Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - IX

QUOTE(ingiena @ 2009 01 22, 14:18)
maciau kaskuri sake gavo gulbiu ezero muzika gal galetu man imesti i pasta g.gif  buciau dekinga mirksiukas.gif
Papildyta:
beja merginos pasnekekim apie svocios tortus kokius imat ir is kur ir kokius emet bigsmile.gif norisi ko nors idomaus g.gif kad visi nustebtu biggrin.gif

o as svocios torta antra diena nesiau, tiksliau ne tik svoscios.. tas pagrindis triju aukstu buvo pjaustomas pirmaji vakara..
o antraja diena, po to, kai jaunaja aprengem ir isventinom i seimininkes, pasakiau visiems sveciams, kad dabar jaunoji turi parodyti savo seimininkes sugebejimus ir gali pasiimti pagalbininkes...tad ji trumpam isejo su savo pamergem..ir atejo skambant marsui su dideliu tortu is dvieju auksniu sirdziu... as nesiau toki torta lyg gyvenimo laiptai, o pamerges nese mazesnius tortus sirdeles rausvas... visi ant veidrodziu ir labai grazus... thumbup.gif o pabroliai ejo is paskos ir nese butelius visokius su linksmom etiketem..zodziu, eisena buvo thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(ingiena @ 2009 01 22, 13:18)
maciau kaskuri sake gavo gulbiu ezero muzika gal galetu man imesti i pasta g.gif  buciau dekinga mirksiukas.gif
Papildyta:
beja merginos pasnekekim apie svocios tortus kokius imat ir is kur ir kokius emet bigsmile.gif norisi ko nors idomaus g.gif kad visi nustebtu biggrin.gif

As pati kepu torta. Greit galesiu nuotrauka ideti. Man pirktiniai labai jau neskanus schmoll.gif , ir brangus.
Atsakyti
QUOTE(ingiena @ 2009 01 22, 11:19)
o tai toja sirdeleja is zvakuciu jaunieji turi priesaikas kaskokias duoti vienas kitam? blush2.gif

pas mus pries 12 buvo isdalintos zvakutes visiems sveciams ir kiekvienas ant issiutos sirdies formos dejo po zvake ir sake viena sveikinimo zodi, taip sudejo sirdi. O jaunieji padejo gale savo ir ejo sokti, na seip toki leta soki o mano brangusis tuo metu paleido fejerverkus tai buvo labai grazu ir ispudinga. Nes jaunieji nezinojo kad bus fejerverkai, tai buvo siurprizas jems:)
Papildyta:
QUOTE(pelze @ 2009 01 22, 13:39)
nu gerai, itikinot - viskas imanoma - siusiu as tada tuos sijonus  lotuliukas.gif  nu jetau kai bus smagu bet as neliepsiu jiems kelniu nusimaut - maciau ir su kelnem nieko, tegu atsiraitoja - tiks smile.gif bo tai dar kuris bus su negraziais trusais  doh.gif  thumbup.gif

tik dabar galvoju pasinaudoti kazkieno ideja sujungt su zaselem? sakysiu nu merginos pasirodykit ar ne is kelmo spirtos, ar kazkaip ir tada jos ten soka, reiktu su muzikantais susitart kad ten jas pamokytu ar kazkaip, kad biski laiko patemtu nu ir gulbinai tada netiketai iplaukia i viduri zaselu  bigsmile.gif
nu dar pagalvosiu - bus gerai jauciu visai

O gal sokti ,,anciuku soki,, ir staiga keiciasi muzika ir iseinai gulbinai. g.gif
Papildyta:
[quote=pekutis,2009 01 22, 14:16]
merginos,o kaip jūs manot apie vestuvinę duoną?ar esat kuri darius?aš esu mačius vaizdajuostę,kur ją ten dovanoja,man tai labai gražu buvo wub.gif

Na as duona daviau jaunajai ir turejau zodzius kurios ji turejo pasakyti isvykstan is namu, tai labai ispudinga ir kazkiek jaudinanciai.Jei noresi atsiusiu zodzius
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 01 22, 11:16)
neiznau dar del priesaikos, praeitais metais jaunieji nenorejo jokios priesaikos... sake, mes viena skitam i ausi priesaika apsnibzdeism, o ne visiems girdint  ax.gif  buvo seimos zidinio iziebimas ir tiek..turejau graziu zodzui teveliams, bet jie is to strioko viska pamirso ir snekejo is sirdies savais zodziais.. ir viskas.. po to fejerverkai..  4u.gif  nebuvo zvakuciu sirdies.. ir nerekejo, nes lauke deglai dege, tad uzteko ugnies efektu : smile.gif

tai jaun gal ir geresne tavo mintis vietoj priesaikos:)
na pas mus sodyboj sakegali neleist fejerverku nes tipo stogas siaudinisd ir kazkas jau buvo uzdeges su fejerverkais tai galvoju tada dangaus zibintus i pagalba pasitelkti jei bnegales tikru fejerverku:(
Atsakyti
QUOTE(ingiena @ 2009 01 22, 14:18)
Papildyta:

g.gif torta man uzsake sese nes zinojo kur daro skanius, tik as prie jo dariau <<Sirsiu medu<<, tai daug kam patiko, dariau 2rusiu. Pasirodo buvo tokiu sveciu kurie nebuvo dar ragave tokio dalyko, tai jems idejau i namus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 01 22, 19:17)
tai jaun gal ir geresne tavo mintis vietoj priesaikos:)
na pas mus sodyboj sakegali neleist fejerverku nes tipo stogas siaudinisd ir kazkas jau buvo uzdeges su fejerverkais tai galvoju tada dangaus zibintus i pagalba pasitelkti jei bnegales tikru fejerverku:(

