Sveikos
Skaitinėju jūsų nuostabias mintis, užsirašinėju, kuriu...ech, ir man teks svočiute būt 09 01 17.
Bet pas mane kitokia situacija, vestuvės kuklios, bus CMB, gamta, fotoatelje, o po to vakarienė su artimiausiais giminaičiais, bus gal 24 žmonės. Na jei didesnės vestuvės būtų, jau aiškiau ką ruoštis nu o dabar nebus nei muzikantų..Gal kuri patars man ar verta daug visko prisigalvoti tai dienai ir vakarui?Aš manau keletą atrakcijų, pagrinde-jauniesiems ir gana.Net nežinau...pasimetus
QUOTE(rugsti_uoga @ 2008 11 17, 10:08)
o tai kada reikia ta skarele dovanoti ? pries seimos zidinio iziebima ? po izbiemo ? ar galima ir kitu laiku per kita kokia ceremonija dovanoti ?
ar cia yra koks eiliskumas ? susimaisiau jau su visam, rodos priskiaiciusi esu nemazai apie tas tradicijas, kas po ko, viska isstudijavau, bet ta skarele sumaise mano mintis
noriu jos, tad galvoju kur iterpti, kad butu neperkrauta "i tema"
ar cia yra koks eiliskumas ? susimaisiau jau su visam, rodos priskiaiciusi esu nemazai apie tas tradicijas, kas po ko, viska isstudijavau, bet ta skarele sumaise mano mintis
noriu jos, tad galvoju kur iterpti, kad butu neperkrauta "i tema"
Cia nebutinas eiliskumas. As dovanuojau antra diena, kai tapo seima
Papildyta:
QUOTE(Akvilia @ 2008 11 17, 19:44)
Sveikos
Skaitinėju jūsų nuostabias mintis, užsirašinėju, kuriu...ech, ir man teks svočiute būt 09 01 17.
Bet pas mane kitokia situacija, vestuvės kuklios, bus CMB, gamta, fotoatelje, o po to vakarienė su artimiausiais giminaičiais, bus gal 24 žmonės. Na jei didesnės vestuvės būtų, jau aiškiau ką ruoštis nu o dabar nebus nei muzikantų..Gal kuri patars man ar verta daug visko prisigalvoti tai dienai ir vakarui?Aš manau keletą atrakcijų, pagrinde-jauniesiems ir gana.Net nežinau...pasimetus
Cia tik as galvoju, kad gamtoi reiketu kazka padaryti, spyneles uzkabinti ir rakteli ismesti i upe ar kitur. Kazkokiu uzduoteliu jauniesiems ir kas su jais vazios, na kad linksma butu, o vakare prie stalo ir zaidimuku reiketu, na ie grazu butu jaunuosius aprengti gaspadoriais. O baliui baigiantis islydet jaunuosiu miegot ir padovanoti naktinukus kokius prikolnus :. Na ir seimos zidinuko nepamirsti. Galima kaip sakant nedaug , bet idomiai ir kukliai. Sekmes
Aš panašiai galvoju
Sveikos,
Nusimato ir man svocia pabut... Turiu klausima... Noriu pries islydint jaunuosius miegot iduoti " uzsakyma gandrui " ir kazkaip papuost jaunuosius.... Kazi kaip ?
Beto noriu poras islydet irgi miegui... Kaip islydet ???
Papildyta:
Noreciau padaryti apdovanojimus kitai dienai. Zodziu is vakaro paskelbti, kad bus ryte apdovanojimu ceremonija. Kokios bus nominacijos ir ryte pasitarus su jaunaisiais apdovanoti....
Siaip kaip prizus zadu daryti marskinelius su uzrasais, bet nelabai dar sugalvojau kokios turi buti nominacijos.
Nusimato ir man svocia pabut... Turiu klausima... Noriu pries islydint jaunuosius miegot iduoti " uzsakyma gandrui " ir kazkaip papuost jaunuosius.... Kazi kaip ?
Papildyta:
Noreciau padaryti apdovanojimus kitai dienai. Zodziu is vakaro paskelbti, kad bus ryte apdovanojimu ceremonija. Kokios bus nominacijos ir ryte pasitarus su jaunaisiais apdovanoti....
Siaip kaip prizus zadu daryti marskinelius su uzrasais, bet nelabai dar sugalvojau kokios turi buti nominacijos.
QUOTE(Ručike @ 2008 11 18, 22:20)
Sveikos,
Papildyta:
Papildyta:
Sveikute,
na kaip papuost jaunuosiu turiu kelis variantus, parasik meila atsiusiu foto naktinuku.
