Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - IX

QUOTE(auksegi @ 2009 01 28, 18:23)
kartais atsiverčiu šį skyrelį, pasiskaitau, kiek čia vertingos info  4u.gif  manęs laukia šitas"malonumas" biržely  ax.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip malonu matyt nauju nariu, taip kad keliam drinks_cheers.gif uz svociutes biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif , permečiau kokia 3-4 temas niekur naužmačiau ką graviruoja ant širdelių rakinamų, jei kas turite prašyčiau pagalbos, iš karto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auksegi @ 2009 01 28, 18:23)
kartais atsiverčiu šį skyrelį, pasiskaitau, kiek čia vertingos info  4u.gif  manęs laukia šitas"malonumas" biržely  ax.gif

o man liko 3,5 menesiuko :-) jne tiek jau daug.... bet jau baigiu scenariju visa susidelioti... reikes tik ji suderinti su jaunasiais, o po to su muzikantais..ir tada jau kibsiu i kurybinius darbelius, nes daug ka noriu savo rankytem pasidaryti... ax.gif
jau prasidejo visi planavimo darbeliai, sukneliu ieskojimai, dar pazadejau ir kvietimukus padaryti ir t.t. smagu.. man patinka tokie procesai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 01 29, 09:39)
o man liko 3,5 menesiuko :-) jne tiek jau daug.... bet jau baigiu scenariju visa susidelioti... reikes tik ji suderinti su jaunasiais, o po to su muzikantais..ir tada jau kibsiu i kurybinius darbelius, nes daug ka noriu savo rankytem pasidaryti...  ax.gif
jau prasidejo visi planavimo darbeliai, sukneliu ieskojimai, dar pazadejau ir kvietimukus padaryti ir t.t. smagu.. man patinka tokie procesai  wub.gif  thumbup.gif

kada tavo vestuves man ir panasiai liko:) as ir jau beveik scenariju turiu savaitgali grizus is studiju namo turbut pabaigsiu o dar ir minciu cia per savaite pas jus pasisemiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
siaip mano jaunieji is tokiu kur nenori daug tradiciju bet patys nezino ko nori doh.gif tai padariau su jais finta pradejau klaust ar ts=as patiktu ar anas tai gavo kad nori beveikt tokiu vestuviu kaip ir visos dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 01 29, 10:16)
kada tavo vestuves man ir panasiai liko:) as ir jau beveik scenariju turiu savaitgali grizus is studiju namo turbut pabaigsiu o dar ir minciu cia per savaite pas jus pasisemiau 4u.gif  4u.gif  4u.gif
siaip mano jaunieji is tokiu kur nenori daug tradiciju bet patys nezino ko nori  doh.gif  tai padariau su jais finta pradejau klaust ar ts=as patiktu ar anas tai gavo kad nori beveikt tokiu vestuviu kaip ir visos dabar  4u.gif

Manosios vestuves geguzes 16 kaune 4u.gif
o mano jaunieji pernai porose buvo mano seses vestuvese, kurias ir organizvau ir vedziau, tai sake, norim tokiu pat kaip anos buvo blush2.gif .. zodziu, visko nori.. g.gif lotuliukas.gif o as gi negaliu daryti tokiu paciu, plius, puse gimines dalyvaus ta pati tongue.gif tai turiu pasistengti padaryti taip pat, tik kitaip doh.gif
bet siaip reikalavimu neturi, issiaiskinau kokiu pagrindiniu tradiciju nori, juk visko nepasakosi, norisi jiems ir staigmenu padaryti. Nors pernykstiniai mano jaunieji viska norejo zinoti su smulkmenom.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 01 29, 10:29)
Manosios vestuves geguzes 16 kaune  4u.gif
o mano jaunieji pernai porose buvo mano seses vestuvese, kurias ir organizvau ir vedziau, tai sake, norim tokiu pat kaip anos buvo  blush2.gif .. zodziu, visko nori..  g.gif lotuliukas.gif  o as gi negaliu daryti tokiu paciu, plius, puse gimines dalyvaus ta pati  tongue.gif tai turiu pasistengti padaryti taip pat, tik kitaip  doh.gif
bet siaip reikalavimu neturi, issiaiskinau kokiu pagrindiniu tradiciju nori, juk visko  nepasakosi, norisi jiems ir staigmenu padaryti. Nors pernykstiniai mano jaunieji viska norejo zinoti su smulkmenom..  bigsmile.gif

manosios geguzes 23:) na as ju tik paklausio ko noretu ir ko nenoretu is vis nezino ka darysiu apart dand=gaus zibintus nes sodyboj fejerverku turbut neleis saudyt tai abi su jaianaja ieskojom iseities.
gerai kad zmoniu apie 40 tik gal dar bus maziau nes ji niekaip kvietimu neisiuncia sakiau kai grisiu is kaunau i klaipeda reikes ja paskubint juk zmonem ir sukneles ir sovanos galu gale darbai juk ne visi dirba tik paprastom dienom.
nori gal i az parasysiu su smeliu toki bairiuka jei nedarei niekam?
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 01 29, 10:56)
manosios geguzes 23:) na as ju tik paklausio ko noretu ir ko nenoretu is vis nezino ka darysiu apart dand=gaus zibintus nes sodyboj fejerverku turbut neleis saudyt tai abi su jaianaja ieskojom iseities.
gerai kad zmoniu apie 40 tik gal dar bus maziau nes ji niekaip kvietimu neisiuncia sakiau kai grisiu is kaunau i klaipeda reikes ja paskubint juk zmonem ir sukneles ir sovanos galu gale darbai juk ne visi dirba tik paprastom dienom.
nori gal i az parasysiu su smeliu toki bairiuka jei nedarei niekam?

