QUOTE(loretita2 @ 2008 11 19, 09:49)
Sveikute,
na kaip papuost jaunuosiu turiu kelis variantus, parasik meila atsiusiu foto naktinuku.
ruta.piscikiene@gmail.com Busiu labai dekinga
QUOTE(rugsti_uoga @ 2008 11 19, 10:16)
Sitoj temom esu jau sudejusi visa sarasa nominaciju, nepatingek ja perziureti ir tikrai rasi
Mano nominacijos buvo suskirstytos i dvi dalis 1 dalis - zaidimu nugaletojams, o 2 dalis - sauniausiems.
Aciu, tikrai viska perskaitysiu ir susirasiu
QUOTE(vaiduuse @ 2008 11 19, 23:24)
Linele, pavyks puikiai tau, nors daug kas priklauso nuo svečių ir muzikantų. Mūsų vestuvės (kuriose piršliavom) tai buvo super
Smagios be galo, tik va mažiulį buvom palikę su močiute, tai kai išlydėjom jaunuosius miegot, tuoj išvažiavom ir mes, nes tada dar maitinau
Negalėjau pasišokt
O mano mazajau bus 1m ir 2 menesiai , tai nzn kaip reikes palikt... Dar viskas toli, o jau dabar sirdis skauda
QUOTE(vaiduuse @ 2008 11 20, 19:23)
nugis ačiū už pagyrimą
tiesa, turiu ir tuos visus priedus pasidarius, ale nemoku įkelt. Laikraštį dariau su kiekvienos poros aprašymu (jumoristinį), A3 formato. Juokingiausia, kad mes antrą dieną uždėjom skrybėles naujiems ponams (atsisakėm tų skaryčių ir prijuosčių), o patys irgi gavom skrybėles
daug atributų pirkom Jiske, nes pigiau. Išleidom apie 1200 (čia jau mus sušelpė jaunieji ir tėveliai), o patys mokėjom tik už savo aprangas, šukuosenas ir t.t. Helio balionus pirkom pripūstus tą pačią dieną, bet buvo galima išsinuomot ir helio dujų balioną patiems pūst.
gal galetum atsisut priedukus man i emaila
Jei taip tai laukciau
ruta.piscikiene@gmail.com
Saunios jus mergickos... Pasiseke man cia tasitiktinai uzsukusiai... Dekoju visoms padedancioms
Mokykloje renginyje LIK'e ( linksmu isradinguju klube) dalyvaudavau kasmet. Tada ir drasos buvo , o dabar kazko kuo toliau tuo labiau ta drasa garuoja
Bet su Jusu pagalba , manau pasiruosiu puikiai ir viskas bus liuks