O poroms as dovanojau stringus ir masinytes, tam tikrus zodzius pasakiau.
O nominaciju tai ivairiu galima prigalvoti, cia anksciau buvo rasyta, jei nepatingesi gali surast. Na o cia idedu kokius apdovanuojimus dariau as.
APDOVANOJIMAI
Dabar norėtume apdovanoti labiausiai nusipelniusius :
Pirmiausia MAMYTĖMS. Jaunojo mamai dovanojam (kubilą medaus). Ne tam, kad pati iškabintų, o tam, kad jaunųjų gyvenimą nuolatos saldintų. Tepkite jų liežuvius, kad blogi žodžiai nuo liežuvio kristų, o geri - vienas kito širdin.
Jaunosios mamai dovanojam (termometrą), kuriuo Jūs nuolatos turėsite tikrinti jaunųjų gyvenimo temperatūrą. Jeigu atsitiktų taip, kad temperatūra pakiltų iki gaisro liepsnos, reikia gesinti.
Tam reikalui Jaunojo TĖVELIUI dovanojame gesintuvą (vandeniu purškiamas šautuvas). Naudoti jį reikia pagal situaciją, žiūrint, kurio užpakalis degs sūnaus ar marčios.
Jaunosios TĖČIUI dovanojame neišsenkamą turtą, kai tik jaunieji pasiskus, kad trūksta turto, kad per mažai jiems duodate, tai padėkite pagal jų pageidavimus ( įteikiamas diržas ).
JAUNAJAI dovanojam ( kočelą ), kad turėtu su kuo vyrą pasitikti ir (šaukšta ), kad turėtų kuo sriūbą pamaišyti ir vyrą pamaitinti
JAUNIKIUI : RAMŪNAI jinai griauš tave kasdienialią mielą, todėl dovanojame tau ( pjūklą ).
Priza norėtume įteikti ir geriausiams šokėjams už miklias kojas (2vnt šokdinės).
Apdovanosime ir pačius balsingiausius, šauniausius dainorėlius (magnetukai ).
Dovanėlę gaus ir didžiausi miegaliai (pagalvės 2vnt.).
Taip pat neliks nuskriaustas ir linksmiausias svečias ( magnetukas ).
Seksualiausiai merginai norime irgi dovanėlę įteikti (stringai ).
Taip pat daugiausia stopkiu kilnuotojui (alaus butelis ).
Geriausiams artistams ( kaukės 2vnt. )
Karščiausiai porai SANDRA (veduoklė ) MARIUI ( muzgaudė )
Negalime pamiršti mūsų makaronų kabintojo ( spageti )
Seksopotologas savo darbą irgi gerai atliko, tad nusipelnė prizo ( prezervatyvai ).
Medicinos seselei dėkojame už mūsų sveikatos priežiūrą (rinkinys- greitosios mašinos).
Taip pat dėkojame stalo komendantams, kurie savo pareigų nepamiršo visą vakarą ( musgaudžiai 4vnt. ).
Gaisrininkui už aistrų gesinimą (šautuvas su saldainiais ).
Taip pat mūsų šauniajai apsaugai ir policininkui (4vnt. darbinės pirštines).
O jau be spaudos atstovo ir pletkų rinkėjo neapseina joks renginys (2vnt.dideli pieštukai arba sąsiūvinys ).
Taros supirkėjui dovanojam jaunystės eleksyrą (vkš.buteliukas su gėrimų).
Reikėtų nepamiršt ir garbingų svečių iš vilniaus, tai seimo narės, kurios gal kartais skirs kokia finansine paramą mūsų jauniesiems ( stalo inventorius arba vazelės ).
Mūsų tarpe yra ir patys mažiausi dalyviai, kurie apdovanojami už ištvermė ir linksmumą ( saldaininis laikrodis ir lelytė ).
Už gerą muziką, trankius šokius dėkojam ir apdovanojam muzikantus ( žaislinis muzikos rinkinys ).
Už vaišias labai puikias, už dešras ir silkės.
Už putuotą alų gerą, tariam ačiū šeimininkėms,
Ir sveikatos joms daug linkim. ( šaukštų rinkinys ar kitka ).
Na rinkites ir visis jitos svociutes. Sekmes
QUOTE(Ručike @ 2008 11 18, 22:20)
Sveikos,
Papildyta:
Papildyta:
Sitoj temom esu jau sudejusi visa sarasa nominaciju, nepatingek ja perziureti ir tikrai rasi
Mano nominacijos buvo suskirstytos i dvi dalis 1 dalis - zaidimu nugaletojams, o 2 dalis - sauniausiems.
