Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - IX

QUOTE(maze11 @ 2009 01 15, 16:14)
Labai neblogas scenarijus, tik kazkaip man iki 24 val. labai daug pertraukeliu pasirode, nes mes tai planuojam 2 uzsedimus, t.y. tik 1 pertrauka iki 24 val.

gerai pagalvok, ar tau tikrai uzteks vienos pertraukos... nes gi bus rukanciu zmoniu, jie tikrai eis parukyti... o kai eina, tai iseina visi rukantys.. o pakeliui dar uzsuka i alaus bariuka.. doh.gif va ir savaime susidaro pertraukeles... lieka pustustis stalas..tad galima per tas pertraukeles kazka sugalvoti nerukantiems smile.gif isjudinti sokti likusius, sugalvoti zaidimu..arba padaryti blic vestuviniu misliu turnyra.. zodziu kazkokiu budu uzimti tuos nerukalius.... nes priesingu atveju, sveciams nebus ka veikti... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(vaiduuse @ 2009 01 15, 18:56)
o aš nepanaudojau žaidimų, tik tuos, kur gamtoj, mat visi labai dainingi buvo ir šokėjai, tai nebuvo kada man įsiterpt  biggrin.gif

ir as panaudojau gal tik trecdali pasiruostu zaidimu... gamtoje jie labai tiko ir per sokius iki 12 val.. o veliau tik kokius 2 ar 3 spejau iterpti...visi taip isibegejo, kad nebuvo net kur man pasireiksti.. 4u.gif
o antrai dienai isvis nei vieno nepanaudojau.. tik tuos, kas buvo skirti tik jauniesiems.. visiems daugaiu dainuoti ir linguoti norejosi mirksiukas.gif
tad padariau isvada, kad reikia ziureti pagal situacija, reikalingi tie zaidimai ar ne.. ir kiek ju gali panaudoti per vakara..nes jei bus vien zaidimai, zmonem atsibos vien juose dalyvauti..juk norisi ir pabendrauti, ir pasokti.. ir padainuoti... o jei dar muzikantai saunus (mums siuo atszilgiu super pasiseke) tai tenka tik paciai isilieti i linksmybes ir nesukti galvos, kaip cia ka dar pralinskminti.. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 01 15, 23:03)
sveikutes visos svociutes!

smagu cia paskaityti pas jus ir minciu pasisemti:)
na kadangi man geguze teks pirma karta but pirsliene tai isijungiu i jusu draugija:)
noriu jus pagirti uz nereales mintis tikrai  jau nemazai susideliojau:)

sveika priisjungus. ir as geguzes men pirsliausiu, tik jau 2 karta.... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jaukurai @ 2009 01 16, 13:07)
Gal kartais žinot, kaip gražiai galima papuošti svočiutės pintą krepšį ir piršlio šiaudinę kepurę, kad jie tarpusavyje gražiai derėtų???  niekaip nesugalvoju.  g.gif

galima papuosti grazia medziagyte, ar kaspinu kokiu apristi neriniuotu... jei vestuvese dominuoja kokia tema, geles ar kokia spalva, tai galima ir kazka priderinto sugalvoti..... arba jei pamerges su vienodos spalvos suknelem..tai galit prie ju spalvine gama pridderinti.. arba iseitis - prisiderinti prie tavo sukneles spalvos.. biggrin.gif

o as vietoj krepso iteikiau savo vyriukui dioplomata juoda.. ir is jo traukem visas gerybes.. ispudis buvo... thumbup.gif thumbup.gif o pati tik rankine simboline nesiojausi... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Bėganti @ 2009 01 07, 00:01)
manau cia nuo scenarijaus ir finansu priklauso wink.gif Pvz musu jaunieji sako-nereik jokiu komendantu ir visokiu medaliu, nebent jus patys norit. Tai o as kazkaip mastau, kad komendantu tikrai noreciau laugh.gif

o as mayciau, kad komendantai yra butini..jie uztikrina, kad visi stalai turetu ka pakelti tostu metu.. thumbup.gif tai labai gera fukcija, nes kai ju nera, ne visuomet tiems sveciams iseina susiorganizuoti.. tad pacii iramiau, kai zinai, kad nereikia kaskarta raginti..."isipilam" doh.gif tuo labaiu, jei muzikantai nuolat sita kartoja..tai gaunasi, kad ne linksminames, o tik geriam, geriam... geriam.. doh.gif
o kai yra atsakingi zmones, jie puikiai mato savo stalo puses sistuacija, ir ja kontroliuoja, tad muzikantams belieka dainuoti, o liudininkams rupintis kurybiniais reikalais thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gri36 @ 2009 01 10, 01:19)
Sveikos visos svočiutės, būsimos ir jau etatinės - pasakykit jūs man, kada taures jaunavedžiam dovanojat, gal dar ir žodelius kokius tinkančius turit...  blush2.gif