g.gif tai jei negalima fejerverku ,gal tada fakelus uzdekit
Atsakyti
[g.gif tai jei negalima fejerverku ,gal tada fakelus uzdekit
[/quote]
tai as galvoju daryti ta sirdele is zvakuciu su kiekvieno svecio linkejimu ir tada ta jaunuju svajone prie dangaus zibintopriristi manau neblogas efektas turetu buti g.gif
o koki sirsiu medu darai? as tik viena zinau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke_ee: 22 sausio 2009 - 18:27
QUOTE(doviler @ 2009 01 22, 15:29)
Sveikos svočiutės  4u.gif  ir man teks ta garbė vasario 14 d  blush2.gif 
o dėl gulbių ežero, jūs pabroliukus iškarto nuteikiat, kad jiems teks kažką daryti, ar jie tiesiog sužino vestuvių dieną? aš labai norėčiau irgi padaryti, nes vestuvėse bus beveik vien jaunimas, taip, kad norisi kuo daugiau įdomesnės veiklos, bet galvoju gal reikia iškart su pabroliukais pasiderinti, kad paskui nesugadintų nuotaikos jei pradėtų ožiuotis visi  ax.gif

As dariau antraja diena ir pabroliukai nezinojo, pirma diena matai kas gales pasokti. Tik nevisi sutiko, bet is pulko vaikinu visgi atradau sokanciu pabroliuku. Taip kad nebijok viskas pavyks thumbup.gif
Papildyta:
[quote=mergaiciuke_ee,2009 01 22, 19:25]
[/quote]
tai as galvoju daryti ta sirdele is zvakuciu su kiekvieno svecio linkejimu ir tada ta jaunuju svajone prie dangaus zibintopriristi manau neblogas efektas turetu buti g.gif
[/quote]
As manau kad gerai bus ir grazu. Svarbiausia ,kad lietaus ir didelio vejo nebutu, kad zvakuciu neuzpustu. Taip kad drasiai veikit biggrin.gif
Atsakyti

As manau kad gerai bus ir grazu. Svarbiausia ,kad lietaus ir didelio vejo nebutu, kad zvakuciu neuzpustu. Taip kad drasiai veikit biggrin.gif
[/quote]
na tikiuosi geguzes 23 bus nuostabi diena:)
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 01 22, 19:17)
Na as duona daviau jaunajai ir turejau zodzius kurios ji turejo pasakyti isvykstan is namu, tai labai ispudinga ir kazkiek jaudinanciai.Jei noresi atsiusiu zodzius

ta prasme,mes apie tą pačią duoną kalbam,kur ji išskobta,o jos viduj mažų duonelių pridėta ax.gif nes mačius,kad jaunoji padalina paskui tuos kepaliukus g.gif o kokie tie žodžiai bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=mergaiciuke_ee,2009 01 22, 19:25]
[/quote]
[/quote]
na tai gal ir tas pats tik mes ji taip vadinam smile.gif (spiritas, kond. pienas, kiausinis, na ir ka nori agunu, razinu citr zieve taekuota)
Papildyta:
QUOTE(pekutis @ 2009 01 22, 20:15)
ta prasme,mes apie tą pačią duoną kalbam,kur ji išskobta,o jos viduj mažų duonelių pridėta  ax.gif nes mačius,kad jaunoji padalina  paskui tuos kepaliukus  g.gif  o kokie tie žodžiai  bigsmile.gif

Na as nedariau mazu kepaliuku, o viena duona ovaline, su ta pacia duona tevai pasitiko ir jau gryzus jauniesiems. O zodzius sakiau tokius:
Būk paprasta, kaip duona
Būk taupi ir dosni, kaip ji
Mylėk gyvenimą, kaip žemė myli duoną,
Kaip tėveliai myli TAVE.
Pradėk savo naują gyvenimo kelia nuo duonos padėjimo ant savo išleistuvių stalo. Tegul tai būna visada sugrįžimas į tėvų namus, juodos duonos paragauti. (padėklas, balta servetėlė, duona)
Cia buvo skirta jaunajai nes is jos namu buvo isvykstama. Galima pakeisti zodzius kad tiktu abiems.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 01 22, 20:34)
tai as galvoju daryti ta sirdele is zvakuciu su kiekvieno svecio linkejimu ir tada ta jaunuju svajone prie dangaus zibintopriristi manau neblogas efektas turetu  buti  g.gif

na tai gal ir tas pats tik mes ji taip vadinam smile.gif (spiritas, kond. pienas, kiausinis, na ir ka nori agunu, razinu citr zieve taekuota)
Papildyta:

aisku as taippat darau tik be priedu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 01 22, 17:22)
g.gif  torta man uzsake sese nes zinojo kur daro skanius, tik as prie jo dariau <<Sirsiu medu<<, tai daug kam patiko, dariau 2rusiu. Pasirodo buvo tokiu sveciu kurie nebuvo dar ragave tokio dalyko, tai jems idejau i namus  biggrin.gif
Papildyta:

g.gif tai jei negalima fejerverku ,gal tada fakelus uzdekit

o kaip darosi tas sirsiu medus blush2.gif papasakok
Papildyta:
o jau parasei blush2.gif
o mes tai emem is kekvienu namu po duonos rieke ir ja pasventino kunigas baznycioj po santuokos blush2.gif
Atsakyti