Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - IX

QUOTE(maze11 @ 2009 01 29, 17:07)
sveikos svociutes, na jau baigineju perskaityt visas kiek radau temas, reiks pradet scenariju deliotis. mano startas birzelio 6. Galvojau, kad busiu viena is pirmuju pirsliaujanciu, bet matau, kad jau pries mane bent pora yra. Na tai smagu.
musu jaunieji tai nelabai kisasi ka mes darysim, taip daugmaz aptarem remus ir viskas. O su muzikantais tai net nezinau kaip bus, jauciu teks kovot su jais  g.gif  Nes mes jau viena karta su jais buvom susitike, su jaunaisiais vaziavom ju ziuret ir uzsakinet. Tai kaip supratau, jie viska nores paimt i savo rankas. Isivaizduojat, jis man sako, pasiimk popieriuka, ir rasykis kokia pas mane eiga bus, kad zinotum, kur gali isiterpt. Na, kazkas panasiai. Nu nieko sau, pagalvojau. Kadangi, as dar savo scenarijaus neturejau, tai nieko konkretaus jam pasakyt negalejau, sakau pries vestuves susitiksim ir susiderinsim. Na bet tikrai neleisiu, kad man ant galvos uzliptu ir savo scenariju pakistu.

neleisk lipt ant galvos cia kazkur vien amam buvo pasakius taip muzikantam : Jum ar man uz darba moka? tai ir dirbkit savo darba nes jus turit su manim derintis nes uz tai pinigusgausit o ne as.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 01 29, 17:03)
taip buvau yra ten jos bet kai mamo mama siuva tai tas pat daug pigiau gaunas ir siaip man ten nieko ypatingo bent kai buvau paskuti karta nebent buvo isipardavus:)
pagalvojau ir prisiminiau kaip manot koki spalva sukneles imti nes pamerges musu bus raudomon iki keliu suknelem?

tai imk raudona ilga ar kitokio kirpimo :-) man tai negraziai atrodo, kai svocia labai ryskiai skirasi nuo pulko.... pvz. jei pamerges melynos, tai svocia butinai raudona, arba bordo.. schmoll.gif aisku skonio reikalas, bet as pernai buvau tokia pat kaip pamerge, tik pamerges buvo melynos su ilgais sijonais ir korsetais, o as melyna is tokios pat medziagos suknia., tik kitokio kirpimo.. ir tokia gele melyna isisegiau i krutine, kad matytusi, jog nesu pamerge..su super atrode.. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 01 29, 17:18)
tai imk raudona ilga ar kitokio kirpimo :-)  man tai negraziai atrodo, kai svocia labai ryskiai skirasi nuo pulko.... pvz. jei pamerges melynos, tai svocia butinai raudona, arba bordo..  schmoll.gif aisku skonio reikalas, bet as pernai buvau tokia pat kaip pamerge, tik pamerges buvo melynos su ilgais sijonais ir korsetais, o as melyna is tokios pat medziagos suknia., tik kitokio kirpimo.. ir tokia gele melyna isisegiau i krutine, kad matytusi, jog nesu pamerge..su super atrode..  thumbup.gif

reikes kazka tada tokio galvot bet ta raudona spalva man jau tai ikyrejus kiek pamerge buvau visur raudonos o dbr kaip liudininkei vel imt raudona net nezinau reiks su jaunaja pakalbet kaip jai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 01 29, 16:17)
neleisk lipt ant galvos cia kazkur vien amam buvo pasakius taip muzikantam : Jum ar man uz darba moka? tai ir dirbkit savo darba nes jus turit su manim derintis nes uz tai pinigusgausit o ne as.

teisingai sakai, jie tikrai nemazus pinigus uz tai gaus, o as tik nuosirdu aciu (jei viskas pavyks)
o mano MB tai visai patenkintas, sako mums vest nereiks doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 01 29, 16:20)
reikes kazka tada tokio galvot bet ta raudona spalva man jau tai ikyrejus kiek pamerge buvau visur raudonos o dbr kaip liudininkei vel imt raudona net nezinau reiks su jaunaja pakalbet kaip jai atrodo.