taures geriausia dovanoti pries geriant pirmaja sampano taure... tai prie CMB ar po baznycios... jie is ju ir gers per visas vestuves.. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jaukurai @ 2009 01 15, 15:37)
Apgavystės mintis buvo mano    blush2.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
O kad svečiai gali piešti bendrą piešinį, tokią idėja radau forume.  smile.gif  Beje pačio paveikslo foną ir vazą daviau piešti jaunajai (ji moka gražiai piešti)  thumbup.gif  ji niekaip negalėjo suprasti kur aš tą piešinį dėsiu. Tą lapą įrėminau, tik be stiklo, kad svečiai galėtų piešti. Tikiuosi, kad jauniesiems patiks.  mirksiukas.gif

as manau pasiskolinsiu paveiksli ideja..tik gal ne per stala ji paleisiu, nes manau ilgokai uztruktu... daug zmoniu bus blink.gif o padesiu ant molberto, parasysiu plakata " padovanokite jauniesiems gele" smile.gif ir sveciai, tiek jaunuju griztanciu belaukdami, tiek vakaro eigoje, gales ramiai sau piesti gelytes.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš kai buvau svočiutė, tai nusipirkau turguj tu dirbtinių ramunėlių ir su mama įpynėm į krepšį, tai labai gražiai vasariškai atrodė tas krepšis.
Papildyta:
Praėjusią vasarą buvom liudininkais (piršliais) vyro sesers vestuvėse, tai galiu pasidalinti idėjomis ax.gif .
Nežinau, gal kas jau taip darė, bet manau kad per vestuves reiktų jaunųjų tėvelius pagerbti, tai aš jiems nupirkau sidabrinius varpelius, jaunosios tėveliams įteikėm su rožiniu kaspinėliu aprištą varpelį, o jaunikio- su mėlinu kaspinėliu. Muzikantai užtraukė dainą mamai ir visi sustoję lingavom, o tėveliai skambino tais varpeliais pagal muziką. Buvo tikrai jaudinanti akimirka, už širdies griebianti. Na įteikdama tuos varpelius dar pasakiau atitinkamus žodžius 4u.gif Jei kam bus įdomu galėsiu parašyti tuos žodžius ax.gif
Kūriau ir dar keletą dalykų pati, nes nenorėjau kad būtų taip kaip visur, norėjosi, kad jauniesiems tai liktų visam gyvenimui kaip pati nuostabiausia šventė.
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2009 01 17, 14:31)
Na įteikdama tuos varpelius dar pasakiau atitinkamus žodžius  4u.gif  Jei kam bus įdomu galėsiu parašyti tuos žodžius  ax.gif

labai įdomu ax.gif gal galima būtų blush2.gif nes didžiausias galvos skausmas dovanoms nelabai pažįstamiems žmonėms unsure.gif dar jaunikio bent mačius, o jaunosios... jaučiu tik per vestuves ir pamatysiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dowwe: 17 sausio 2009 - 17:50
Turiu kvaila klausima,

Zadejom jaunavedziams dovanoti lagamineli su irakiais ( peiliai, sakutes ir t.t. ), bet dabar isgirdau, kad tai blogas zenklas, o tuo labiau , jei tokia dovana dovanoja pirsliai ... Ka jus apie tai manot ?
Papildyta:
Rugsti uoga, man labai reiketu tu paveiksliuku kur ant zenkliuku.... Gal galeciau gaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2009 01 17, 18:50)
labai įdomu  ax.gif gal galima būtų  blush2.gif nes didžiausias galvos skausmas dovanoms nelabai pažįstamiems žmonėms  unsure.gif dar jaunikio bent mačius, o jaunosios... jaučiu tik per vestuves ir pamatysiu  doh.gif

Mes čia visi susirinkom į gražią šventę, kurios nebūtų be mūsų Jaunųjų tėvelių.
Tėveliai, Jaunieji palieka jūsų namus, jie šiandien kuria savo šeimos lizdelį. Bet jūs visada juos prisiminsite kaip mažus vaikus, prisiminsite, kaip pirmą kartą supote ant rankų, prisiminsite, kaip mokinote važiuoti dviračiu, kaip guodėte susižeidus kelį. Jūs viasada prisiminsite jų vaikišką skambų juoką, o kad tas juokas niekada nenustotų skambėjęs, mes jums padovanosime po varpelį. Jaunosios tėveliams įteiksim varpelį su rožiniu kaspinėliu, o jaunojo - su mėlinu. Ir tegu tas varpelių skambėjimas visada jums primins jūsų vaikų skambų juoką.

