Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - IX

QUOTE(Linele179 @ 2008 10 27, 20:26)
Turiu galvos skausmelį unsure.gif Norėjau pūsti burbulus po bažnyčios vietoj žiedų, bet dabar, kai atsisuko tas laikas, tai galvoju po tos bažnyčios bus jau tamsu, nes 16 val tik ceremonija g.gif  Tai jaučiu nebus jokio efekto ir grožio doh.gif  kaip jūs manot? O jau ir burbulų prisipirkau blink.gif

Manau, kad jei bus tamsu, to efekto gali ir nebuti tokio, kokio tikiesi, nebent fotografas turetu super gera apsvietima, nes tie burbulai graziausiai juk nuotraukoje atrodo smile.gif
O burbulus galima vakare kur panaudoti, gal per jaunuju valsa, gal kokiam zaidimui sugalvosi pritaikyti ax.gif

Arba jaunuosius sutinkant jau sventes vietoj poros gali padaryti toki praejima ir pusti jiems burbulus.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 10 27, 21:19)
11 + piršlys. Kad jį kur pIArkūnas  cool.gif

Burbulus galit pūst per jaunųjų valsą. Tik labai apsižiūrėkit, kokia grindų danga- kad nebūtų nelaimės, kai sušlaps.

Sveika sveika pražuvėle smile.gif Kaip gi tau sekės piršliaut už ievrus?
Iš pradžių ir buvo mintis pūst pr šokius, bet salė išklota plytelėmis, bijau, kad nelaimės nebūtų doh.gif
Papildyta:
[
Arba jaunuosius sutinkant jau sventes vietoj poros gali padaryti toki praejima ir pusti jiems burbulus.. lotuliukas.gif
[/quote]
Aga, o jau čia visai tiktų thumbup.gif .
Atsakyti
[quote=Ciocia Polia,2008 10 27, 21:19]

Nū niblogi dovanėliai būva, niblogi. Sakyčiau, tiesiog idealiai buvo pasirūpinta svočios išvaizda beigi moraliniu ir seksualiniu gyvenimu biggrin.gif

Seksualiniu blink.gif ???
Atsakyti
QUOTE(Linele179 @ 2008 10 28, 11:29)
Sveika sveika pražuvėle smile.gif Kaip gi tau sekės piršliaut už ievrus?

Iki orgazmo. Svečių cool.gif Po to dar turėjau balių ax.gif
QUOTE(evesunny @ 2008 10 28, 16:02)
Seksualiniu  blink.gif  ???

Nu a rIOmantika sieksa aftamabyliuj metu? Galvoji, patys su balalaikom grajinam? laugh.gif
Atsakyti
Kažkurioj temoj buvau radusi aprašymą apie šampano butelį, aplipintą su saldainiukais. Gal kas pamenate, kada ir su kokia idėja jis dovanojamas?
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2008 10 28, 17:58)
Kažkurioj temoj buvau radusi aprašymą apie šampano butelį, aplipintą su saldainiukais. Gal kas pamenate, kada ir su kokia idėja jis dovanojamas?

Gali buto toks butelis dovanojamas per stalo ispirkima, ypac jei jis aplipdytas tais maziukais saldainiukais "Bibi"... thumbup.gif
Ir jei dar kokiu 3 ltr dydzio ta sampe... thumbup.gif

Atsakyti

Todel manau, kad paisdalijimas patirtimi ir idejomis naudingas tiek man, tiek visoms kitoms drinks_cheers.gif
[/quote]
4u.gif sveikute prisijungusi.! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man labai patiko tavo pravesta svente, o ypac sypsena atsirado kai perskaiciau apie suni biggrin.gif . Saunuole. 4u.gif 4u.gif 4u.gif cia tau uz idejas
Papildyta:
[quote=loretita2,2008 10 28, 21:31]
Todel manau, kad paisdalijimas patirtimi ir idejomis naudingas tiek man, tiek visoms kitoms drinks_cheers.gif
[/quote]
4u.gif sveikute prisijungusi.! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man labai patiko tavo pravesta svente, o ypac sypsena atsirado kai perskaiciau apie suni biggrin.gif . Saunuole. 4u.gif 4u.gif 4u.gif cia tau uz idejas
[/quote]
rugsti_uoga cia skirta tau
Atsakyti

dovanojamas su atvirutem,ant kuriu sveciai suraso vaiku vardus,ir tam,kad butu lengviau rinkti varda vaikui,suvalgyt po saldaini,uzgert slakeliu gerimo,ir pykcio kaip nebuta mirksiukas.gif tokia mintele,dariau ir as,ir kitos SM lankytojos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 10 28, 17:42)
Iki orgazmo. Svečių  cool.gif Po to dar turėjau balių  ax.gif

