QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 01 29, 16:20)
tikrai taip... nes pati situacija padikuotja kiek ko gali panaudoti
bet patarciau suderinti is anksto pries vestuves dar su muzikantais savo scenariuka ir visa vakara bendrauti ir derintis... nes tada labai palengvina tavo darba, nebuna pykciu, ir viskas sklandziai gaunasi..be to nereikia nervintis, kada cia ka muzikantais sugalvos :-)
as tai jiems buvau kategoriskai pasakius, kad viska, ka sugalvojat, derinat su manim.. ir mano MB puikia sugebejo per visa vakara kontaktus su jais palaikyt, kada jie dainuoja, kada duoda mums pakalbet ir t.t. super, nebuvo jokiu nesklandumu net paciu maziausiu.. nors liudininkais buvom pirma karta, bet kaip viskam pasiruosi ir apgalvoji, tada buna nesunku...
nes buvau tokiose vestuvese (kaip svecias), kur jaunoji sako padeka tevams, o muzkantas visa gerkle rekia, isgerkim, isgerkim.. zodziu, vaizdelis.....
geriau tokiu nebutu
niu jo buna tokiu graudziu vaizdeliu kartais kad apsaugok viespatie:)
pati tai dbr pirma kart eisiu bet mam mano ne karta ejo tai biski zinau kas kaip:)
o muzikantus tai kokia savaite pries vestuves pasigaut ar kada anksciau neisivaizduoju?
ir dar prisiminiau vestuves tai tipo vienos dienos bet sodyboj antra diena jie dar ie pietus uzsake bet nebebus nei muzikantu ne fotografu nei filmuotoju.
ar man ka nors be surio dar ruostis?
as galvoju gal nebent kokiu zaidimu ir koki sienlaikrasti padaryt gal?
Papildyta:
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 01 29, 16:25)
niu jo buna tokiu graudziu vaizdeliu kartais kad apsaugok viespatie:)
pati tai dbr pirma kart eisiu bet mam mano ne karta ejo tai biski zinau kas kaip:)
o muzikantus tai kokia savaite pries vestuves pasigaut ar kada anksciau neisivaizduoju?
ir dar prisiminiau vestuves tai tipo vienos dienos bet sodyboj antra diena jie dar ie pietus uzsake bet nebebus nei muzikantu ne fotografu nei filmuotoju.
ar man ka nors be surio dar ruostis?
as galvoju gal nebent kokiu zaidimu ir koki sienlaikrasti padaryt gal?
ir dar prisiminiau viena zaidima cia muzkantai dare bet galima ir taip suzaisti:
tai va pastatomas viduri koks krepsis ar koks kitas kubilas, paimamos 3 bulves, pasakoma kad lietuvoj jau labai populiarus krepsinis tai pazaiskim pamergiu krepsini, esme tame kad pamerge per kokius 5m nuo to kubilo atsistoja nugali i ji ir pasilenkus sau pro kojas meta bulves i ta kubila o tuo tarpu pirslys pabrolius susisodina pries ta kubila kad matytu mergaiciukiu uzpakaliukus:)
siaip linksma paciai teko patirt:)