Visiems zaidimu nugaletojams is vakaro daviau po vestuvini saldaini, ir pasakiau, kad ryt pateikus saldaini, gales atsiimti apdovanojima
del gandro uzsakymo, tai gali koki rasta parasyti "uzsakymas gandrui" ar kazka panasaus, paprasyti, kad irasytu jaunieji, ko jie nori is to gandro, paliudyti kokiais parasais ar ranku antspaudais, ar dar kuo nors. Nu cia jau reikia fantazija pasitelkti sugalvoti gali koki eilerastuka ar zodzius gandrui pasaukti
Islydejimaui gali dovantoti jauniesiems "darbo drabuzius", koki laukneseli su skanumynais ir sampanu, kad nakti pasistiprintu. O pulkui ka nor smaikstaus
sveikos, svočiutės, be jūsų minčių būtų buvę sunku vest vestuves Pririnkau įvairiausių dalykų, kai ką derinau su jaunąja, nes ji norėjo tradicinių vestuvių. Visokių gražbilysčių nesakiau, nes nusibosta, tai susirašiau tokį scenarijų. Jei patiks, naudokitės, nes jūsų dėka jis ir buvo sukurtas
NAMUOSE
(Atvažiuoja jaunikis su palyda. Atsiveža jaunosios batelį)
PIRŠLYS: Radom štai šį batelį, ieškom jo savininkės.
(Pamergės susėda, atkiša kojas ir maunas batelį. Pačiam gale jaunoji. Jai tinka.
Jaunoji užsega jaunikiui gėlytę, jaunikis paduoda jai puokštę).
SVOČIA: Ateina metas, vyšnios žydi soduos,
Ateina metas, prinokęs krenta žemėn obuolys,
Ateina metas, žmogus palieka gimtąją pastogę,
Kai meilė pasibeldžia į duris.
Taigi šią ypatingą dieną, susirinko didelis būrys artimųjų, draugų ir pačių brangiausių žmonių išleisti į platų, sudėtingą gyvenimo kelią Egidijų ir Vitaliją, iš kur jie grįš vyras ir žmona. Pagrindinis šios šventės liudininkas ir palydos vyriausiasis vadovas piršlys.
(Jaunoji užriša piršliui juostą. Svočia užsega gėlytę).
PIRŠLYS: Man padės svočiutė.
(Piršlys įteikia svočiai puokštę).
SVOČIA: O dabar prašom jaunųjų supažindinti mus su palyda.
(Jaunieji vardija poras, šios pasikeičia gėlytėm).
SVOČIA: Pagal seną tradiciją norėtume, kad visos pamergės pasirašytų ant jaunosios batelių pado. Kurios vardas labiausiai nusitrins, ta greičiausiai ištekės.
(Pamergės pasirašo. Markeris).
MAŠINŲ PUOŠIMAS
PIRŠLYS: O dabar pats laikas papuošti automobilius, kuriais keliausime.
(Puošia kaspinais mašinas)
VAIŠĖS
SVOČIA: Kviečiame visus pasivaišinti prieš kelionę.
PIRŠLYS: Pakelkim pirmąjį tostą už jaunųjų palydą.
( Išgeria šampaną ir užkanda)
PIRŠLYS: Pakelkim antrąjį tostą už jaunųjų tėvelius.
ATSISVEIKINIMAS
SVOČIA: Brangūs jaunieji, dar taip neseniai buvote patys mažiausieji! Buvo jūsų pirmoji šventė, kada jums tėveliai uždegė pirmą žvakutę ant šventinio torto. Jūs už tai padėkojote švelnia vaikiška šypsena, pirmu žodeliu MAMA, TĖTE. Jūs, tėveliai, pastebėjot ir pirmą liūdną ašarą. Jūsų švelnios rankos saugojo nuo nelaimių. O šiandien vaikai pradeda žengti nauju gyvenimo keliu. Palaiminkit juos atsisveikindami ir įsekit jaunajai rūtų vainikėlį jaunystės simbolį.
(Jaunieji klaupiasi prieš tėvus ant lininio rankšluosčio, šie laimina, o Vitalijos mama įsega vainikėlį)
(Išvažiuojame, pasiėmę pasus ir žiedus)
SANTUOKA
(Pasiimame papuoštą pintinę su vaišėmis)
ANT TILTO
(Jaunikis neša jaunąją)
(Tilto vidury kiekviena pora dovanoja jauniesiems po helio balioną, pasakydami palinkėjimą. Tada jaunieji paleidžia balionus, kad linkėjimai išsipildytų)
(Galima gert šampaną)
IŠKYLA GAMTOJE
1. Saldainių nukandimas ant antklodės.
Patiesiama antklodė, ant vieno galo atsiklaupia pabrolys ant kito pamergė, pabrolys įsideda į burną pusę saldainio, kitą pusę pamergė turi nukąsti. Abiejų rankos už nugaros.
