Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - IX

QUOTE(ingiena @ 2009 01 30, 14:00)
taip as sutinku bet jai nori padaryt svente jauniesiems ir sveciams tai reikia ideti begalo daug darbo doh.gif pati zinau pernai dirbau iki isnaktu sededavau doh.gif bet aisku viskas atsipirko su kaupu kaip matai kaip visi lieka patenkinti tavo darbu blush2.gif
ir aisku pinigeliu daugiau isejo nei 500 verysad.gif

na mano jauniesiems dar labai patiko staigmena su raktais blush2.gif
gal kas zinot sita maza bajeriuka biggrin.gif

nieko nesu girdejusi apie raktus, bet noriu suzinoti.. lotuliukas.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Paskutinė man diena, o vis negaliu nuo šito forumo atsitraukt. doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kiek beskaitau, tiek vis naujų idėjų randu. thumbup.gif Dar ir šiandien truputį pakoreguosiu (jau tikriausiai 100 kartų koreguotą ir pildytą) savo scenarijų.
Kolegės, norėjau tik visom pasakyti nuoširdų AČIŪ už idėjas, už draugiškumą, už patarimus. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na reikia raktu nuo spynos nesvarbu mes nunesem pasidarem ax.gif
reikia vieno pirsliu,vieno muzikantui ir po viena pabroliam bet kad nebutu brolis pusbrolis jaunajai 4u.gif
tada puotos metu stoja pirslys ir sako(na cia pagal kekvienu jaunuju situacija,ar jie atskirai gyveno pries vestuves gal buvo uzsieni vienas jaunikis islekes)na pas mus jaunikis gyveno ir mokinosi vilniu jaunoji kaune biggrin.gif tai pirslys stoja ir sako tai va cia kaskada jaunoji sako imk pirsleli turesi rakteli JONO(jaunikio vardas)nera va savaitem nesusitinkam liudna man tai kaip busi netoli uzsuk kokios kavytes,gal filma paziuresim koki ar seip...pakalbesim biggrin.gif o kadangi siandien tu istekejai tai man to raktelio kaip ir nebereikia noreciau tau ji grazinti biggrin.gif
atiduoda rakta jaunajai
tada stoja pabrolis ir kaska pasakes atiduoda,tada sekantis biggrin.gif ir taip iseiles na pas mus vienas sake ei JONAI nieko asmenisko bet ir as grazinu lotuliukas.gif ir taip visi atidave
na tada muzikantas paklause ar jau visi raktelei,o jaunoji susiskaiciavo pabrolius(vienas buvo pusbrolis jos jam nedaviau schmoll.gif )sako ne nevisi lotuliukas.gif tada muzikantas atidave jai rakteli paskutini biggrin.gif na zinokit buvo labai smagu visiem ypac jaunajai bigsmile.gif
tikiuosi aiskei parasiau blush2.gif jai kas neaisku klauskit
tik nezinau ar nekis nosytes cia jaunosios
tai gal veliau istrinsiu blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Jaukurai @ 2009 01 30, 13:17)
Paskutinė man diena,  o vis negaliu nuo šito forumo atsitraukt.  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Kiek beskaitau, tiek vis naujų idėjų randu.  thumbup.gif  Dar ir šiandien truputį pakoreguosiu (jau tikriausiai 100 kartų koreguotą ir pildytą) savo scenarijų.
Kolegės, norėjau tik visom pasakyti nuoširdų AČIŪ už idėjas, už draugiškumą, už patarimus.  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

sekmes tau jaukura 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingiena @ 2009 01 30, 14:34)
na reikia raktu nuo spynos

Oi kaip fainai, tik kad mano jaunieji kartu gyvena g.gif gal kazka pasakyt, kad jaunikis daug dirba, namo velai pareina g.gif bet siaip ideja gera thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(maze11 @ 2009 01 30, 14:44)
Oi kaip fainai, tik kad mano jaunieji kartu gyvena  g.gif  gal kazka pasakyt, kad jaunikis daug dirba, namo velai pareina  g.gif  bet siaip ideja gera  thumbup.gif

oi, neisdegs, atsiminiau, kad seneliai nezino, kad jaunieji kartu gyvena ax.gif
Atsakyti
O man tai tiktų ir ši idėja, nes jaunikis važinėja į Švediją dirbti. smile.gif Bet jau manau užtenka man, beto ir raktų iki rytojaus tikrai negaučiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaukurai @ 2009 01 30, 15:58)
O man tai tiktų ir ši idėja, nes jaunikis važinėja į Švediją dirbti.  smile.gif  Bet jau manau užtenka man, beto ir raktų iki rytojaus tikrai negaučiau.  4u.gif

man ir nesidegs, nes mano jaunieji jau 3 metus kartu gyvena... nebent kazka sugalvosiu apie komandiruotes ar siaip ilgus vienisus vakarus :-) jauciu pasiskolinsiu sita minti, nes tikrai labai fainiai....

