Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - IX

QUOTE(giedras dangus @ 2008 12 09, 14:39)
Kaip šauniai, kad yra ši temelė thumbup.gif

prašom irgi pasisakyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2008 12 08, 08:37)
ant pav. dešiniu klavišu pasirink įrašyti kaip (save as) ir pasirink, kur išsaugot savo kmpiutery. Tada galėsi ir dydį reguliuot, ir išspausdint  biggrin.gif

friends.gif aciukas 4u.gif pati taip nesugalvojau blush2.gif aciu
Papildyta:
QUOTE(rugsti_uoga @ 2008 12 09, 09:42)
Mylėkit vienas kitą tyliai,
Be priekaištų ir pažadų.
Mylėkit taip, kaip paukščiai myli
Apsvaigę nuo gimtų šilų.
Tegul vienos širdies plakimą
Kita širdis visad išgirs
Ir jeigu suvedė likimas
Tegul jau niekad neiškirs.
O dabar jei esat tvirtai pasiryžę surakint savo širdis amžiams turite užrakinti šią spynelę ir raktelį nuo jos išmest į upę, ir jei kada sugalvotumėt pasukt skirtingais kelias turėsit grįžti čia susirast raktelį ir tik atrakinę spynelę galėsit išsiskirti.
Pakelkime taures, kad upė visad būtų srauni ir gili.

Papildyta:
...o po to ta paveiksliuka dar gali isikelti i excell programa, ten galesi mazinti, didinti, bus lengviau  smile.gif

aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
rugsti_uoga aciu,labai grazu isgelbejot
Atsakyti
Gal dar zinote ku Vilniuje galima nipirkti palinkejimu knyga?
Atsakyti
QUOTE(Lukaja @ 2008 12 12, 14:55)

As pirkau tokioje parduotuveje mazoji indija...Nzn ar Vln yra g.gif bet ten ne speciali palinkejimu knyga, tik ranku darbo, na man tai grazu 4u.gif
Atsakyti
merginos temos neskaičiau dabar pastaruoju metu, bet gal kas turit gulbių ežero muziką būčiau labai dėkinga jei man kas atsiūstų nu taip prireikė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 16, 14:39)
merginos temos neskaičiau dabar pastaruoju metu, bet gal kas turit gulbių ežero muziką būčiau labai dėkinga jei man kas atsiūstų nu taip prireikė  blush2.gif

ar nebandei per zmulę ar kitą atsisiuntimo programą parsisiųst?
Atsakyti
merginos temos neskaičiau dabar pastaruoju metu, bet gal kas turit gulbių ežero muziką būčiau labai dėkinga jei man kas atsiūstų nu taip prireikė  blush2.gif

Mums tai muzikantai grojo, tai pagelbet ir negaliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukaja @ 2008 12 12, 15:55)

pabandyk foto studijose paieskot. As kaune tokia visai nebloga buvau radus.
O čia jei kam pritruko įdeju tai pas mane parase yra keletas niekučiu kuriuos dariau ir panaudojau vestuvėse.
Atsakyti

Gulbių ežerą biggrin.gif radau, parašyk el. paštą, nusiųsiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos
Gal dar pagelbesit,kur galima spyna nupirkti,nes yra Ermitaze,Senukuose,bet ten ant ju uzrasai visokie,o mums reikia dar ja isgraviruoti,tai reiktu tuscios
Atsakyti
Jau vyras rado pagaliau thumbup.gif
Atsakyti