Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - IX

QUOTE(Naktibalda @ 2009 01 29, 01:39)
sveikos  4u.gif , permečiau kokia 3-4 temas niekur naužmačiau ką graviruoja ant širdelių rakinamų, jei kas turite prašyčiau pagalbos, iš karto dėkoju  4u.gif

Labutis. Ar turejai omeni kur ant tilto spynutes, tai jaunieji patys graviravo. O jei tas kur ant kaklo uzdeda abiem ir sujungia spynele, tai as graviravau data vestuviu ir nuo ko.
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 01 29, 16:06)
tada sakyk, kad dabar 21 amzius, darbo dabuziu nebereikia, tad naujausias isradimas - dazai apsauginiam sluoksniui ant kuno :-) ir grazu, ir smagu, ir saugu :-)

aga kazka tokio reikes ir suvelt biggrin.gif kiek as cia visko prisirinkus speju kaip ir dauguma jei geri uzikantai puse liks nepanaaudota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 01 29, 16:09)
aga kazka tokio reikes ir suvelt biggrin.gif  kiek as cia visko prisirinkus speju kaip ir dauguma jei geri uzikantai puse liks nepanaaudota smile.gif

tikrai taip... nes pati situacija padikuotja kiek ko gali panaudoti smile.gif

bet patarciau suderinti is anksto pries vestuves dar su muzikantais savo scenariuka ir visa vakara bendrauti ir derintis... nes tada labai palengvina tavo darba, nebuna pykciu, ir viskas sklandziai gaunasi..be to nereikia nervintis, kada cia ka muzikantais sugalvos :-)
as tai jiems buvau kategoriskai pasakius, kad viska, ka sugalvojat, derinat su manim.. ir mano MB puikia sugebejo per visa vakara kontaktus su jais palaikyt, kada jie dainuoja, kada duoda mums pakalbet ir t.t. super, nebuvo jokiu nesklandumu net paciu maziausiu.. nors liudininkais buvom pirma karta, bet kaip viskam pasiruosi ir apgalvoji, tada buna nesunku... lotuliukas.gif

nes buvau tokiose vestuvese (kaip svecias), kur jaunoji sako padeka tevams, o muzkantas visa gerkle rekia, isgerkim, isgerkim.. zodziu, vaizdelis..... doh.gif geriau tokiu nebutu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 01 29, 16:20)
tikrai taip...  nes pati situacija padikuotja kiek ko gali panaudoti  smile.gif

bet patarciau suderinti is anksto pries vestuves dar su muzikantais savo scenariuka ir visa vakara bendrauti ir derintis... nes tada labai palengvina tavo darba, nebuna pykciu, ir viskas sklandziai gaunasi..be to nereikia nervintis, kada cia ka muzikantais sugalvos :-)
as tai jiems buvau kategoriskai pasakius, kad viska, ka sugalvojat, derinat su manim.. ir mano MB puikia sugebejo per visa vakara kontaktus su jais palaikyt, kada jie dainuoja, kada duoda mums pakalbet ir t.t. super, nebuvo jokiu nesklandumu net paciu maziausiu.. nors liudininkais buvom pirma karta, bet kaip viskam pasiruosi ir apgalvoji, tada buna nesunku...  lotuliukas.gif

nes buvau tokiose vestuvese (kaip svecias), kur jaunoji sako padeka tevams, o muzkantas visa gerkle rekia, isgerkim, isgerkim.. zodziu, vaizdelis..... doh.gif  geriau tokiu nebutu  doh.gif

niu jo buna tokiu graudziu vaizdeliu kartais kad apsaugok viespatie:)
pati tai dbr pirma kart eisiu bet mam mano ne karta ejo tai biski zinau kas kaip:)
o muzikantus tai kokia savaite pries vestuves pasigaut ar kada anksciau neisivaizduoju?
ir dar prisiminiau vestuves tai tipo vienos dienos bet sodyboj antra diena jie dar ie pietus uzsake bet nebebus nei muzikantu ne fotografu nei filmuotoju.
ar man ka nors be surio dar ruostis?
as galvoju gal nebent kokiu zaidimu ir koki sienlaikrasti padaryt gal?
Papildyta:
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 01 29, 16:25)
pati tai dbr pirma kart eisiu bet mam mano ne karta ejo tai biski zinau kas kaip:)
o muzikantus tai kokia savaite pries vestuves pasigaut ar kada anksciau neisivaizduoju?
ir dar prisiminiau vestuves tai tipo vienos dienos bet sodyboj antra diena jie dar ie pietus uzsake bet nebebus nei muzikantu ne fotografu nei filmuotoju.

