Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - IX

QUOTE(loretita2 @ 2009 01 29, 18:15)
biggrin.gif na kaip cia pasakius ar pelninga, bet kad darbas sunkus tai jau joooo doh.gif
Papildyta:
tongue.gif na merginos gryztam i savo svociuciu roges ir kalbam apie scenariju, o tai meditatoriai mus gali barti  verysad.gif .
Pas mus nebuvo rutu vainiko deginimo, nei pirslio korimo, nei stalo ispirkimo. Mes darem estafete. Buvo netikri jaunieji su pirsliais, tai je su tikraisiais atliko rungtys.  thumbup.gif labai smagu buvo

o as kazkur cia radau kad galima rutu vainika pries savaite nupint ir dar vestuviu diena iduot jaunajam kad daugiau sutrintas butu o priestalo tokius zodzius pasakyt:
O kaip .... kamavo ... rūtų vainikėlis aš tuoj jum papasakosiu:
Taigi va, mat neiškentęs anksčiau laiko nukabino, o tada nesuprato kur reikia jį dėt.
Šiek tiek vainikas jau nuvyto, gal net kažkiek apdžiuvo, todėl mes šiandien siūlom sudegint tai kas liko
Tad, gerbiamas jauniki, ištrauki tą vainiką, parodyki visiems ir mesk į šitą laužą, tegul ugnį jis žūva.

Reikalinga pauze.

Nusiramink, dabar tu tikras vyras, nepersekios vainikas, kuris buvo vos gyvas
Atsakyti
QUOTE(ingiena @ 2009 01 29, 17:23)
o tai tu irgi is marijampoles blush2.gif
yra cia viena darbstuole tai puosia sampo butelius daro ramunes,puosia papkes ir tt  tau tel reikia jos?
user posted image

jep ax.gif rašyk į až kontaktus mirksiukas.gif ačiukas 4u.gif
loretita, atsiusk ir man blush2.gif pekutis@gmail.com

Papildyta:
man tai čia yra gražių tokių suknių wub.gif ten kur gorsetai su raudonu ax.gif 2 ir 3 psl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pekutis: 29 sausio 2009 - 18:00
QUOTE(pekutis @ 2009 01 29, 18:59)
jep  ax.gif  rašyk į až kontaktus  mirksiukas.gif  ačiukas 4u.gif
loretita, atsiusk ir man  blush2.gif  pekutis@gmail.com

Papildyta:
man tai čia yra gražių tokių suknių  wub.gif  ten kur gorsetai su raudonu ax.gif 2 ir 3 psl.

Issiunciau, skaitylit , taisykit, kurkit savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 01 29, 22:07)
Issiunciau, skaitylit , taisykit, kurkit savo  smile.gif

dekinga tau per savaitgali perskaitysiu ir dar ka zadejau atsiusiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 01 29, 22:07)
Issiunciau, skaitylit , taisykit, kurkit savo  smile.gif

ačiū,gavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 01 29, 15:06)
Labutis. Ar turejai omeni kur ant tilto spynutes, tai jaunieji patys graviravo. O jei tas kur  ant kaklo uzdeda abiem ir sujungia spynele, tai as graviravau data vestuviu ir nuo ko.

ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
kaip ikelt foto cia jum?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke_ee: 29 sausio 2009 - 22:42
Sveikutes dar kart. Net pavydu, jus dar ruosiates, o ma jau praejo tas malonumas biggrin.gif .
O viskas buvo taip biggrin.gif
5 30 jau buvau pas kirpeja, sukuosena, makijazas, namo gryzau pries astuonias. Viska susikrovem ir isvaziavom. Vyra nuveziau pas jauniki, pati pas nuotaka nuvazivau. Apsirengem ir laukem jauniko.
Pas jaunaji vyras kviete visus atsigerti tyro vandens, jaunikis pjove duonos is kepalo ir paliko tevams.
Nuotaka buvom paslepe, jaunikis matoavo bateli pamergems, tada dar is virtuves bobute atvedziau ir tai netiko. Kad gauti jaunaja, reikejo isgerti dyyyyydele 3 litru taure sidro, kurios dugne buvo raktas, nuo duru, uz kuriu nuotaka. Gere visi, ir pabroliai ir pirslys. Paskui vainikelio uzdejimas, laiminimas. Tada i CMB, baznycia. Tada ant tiltuko prie baznycios dovanojau taures ir"laimingos seimos receptas", nesant per tilta rakinom sirdeles, po to jaunieji ejo i parduotuve su maiseliu baltu centu, oi, kaip ilgai pardaveja skaiciavo lotuliukas.gif .
Ir bevaziuojant i sale prisiminiau, kad vienas maisas liko namie uz sofos, nuo vaiku pasleptas. O ten, suvenyrai komendantams, staltiese ir linkejimu albumas doh.gif doh.gif doh.gif , man isterija kone prasidejo, bet paskui nusiraminau ir nusiunciau vyra i parduotuve, ko nors komendantams. Parduotuve-mazyte kaimo Maxima, nieko ner, vyras nupirko vytintu ispanisku desru, ir sugalvojom, kad bus reguliavimo lazdeles komendantams. Atrode, kad nesamone, bet labai pasku labai gerai isejo, komendantams labai patiko tos desros.
Grizus i sale stalo issipirkimas, tada dovanos jauniesiams ir petraukele.
Paskui, pirmpji pirslio kalba, komendantai, pirmas tostas uz seima, tada uz tevus, darbu pasidalijimas, tada sokiai, pertrauka, vaiku vardu rinkimas, tevams laimes sulinys, seimos zidinys, fejerverkai. Ir po fejerverku muzikantai man sako, mes isvaziuojam, sutarem tik iki dvylikos su jaunaisias, tada as viska suvariau i viena kruva. Puokstes metima, vainikelio nuemima, isventima i seiminkus irseimos biudzeta ir dovanas tevams.O paskui su muzikantais persitare ir jie dar grojo ilgai doh.gif , bet niekis, uztat musu darbas buvo jau baigtas, ir prasidejo linksmybes biggrin.gif . Tiesa, dar visus svecius vaisinau sladaniais su jaunuju nuotrauka, ispudi padare thumbup.gif

