Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - IX

QUOTE(leliuga @ 2008 11 20, 16:48)
4u.gif man labai patiko.

nugis ačiū už pagyrimą smile.gif tiesa, turiu ir tuos visus priedus pasidarius, ale nemoku įkelt. Laikraštį dariau su kiekvienos poros aprašymu (jumoristinį), A3 formato. Juokingiausia, kad mes antrą dieną uždėjom skrybėles naujiems ponams (atsisakėm tų skaryčių ir prijuosčių), o patys irgi gavom skrybėles biggrin.gif daug atributų pirkom Jiske, nes pigiau. Išleidom apie 1200 (čia jau mus sušelpė jaunieji ir tėveliai), o patys mokėjom tik už savo aprangas, šukuosenas ir t.t. Helio balionus pirkom pripūstus tą pačią dieną, bet buvo galima išsinuomot ir helio dujų balioną patiems pūst.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 11 19, 09:49)
Sveikute,
na kaip papuost jaunuosiu turiu kelis variantus, parasik meila atsiusiu foto naktinuku.

ruta.piscikiene@gmail.com Busiu labai dekinga 4u.gif

QUOTE(rugsti_uoga @ 2008 11 19, 10:16)
Sitoj temom esu jau sudejusi visa sarasa nominaciju, nepatingek ja perziureti ir tikrai rasi  4u.gif
Mano nominacijos buvo suskirstytos i dvi dalis 1 dalis - zaidimu nugaletojams, o 2 dalis - sauniausiems.

Aciu, tikrai viska perskaitysiu ir susirasiu drinks_cheers.gif

QUOTE(vaiduuse @ 2008 11 19, 23:24)
Linele, pavyks puikiai tau, nors daug kas priklauso nuo svečių ir muzikantų. Mūsų vestuvės (kuriose piršliavom) tai buvo super  thumbup.gif Smagios be galo, tik va mažiulį buvom palikę su močiute, tai kai išlydėjom jaunuosius miegot, tuoj išvažiavom ir mes, nes tada dar maitinau  biggrin.gif Negalėjau pasišokt  schmoll.gif

O mano mazajau bus 1m ir 2 menesiai , tai nzn kaip reikes palikt... Dar viskas toli, o jau dabar sirdis skauda doh.gif

QUOTE(vaiduuse @ 2008 11 20, 19:23)
nugis ačiū už pagyrimą  smile.gif  tiesa, turiu ir tuos visus priedus pasidarius, ale nemoku įkelt. Laikraštį dariau su kiekvienos poros aprašymu (jumoristinį), A3 formato. Juokingiausia, kad mes antrą dieną uždėjom skrybėles naujiems ponams (atsisakėm tų skaryčių ir prijuosčių), o patys irgi gavom skrybėles  biggrin.gif daug atributų pirkom Jiske, nes pigiau. Išleidom apie 1200 (čia jau mus sušelpė jaunieji ir tėveliai), o patys mokėjom tik už savo aprangas, šukuosenas ir t.t. Helio balionus pirkom pripūstus tą pačią dieną, bet buvo galima išsinuomot ir helio dujų balioną patiems pūst.

gal galetum atsisut priedukus man i emaila blush2.gif
Jei taip tai laukciau ruta.piscikiene@gmail.com

