QUOTE(Sandra--mandra @ 2009 02 06, 13:00)
o jus galvojat rimta daryti?
nes aš dabar ussibalamutinau...buvau tevui 50-mecio proga humoristini padarius, lai lužo visi dabar galvoju, jei rimtas, tada rodyti pradžioj,. jei linksmas tada gal visai vakare arba antra diena, bet 2 diena ir taip užteks visko, bus daug zaidimu mano sugalvotu, tas filmas mamau pagiriojantiems bus dzin
nes aš dabar ussibalamutinau...buvau tevui 50-mecio proga humoristini padarius, lai lužo visi dabar galvoju, jei rimtas, tada rodyti pradžioj,. jei linksmas tada gal visai vakare arba antra diena, bet 2 diena ir taip užteks visko, bus daug zaidimu mano sugalvotu, tas filmas mamau pagiriojantiems bus dzin
Na toki pusiau rimta pusiau humoristini, tik neilga kokias 5-8 minutes. Dar tik sukasi mintys pas mane galvoj kap ji reiktu sudeliot, galvoju ideti kelias nuotrakas is vaikystes, paauglystes, parinkti grazius zodzius, tada kaip jie susipazino tumpai papasakoti, kaip pasipirso ir kad dabar jau eis ne atskirais keliais o vienu keiu, na kazka panasaus net nezinau dar tiksliai. Ten tokia juokinga istorija buvo kaip jie susipazino tai ir galvoju ja papasakoti tk sutrumpintai.