Labai neblogas scenarijus, tik kazkaip man iki 24 val. labai daug pertraukeliu pasirode, nes mes tai planuojam 2 uzsedimus, t.y. tik 1 pertrauka iki 24 val.
jaukurai, turiu keletą pastabėlių Ar jūsų sveteliai bus kantrūs, nes žiūriu, kad nemažai kalbėt prie stalo ruošiesi Siūlyčiau nesakyt tosto jaunajai. Ir išvis kuo mažiau tostų sakykit, nes jei bus muzikantai, svečiai norės padainuot, pašok, o dar žaidimų daug paruošėt. Puokštės ir batelio metimą palikit po žibintų leidimo. Apdovanojimus įteikit antrą dieną, nes juk šventė dar nesibaigė, o įvertint svečius reikia jos pabaigoj
O daugiau tai viskas labai šaunu
O daugiau tai viskas labai šaunu
Ačiū už pastabas tiek tostų pasirašiau tik dėl atsargos, visų tikrai nesiruošiau sakyti, tik jei prireiktų, norėjau kad kiekviename lape būtų po tostą, kad nereikėtų pasimetus ieškoti kur parašyta.
Apdovanojimus darau pirmą dieną, nes antrą dieną bus daug laisvesnė diena, nebebus muzikantų, ragausim sūrį, tortą, bus padėkos tėvams ir visi ilsėsimės. O kai teikiami apdovanojimai na ... norisi to maršo, kurį muzikantai sugroja ir aktyvių aplodismentų, o ne tik pavargusių galvų linksėjimų. Na tokia mano nuomonė, gal ir klystu
O dėl žibintų ir puokštės metimo tai teisingai sakai reikės sukeisti vietomis
Ačiū labai
Apdovanojimus darau pirmą dieną, nes antrą dieną bus daug laisvesnė diena, nebebus muzikantų, ragausim sūrį, tortą, bus padėkos tėvams ir visi ilsėsimės. O kai teikiami apdovanojimai na ... norisi to maršo, kurį muzikantai sugroja ir aktyvių aplodismentų, o ne tik pavargusių galvų linksėjimų. Na tokia mano nuomonė, gal ir klystu
Ačiū labai
o aš nepanaudojau žaidimų, tik tuos, kur gamtoj, mat visi labai dainingi buvo ir šokėjai, tai nebuvo kada man įsiterpt
QUOTE(Jaukurai @ 2009 01 15, 16:24)
Ačiū už pastabas tiek tostų pasirašiau tik dėl atsargos, visų tikrai nesiruošiau sakyti, tik jei prireiktų, norėjau kad kiekviename lape būtų po tostą, kad nereikėtų pasimetus ieškoti kur parašyta.
Ačiū labai
Ačiū labai
Norėjau paklaust kiek planuoji pirkti žibintų?
sveikutes visos svociutes!
smagu cia paskaityti pas jus ir minciu pasisemti:)
na kadangi man geguze teks pirma karta but pirsliene tai isijungiu i jusu draugija:)
noriu jus pagirti uz nereales mintis tikrai jau nemazai susideliojau:)
smagu cia paskaityti pas jus ir minciu pasisemti:)
na kadangi man geguze teks pirma karta but pirsliene tai isijungiu i jusu draugija:)
noriu jus pagirti uz nereales mintis tikrai jau nemazai susideliojau:)
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 01 15, 20:03)
Norėjau paklaust kiek planuoji pirkti žibintų?
Žibintus perkam 2 širdelės formos, ant kurių jaunieji užrašys savo norus ir dar 7 paprastus.
O,atsigavo svociu tema . Man jau kita sestadieni laukia darbas .
Kad jau visos cia, gal kuri turit santuokos liudijima netikra?
Kad jau visos cia, gal kuri turit santuokos liudijima netikra?
QUOTE(Jaukurai @ 2009 01 16, 13:07)
Gal kartais žinot, kaip gražiai galima papuošti svočiutės pintą krepšį ir piršlio šiaudinę kepurę, kad jie tarpusavyje gražiai derėtų??? niekaip nesugalvoju.
gražiai papuošia gėlių parduotuvėj
QUOTE(vaiduuse @ 2009 01 16, 18:04)
gražiai papuošia gėlių parduotuvėj
O kam skrybelė reikalinga?