Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - IX

QUOTE(jogurtele @ 2009 01 21, 10:15)
Na, jei reikes kokios pagalbos, kur ka nusipirkt, tai klausk. Kuo galesim, tuo padesim.

aciu butinai kreipsiuosi ax.gif
dar noreciau pasidalinti idejom aisku jos pas mane ne tokios superines doh.gif kaip cia pas kitas mamytes good.gif bet vasara kai teko pirsliauti darem pazadu korteles yahoo.gif puikei pavyko visi skaite juokesi na super mirksiukas.gif sykarta ir darysiu tik reikia dar ju sugalvoti daugiau,nes siose vestuvese bus zmoniu daugiau doh.gif
jai kuri noretu galesiu imesti i pasta,nes jos pas mane worde-tai nezinau ar eina patalpinti cia,tokiu formatu:geda2:
Papildyta:
beja"pelze"jai reikes kokiuos pagalbos ar info kur marijampolej ka pirkti galesiu padeti(duosiu kontaktus) pirmom vestuvem kaip ruosiausi daug "atkasiau"visokiu namudininkiu kur daro visokius grozius-svociom,jauniesiems ir ttt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiena @ 2009 01 21, 14:18)
aciu butinai kreipsiuosi ax.gif 
dar noreciau pasidalinti idejom aisku jos pas mane ne tokios superines doh.gif  kaip cia pas kitas mamytes good.gif bet vasara kai teko pirsliauti darem pazadu korteles yahoo.gif puikei pavyko visi skaite juokesi na super  mirksiukas.gif sykarta ir darysiu tik reikia dar ju sugalvoti daugiau,nes siose vestuvese bus zmoniu daugiau doh.gif 
jai kuri noretu galesiu imesti i pasta,nes jos pas mane worde-tai nezinau ar eina patalpinti cia,tokiu formatu:geda2:
Papildyta:
beja"pelze"jai reikes kokiuos pagalbos ar info kur marijampolej ka pirkti galesiu padeti(duosiu kontaktus) pirmom vestuvem kaip ruosiausi daug "atkasiau"visokiu namudininkiu kur daro visokius grozius-svociom,jauniesiems ir ttt mirksiukas.gif

o kaip te del tu pazadu korteliu ? ar neuzima daug laiko jas visiems dalinti ? jei daug zmoniu, tai kol visime isdalini, kol visi paskaito... nebent kazkaip jau padeti jas is anksto kaip kortele prie serveteles... ir po to per prisistayma ir pasizada kazka :-)

as galvoju tas korteles padalinti tik pulkui kai vazinesim limuzinu diena smile.gif ka manot ?

dar kazkur ideja idomia perskaiciau kad per sveciu prisistayma svecias dar ir pazada kazka jauniesiems, bet tas kazkas turi prasideti ir jo vardo pirmos raides... :-) idomi ideja thumbup.gif
Atsakyti
na as padariau krepseli i kuri sudejau kortelestada siuntem ratu kekviena pora stojo pasisake kas jie tokie ir trauke pazadu kortele ax.gif viskas vyksta labai greitai mirksiukas.gif mes ir galvojom kad bus labai ilgu tai atsisakem minties duot kekvienam asmeniskai doh.gif o po to kaip ir gailetis pradejau taip greit prabego ir smagu buvo blush2.gif
o korteles nesem i spaustuve atspauzdino ant kieto popieriuko,su tokiu blizgesiu auksiniu tai super atrode wub.gif
Atsakyti
o mes darem su vardo raide tai kaip zaidima-liepem stoti visiem is eiles ir pasakyti is savo vardo pirmos raides palinkejima jauniesiems,vieno zodzio ir kaip baigesi ties pirsliu tas atsistojo ir padekojo sveciams,kad padejo pasakyti mums(pirsliams)sveikinima jauniesiems biggrin.gif thumbup.gif po to atidavem knyga sveikinima thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 01 21, 14:03)
pradek nuo sijoneliu gamybos...  lotuliukas.gif
ir as mastau apie gulbiu ezera..bet noriu padaryti tai kaip toki vaidinima - siurpriza visiems sveciams...
gal pradzioj paprasysiu, kad koki soki rateliu pademstruotu pamerges, paprasysiu, kad muzikantai pagrotu "plauke sazele per ezereli..ir ipainiosiu taip, kad jos pro vienas duris ir isplaukia... ir staiga pakeiciam muzika i gulbiu ezera ir atplaukia zazineliai - gulbinai  ax.gif
padarysiu baltus sjonelius, juodas kojines iki keliu, juodas peteliskes, ir kokias kukardas ant galvos baltas... turetu gerai buti..bet cia tik mano vizijose kolkas.. neaisku, kokia publika bus porose...tai sunku pasakyti ar sutiks...
o suorganizuosiu, kad sokius ismoktume ir repetuotume per mergvakari ir bernvakari..  blush2.gif

