as sedziu ir tipo mokinuos bet nu taip knieti - sakau trumpam ilysiu (nes saindien save prigrasinau kol mokslu nebaigsiu nekist nosies cia ) bet neiskentejau ir ziuriu kiek jus cia daug prirasiusios ...
del duonos - as tai labai noreciau tos su mazais duoniukais viduj... bet nezinau kur gaut dar ir irgi galvoju kad but gerai kazkaip ta duona i baznycia nunest... tai galvoju gal abu teveliai gali nuotaka lydet?
svocios pyragas... tai irgi va galvoju kur ji gaut, labai noreciau pati kept bet isivaizduoju kad kai parvaziuosim i LT ir bus tik savaite iki vestuviu - kazi ar as spesiu ir dabar ziuriu tai cia tas svocios tortas , karvojus ar kaip ten ji bepavadinsi kazkaip kaip ir be prasmes likes.... gal cia tik man taip atrodo? nes anksciau tai atsimenu (nu cia vel bus tarybiniai laikai, nu bet kad as kitokiu neatsimenu ) tai tas karvojus buvo skirtas svocios isgelbejimui nuo skandinimo ir pabroliai ta torta inesdavo kaip ispirka... cia svocios tortas tai kaip jaunosios lininis ranksluostis pirsliui gelbet
as net enzinau kokie dabar lietuvoj tie tortai madoj
kas cia pati kepa??? atsiprasau nebepamenu - labai jau norim mes tos nuotraukeles
o anciuku sokis - aciu aciu aciu - sito man ir reikejo - liuks ideja loretita2 aciu tau labai tai ka dabar su tom antem daryt? geltonus sijonus uzdet? ar kokius lastus nu as jau isivaizduoju kaip ten pamerges su lastais anciuku soki soka
psio, manes nera - bet ideju padaugejo
JO JAU CIA GAUNASI KAIP LIGA
na sujuokinai anciuku sokis su lastais, super, bet is kur tiek lastu gausi, geriau jau basom lai soka, o i plaukus po kokia plunksna ikisti, arba geltonas skarytes ant galvos, nors keliems dalyviams. Super butu ir linksma ir nuotraukos grazios
tikras galvos skausmas ir super visu idejos, taip ir knieti uzeiti cia. As kol sirgau , vyrui sakau atnesk kompa man,o tai nebeperskaitysiu per diena kiek bus prirasyta bet va suspejau ir dar pati prirasiau kai ka. Tad iki susitiksim ir toliau plepesim
Papildyta:
super zaidimukas,, PAMAITINK ALKANA,,. Reikia 4jogurtu ,4sauksteliu, 4skaru ir apsiaustu. Visa kitka matysit nuotraukoi
tikras galvos skausmas ir super visu idejos, taip ir knieti uzeiti cia. As kol sirgau , vyrui sakau atnesk kompa man,o tai nebeperskaitysiu per diena kiek bus prirasyta bet va suspejau ir dar pati prirasiau kai ka. Tad iki susitiksim ir toliau plepesim
Papildyta:
super zaidimukas,, PAMAITINK ALKANA,,. Reikia 4jogurtu ,4sauksteliu, 4skaru ir apsiaustu. Visa kitka matysit nuotraukoi
super atrodo kaip mano mazius
na apie duonyte: nunere man maiseli balta su gelyte ir juostele susiristi tada pirslys pas jauniki paraso teveliu riekes duonos is namu po to tas pats pas jaunaja,baznycioja kunigas pasventino palinkejo kad naujai seimai netruktu duonytes ir gryze jau prie stalo atidavem santuokos liudijima ir prie to duoda(tame maiselyja) is tevu namu
Na ka, svociutes, mano tortas jau iskeptas, puokste padaryta, viskas suruosta. Teliko pamirkt vonioj ir pamiegot bent kiek. Ryt darbas laukia
QUOTE(miskouoga @ 2009 01 24, 00:17)
Na ka, svociutes, mano tortas jau iskeptas, puokste padaryta, viskas suruosta. Teliko pamirkt vonioj ir pamiegot bent kiek. Ryt darbas laukia
sekmes darbely rytoj
sekmes tau, gero oro, linksmu sveciu ir aisku kuolinksmesnes sventes
laukiam issamaus pasakojimo ir aisku foto reportazo
laukiam issamaus pasakojimo ir aisku foto reportazo
merginos jai sugalvosit kokiu nauju pazadu,imeskit,pasidalinkit mintim
Laba busimos ir esamos svociutes...
Mane irgi paprase sias pareigas atlikt...
Ir garbe didele ir nerimas (dar didesnis)... nes eisiu ne su savo vyru (nes su savuoju keliai skiriasi ) ir dar pirma karta...
Bet permetus jusu tema, truputi atsikevepiau... nes jau zinau, nuo ko pradet... o ir laiko dar yra... tuoksis mano jaunieji tik liepa, taip kad... imsiuos darbo
Is anksto dekui visom, kurios nepatingejo ir nepagailejo savo ideju...
sekmes
Mane irgi paprase sias pareigas atlikt...
Ir garbe didele ir nerimas (dar didesnis)... nes eisiu ne su savo vyru (nes su savuoju keliai skiriasi ) ir dar pirma karta...
Bet permetus jusu tema, truputi atsikevepiau... nes jau zinau, nuo ko pradet... o ir laiko dar yra... tuoksis mano jaunieji tik liepa, taip kad... imsiuos darbo
Is anksto dekui visom, kurios nepatingejo ir nepagailejo savo ideju...
QUOTE(miskouoga @ 2009 01 23, 23:17)
sekmes
tai kazin kada pasirodys miskouoga gal dar svencia