QUOTE(maze11 @ 2009 01 15, 16:14)
Labai neblogas scenarijus, tik kazkaip man iki 24 val. labai daug pertraukeliu pasirode, nes mes tai planuojam 2 uzsedimus, t.y. tik 1 pertrauka iki 24 val.
gerai pagalvok, ar tau tikrai uzteks vienos pertraukos... nes gi bus rukanciu zmoniu, jie tikrai eis parukyti... o kai eina, tai iseina visi rukantys.. o pakeliui dar uzsuka i alaus bariuka.. va ir savaime susidaro pertraukeles... lieka pustustis stalas..tad galima per tas pertraukeles kazka sugalvoti nerukantiems isjudinti sokti likusius, sugalvoti zaidimu..arba padaryti blic vestuviniu misliu turnyra.. zodziu kazkokiu budu uzimti tuos nerukalius.... nes priesingu atveju, sveciams nebus ka veikti...
Papildyta:
QUOTE(vaiduuse @ 2009 01 15, 18:56)
o aš nepanaudojau žaidimų, tik tuos, kur gamtoj, mat visi labai dainingi buvo ir šokėjai, tai nebuvo kada man įsiterpt
ir as panaudojau gal tik trecdali pasiruostu zaidimu... gamtoje jie labai tiko ir per sokius iki 12 val.. o veliau tik kokius 2 ar 3 spejau iterpti...visi taip isibegejo, kad nebuvo net kur man pasireiksti..
o antrai dienai isvis nei vieno nepanaudojau.. tik tuos, kas buvo skirti tik jauniesiems.. visiems daugaiu dainuoti ir linguoti norejosi
tad padariau isvada, kad reikia ziureti pagal situacija, reikalingi tie zaidimai ar ne.. ir kiek ju gali panaudoti per vakara..nes jei bus vien zaidimai, zmonem atsibos vien juose dalyvauti..juk norisi ir pabendrauti, ir pasokti.. ir padainuoti... o jei dar muzikantai saunus (mums siuo atszilgiu super pasiseke) tai tenka tik paciai isilieti i linksmybes ir nesukti galvos, kaip cia ka dar pralinskminti..
Papildyta:
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 01 15, 23:03)
sveikutes visos svociutes!
smagu cia paskaityti pas jus ir minciu pasisemti:)
na kadangi man geguze teks pirma karta but pirsliene tai isijungiu i jusu draugija:)
noriu jus pagirti uz nereales mintis tikrai jau nemazai susideliojau:)
smagu cia paskaityti pas jus ir minciu pasisemti:)
na kadangi man geguze teks pirma karta but pirsliene tai isijungiu i jusu draugija:)
noriu jus pagirti uz nereales mintis tikrai jau nemazai susideliojau:)
sveika priisjungus. ir as geguzes men pirsliausiu, tik jau 2 karta....
Papildyta:
QUOTE(Jaukurai @ 2009 01 16, 13:07)
Gal kartais žinot, kaip gražiai galima papuošti svočiutės pintą krepšį ir piršlio šiaudinę kepurę, kad jie tarpusavyje gražiai derėtų??? niekaip nesugalvoju.
galima papuosti grazia medziagyte, ar kaspinu kokiu apristi neriniuotu... jei vestuvese dominuoja kokia tema, geles ar kokia spalva, tai galima ir kazka priderinto sugalvoti..... arba jei pamerges su vienodos spalvos suknelem..tai galit prie ju spalvine gama pridderinti.. arba iseitis - prisiderinti prie tavo sukneles spalvos..
o as vietoj krepso iteikiau savo vyriukui dioplomata juoda.. ir is jo traukem visas gerybes.. ispudis buvo... o pati tik rankine simboline nesiojausi...
Papildyta:
QUOTE(Bėganti @ 2009 01 07, 00:01)
manau cia nuo scenarijaus ir finansu priklauso Pvz musu jaunieji sako-nereik jokiu komendantu ir visokiu medaliu, nebent jus patys norit. Tai o as kazkaip mastau, kad komendantu tikrai noreciau
o as mayciau, kad komendantai yra butini..jie uztikrina, kad visi stalai turetu ka pakelti tostu metu.. tai labai gera fukcija, nes kai ju nera, ne visuomet tiems sveciams iseina susiorganizuoti.. tad pacii iramiau, kai zinai, kad nereikia kaskarta raginti..."isipilam" tuo labaiu, jei muzikantai nuolat sita kartoja..tai gaunasi, kad ne linksminames, o tik geriam, geriam... geriam..
o kai yra atsakingi zmones, jie puikiai mato savo stalo puses sistuacija, ir ja kontroliuoja, tad muzikantams belieka dainuoti, o liudininkams rupintis kurybiniais reikalais
Papildyta:
QUOTE(gri36 @ 2009 01 10, 01:19)
Sveikos visos svočiutės, būsimos ir jau etatinės - pasakykit jūs man, kada taures jaunavedžiam dovanojat, gal dar ir žodelius kokius tinkančius turit...
taures geriausia dovanoti pries geriant pirmaja sampano taure... tai prie CMB ar po baznycios... jie is ju ir gers per visas vestuves..
Papildyta:
QUOTE(Jaukurai @ 2009 01 15, 15:37)
Apgavystės mintis buvo mano
O kad svečiai gali piešti bendrą piešinį, tokią idėja radau forume. Beje pačio paveikslo foną ir vazą daviau piešti jaunajai (ji moka gražiai piešti) ji niekaip negalėjo suprasti kur aš tą piešinį dėsiu. Tą lapą įrėminau, tik be stiklo, kad svečiai galėtų piešti. Tikiuosi, kad jauniesiems patiks.
O kad svečiai gali piešti bendrą piešinį, tokią idėja radau forume. Beje pačio paveikslo foną ir vazą daviau piešti jaunajai (ji moka gražiai piešti) ji niekaip negalėjo suprasti kur aš tą piešinį dėsiu. Tą lapą įrėminau, tik be stiklo, kad svečiai galėtų piešti. Tikiuosi, kad jauniesiems patiks.
as manau pasiskolinsiu paveiksli ideja..tik gal ne per stala ji paleisiu, nes manau ilgokai uztruktu... daug zmoniu bus o padesiu ant molberto, parasysiu plakata " padovanokite jauniesiems gele" ir sveciai, tiek jaunuju griztanciu belaukdami, tiek vakaro eigoje, gales ramiai sau piesti gelytes..