Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - IX

QUOTE(Lukaja @ 2008 12 18, 18:46)
Jau vyras rado pagaliau  thumbup.gif

kada jums bus vestuvės?
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2008 12 18, 19:38)
kada jums bus vestuvės?

27 d.
Atsakyti
QUOTE(Lukaja @ 2008 12 20, 13:06)

aa, tai jau greit, lauksim išsamaus pasakojimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2008 12 20, 23:21)
aa, tai jau greit, lauksim išsamaus pasakojimo  bigsmile.gif

Bandysim umn.gif
Atsakyti
kaip cia tylu, na gal po kaledu atsigausim mirksiukas.gif as vel scenarijuas rasyme nes sausi vel pirsliauju thumbup.gif nors as labai stipraisi cia nesidalinu savo mintimis, bet jusiskes visada paskaitau blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2008 12 28, 16:47)
kaip cia tylu, na gal po kaledu atsigausim mirksiukas.gif as vel scenarijuas rasyme nes sausi vel pirsliauju thumbup.gif nors as labai stipraisi cia nesidalinu savo mintimis, bet jusiskes visada paskaitau blush2.gif  tongue.gif

ajajai, kaip negerai, reiktų ir savų paskleist biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikos mano mielosios svociutes, stai ir as prisedau paziuret kas gero pas jus biggrin.gif .
Leiskit visas pasveikint su praejusiom ir ateinanciomis sventemis:
Tyliai šlama snieguotos pušaitės
Greit senieji skaičiuos minutes..
Te Naujieji, ateinantys metai,
Glėbį laimės ir džiaugsmo atneš..
Sekmes visoms ir iki pasimatymo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 12 28, 19:55)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif Sveikos mano mielosios svociutes, stai ir as prisedau paziuret kas gero pas jus biggrin.gif .
Leiskit visas pasveikint su praejusiom ir ateinanciomis sventemis:
Tyliai šlama snieguotos pušaitės
Greit senieji skaičiuos minutes..
Te Naujieji, ateinantys metai,
Glėbį laimės ir džiaugsmo atneš..
  Sekmes visoms ir iki pasimatymo  drinks_cheers.gif

koks smagus sveikinimas wub.gif
Atsakyti
Na ka mielosios galiu pasigirti, kad rytoi as busiu ne svociute o jaunuoji, nes mano vestuves vyko per naujus metus ir ryt bus sidabrines thumbup.gif . Bet kazkaip sirdele virpa o siaube doh.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 12 30, 21:31)
Na ka mielosios galiu pasigirti, kad rytoi as busiu ne svociute o jaunuoji, nes mano vestuves vyko per naujus metus ir ryt bus sidabrines thumbup.gif . Bet kazkaip sirdele virpa o siaube  doh.gif

Dzidziausi sveikinimai bigsmile.gif Kaip miela... wub.gif rolleyes.gif Daug laimes MEILES ir Laimingu Naujuju Metu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 12 31, 00:31)
Na ka mielosios galiu pasigirti, kad rytoi as busiu ne svociute o jaunuoji, nes mano vestuves vyko per naujus metus ir ryt bus sidabrines thumbup.gif . Bet kazkaip sirdele virpa o siaube  doh.gif

ogo, kiek jau kartu būnat bigsmile.gif Sveikinam jaunąją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 12 30, 23:31)

Sveikinu ir as, tiek daug metu kartu wub.gif wub.gif
Atsakyti