aha, parasyk apie ta smeli, nieko nesu girdejusi :-) nes as galvoju, kad cia ta 12 valanda jauniesiems idomaus padaryti, fejerverku nelabai nori, balionai ir zibintai jau daug kur matyti..tad noretusi kazko naujo...ta sirdele is zvakuciu ir jiems matyta..galvoju, kokiu gerviu baltu prilansktyti ir nuleisti is balkono, (toj sodyboj maciau toks yra smile.gif ) kazkaip dar reikia ipinti seimos zidinio iziebima i ta 12 val, sampana ir ilgiausiu metu... tai suku galva g.gif doh.gif
Atsakyti
[quote=rugsti_uoga,2009 01 29, 11:37]
aha, parasyk apie ta smeli, nieko nesu girdejusi :-) nes as galvoju, kad cia ta 12 valanda jauniesiems idomaus padaryti, fejerverku nelabai nori, balionai ir zibintai jau daug kur matyti..tad noretusi kazko naujo...ta sirdele is zvakuciu ir jiems matyta..galvoju, kokiu gerviu baltu prilansktyti ir nuleisti is balkono, (toj sodyboj maciau toks yra smile.gif ) kazkaip dar reikia ipinti seimos zidinio iziebima i ta 12 val, sampana ir ilgiausiu metu... tai suku galva g.gif doh.gif
[/quotok jau parasiau
niu maniskiai gerai kad daug ko nera mete as del pati laimingiuasia nes ci jusu lobynai tai ojoj labai jum dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
[quote=mergaiciuke_ee,2009 01 29, 11:40]
[quote=rugsti_uoga,2009 01 29, 11:37]
[/quotok jau parasiau
niu maniskiai gerai kad daug ko nera mete as del pati laimingiuasia nes ci jusu lobynai tai ojoj labai jum dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[/quote]
beja mano mam kai eidavo pirsliais tai pries dvylika atnesdavo torta-knyga
mazdaug kad prasideda naujas gyvenimo lapas nauja knyga irgi kazkur turiu tuos zodzius cool.gif
Atsakyti
mielosios gal kuri nors turi instrukcija kaip spausti suri jauniesiems?
buciau labai dekinkga. heart.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 01 29, 14:02)
mielosios gal kuri nors turi instrukcija kaip spausti suri jauniesiems?
buciau labai dekinkga. heart.gif

As va stai koki turiu lotuliukas.gif

Kad spaudžiamas sūris būtų aukščiausios kokybės ir kad apsvaigę iš meilės nepadaugintumėte kai kurių ingredientų, įteikiame Jums receptą. Prašome juo vadovautis.
RECEPTAS SŪRIUI SPAUSTI.
Šiam darbui įdėti meilės ne mažiau kaip 78 % ;
Spaudimas turi būti ne mažesnis kaip 99-100 %;
Atsargumo laikytis abiem;
Ryte prašome sūrį grąžinti.

Vakaras - tai metas kada viskas nurimsta ir apsigobia meilės skraiste, tada įsimylėjusios sielos skuba viena pas kita, kad galėtų džiaugtis begaline meile, tad gal jau atėjo laikas palydėti jaunuosius į meilės guoli kur jie galės niekieno netrukdomi myluotis glamonėtis džiaugtis vienas kitu ir žinoma spausti sūrį.
Prieš atsigulant į šeimynini guolį mes jums įteiksime tam reikalui skirta atributiką. Kaip žinote darbui reikalingi spec. drabužiai, o ypatingai ruošiant maisto produktus, be kurių radę sanitarijos epidemiologijos stoties darbuotojai baudžia piniginėmis baudomis. Kad to nebūtų ir mūsų jaunieji nenusikalstų per pirmąją naktį, mes įteikiam jaunikiui - darbo kelnaites, jaunajai - naktinukes. Šiais drabužiais privalote vilkėti ne tik šią naktį, bet ir kitomis meilės naktimis

Atsakyti
dekui manau panaudosiu:)
tik kad va as zadu daryti vietoj naktiniu body paint dovanoti o tipo kad pries darba kiltu upas kad galetu pasimaivyt viens pries kita grazius apatiniu o dezutej tik uzrasa kad kaip galejot patiket kad reikia pirmaai nakciai apatiniu
tai va nezinau kai su tais spec drabuziais tada prie surio?
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 01 29, 15:19)
dekui manau panaudosiu:)
tik kad va as zadu daryti vietoj naktiniu body paint dovanoti o tipo kad pries darba kiltu upas kad galetu pasimaivyt viens pries kita grazius apatiniu o dezutej tik uzrasa kad kaip galejot patiket kad reikia pirmaai nakciai apatiniu
tai va nezinau kai su tais spec drabuziais tada prie surio?

tada sakyk, kad dabar 21 amzius, darbo dabuziu nebereikia, tad naujausias isradimas - dazai apsauginiam sluoksniui ant kuno :-) ir grazu, ir smagu, ir saugu :-)
Atsakyti