Na kažkas panašaus. Tada muzikantas pats iškart susiprato, uždsainavo dainą mamai, ir visi sustoję lingavom. Buvo tikrai gražu.
Papildyta:
QUOTE(Ručike @ 2009 01 17, 21:51)
Turiu kvaila klausima,

Zadejom jaunavedziams dovanoti lagamineli su irakiais ( peiliai, sakutes ir t.t. ), bet dabar isgirdau, kad tai blogas zenklas, o tuo labiau , jei tokia dovana dovanoja pirsliai ... Ka jus apie tai manot ?
Papildyta:
Rugsti uoga,  man labai reiketu tu paveiksliuku kur ant zenkliuku.... Gal galeciau gaut  ax.gif

Vajei, peilių išvis negalima dovanoti, bet kam. Jau geriau ką nors kitką, bet tokį dalyką per vestuves negerai. jei labai norite jiems dovanoti tokius įrankius, tai geriau kitą dieną ne per vestuves ir būtinai paprašykite litą susimokėti - toks dalykas tartum apsaugo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 01 16, 20:51)
O kam skrybelė reikalinga?

Skrybėlė reikalinga piršliui. cool.gif pagal tradicijas svočiutė būna nešina pintu krepšiu, o piršlys su pinta skrybėle. mirksiukas.gif Man atrodo tai būtų gražu, dar jei juos vienodai papuošus ... ax.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Skaitinėju jau senai šitą temelę, puikios jūsų idėjos manau gal turėsit ką patrti ir man. 4u.gif ax.gif
žodžiu taip. Vestuvėse 30 žmonių, pulko nėra, vietoje piršlių liūdininkai - ale vakaro prižiūrėtojai. smile.gif g.gif JAUNŪJŲ IŠLYDĖJIMAS ( kiekvieno atskirai, išlydi tik tėvai, tada jaunikis į bažnyčią su tėvais. Jaunąją išlydi tėvai, tada tėtis atveža į bažnyčią. Visi kiti laukia jau bažnyčioje. Prie bažnyčios jaunikis laukia nuotakos su puokštele, ir ją pasitinka. įteikia jei gėles. ( ir toje veitoje nežinau ar jis prie altoriaus jam laukti su ta puokštele, o tėtis atveda? nu žodžiu ceremonija bažnyčioje 14 val. tada šampanas išėjus. foto tam pa ram. thumbup.gif ir va čia kyla didžiausias klausiams, jei pavyzdžiui vietoj baliaus yra daromas tik ale furšetas gamtoje lengva užkandėlė , šampanas keli tostai ir viskas? gal kas esat tokiose buve? nes nelabai fantazija neša. doh.gif nes jei vakareinė tai gaunasi tik JAUNŪJŲ SUGRĮŽIMAS - tėveliai sutinka su duona druska. tada jaunieji taria žodį, tada užsėdama staliukai , tada tėvū sveikinimai tada karštas tada jaunūjų šokis, tada vėl stalas tada židinys. o muzikantai tik dėl to kad muziką grotų? ar nebus aip kokie gedulingi pietūs? smile.gif g.gif

nes tada vakarėlis būtų apie 17-17,30 h. tai o kaip ar lliūdinikams reikia kažkaip užimti tuos svečius žaidimais ar kaip ar tik važiuoti į vietą ir ten alukti jaunųjų o jaunieji per tą laiką pasifotkiną?

busiū labai dėkinga už pahelpinimą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pucini: 19 sausio 2009 - 13:26
QUOTE(Ručike @ 2009 01 17, 21:51)
Turiu kvaila klausima,