pamenu, per praeitas vestuves, kai buvo sveciu prisistatyma,s vienas jaunikio medziokles draugas atsistojo ir sako, as jaunosios meiluzis... nu zinokit juoko buvo visa tolesni vakara.. :-) visi ji ir vadino meiluziu. :-) o jaunoji super nepasimete ir dar oro bucki nuisunte :-) nors cia buvo neplanuota :-)

Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 01 30, 16:39)
man ir nesidegs, nes mano jaunieji jau 3 metus kartu gyvena... nebent kazka sugalvosiu apie komandiruotes ar siaip ilgus vienisus vakarus :-) jauciu pasiskolinsiu sita minti, nes tikrai labai fainiai....

pamenu, per praeitas vestuves, kai buvo sveciu prisistatyma,s vienas jaunikio medziokles draugas atsistojo ir sako, as jaunosios meiluzis... nu zinokit juoko buvo visa tolesni vakara.. :-) visi ji ir vadino meiluziu. :-) o jaunoji super nepasimete ir dar oro bucki nuisunte :-) nors cia buvo neplanuota :-)

Jaunoji thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 01 30, 16:39)

beje, sekmes jaukurai. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .ir lauksim ziniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jaukurai @ 2009 01 30, 16:43)
Jaunoji  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

jo mano sesute "pavare" 4u.gif nors nesitikejau, nes ji tokia gana kukli mergina, tiksliau jau istekejusi moteris ir busima mamyte wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Smagaus darbo, Jaukurai 4u.gif .

Pamirsau pirmai parasyt, dar toki zaidima visiems sveciams darem. Visu vyru paparasiau, kad pamokintu jaunaji, kaip reikia myluoti ir buciuoti kudiki, kai visi parode, tada teko pabuciuot savo dama, ten kur buciavo lele. Oi linksma buvo visiems. Kas i iuzpakali buciavo, kas i pazastis ir t.t. Senas geras zaidimukas, bet kiek primirstas. Mano tevai, kai pirsliaudavo vis darydavo ji thumbup.gif
Atsakyti
na pradesiu nuo to kad tie 500 tikrai nera daug bet manau kaip draugei tai kas virsaus gausis tai bus kaip dovana 4u.gif 4u.gif 4u.gif
beke geras tas su raktais reiks pabandyt nes musu jaunikis i norvegija vazinejo bigsmile.gif
beje siandien neistveriau ir jau kelis daikciukus susipirkau vestuvem kaip smagu buvo noriu dar thumbup.gif thumbup.gif
kazi cia man vienai taip ar visom toks entuziazmas apima po pirkiniu vestuvem? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jaukurai @ 2009 01 30, 14:17)
Paskutinė man diena,  o vis negaliu nuo šito forumo atsitraukt.  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Kiek beskaitau, tiek vis naujų idėjų randu.  thumbup.gif  Dar ir šiandien truputį pakoreguosiu (jau tikriausiai 100 kartų koreguotą ir pildytą) savo scenarijų.
Kolegės, norėjau tik visom pasakyti nuoširdų AČIŪ už idėjas, už draugiškumą, už patarimus.  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

sekmes tau geros sventes, geru klausytoju ir daug daug energijos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 01 30, 21:35)
beje siandien neistveriau ir jau kelis daikciukus susipirkau vestuvem kaip smagu buvo noriu dar thumbup.gif  thumbup.gif
kazi cia man vienai taip ar visom toks  entuziazmas apima po pirkiniu vestuvem? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ne tau vienai toks noras biggrin.gif Mano vestuves uz 4 menesiu, bet as jau sunkiai praeinu pro visas smulkmenas, vis galvoju ka cia nupirkus. Kartais siaip nuperku, sakau panaudosiu kur nors. Pinigu metymas doh.gif Dabar parduotuvese prikrove su valentinke susijusiu dalykeliu, taigi viskas ir vestuvems tinka thumbup.gif reiks prasisukt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(maze11 @ 2009 01 31, 12:32)
ne tau vienai toks noras  biggrin.gif Mano vestuves uz 4 menesiu, bet as jau sunkiai praeinu pro visas smulkmenas, vis galvoju ka cia nupirkus. Kartais siaip nuperku, sakau panaudosiu kur nors. Pinigu metymas  doh.gif Dabar parduotuvese prikrove su valentinke susijusiu dalykeliu, taigi viskas ir vestuvems tinka  thumbup.gif  reiks prasisukt tongue.gif

jai leidžia laikas, tai dabar nepirkit, nes po arba kelios dienos prieš valentina bus išpardavimas(nors visada būdavo) ax.gif
aš tai lauksiu išpardavimo, ir dar tikiuosi per kaziuko mugę nusipirkt niekučių blush2.gif
Atsakyti