Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - IX

Labai neblogas scenarijus, tik kazkaip man iki 24 val. labai daug pertraukeliu pasirode, nes mes tai planuojam 2 uzsedimus, t.y. tik 1 pertrauka iki 24 val.
Atsakyti
Pertraukėles aš darau tam, kad svečiai atsipūstų, juk sunku ilgą laiką klausytis. Gal jų tiek ir nebus, juk viskas vistiek vyks pagal situaciją rolleyes.gif
Atsakyti
jaukurai, turiu keletą pastabėlių biggrin.gif Ar jūsų sveteliai bus kantrūs, nes žiūriu, kad nemažai kalbėt prie stalo ruošiesi g.gif Siūlyčiau nesakyt tosto jaunajai. Ir išvis kuo mažiau tostų sakykit, nes jei bus muzikantai, svečiai norės padainuot, pašok, o dar žaidimų daug paruošėt. Puokštės ir batelio metimą palikit po žibintų leidimo. Apdovanojimus įteikit antrą dieną, nes juk šventė dar nesibaigė, o įvertint svečius reikia jos pabaigoj biggrin.gif
O daugiau tai viskas labai šaunu thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už pastabas blush2.gif tiek tostų pasirašiau tik dėl atsargos, visų tikrai nesiruošiau sakyti, tik jei prireiktų, norėjau kad kiekviename lape būtų po tostą, kad nereikėtų pasimetus ieškoti kur parašyta. rolleyes.gif
Apdovanojimus darau pirmą dieną, nes antrą dieną bus daug laisvesnė diena, nebebus muzikantų, ragausim sūrį, tortą, bus padėkos tėvams ir visi ilsėsimės. O kai teikiami apdovanojimai na rolleyes.gif ... norisi to maršo, kurį muzikantai sugroja ir aktyvių aplodismentų, o ne tik pavargusių galvų linksėjimų. Na tokia mano nuomonė, gal ir klystu ax.gif ax.gif ax.gif
O dėl žibintų ir puokštės metimo tai teisingai sakai ax.gif reikės sukeisti vietomis mirksiukas.gif
Ačiū labai smile.gif
Atsakyti
o aš nepanaudojau žaidimų, tik tuos, kur gamtoj, mat visi labai dainingi buvo ir šokėjai, tai nebuvo kada man įsiterpt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaukurai @ 2009 01 15, 16:24)
Ačiū už pastabas  blush2.gif  tiek tostų pasirašiau tik dėl atsargos, visų tikrai nesiruošiau sakyti, tik jei prireiktų, norėjau kad kiekviename lape būtų po tostą, kad nereikėtų pasimetus ieškoti kur parašyta.  rolleyes.gif 
Apdovanojimus darau pirmą dieną, nes antrą dieną bus daug laisvesnė diena, nebebus muzikantų, ragausim sūrį, tortą, bus padėkos tėvams ir visi ilsėsimės. O kai teikiami apdovanojimai na    rolleyes.gif  ... norisi to maršo, kurį muzikantai sugroja ir aktyvių aplodismentų, o ne tik pavargusių galvų linksėjimų. Na tokia mano nuomonė, gal ir klystu  ax.gif  ax.gif  ax.gif
O dėl žibintų ir puokštės metimo tai teisingai sakai  ax.gif  reikės sukeisti vietomis  mirksiukas.gif 
Ačiū labai  smile.gif

Norėjau paklaust kiek planuoji pirkti žibintų?
Atsakyti
sveikutes visos svociutes!

smagu cia paskaityti pas jus ir minciu pasisemti:)
na kadangi man geguze teks pirma karta but pirsliene tai isijungiu i jusu draugija:)
noriu jus pagirti uz nereales mintis tikrai jau nemazai susideliojau:)
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 01 15, 20:03)
Norėjau paklaust kiek planuoji pirkti žibintų?

Žibintus perkam 2 širdelės formos, ant kurių jaunieji užrašys savo norus ir dar 7 paprastus. smile.gif
Atsakyti
Gal kartais žinot, kaip gražiai galima papuošti svočiutės pintą krepšį ir piršlio šiaudinę kepurę, kad jie tarpusavyje gražiai derėtų??? niekaip nesugalvoju. g.gif

Atsakyti
O,atsigavo svociu tema thumbup.gif . Man jau kita sestadieni laukia darbas doh.gif .
Kad jau visos cia, gal kuri turit santuokos liudijima netikra?
Atsakyti
QUOTE(Jaukurai @ 2009 01 16, 13:07)
Gal kartais žinot, kaip gražiai galima papuošti svočiutės pintą krepšį ir piršlio šiaudinę kepurę, kad jie tarpusavyje gražiai derėtų???  niekaip nesugalvoju.  g.gif

gražiai papuošia gėlių parduotuvėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2009 01 16, 18:04)
gražiai papuošia gėlių parduotuvėj  biggrin.gif

O kam skrybelė reikalinga?
Atsakyti