Papildyta:
Rugsti uoga,  man labai reiketu tu paveiksliuku kur ant zenkliuku.... Gal galeciau gaut  ax.gif

as tuos zenkliukus imetusi buvau anksciau paveiksliuku formatu, o jei reikia darbinio varianto, rasyk i az, atsiusiu corelini varianta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pucini @ 2009 01 19, 14:20)
Skaitinėju jau senai šitą temelę, puikios jūsų idėjos manau gal turėsit ką patrti ir man.  4u.gif  ax.gif
žodžiu taip. Vestuvėse 30 žmonių, pulko nėra, vietoje piršlių liūdininkai - ale vakaro  prižiūrėtojai.  smile.gif  g.gif JAUNŪJŲ IŠLYDĖJIMAS ( kiekvieno atskirai, išlydi tik tėvai, tada jaunikis į bažnyčią su tėvais. Jaunąją išlydi tėvai, tada tėtis atveža į bažnyčią. Visi kiti laukia jau bažnyčioje. Prie bažnyčios jaunikis laukia nuotakos su puokštele, ir ją pasitinka. įteikia jei gėles. ( ir toje veitoje nežinau ar jis prie altoriaus jam laukti su ta puokštele, o tėtis atveda? nu žodžiu ceremonija bažnyčioje 14 val. tada šampanas išėjus. foto tam pa ram.  thumbup.gif ir va čia kyla didžiausias klausiams, jei pavyzdžiui vietoj baliaus yra daromas tik ale furšetas gamtoje lengva užkandėlė , šampanas keli tostai ir viskas? gal kas esat tokiose buve?  nes nelabai fantazija neša.  doh.gif nes jei vakareinė tai gaunasi tik  JAUNŪJŲ SUGRĮŽIMAS - tėveliai sutinka su duona druska. tada jaunieji taria žodį, tada užsėdama staliukai , tada tėvū sveikinimai tada karštas tada jaunūjų šokis, tada vėl stalas  tada židinys.  o muzikantai tik dėl to kad muziką grotų? ar nebus aip kokie gedulingi pietūs? smile.gif  g.gif

nes tada vakarėlis būtų apie 17-17,30 h. tai o kaip ar lliūdinikams reikia kažkaip užimti tuos svečius žaidimais ar kaip ar tik važiuoti į vietą ir ten alukti jaunųjų o jaunieji per tą laiką pasifotkiną?

kaži kaip bažnyčioj kunigas daro, paprastai tai jis sutinka jaunuosius prie durų ir pats atsiveda iki altoriaus. Čia patarkit su jaunaisiais.
Kad ir liudininkai esat, bet turėsit su jaunaisiais visur keliaut ir kartu sugrįžt. Kad nebūtų nuobodu, pasigalvokit kokių atrakcijų, o paskui pagal situaciją matysit, panaudot jas ar ne. O ką jaunieji sako, ko jie nori?
Atsakyti
QUOTE(pucini @ 2009 01 19, 14:20)
Skaitinėju jau senai šitą temelę, puikios jūsų idėjos manau gal turėsit ką patrti ir man.  4u.gif  ax.gif
žodžiu taip. Vestuvėse 30 žmonių, pulko nėra, vietoje piršlių liūdininkai - ale vakaro  prižiūrėtojai.  smile.gif  g.gif JAUNŪJŲ IŠLYDĖJIMAS ( kiekvieno atskirai, išlydi tik tėvai, tada jaunikis į bažnyčią su tėvais. Jaunąją išlydi tėvai, tada tėtis atveža į bažnyčią. Visi kiti laukia jau bažnyčioje. Prie bažnyčios jaunikis laukia nuotakos su puokštele, ir ją pasitinka. įteikia jei gėles. ( ir toje veitoje nežinau ar jis prie altoriaus jam laukti su ta puokštele, o tėtis atveda? nu žodžiu ceremonija bažnyčioje 14 val. tada šampanas išėjus. foto tam pa ram.  thumbup.gif ir va čia kyla didžiausias klausiams, jei pavyzdžiui vietoj baliaus yra daromas tik ale furšetas gamtoje lengva užkandėlė , šampanas keli tostai ir viskas? gal kas esat tokiose buve?  nes nelabai fantazija neša.  doh.gif nes jei vakareinė tai gaunasi tik  JAUNŪJŲ SUGRĮŽIMAS - tėveliai sutinka su duona druska. tada jaunieji taria žodį, tada užsėdama staliukai , tada tėvū sveikinimai tada karštas tada jaunūjų šokis, tada vėl stalas  tada židinys.  o muzikantai tik dėl to kad muziką grotų? ar nebus aip kokie gedulingi pietūs? smile.gif  g.gif

