Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - IX

QUOTE(pelze @ 2009 01 21, 21:59)
vaiduuse - o tai jie buvo kazkaip apsirenge? ar tik siaip - kelnes atsiraitoja?  thumbup.gif  juokas ima galiu jau isivaizduoti kaip atrodo

specialiai nieko nesirengė, bet atrodė fantastiškai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 01 21, 18:27)
dekui labai:) bent zinosiu nuo pradet:)
o gal zinai tas jaunuju priesaikas kai prie tos zvakuciu sirdeles buns ar pati galvojai jas?

neiznau dar del priesaikos, praeitais metais jaunieji nenorejo jokios priesaikos... sake, mes viena skitam i ausi priesaika apsnibzdeism, o ne visiems girdint ax.gif buvo seimos zidinio iziebimas ir tiek..turejau graziu zodzui teveliams, bet jie is to strioko viska pamirso ir snekejo is sirdies savais zodziais.. ir viskas.. po to fejerverkai.. 4u.gif nebuvo zvakuciu sirdies.. ir nerekejo, nes lauke deglai dege, tad uzteko ugnies efektu : smile.gif
Atsakyti
o tai toja sirdeleja is zvakuciu jaunieji turi priesaikas kaskokias duoti vienas kitam? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pelze @ 2009 01 21, 18:55)

del gulbinu persirengimo tikrai nera problemu.. juk nesedi prikaltas prie kedes visa vakara..kas alu eina gerti, kas parukyti..galima ta pertraukeles situacija pasinaudoti..susisaukti tuos gulbinus ir perregnti juos, jei sodyboj, tai kokiam nors kambaryje, jei restorane, tai i koki tualeta okupuoji, galu gale uz kokio kampo ax.gif iseiciu visada atsiranda ax.gif
... o tada ivarai, pakvieti visus i vidu, paskelbti staigmena ir vios..ir gulbinai laukia savo pasirodymo eiles.. paprasta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingiena @ 2009 01 22, 11:19)
o tai toja sirdeleja is zvakuciu jaunieji turi priesaikas kaskokias duoti vienas kitam? blush2.gif

nebutinai 4u.gif dazniausia ta sirdele padaroma 12 valanda, tada perduodamas seimos zidinys, dainuojama ilgiausiu metu... uzteks ir pasibuciuoti, jei nenori priesaiku.. biggrin.gif
tiesa pasakius man tos priesaikos nelabai patinka..ypac viesos..blush2.gif juk baznycioje prisiekia, kam dar 12 valanda kazkokia priesaika sakyti ? nervinasi ir taip tie jauneji.. na nebent patys nori.. lotuliukas.gif

bet as asmeniskai nenoreciau lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=jogurtele,2009 01 21, 10:28]
Labas rytas visoms smile.gif

Oij kaip smagu, kad ta diena ne as viena tokia darbininke busiu smile.gif O kada jus pakviete? Tikriausiai jau esi viska pasiruosus... Ne taip kaip as kad visai neseniai pakviesta doh.gif Na, bet viskas bus gerai smile.gif

Mane pakvietė prieš tris mėnesius, bet žinok, kad ir kiek laiko turėtum, vistiek jo visada pritrūksta. biggrin.gif
Atsakyti
nu gerai, itikinot - viskas imanoma - siusiu as tada tuos sijonus lotuliukas.gif nu jetau kai bus smagu bet as neliepsiu jiems kelniu nusimaut - maciau ir su kelnem nieko, tegu atsiraitoja - tiks smile.gif bo tai dar kuris bus su negraziais trusais doh.gif thumbup.gif

tik dabar galvoju pasinaudoti kazkieno ideja sujungt su zaselem? sakysiu nu merginos pasirodykit ar ne is kelmo spirtos, ar kazkaip ir tada jos ten soka, reiktu su muzikantais susitart kad ten jas pamokytu ar kazkaip, kad biski laiko patemtu nu ir gulbinai tada netiketai iplaukia i viduri zaselu bigsmile.gif
nu dar pagalvosiu - bus gerai jauciu visai
Atsakyti
QUOTE(ingiena @ 2009 01 21, 14:18)
beja"pelze"jai reikes kokiuos pagalbos ar info kur marijampolej ka pirkti galesiu padeti(duosiu kontaktus) pirmom vestuvem kaip ruosiausi daug "atkasiau"visokiu namudininkiu kur daro visokius grozius-svociom,jauniesiems ir ttt mirksiukas.gif

