu kompanijoje.
11. Griestai draudziama nakties metu dviese pasisalinti daugiau kaip pusvalandziui nes ilgesnis laikas kenkia sveikatai.
12. Prie stalo elktis padoriai: nedeti ranku ant svetimu moteru (vyru) keliu.
13. Auksine vestuviu taisykle: Zinokite: zmogus zmogui - draugas, biciulis o pakilus temperaturai iki 40 laipsiu dar ir brolis.
PRATESIU
QUOTE(Linele179 @ 2008 10 30, 12:18)
Kaip saunu kad tavoji vesele jau greitai ir jau beveik viska pasiruosusi esi
O man dar laukti ir laukti jos iki geguzes men.
O kaip tu tuos saldainiukus darai ? Ir ant kokio popierelio spausdinai ? Ant paprasto balto, ar radai koki specialu ?
As kai pareitose vestuvese dariau, tai su jaunaja per nakti sedejom, isvyniojom nomedos saldainius kokius 3 kg, apvyniojom juos naujai folija, o ant jos dar is abieju pusių klijavom padarytas etiketes. Gavosi graziai, ale darbo laaaaaabai daug.
Tai galvoju, gal yra koks greitesnis variantas
Sveikos ,
Geda JUSU prasyt, bet gal galetume atsiusti vestuviu scenariju man koki
Reikia vyro sesers vestuvese pirsliais but, o to neikart dar neesame dare. Atsisakyt negalim, nes jie sutiko but musu vaiko kriksto tevais, o dabar praso musu pagalvos.
Jei galit atsiuskit adresu : ruta.piscikiene@gmail.com
Buciau labai Jums dekinga
Reikia vyro sesers vestuvese pirsliais but, o to neikart dar neesame dare. Atsisakyt negalim, nes jie sutiko but musu vaiko kriksto tevais, o dabar praso musu pagalvos.
QUOTE(Ručike @ 2008 10 30, 13:58)
Sveikos ,
jei paesi pora puslapiu atgal, rasi pilnus 2 grazius scenarijus
o jei dar kitas temeles perziuresi tai oi oi oi kiek daug scenariju ir pagal skoni ir pagal nora
Mielosios svociutes, kurios darete zaidima "braskes ir agrastai"
Ar galite man nesusiprateliai placiau paaiskinti kaip, kada ir kur jus tuos lapelius spejote sukaisioti ?
Nelabai isivaizduoji kaip man suspeti ir viska vesti, kontroliuoti visa eiga, uzimti pulka ir dar lapelius sukaisioti. Ir kada ? Biski ne i tema bus jei atvaziavus i gamta ar i sventes vieta viska metusi pulsiu lakstyti po kampus ir lapelius slepti. Idarbinti savo antra puse ? Bet irgi ne i tema jis lakstys ir sleps
Kaip jus susitvarkete su tuo zaidimuku ?
Ar galite man nesusiprateliai placiau paaiskinti kaip, kada ir kur jus tuos lapelius spejote sukaisioti ?
Nelabai isivaizduoji kaip man suspeti ir viska vesti, kontroliuoti visa eiga, uzimti pulka ir dar lapelius sukaisioti. Ir kada ? Biski ne i tema bus jei atvaziavus i gamta ar i sventes vieta viska metusi pulsiu lakstyti po kampus ir lapelius slepti. Idarbinti savo antra puse ? Bet irgi ne i tema jis lakstys ir sleps
QUOTE(rugsti_uoga @ 2008 10 30, 13:54)
Kaip saunu kad tavoji vesele jau greitai ir jau beveik viska pasiruosusi esi
O kaip tu tuos saldainiukus darai ? Ir ant kokio popierelio spausdinai ? Ant paprasto balto, ar radai koki specialu ?
As kai pareitose vestuvese dariau, tai su jaunaja per nakti sedejom, isvyniojom nomedos saldainius kokius 3 kg, apvyniojom juos naujai folija, o ant jos dar is abieju pusių klijavom padarytas etiketes. Gavosi graziai, ale darbo laaaaaabai daug.