Dėl bažnyčios mane tai tėtis atvedė prie altoriaus. Kunigas nusivedė jaunikį, o tėtis mane atvedė. kaip koks kunigas, galite susitarti. Dėl muzikantų, vėlgi, vestuvių muzikanatai dažniausiai ir linksmina. Mes pvz kai buvom pasiruošę pilną programą, tai su muzikantais teko kariauti, kad duotų mums žodį tarti. Jei liudininkai neruošiat vakaro, tai susiraskit tookius muzikantus, kurie praveda - jie ir liaudį nugirdo, ir žaidimų priorganizuoja, ir šiaip bairių visokių pamėto.
Tiesa, o kodėl išlydėjimai atskirai??? g.gif Man tai buvo labai gražu, kai jaunikis turi atpažinti savo nuotaką, kai mama jaunajai rūtų vainikėlį prisega, ir kai abu jaunieji priklaupia tėvų palaiminimui. Labai gražu. beje, dėl rūtų vainikėlio, mums kunigas liepė per ceremoniją nusegti jaunajai vainikėlį, jį pašventino ir turėjom prisegti jau į kitą pusę. O jei neturėsi vainikėlio, gi nesakysi, kad senai jau ant tvoros pamautas rolleyes.gif

p.s aš tai pati savo vestuves atšokau, ir jau pagrindine liudininke (piršliene) pabuvojau kitose vestuvėse, tai jei ką, galiu biški pakonsultuoti.

Dar dėl fotografo, po ceremonijos, jei geras fotografas, tai jaunuosius su jaunimu iiiiilgai tampo po gražiausius gamtos kampelius ir fotkina, taigi visi kiti kelias valandas gali nuobodžiauti smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2009 01 19, 16:39)
Dėl bažnyčios mane tai tėtis atvedė prie altoriaus. Kunigas nusivedė jaunikį, o tėtis mane atvedė. kaip koks kunigas, galite susitarti. Dėl muzikantų, vėlgi, vestuvių muzikanatai dažniausiai ir linksmina. Mes pvz kai buvom pasiruošę pilną programą, tai su muzikantais teko kariauti, kad duotų mums žodį tarti. Jei liudininkai neruošiat vakaro, tai susiraskit tookius muzikantus, kurie praveda - jie ir liaudį nugirdo, ir žaidimų priorganizuoja, ir šiaip bairių visokių pamėto.
Tiesa, o kodėl išlydėjimai atskirai???  g.gif  Man tai buvo labai gražu, kai jaunikis turi atpažinti savo nuotaką, kai mama jaunajai rūtų vainikėlį prisega, ir kai abu jaunieji priklaupia tėvų palaiminimui. Labai gražu. beje, dėl rūtų vainikėlio, mums kunigas liepė per ceremoniją nusegti jaunajai vainikėlį, jį pašventino ir turėjom prisegti jau į kitą pusę. O jei neturėsi vainikėlio, gi nesakysi, kad senai jau ant tvoros pamautas  rolleyes.gif

p.s aš tai pati savo vestuves atšokau, ir jau pagrindine liudininke (piršliene) pabuvojau kitose vestuvėse, tai jei ką, galiu biški pakonsultuoti.

Dar dėl fotografo, po ceremonijos, jei geras fotografas, tai jaunuosius su jaunimu iiiiilgai tampo po gražiausius gamtos kampelius ir fotkina, taigi visi kiti kelias valandas gali nuobodžiauti  smoke.gif

ten kaip suprantu muzikantai tik kad sokant muzika butu tokei bus jokiu karti karti ar dar kokiu ensamoniu. o va kas del jaunikio jaunosios atpazinima tai kaip ja atpazinti jei pulko nebus? ji viena? smile.gif jau taip sugalvoje kad teveliai palaimins atskirai is kieevieno namuciu. taip pat ir vainio jauniji kratosi kaip kryziaus velnias. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pucini @ 2009 01 19, 17:22)
ten kaip suprantu muzikantai tik kad sokant muzika butu tokei bus jokiu karti karti ar dar kokiu ensamoniu. o va kas del jaunikio jaunosios atpazinima tai kaip ja atpazinti jei pulko nebus? ji viena?  smile.gif jau taip sugalvoje kad teveliai palaimins atskirai is kieevieno namuciu. taip pat ir vainio jauniji kratosi kaip kryziaus velnias.  smile.gif

Pas mus irgi pulko nebuvo, tai paėmiau jaunesnes moteris (merginas) ir viskas. O dėl vainikėlio, jei rimtai kunigas paprašys persegti vainikėlį į kitą pusę, tai ką tada darysit??? g.gif Pas mus irgi pora jau seniai kartu gyvenantis buvo, ir darem ta vainikėlį ir buvo labai graži akimirka. Vistiek juk visi jau viską žino, o tradicijos lieka tradicijomis ir šiaip gražūs momentai wub.gif Ko jau to vainikėlio taip reikia bijoti??? blink.gif
Atsakyti