Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - IX

as sedziu ir tipo mokinuos lotuliukas.gif bet nu taip knieti - sakau trumpam ilysiu (nes saindien save prigrasinau kol mokslu nebaigsiu nekist nosies cia doh.gif ) bet neiskentejau ir ziuriu kiek jus cia daug prirasiusios ...

del duonos - as tai labai noreciau tos su mazais duoniukais viduj... bet nezinau kur gaut dar smile.gif ir irgi galvoju kad but gerai kazkaip ta duona i baznycia nunest... tai galvoju gal abu teveliai gali nuotaka lydet?

svocios pyragas... tai irgi va galvoju kur ji gaut, labai noreciau pati kept bet isivaizduoju kad kai parvaziuosim i LT ir bus tik savaite iki vestuviu - kazi ar as spesiu g.gif ir dabar ziuriu tai cia tas svocios tortas , karvojus ar kaip ten ji bepavadinsi kazkaip kaip ir be prasmes likes.... gal cia tik man taip atrodo? nes anksciau tai atsimenu (nu cia vel bus tarybiniai laikai, nu bet kad as kitokiu neatsimenu tongue.gif ) tai tas karvojus buvo skirtas svocios isgelbejimui nuo skandinimo ir pabroliai ta torta inesdavo kaip ispirka... cia svocios tortas tai kaip jaunosios lininis ranksluostis pirsliui gelbet smile.gif
as net enzinau kokie dabar lietuvoj tie tortai madoj doh.gif unsure.gif
kas cia pati kepa??? atsiprasau nebepamenu - labai jau norim mes tos nuotraukeles smile.gif

o anciuku sokis - aciu aciu aciu - sito man ir reikejo - liuks ideja thumbup.gif loretita2 aciu tau labai 4u.gif tai ka dabar su tom antem daryt? geltonus sijonus uzdet? ar kokius lastus lotuliukas.gif nu as jau isivaizduoju kaip ten pamerges su lastais anciuku soki soka drinks_cheers.gif

psio, manes nera - bet ideju padaugejo bigsmile.gif
Atsakyti
JO JAU CIA GAUNASI KAIP LIGA lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif na sujuokinai anciuku sokis su lastais, super, bet is kur tiek lastu gausi, geriau jau basom lai soka, o i plaukus po kokia plunksna ikisti, arba geltonas skarytes ant galvos, nors keliems dalyviams. Super butu ir linksma ir nuotraukos grazios smile.gifsmile.gifsmile.gif

doh.gif tikras galvos skausmas thumbup.gif ir super visu idejos, taip ir knieti uzeiti cia. As kol sirgau , vyrui sakau atnesk kompa man,o tai nebeperskaitysiu per diena kiek bus prirasyta biggrin.gif bet va suspejau ir dar pati prirasiau kai ka. Tad iki drinks_cheers.gif susitiksim ir toliau plepesim biggrin.gif
Papildyta:
thumbup.gif super zaidimukas,, PAMAITINK ALKANA,,. Reikia 4jogurtu ,4sauksteliu, 4skaru ir apsiaustu. Visa kitka matysit nuotraukoi
user posted image

user posted image
Atsakyti
lotuliukas.gif super atrodo kaip mano mazius biggrin.gif
Atsakyti
na apie duonyte: nunere man maiseli balta su gelyte ir juostele susiristi wub.gif tada pirslys pas jauniki paraso teveliu riekes duonos is namu smile.gif po to tas pats pas jaunaja,baznycioja kunigas pasventino palinkejo kad naujai seimai netruktu duonytes smile.gif ir gryze jau prie stalo atidavem santuokos liudijima ir prie to duoda(tame maiselyja) is tevu namu smile.gif
Atsakyti
user posted image 4u.gif
Atsakyti
Na ka, svociutes, mano tortas jau iskeptas, puokste padaryta, viskas suruosta. Teliko pamirkt vonioj ir pamiegot bent kiek. Ryt darbas laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2009 01 24, 00:17)
Na ka, svociutes, mano tortas jau iskeptas, puokste padaryta, viskas suruosta. Teliko pamirkt vonioj ir pamiegot bent kiek. Ryt darbas laukia  biggrin.gif

sekmes darbely rytoj smile.gif
Atsakyti
sekmes tau, gero oro, linksmu sveciu ir aisku kuolinksmesnes sventes 4u.gif

laukiam issamaus pasakojimo ir aisku foto reportazo thumbup.gif
Atsakyti
merginos jai sugalvosit kokiu nauju pazadu,imeskit,pasidalinkit mintim mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba busimos ir esamos svociutes... ax.gif
Mane irgi paprase sias pareigas atlikt... doh.gif
Ir garbe didele ir nerimas (dar didesnis)... nes eisiu ne su savo vyru (nes su savuoju keliai skiriasi unsure.gif ) ir dar pirma karta...
Bet permetus jusu tema, truputi atsikevepiau... nes jau zinau, nuo ko pradet... o ir laiko dar yra... tuoksis mano jaunieji tik liepa, taip kad... imsiuos darbo thumbup.gif
Is anksto dekui visom, kurios nepatingejo ir nepagailejo savo ideju... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(miskouoga @ 2009 01 23, 23:17)
Na ka, svociutes, mano tortas jau iskeptas, puokste padaryta, viskas suruosta. Teliko pamirkt vonioj ir pamiegot bent kiek. Ryt darbas laukia  biggrin.gif

sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolitux: 25 sausio 2009 - 21:03
tai kazin kada pasirodys miskouoga biggrin.gif gal dar svencia alc.gif
Atsakyti