Nu tai man jie vieni ir liko tik padaryt Darysiu su tokia programa, tik pamiršau pavadinimą, reiks pakartotinai draugės paklaust, tai paskui parašysiu, kokia. ten išsirenki rėmelius kokius nori nuotraukai, tada perkelsiu į wordą ir ant lapo išdėstysiu tuos maketėlius, kad 6 tilptų O spauzdinsiu ant spalvoto paprasto popieriaus. Paskui išvyniosiu saldainius EXTRA, paliksiu foliją ir pervyniosiu tais naujais padarytais su foto. Kai jau pagaminsiu pabandysiu įmest foto, kaip atrodo Nu gal irgi čia nemažai darbo, nes vis dėlto reik 100 saldainių, kiekvienam svečiui po du Prisigalvojau čia visko ant savo galvos
Papildyta:
QUOTE(rugsti_uoga @ 2008 10 30, 19:34)
na tai kai truputį užkandžiaus pulkelis gamtoj, tai tu juos kartu su pršleliu ir išslapstyk po teritoriją Na tik prieš tai pati užkąsk, bo liksi alkana
QUOTE(rugsti_uoga @ 2008 10 30, 19:34)
is tikruju si zaidimuka geriausia zaisti gamtoj dazniausiai gamtoj jaunieji daug fotkinasi,tai per ta laika suzaisit,sudeliok bile kur,jei pavesine kazkur uzkisti,ant medzio kokio,prie jo,ant zoles po akmenuku,vistiek ir pulkas gal koki cerkiuka darys ar uzkandziaus,per ta laika ir ismetysi,viska daryk laisvai,tai jie net nesupras ka veiki
QUOTE(Linele179 @ 2008 10 30, 20:45)
Nu tai man jie vieni ir liko tik padaryt Darysiu su tokia programa, tik pamiršau pavadinimą, reiks pakartotinai draugės paklaust, tai paskui parašysiu, kokia.
Aga, man ta programele idomi butu.
Ir lauksiu saldainiu nuotraukeliu.
Galvoju reik kazka idomaus su tais saldainiais sugalvot.
Gal padarysiu "ala loterija". I kelis ivyniosiu dar l"aimes taloneli" su uzrasu. :Jus laimejote jaunosios, jaunikio bucki. Del registracijos kreiptis i liudininke" Ar kazka panasaus. Ir dalinsiu juos prie CMB, prie baznycios, grizus is savo krepso trauksiu
Labai gailiuosi, kad pati savo menu nenufotkinau kai dariau ir saldainius, ir butelius, ir papuosimus ir stalo korteles, kurias kiekvienam ant serveteles padejom. Irasiau tokius grazius meiles zodzius, buvo 80 zmoniu, tai kiekvienam rasiau po skirtinga sentencija apie meile
Papildyta:
QUOTE(vilimute @ 2008 10 30, 20:45)
is tikruju si zaidimuka geriausia zaisti gamtoj dazniausiai gamtoj jaunieji daug fotkinasi,tai per ta laika suzaisit,sudeliok bile kur,jei pavesine kazkur uzkisti,ant medzio kokio,prie jo,ant zoles po akmenuku,vistiek ir pulkas gal koki cerkiuka darys ar uzkandziaus,per ta laika ir ismetysi,viska daryk laisvai,tai jie net nesupras ka veiki
Aciu.
Reiks kaip nors savo vyriuka ipaisyt kad uzimtu pulka, o pati tuo metu kur nors ismetysiu.
O ka tik tokia mintis sove
Uzrisiu visiems akis ir paprasysiu savo vyrelio, kad isdalintu visiems korteles.
Tas korteles panaudsiu is kito zaidimo.
Kur bus parasyta pvz. Pameciau 43 dydzio moteriska bata. O kortelej - atsakyme: "Radau 43 dydzio bata".
Taip suformuosiu 2 komandas, kad butu vienoj tik merginos, kitoj tik vaikinai.
O tuo tarpu as spesiu korteles ismetyti.
Tuomet atrisam akis ir liepiam ieksoti korteliu.
Ir intriga bus, susimakaluos tas mano pulkelis
Ka manot, nebus per daug painu ?