Saunios jus mergickos... Pasiseke man cia tasitiktinai uzsukusiai... Dekoju visoms padedancioms oro_buckis.gif
Mokykloje renginyje LIK'e ( linksmu isradinguju klube) dalyvaudavau kasmet. Tada ir drasos buvo , o dabar kazko kuo toliau tuo labiau ta drasa garuoja blush2.gif
Bet su Jusu pagalba , manau pasiruosiu puikiai ir viskas bus liuks thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes svociutes 4u.gif As pas jus su klausimeliu blush2.gif kiek pinigeliu isleidote visoms vestuvems,ar jaunieji jus pareme ? Nes nenoriu taip viska uzkrauti svociutei ir pirsliui.Noriu prisideti pakankamai bei duoti pinigeliu visom smulkmenelem ir ne tik ax.gif Bet neisivaziduoju kiek visas malonumas kainuoja.Gal padesite?Kiek mazdaug isleidote? mirksiukas.gif jei ka mano el.pastas monyte2@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2008 11 19, 23:24)
Linele, pavyks puikiai tau, nors daug kas priklauso nuo svečių ir muzikantų. Mūsų vestuvės (kuriose piršliavom) tai buvo super  thumbup.gif Smagios be galo, tik va mažiulį buvom palikę su močiute, tai kai išlydėjom jaunuosius miegot, tuoj išvažiavom ir mes, nes tada dar maitinau  biggrin.gif Negalėjau pasišokt  schmoll.gif

Taip as ir pritariu kad priklauso nuo sveciu ir ypac muzikantu. 4u.gif Svente matau super pagal scenariju ir taip toliau prasom darbuotis biggrin.gif o lelius lieka lelius, paaugs ir pasisuoksit.
Papildyta:
QUOTE(dovven @ 2008 11 20, 09:54)
Na jau arteja mums dizioji diena:valio . Po vestuviu butinai parasykit kaip sekesi. As siandien dar dirbu o namuose neturiu inerneto, nebent pas sese prisesiu. Tai jei nebeparasysiu tai linkiu visom svociutem, kurios pirsliaus si savaitgali sekmes drinks_cheers.gif  Susitiksim po vestuviu smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif startuojam, startuojam , geros sekmes visoms linkiu ir as. O pailsejusios pasidaliname sventes ispudziais
Atsakyti
QUOTE(Kristina.J @ 2008 11 20, 23:48)
Sveikutes svociutes  4u.gif  As pas jus su klausimeliu  blush2.gif  kiek pinigeliu isleidote visoms vestuvems,ar jaunieji jus pareme ? Nes nenoriu taip viska uzkrauti svociutei ir pirsliui.Noriu prisideti pakankamai bei duoti pinigeliu visom smulkmenelem ir ne tik  ax.gif Bet neisivaziduoju kiek visas malonumas kainuoja.Gal padesite?Kiek mazdaug isleidote? mirksiukas.gif  jei ka mano el.pastas monyte2@gmail.com