o man tai grazu svocia raudona ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maze11 @ 2009 01 29, 17:20)
teisingai sakai, jie tikrai nemazus pinigus uz tai gaus, o as tik nuosirdu aciu (jei viskas pavyks)
o mano MB tai visai patenkintas, sako mums vest nereiks  doh.gif  doh.gif  doh.gif

tai tikiu viesiem jiem kuo trumoaiu tuo geriau:)
o muzikantus statyk i vieta nes paskui balaganas bus oj oj ....
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 01 22, 12:16)
Norėčiau ir aš tų kontaktų  bigsmile.gif  bigsmile.gif  mes piršliausim liepos 4 d,ale jau dabar striokas ima doh.gif nors su jaunaisiais sutarėm,kad muzikantai apsiima vedimo krūvį pagrindinį,bet kokių gražių staigmenų/įdomesnių žaidimų būtinai pasiruošiu  ax.gif  gulbinus jaučiu darysiu cool.gif  lotuliukas.gif  merginos,o kaip jūs manot apie vestuvinę duoną?ar esat kuri darius?aš esu mačius vaizdajuostę,kur ją ten dovanoja,man tai labai gražu buvo  wub.gif

o tai tu irgi is marijampoles blush2.gif
yra cia viena darbstuole tai puosia sampo butelius daro ramunes,puosia papkes ir tt tau tel reikia jos?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(maze11 @ 2009 01 29, 17:22)
o mano MB tai visai patenkintas, sako mums vest nereiks  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Papildyta:

o man tai grazu svocia raudona  ax.gif

man ir grazu raudona bet jau paciai siek tiek atsibodus labai jau daug raudonu rubu turiu:)
jei netingit uzeikit ten pora visia man patinkaciu yra:)
http://www.malonumas...ines/vakar4.php
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 01 29, 17:20)

tai tada galima derinti kazkokia kita splava, tik su raudonais akcentai.. tik jau ne zalia blush2.gif nesupyk, nes labai jau pjausis manau tos spalvos blush2.gif

bet mes biski ne i tema apie rubus snekam, yra tam skirta kita tema, tad savo pokalbi reiktu mums ten perkelti ax.gif nes cia esancios del scenarijaus skaitines, kas jos nereikalinga schmoll.gif nesinori juk gaisti kitu laika lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 01 29, 17:27)
tai tada galima derinti kazkokia kita splava, tik su raudonais akcentai.. tik jau ne zalia  blush2.gif nesupyk,  nes labai jau pjausis manau tos spalvos  blush2.gif

bet mes biski ne i tema apie rubus snekam, yra tam skirta kita tema, tad savo pokalbi reiktu mums ten perkelti  ax.gif  nes cia esancios del scenarijaus skaitines, kas jos nereikalinga  schmoll.gif  nesinori juk gaisti kitu laika  lotuliukas.gif .

ok baigiu savo sapaliones:)
Atsakyti
QUOTE(maze11 @ 2009 01 29, 15:22)
Papildyta:

o man tai grazu svocia raudona  ax.gif

na o man jau kaskaip pabode ax.gif jau daug metu eina svocios raudonos unsure.gif na as kaip ejau taikiausi prie pamergiu biggrin.gif jos buvo geltonos o as orandzine ryski
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 01 29, 17:26)
man ir grazu raudona bet jau paciai siek tiek atsibodus labai jau daug raudonu rubu turiu:)
jei netingit uzeikit ten pora visia man patinkaciu yra:)
http://www.malonumas...ines/vakar4.php

as imciau trecia is pirmo puslapio prims eiles..raudona....nereali.. wub.gif wub.gif wub.gif
kaune tokiu garziu nemaciau schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif issiunciau visom norincioms. Kas neaisku tai rasykit, papasakosiu
Atsakyti