dekui labai:) bent zinosiu nuo pradet:)
o gal zinai tas jaunuju priesaikas kai prie tos zvakuciu sirdeles buns ar pati galvojai jas?
Atsakyti
aciu 'ingiena' man atrodo man reiks tavo pagalvosa, nes tam kraste ta jauciu esu buvus 1 karta - kai sokau su parasiutu thumbup.gif o daugiau tai ir nebuvau schmoll.gif nu ka - teks pabuvot. O dabar tai isvis esu anglijoj, tai kai nueinu i parde ir pamatrau ka gero tai jau puolu pirkt ir paskui ziurau kad kas nagliskai uzrasyta - susinerviju ir i lentyna lotuliukas.gif
nu nieko, kazkaip issisuksiu ax.gif
o jus man dabar sakykit - kas matet ta gulbiu soki, nu kad vyrukams ant kelniu staigiai sijonelius uzmaukslint tai as isivaizduoju, bet kiek uztrunka kol jie persirengia g.gif jei ir koine sir viska - ir kur tai vyksta? nu kazkaip nesidelioja man.... mustais senai vestuvese buvau lotuliukas.gif o ten su tom zasytem tai liuks ideja, nes as kiek skaitau man kazkaip vis atrodo kad pabroliams daugiau visokiu zaidimu (nu as dar tik galvoj viska laikau tai nezinau tiksliai)

ir norejau dar paklaust ir kaip ir dalintis savo mintimis - ar jus rupinates vaikais vestuvese? pas mum atrodo nedaug ju bus, tik 4, bet kadangi du is ju mano lotuliukas.gif tai galvoju reik kazkaip juos uzimnt? tai ir galvoju - gal paimt po kokia deze ir jiems ten visko pridet - knyguciu spalvojimo, gal kokiu lankstinuku is popieriaus, zaisliuku mazu, mergytem maciau rinkinuka karunai darytis, berniukas ir gal kokius akinius kaip per karnavala darydavom duot pasigamint.... gal dar valgomu karoliu kokiu panom, berniukam laikradi saldainini, burbulu....
Atsakyti
mums šokius organizavo muzikantai - vyrai atsiraitojo iki kelių kelnes, susikibo rankom ir šoko gulbių ežerą, o vienas vyrukas buvo gulbinas (juokėmės juodai lotuliukas.gif ), tai jis atliko solo partiją biggrin.gif . o merginos šoko kankaną.
Atsakyti
vaiduuse - o tai jie buvo kazkaip apsirenge? ar tik siaip - kelnes atsiraitoja? thumbup.gif juokas ima galiu jau isivaizduoti kaip atrodo
Atsakyti
na man ir juokas ima pagalvojant apie"gulbes" biggrin.gif yahoo.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikutes visos svociutes, stai ir as jau vel pas jus biggrin.gif
Kristina.J, vaiduuse, miskouoga, leliuga, DEKOJU uz sveikinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Taip svenciau kad buvau apsirgusi ir negalejau apsilankyti pas jus. O cia ziuriu jau nemazai ir nauju , temuke atgijo. Taip kad visoms linkiu sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaukurai @ 2009 01 16, 13:07)
Gal kartais žinot, kaip gražiai galima papuošti svočiutės pintą krepšį ir piršlio šiaudinę kepurę, kad jie tarpusavyje gražiai derėtų???  niekaip nesugalvoju.  g.gif

Mano puostas krepsas atrode taip
user posted image
Papildyta:
QUOTE(vaiduuse @ 2009 01 21, 19:42)
mums šokius organizavo muzikantai - vyrai atsiraitojo iki kelių kelnes, susikibo rankom ir šoko gulbių ežerą, o vienas vyrukas buvo gulbinas (juokėmės juodai  lotuliukas.gif ), tai jis atliko solo partiją  biggrin.gif . o merginos šoko kankaną.

pas mus ir taip buvo atliekamas gulbiu sokis, o merginos soko kankana, idedu foto bet nelabai, kitose geriau matosi, bet vaizda susidarysit
user posted image
Atsakyti
lotuliukas.gif o tai merginos kankana tada kaip? ir kazka dare joms - puose kazkaip? ar siaip tiesiog?

nu jauciu asjau eisiu medziagos tiems sijonams

ir pradedu kazka atsimninti, kad kai mano mama dar pirsliavo ir kazkas buvo - nu ryt a sjos uzkalusiu

thumbup.gif

man smagu jau o iki sventes pus emetu doh.gif
Atsakyti