mums užteko 1200 Lt, bet čia tiek reikėjo prieš 2 mėn., dabar jau mačiau, kad kai kas pabrangę...
Atsakyti
Sveikos svočiutės,
esu naujoke siame forume. Svociauti eisiu 2008/12/20 taigi labai pravercia jusu pokalbiai. Daug kuo pasinaudojau is jusu nuomoniu.
LABAI JUMS ACIU.
Gal galite parasyti kaip jus pateikiate karavoju? ar inesate , ar kaip nors kitaip? pas mus tik 3 pabroliai tai nelabai kaip bus ji atnesti. ir nesugalvoju kaip ji pateikti, ir pasneketi pries inesant, gal yra kokie nors specialus zodziai?
Gal kas nors zinote?
Ir kazin kie reikia moketi baznycioje ir Kauno rotuseje? g.gif
Atsakyti
[quote=Aušra S,2008 11 21, 22:56]
Sveikos svočiutės,
esu naujoke siame forume. Svociauti eisiu 2008/12/20 taigi labai pravercia jusu pokalbiai. Daug kuo pasinaudojau is jusu nuomoniu.
LABAI JUMS ACIU.
Gal galite parasyti kaip jus pateikiate karavoju? ar inesate , ar kaip nors kitaip? pas mus tik 3 pabroliai tai nelabai kaip bus ji atnesti. ir nesugalvoju kaip ji pateikti, ir pasneketi pries inesant, gal yra kokie nors specialus zodziai?
Gal kas nors zinote?
mes nešėm po piršlio korimo. Nešė 2 pabroliai biggrin.gif , tad taviškių užteks lotuliukas.gif Buvo įdėtas šampo butelis ir brendžio, kiti dar deda taures, bet man negražu blink.gif Grojo muzikantai maršą, kol atnešė. Piršlys ir pabroliai irgi pasidengė stalą. Tada pakviečiau visus pasivaišint paskutiniu svočios skanėstu.
Atsakyti
[quote=vaiduuse,2008 11 22, 11:19]
Sveikos svočiutės,
LABAI JUMS ACIU.
Gal kas nors zinote?
mes nešėm po piršlio korimo. Nešė 2 pabroliai biggrin.gif , tad taviškių užteks lotuliukas.gif Buvo įdėtas šampo butelis ir brendžio, kiti dar deda taures, bet man negražu blink.gif Grojo muzikantai maršą, kol atnešė. Piršlys ir pabroliai irgi pasidengė stalą. Tada pakviečiau visus pasivaišint paskutiniu svočios skanėstu.
aciu.
tai kiek suprantu karavoju neset kai sveciai buvo atsistoje nuo stalo. bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Aušra S,2008 11 22, 19:08]
[quote=vaiduuse,2008 11 22, 11:19]
Sveikos svočiutės,
LABAI JUMS ACIU.
Gal kas nors zinote?
aciu.
tai kiek suprantu karavoju neset kai sveciai buvo atsistoje nuo stalo. bigsmile.gif
[/quote]
nea, muzikantai jau buvo sukvietę visus prie stalo, tada iškilmingai mes įėjom, o po karvojaus apdovanojom svečius biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, aš jau po vestuvių. Jos man buvo praeitą savaitgalį, bet per savaitėlę neradau laiko prisėsti, kad jums visoms padėkočiau. Viskas man praėjo labai šauniai - jūsų temos dėka thumbup.gif
Vestuvės buvo nedidelės, bet vistiek pasiruošti ir padirbėti teko. O svečiams labiausiai patiko ir didžiausią įspūdį paliko besibučiuojančių jaunųjų nuotrauka. Jie aišku atsisakė bučiuotis ir teisinosi, kad nemoka, o mes jiems tik šast nuotraukėlę didelę įrėmintą lotuliukas.gif
Dar patiko saldainiai su nuotrauka ir vestuvių data, bei receptuku. Mes vyniojom tuos tokius "Meška šiaurėje". Jie po popierėliu turi foliją tai ant jos sukom mūsų kurtus popierėlius. Manau kai su folija tai higieniškiau kažkaip gaunasi.
Ai dar tiesa kitai dienai lobį darėm. Jo ėjo visi svečiai kartu su jaunaisiais ieškoti. Ten visko buvo gyvenimo pradžiai - plyta (namui), kruopų, miltų, lašinių, buteliukas degtinės, druskos, cukraus, prezervatyvų ir t.t.
Dar darėm visokias dovanėles jaunai šeimai - tarkos, kočėlai ir t.t.
Mezgiau kojinytes vaikučiui, į kurias metė svečiai pinigus, šeimos židinys, akmenukai su meilės receptu, apsipirkimas parduotuvėje už baltus centus, visokios priesaikos, pažadai, pamokymai...

Tad AČIŪ jums labai už visas šaunias idėjas aciuks.gif
Atsakyti

Ai dar tiesa kitai dienai lobį darėm. Jo ėjo visi svečiai kartu su jaunaisiais ieškoti. Ten visko buvo gyvenimo pradžiai - plyta (namui), kruopų, miltų, lašinių, buteliukas degtinės, druskos, cukraus, prezervatyvų ir t.t.

[/quote]
4u.gif sveikinu kad viskas saunu ir smagu buvo, O cia tai nauja ideja daryti lobi, reiks pasinauduoti , jei nieko pries biggrin.gif
Atsakyti
ruta.piscikiene@gmail.com Busiu labai dekinga 4u.gif
nusiunciau pavyzdelius biggrin.gif
Atsakyti