Norėčiau ir aš tų kontaktų bigsmile.gif bigsmile.gif mes piršliausim liepos 4 d,ale jau dabar striokas ima doh.gif nors su jaunaisiais sutarėm,kad muzikantai apsiima vedimo krūvį pagrindinį,bet kokių gražių staigmenų/įdomesnių žaidimų būtinai pasiruošiu ax.gif gulbinus jaučiu darysiu cool.gif lotuliukas.gif merginos,o kaip jūs manot apie vestuvinę duoną?ar esat kuri darius?aš esu mačius vaizdajuostę,kur ją ten dovanoja,man tai labai gražu buvo wub.gif
Atsakyti
maciau kaskuri sake gavo gulbiu ezero muzika gal galetu man imesti i pasta g.gif buciau dekinga mirksiukas.gif
Papildyta:
beja merginos pasnekekim apie svocios tortus kokius imat ir is kur ir kokius emet bigsmile.gif norisi ko nors idomaus g.gif kad visi nustebtu biggrin.gif
Atsakyti
Aš buvau vestuvėse, kur svočia savo tortą sudėliojo iš atskirų torto gabalėlių doh.gif (kur Maximoj pardavinėja) tortas buvo didelis, sudėliotas ant veidrodžio ir ant kiekvieno gabaliuko buvo po žvakutę (ferverką). biggrin.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Žodžiu kai įnešė tą tortą su visais degančiais ferverkais .... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif buvo tikrai supper. biggrin.gif
Atsakyti
Čia žiūriu dauguma darot priesaiką jauniesiems. O aš kitaip dariau ax.gif Priesaiką jaunieji jau bažnyčioj prie altoriaus sako... Aš kai jau buvom sodyboj, visus išsivedžiau į lauką, daviau jauniesiems gražų lapą popieriaus, rašikli ir pasakiau: Jūs dabar jau šeima, jau kartu vargsit, kartu džiaugsitės, kartu ir svajosit. Tada dabar jau sukurkit savo bendrą gražų norą ir užršykit jį ant to lapo.
Mes visi tuo tarpu užsidegėm šaltąsias ugneles, atnešė didelį didelį balioną - širdelę (helio pripildytą), užrišom tą jų norą prie to baliono ir liepiau paleisti jį tiesiai Dievui į ausį. Ir visi jį palydėjom su šaltosiom ugnelėm. Jauniesiems labai patiko 4u.gif Visiems kitiems irgi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos svočiutės 4u.gif ir man teks ta garbė vasario 14 d blush2.gif
o dėl gulbių ežero, jūs pabroliukus iškarto nuteikiat, kad jiems teks kažką daryti, ar jie tiesiog sužino vestuvių dieną? aš labai norėčiau irgi padaryti, nes vestuvėse bus beveik vien jaunimas, taip, kad norisi kuo daugiau įdomesnės veiklos, bet galvoju gal reikia iškart su pabroliukais pasiderinti, kad paskui nesugadintų nuotaikos jei pradėtų ožiuotis visi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiena @ 2009 01 22, 14:18)
maciau kaskuri sake gavo gulbiu ezero muzika gal galetu man imesti i pasta g.gif  buciau dekinga mirksiukas.gif
Papildyta:
beja merginos pasnekekim apie svocios tortus kokius imat ir is kur ir kokius emet bigsmile.gif norisi ko nors idomaus g.gif kad visi nustebtu biggrin.gif

As kaip svociavau,tai buvau uzsisakiusi torta-lova,kurioje guli jaunieji(padarytos zmogeliuku galvos) ant torto dar buvo ir jaunuju vardai uzrasyti,atneseme islydint jaunuosius miegoti.Tortas buvo medaus.
Atsakyti