P.S. Gal kam reikia suvenyru - stikliuku komendantams ir staltieses su keturiais maisiukais, kuriose yra duona, druska, pinigai ir medis. Ir dar tris nedidelius krepsiukus turiu, nesiojausi saldainius.

Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2009 01 29, 22:44)
Sveikutes dar kart. Net pavydu, jus dar ruosiates, o ma jau praejo tas malonumas  biggrin.gif .
O viskas buvo taip  biggrin.gif
5 30 jau buvau pas kirpeja, sukuosena, makijazas, namo gryzau pries astuonias. Viska susikrovem ir isvaziavom. Vyra nuveziau pas jauniki, pati pas nuotaka nuvazivau. Apsirengem ir laukem jauniko.
Pas jaunaji vyras kviete visus atsigerti tyro vandens, jaunikis pjove duonos is kepalo ir paliko tevams.
Nuotaka buvom paslepe, jaunikis matoavo bateli pamergems, tada dar is virtuves bobute atvedziau ir tai netiko. Kad gauti jaunaja, reikejo isgerti dyyyyydele 3 litru taure sidro, kurios dugne buvo raktas, nuo duru, uz kuriu nuotaka. Gere visi, ir pabroliai ir pirslys. Paskui vainikelio uzdejimas, laiminimas. Tada i CMB, baznycia. Tada ant tiltuko prie baznycios dovanojau taures ir"laimingos seimos receptas", nesant per tilta rakinom sirdeles, po to jaunieji ejo i parduotuve su maiseliu baltu centu, oi, kaip ilgai pardaveja skaiciavo  lotuliukas.gif .
Ir bevaziuojant i sale prisiminiau, kad vienas maisas liko namie uz sofos, nuo vaiku pasleptas.  O ten, suvenyrai komendantams, staltiese ir linkejimu albumas  doh.gif  doh.gif  doh.gif , man isterija kone prasidejo, bet paskui nusiraminau ir nusiunciau vyra i parduotuve, ko nors komendantams. Parduotuve-mazyte kaimo Maxima, nieko ner, vyras nupirko vytintu ispanisku desru, ir sugalvojom, kad bus reguliavimo lazdeles komendantams. Atrode, kad nesamone, bet labai pasku labai gerai isejo, komendantams labai patiko tos desros.
Grizus i sale stalo issipirkimas, tada dovanos jauniesiams ir petraukele.
Paskui, pirmpji pirslio kalba, komendantai, pirmas tostas uz seima, tada uz tevus, darbu pasidalijimas, tada sokiai, pertrauka, vaiku vardu rinkimas, tevams laimes sulinys, seimos zidinys, fejerverkai. Ir po fejerverku muzikantai man sako, mes isvaziuojam, sutarem tik iki dvylikos su jaunaisias, tada as viska suvariau i viena kruva. Puokstes metima, vainikelio nuemima, isventima i seiminkus irseimos biudzeta ir dovanas tevams.O paskui su muzikantais persitare ir jie dar grojo ilgai  doh.gif , bet niekis, uztat musu darbas buvo jau baigtas, ir prasidejo linksmybes  biggrin.gif . Tiesa, dar visus svecius vaisinau sladaniais su jaunuju nuotrauka, ispudi padare  thumbup.gif
P.S. Gal kam reikia suvenyru - stikliuku komendantams ir staltieses su keturiais maisiukais, kuriose yra duona, druska, pinigai ir medis. Ir dar tris nedidelius krepsiukus turiu, nesiojausi saldainius.

na taip kai ir visos vestuves su kuriozais:)
butum klaipedoj ar kaune paimciau paciai nereiketu ieskot. o beje kaip ta staltiesele su 4 kampais isigyt ar paciom siutis?
Atsakyti
As staltiese pirkau, o maisiukus siuvau is namines drobes. Ir skarele su prijuoste siuvau, taip pat dar janikiui toki dideli dideli kaklaraisti pasiuvau.
Galiu pastu atsiusti, nekainuotu daugiau 5 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2009 01 29, 23:15)
As staltiese pirkau, o maisiukus siuvau is namines drobes. Ir skarele su prijuoste siuvau, taip pat dar janikiui toki dideli dideli kaklaraisti pasiuvau.
Galiu pastu atsiusti, nekainuotu daugiau 5 lt  mirksiukas.gif

na s pati adatods ir siulu nebijau o mam mano labai gerai siuva tai ka imanoma siusiu ir darysiu pati nes mum skirtas biudzetas nedidelis:(
Atsakyti
Tai jums jaunieji skyre biudzeta? bigsmile.gif
Mes tai viska patys is savu. Tikejausi, kad baznycioj patys susimokes, bet teko dar 100 palikt, ir i vokeli 400 idejom.
Atsakyti