ir dar prisiminiau viena zaidima cia muzkantai dare bet galima ir taip suzaisti:
tai va pastatomas viduri koks krepsis ar koks kitas kubilas, paimamos 3 bulves, pasakoma kad lietuvoj jau labai populiarus krepsinis tai pazaiskim pamergiu krepsini, esme tame kad pamerge per kokius 5m nuo to kubilo atsistoja nugali i ji ir pasilenkus sau pro kojas meta bulves i ta kubila o tuo tarpu pirslys pabrolius susisodina pries ta kubila kad matytu mergaiciukiu uzpakaliukus:)
siaip linksma paciai teko patirt:)
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 01 29, 14:02)
mielosios gal kuri nors turi instrukcija kaip spausti suri jauniesiems?
buciau labai dekinkga. heart.gif

Pasiulysiu savo varianta :
SŪRIO SUSPAUDIMO RECEPTAS ( Įteikiama VARŠKĖ )
Prieš palydint jaunuosius praleisti pirmą naktį, pateikiame sūrio suspaudimo receptą :
Meilės įdėti ne mažiau kaip 78%
Spaudimas ne mažesnis kaip 6 atmosferai
Atsargumo prisilaikymas visu 100%
Ryte sūrį ir išrūgas grąžinti.
Matome kad mūsų jaunieji susigedo, todėl visus kviečių drinks_cheers.gif

Cia jau kita diena:

Skaitau sūrio degustaciją.
Buvo sudaryta komisija, kuri visą rytą ieškojo sūrio, kurį spaudė jaunieji. Kokybės komisija sudaryta iš :
1 Ponios svočios
2 Pono piršlio
3 Vyr. Šeimininkės
Po gan ilgos degustacijos, diskusijų, komisija nutarė, kad sūris jaunųjų suslėgtas yra iš puikios žaliavos, aukščiausios rūšies, su naujaisiais technologiniais patobulinimais, Geros vienalytės konsistencijos, gero skonio, išvaizdos.
Siūloma jauniesiems ir toliau gerinti išleidžiamą produkciją, išeiti į plačią konkurenciją su užsienio firmomis.
Nuo šio sūrio stori – suplonės, ploni – pastorės, senberniai ir senmergės ženytis užsinorės.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 01 29, 16:34)
Pasiulysiu savo varianta :
SŪRIO SUSPAUDIMO RECEPTAS ( Įteikiama VARŠKĖ )
Prieš palydint jaunuosius praleisti pirmą naktį, pateikiame sūrio suspaudimo receptą :
Meilės įdėti ne mažiau kaip 78%
Spaudimas ne mažesnis kaip 6 atmosferai
Atsargumo prisilaikymas visu 100%
Ryte sūrį ir išrūgas grąžinti.
  Matome kad mūsų jaunieji susigedo, todėl visus kviečių  drinks_cheers.gif

Cia jau kita diena:

Skaitau sūrio degustaciją.
Buvo sudaryta komisija, kuri visą rytą ieškojo sūrio, kurį spaudė jaunieji. Kokybės komisija sudaryta iš :
1 Ponios svočios
2 Pono piršlio
3 Vyr. Šeimininkės
Po gan ilgos degustacijos, diskusijų, komisija nutarė, kad sūris jaunųjų suslėgtas yra iš puikios žaliavos, aukščiausios rūšies, su naujaisiais technologiniais patobulinimais, Geros vienalytės konsistencijos, gero skonio, išvaizdos.
  Siūloma jauniesiems ir toliau gerinti išleidžiamą produkciją, išeiti į plačią konkurenciją su užsienio firmomis.
  Nuo šio sūrio stori – suplonės, ploni – pastorės, senberniai ir senmergės ženytis užsinorės.

labai dekinga smile.gif
tikiuosimir as jumkada galesiu taip padet kai jus visos man blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 01 29, 10:16)
kada tavo vestuves man ir panasiai liko:) as ir jau beveik scenariju turiu savaitgali grizus is studiju namo turbut pabaigsiu o dar ir minciu cia per savaite pas jus pasisemiau 4u.gif  4u.gif  4u.gif
siaip mano jaunieji is tokiu kur nenori daug tradiciju bet patys nezino ko nori  doh.gif  tai padariau su jais finta pradejau klaust ar ts=as patiktu ar anas tai gavo kad nori beveikt tokiu vestuviu kaip ir visos dabar  4u.gif

Na dar is savo repertuaro pasiulyti galiu, gal nesat dariusios

25 GYVENIMO KNYGOS ĮTEIKIMAS
DEIMANTĖ ir RAMŪNAI, aš svočia ir pišlys , norime įteikti jums gyvenimo knygą. Prieš JUS stora bendro gyvenimo knyga, kurios JŪS dar neskaitėte, kuri JUS labai vilioja. Tai gyvenimo knyga, kurią JUMS teks neskaityti, o patiems rašyti, kurti. O tai pareikalaus didelės kantrybės, neblėstančios meilės, darnios vyro ir žmonos draugystės.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 01 29, 16:32)
Papildyta:

As tai pernai su muzikantu buvau susitikusi pries koki menesiuka, gal siek tiek dar anksciau, siais metai planuoju ir koki menesiuka pries suisderinti :-) ir paliksiu scenariju, kad velgi turetu ir sektu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2009 01 29, 16:43)

DEIMANTĖ ir RAMŪNAI, aš svočia ir pišlys , norime įteikti jums gyvenimo knygą. Prieš JUS stora bendro gyvenimo knyga, kurios JŪS dar neskaitėte, kuri JUS labai vilioja. Tai gyvenimo knyga, kurią JUMS teks neskaityti, o patiems rašyti, kurti. O tai pareikalaus didelės kantrybės, neblėstančios meilės, darnios vyro ir žmonos draugystės.

o kas tai per knyga ? albumas koks ?
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 01 29, 11:37)
aha, parasyk apie ta smeli, nieko nesu girdejusi :-) nes as galvoju, kad cia ta 12 valanda jauniesiems idomaus padaryti, fejerverku nelabai nori, balionai ir zibintai jau daug kur matyti..tad  noretusi kazko naujo...ta sirdele is zvakuciu ir jiems matyta..galvoju, kokiu gerviu baltu prilansktyti ir nuleisti is balkono, (toj sodyboj maciau toks yra  smile.gif ) kazkaip dar reikia ipinti seimos zidinio iziebima i ta 12 val, sampana ir ilgiausiu metu... tai suku galva  g.gif  doh.gif

Aha as ir kaip zosike noriu pasicekaviti su tuo smeliuku, kazkas naujo, negirdeto g.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 01 29, 16:43)

o kaip cia su knyga daryti?
Papildyta:
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 01 29, 16:44)
As tai pernai su muzikantu buvau susitikusi pries koki menesiuka, gal siek tiek dar anksciau, siais metai planuoju ir koki menesiuka pries suisderinti :-) ir paliksiu scenariju, kad velgi turetu ir sektu  smile.gif

o ne per anksti nukis dar kur ar kam paskolins biggrin.gif as galvoju gal pora savaiciu pries butu pats tas? nes as jiem zadu duot savo sutikima jaunuju nes jokiu malku ir leliu nenori maniskiai, man ir ne prie sirdies tokie dalykai fech visokias garstycias nuo leles plaut:)
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2009 01 29, 16:45)
Aha as ir kaip zosike noriu pasicekaviti su tuo smeliuku, kazkas naujo, negirdeto  g.gif

su tuo smeliuku galiuu veliau jau su zodziais atsiust nes kai mokaus kaune o siaip esu is klaipedos tai viskas per dvi vietas.
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 01 29, 16:44)
As tai pernai su muzikantu buvau susitikusi pries koki menesiuka, gal siek tiek dar anksciau, siais metai planuoju ir koki menesiuka pries suisderinti :-) ir paliksiu scenariju, kad velgi turetu ir sektu  smile.gif
Papildyta:
o kas tai per knyga ? albumas koks ?

As tai muzikantui padariau kopija scenarijaus ir iteikiau namie kol susirinko sveciai ir atvyko jaunasis su pirsliu. Jei idomu galiu savo scenariju atsiust i pasta.
O knyga , tai cia as ja taip pavadinau. Buvo grazus albumas, jame dailes studijoi parase zodzius ir ji padovanojom, salyga buvo kad pirmam lape butu musu nuotrauka, o toliau jie turi rasyti patys ir kai bus metines paziuresim kaip sekasi jiems.
Papildyta:
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 01 29, 16:51)

su tuo smeliuku galiuu veliau jau su zodziais atsiust nes kai mokaus kaune o siaip esu is klaipedos tai viskas per dvi vietas.

Tai lauksiu, busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 01 29, 16:51)
As tai muzikantui padariau kopija scenarijaus ir iteikiau namie kol susirinko sveciai ir atvyko jaunasis su pirsliu. Jei idomu galiu savo scenariju atsiust i pasta.
O knyga , tai cia as ja taip pavadinau. Buvo grazus albumas, jame dailes studijoi parase zodzius ir ji padovanojom, salyga buvo kad pirmam lape butu musu nuotrauka, o toliau jie turi rasyti patys ir kai bus metines paziuresim kaip sekasi jiems.

gal ir nieko mintis bet as zinau kokie jie tinginiukai yra nepildys tikrai tai turbut tik sveciam kad linkejimus surasytu ta knyga padarysiu:)
atsiusiu tau i az maila savo.
o jus nedarot kad 12 val inesat torta knyga su tiek zvakuciu kiek jaunuju metu suma yra ir ten dar zodziai kazkokie ir aisku as juo vel turiu klkaipedoj gerai kad jau grisiu namo:)
Atsakyti