Nu a rIOmantika sieksa aftamabyliuj metu? Galvoji, patys su balalaikom grajinam?  laugh.gif

Nu tu duodi thumbup.gif Tiesiog šaunuolė thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:

Aš duosiu, kai bus jau užrašytos atvirutės su vaikų vardais, jas užkabinsiu ant to butelio ir sakysiu, kad čia jauniesiems saldžiau būtų laukti tų vaikiukų, kaip diena, taip suvalgytas saldainiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
labas vakaras,

Pasirodo kad ne as viena turiu galvos skausma g.gif Va kaip planvom vestuves su jaunaisiais buvo vasara. Tai visai nepagalvojom kad jau apie 16 val bus tamsu Mes planovom 15 val baznycia apie 16 val fotoatelje, poto i gamta ir baliavot drinks_cheers.gif Nezinau ka daryti galvoju gal pradzioj i gamta o poto i foto atelje bet lapkriti gali ir lyti ir vejas diedelis buti kokie mes grysime i fotoatelje. Gal zinote kur galima Palangoje arba Kretingoje nuvaziuoti? Kretingoj yra ziemos sodas bet man jis nelabai patinka. Bet tikriausia nieku nesidesium reiks ten vaziuoti. sad.gif

Na o as sampano buteli apklijuosiu baltu popieriumi ir kudikiu nuotraukytem ir liepsiu sveciams surasyti vardus. Ir kaip gims vaikutis isgerti si sampana ir isrinkti varda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dovven @ 2008 10 28, 23:28)
labas vakaras,

Pasirodo kad ne as viena turiu galvos skausma g.gif Va kaip planvom vestuves su jaunaisiais buvo vasara. Tai visai nepagalvojom kad jau apie 16 val bus tamsu Mes planovom 15 val baznycia apie 16 val fotoatelje, poto i gamta ir baliavot drinks_cheers.gif Nezinau ka daryti galvoju gal pradzioj i gamta o poto i foto atelje bet lapkriti gali ir lyti ir vejas diedelis buti kokie mes grysime i fotoatelje. Gal zinote kur galima Palangoje arba Kretingoje nuvaziuoti? Kretingoj yra ziemos sodas bet man jis nelabai patinka. Bet tikriausia nieku nesidesium reiks ten vaziuoti. sad.gif
Na o as sampano buteli apklijuosiu baltu popieriumi ir kudikiu nuotraukytem ir liepsiu sveciams surasyti vardus. Ir kaip gims vaikutis isgerti si sampana ir isrinkti varda biggrin.gif

labutis, labutis 4u.gif
bet juk dar galit nuvykt i vienkemi. o palangoi tik HBH.
Atsakyti
rugsti uoga kaip suaniai ir aiskiai viska pateikei, tikrai yra tokiu smagiu ideju, kurias idomu bus panaudoti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif saunuole sakyciau thumbup.gif
prisiminiau, tavo paskacius, kaip as jauniesiams dovanojau apatinius su kelio zenklsias:
ejo tekstas, kad jauniesiams iki siandien dege zalia sviesaforo spalva, kad kelio zenklus megsta lauzyti ir t.t ... ir jei sugalvos kada atskirai pabuti, privalo laikytis tokiu zenklu: jaunoios labai dideles ismeros kelnaites su "plytos" zenklu, o jaunikio labai dideli seimyniniai su "stoveti draudziama" kelio zenklu. taciau kad labai nenusimintu jaunikis, jaunajai padovanojau marskinelius su "nelygus kelias" zenklu tongue.gif
o kita diena paskaiciau policijos pranesima, kad po audringos nakties.... is kelio zenklo "stoveti draudziama' pasidare "sustoti draudziama" is kelio zenklo "plyta" liko tik grazi skyle, o ta vieta kur buvo "nelygus kelias" liko plika biggrin.gif
na va tai tiek si karta prisiminiau thumbup.gif
Atsakyti