Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - IX

QUOTE(maze11 @ 2009 01 31, 13:32)
Dabar parduotuvese prikrove su valentinke susijusiu dalykeliu, taigi viskas ir vestuvems tinka  thumbup.gif  reiks prasisukt tongue.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
sweikutes visos cia tikrai jau liga daros turiu egzui ruostis bet vistiek negaliu jum neparasyt:)
na del valentino niekuciu tikrai verta palaukt kol praeis nes tikrai nbus ispardavimai. o del kaziuko muges pagalvociau ten viskas brangiau buna nei paprastai kai uzsuki pas tu namudininku i kokias parduotuveles smile.gif

IR DABAR KREIPIUOSI I TAS MERGINAS KUR APIE SMELI ZADEJAU ATSIUSTI PARASYKIT MAN I AZ BUTINAI ATSIUSIU 4u.gif
O DABAR LEKIU TOLIAU KRIMSTI MOKSLU doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 02 01, 16:42)
sweikutes visos cia tikrai jau liga daros turiu egzui ruostis bet vistiek negaliu jum neparasyt:)
na del valentino niekuciu tikrai verta palaukt kol praeis nes tikrai nbus ispardavimai. o del kaziuko muges pagalvociau ten viskas brangiau buna nei paprastai kai uzsuki pas tu  namudininku i kokias parduotuveles smile.gif

IR DABAR KREIPIUOSI I TAS MERGINAS KUR APIE SMELI ZADEJAU ATSIUSTI PARASYKIT MAN I AZ BUTINAI ATSIUSIU  4u.gif
O DABAR LEKIU TOLIAU KRIMSTI MOKSLU  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O kas čia apie smėlį?
Beje gal kuri turit word variante diplomus ir pan.?Nežinau reiks ar ne bet noriu dėl visą ko turėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 02 01, 18:03)
O kas čia apie smėlį?
Beje gal kuri turit word variante diplomus ir pan.?Nežinau reiks ar ne bet noriu dėl visą ko turėt ax.gif

diplomus turiu word'e parasyk email atsiusiu. o apie smeli tik az nes pasirodo mano nuotaka paskaito cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 02 01, 23:28)
diplomus turiu word'e parasyk email atsiusiu. o apie smeli tik  az nes pasirodo mano nuotaka paskaito cia smile.gif

ir as noriu diplomuku.. ax.gif ax.gif apie ka jie ? :-)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ir as noreciau prisijungti prie jusu blush2.gif . Mes ir esam pakviesti i pirslius rugpjucio menesi, tai pradedu viska jau planuotis.Seip ne taip perskaiciau visas temas apie scenarijus karsta.gif. Daug negalesiu cia rasyti ir pasakoti ka planuoju nes mano jaunoji SM skaitineja ir turbut kartais uzsuka i sia tema, tai noreciau kad kai kas jiems liktu staigmena ax.gif . Bet po vestuviu galesiu viska papasakoti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skgreta: 02 vasario 2009 - 12:11
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 02 01, 23:28)
diplomus turiu word'e parasyk email atsiusiu. o apie smeli tik  az nes pasirodo mano nuotaka paskaito cia smile.gif

as ir noreciau jei galima aaggnn@one.lt
musu startas dar negreitai-rugpjuti,bet irgi po truputi ruosiuosi.deka jusu mergytes tikiuosi pavyks padaryti grazia svente 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 02 01, 21:28)

ir as noreciau diplomu blush2.gif
ingiena@yahoo.ca ax.gif
aciukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingiena: 02 vasario 2009 - 20:27
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 02 02, 11:32)
ir as noriu diplomuku..  ax.gif  ax.gif  apie ka jie ? :-)

siaip jie is sio forumo ten kad jaunieji baige mokslus ir apgyne magistro laipsnius.
Papildyta:
QUOTE(roky @ 2009 02 02, 15:00)
as ir noreciau jei galima aaggnn@one.lt
musu startas dar negreitai-rugpjuti,bet irgi po truputi ruosiuosi.deka jusu mergytes tikiuosi pavyks padaryti grazia svente 4u.gif

issiuciau jau tikrink pasta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingiena @ 2009 02 02, 20:26)
ir as noreciau diplomu blush2.gif
ingiena@yahoo.ca ax.gif
aciukas

issiunciau ir tau smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, jau turiu nuotraukytes, pasirodau, kaip atrodziau blush2.gif blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
miskouoga - kaip grazu thumbup.gif
as ir noriu taip graziai - man taip sunku pasipuost - nelabai megstu to proceso bet megstu graziai atrodyt smile.gif

klausykit zinot ka norejau paklaust - o kaip jus darot su svociutes krepsiu? kur ji perkat? ar gal jau isvis ju nebenaudojat???
ir dar - galvoju apie tuos dangaus zibintus, bet kadangi pati tai nesu lietuvoj - gal galit pasakyt ar balionu saly ju yra pirkti visada? nu as atvaziuosiu pries savaite - tikrai nusipirksiu ar man geriau jau is cia juso veztis???

dekui
Atsakyti
Mergaitės skubiai turiu klausimų:
Kada yra daromi tie vaikeliu vyniojimai ir malku kapojimai?Pries stalo uzsedima ar kaip?
Kas dazniausia buna atsakingas uz situ dalyku suruosima juk pirsliai vazinejasi kartu su pulku..
Dar tas kontraktas kur stalo ispirkimui..ten buna prirasyta visko: cukraus maisas...ir t.t..ka realiai duodat stalui ispirkti? g.gif
Labai laukiu atsakymu unsure.gif
Atsakyti