2. Vairuotojai
Pamergė paima pabrolį už kojų, tas rankom nueina iki degalinės (piršlio su stikliuku), prisipila degalų ir grįžta atbuli į garažą.
3. Sudėk skaičių
2 komandos po 6 žmones. Išdalinami kiekvienam šešetui po skaitmenį nuo 1 iki 6. Vedantieji sako šešiaženklį skaičių, o žaidėjai turi taip sustoti, koks skaičius nurodytas. Pvz.: 123456
361245
514632
246513
SUGRĮŽIMAS NAMO. STALO IŠPIRKIMAS
ABU: na, kas čia dabar, prašom atlaisvinti stalą. O jūs turite jaunuosius - Karti, karti, degtinė karti.... Nenorit bučiuotis? Tai netikri jaunieji. Prašom parodyt pažymėjimą jei tikri jaunieji. Čia netikras pažymėjimas, netikri antspaudai ir parašai.
Nagi, pasakykit, kokie jūsų jaunųjų vardai? Pažiūrėkim, ar tikrai jie savo vietose sėdi (atversti lėkštutes. Jų antroj pusėj bus užklijuotos jaunųjų nuotraukos ).
Taigi jūs esat apsišaukėliai!!! O kad ne taip liūdna būtų pasitraukt nuo mūsų stalo, mes siūlom: (skaitom kontraktą).
(Išsiperkant stalą iš krepšio traukti saldainius, surištus siūlu. Jo ilgis apie 5 metrus. Gėrimų dėti po mažą buteliuką. Duoti ir piršlio pinigų).
SVOČIA: Dar ir mūsų pulkas prisidės prie išpirkimo.
(atlaisvinus stalą)
SVOČIA: Mieli sveteliai, jei kas norit pasveikint jaunuosius, prašom tai padaryti dabar (Svečiai sveikina jaunuosius, teikia jiems dovanas, gėles)
I UŽSĖDIMAS
SVOČIA: Grįžome atlikę garbingą pareigą sujungę Egidijaus ir Vitalijos širdis bendram gyvenimui. Nuo šios laimingos dienos jie - vyras ir žmona. Abu neteko viengungystės teisių, o Vitalija - dar ir mergautinės pavardės. Tai patvirtina sutuoktuvių liudijimas.
(įteikti jauniesiems santuokos liudijimą)
KOMENDANTŲ RINKIMAS
PIRŠLYS: Koks bus balius be stalo komendantų? Išrinksime net 4 mano pagalbininkus ( įteikti kepuraites su stikliuku ir maišelius, į kuriuos turės rinkti butelių kamštelius)
(renka)
Kad patvirtintume jūsų naujas pareigas, prašau prisipilti taureles ir viešai visiems matant drauge išgerti, kad mes galėtume spręsti apie jūsų sugebėjimus ir darbą. (išgeria)
O dabar mielieji svečiai, prašom pakelti taureles už mano padėjėjus, už naują valdžią.
SVOČIA: Rytoj bus renkamas didžiausias miegalius, Geriausias šokėjas,
Šauniausias dainininkas, Linksmiausias svečias, Didžiausias pijokas, Seksualiausia mergina. Prašome aktyviai visur dalyvauti ir gausite apdovanojimus.
TOSTAS UŽ TĖVELIUS
SVOČIA: Brangūs tėveliai. Rodos taip neseniai margą pasaulį išvydo Jūsų vaikai, rodos taip neseniai žengė pirmą žingsnį, tarė pirmą žodį, pažino pirmą raidę. Tačiau laikas bėga nenumaldomai greitai. Vaikai jau užaugo ir sukūrė savas šeimas.
Šiandien Jūs palaiminote savo jauniausiąją dukrą Vitaliją ir Egidijų. Šiandien Jūsų vaikai dėkoja už gyvybę, už vaikystės džiaugsmą, už meilę ir bemieges naktis, už kiekvieną pamokantį tėvišką žodį, už širdies gerumą, ir už tai, kad išauginote mokančius mylėti ir būti mylimais. Ačiū Jums, brangūs tėveliai!
PIRŠLYS: Pakelkim taures už jaunųjų tėvelius.
KARTI , KARTI DEGTINĖ KARTI.....
(Turėti širdelę ir nuotrauką)
PIRŠLYS: Kadangi mūsų jaunavedžiai dar nepatyrę, reikėtų pamokyti juos bučiuotis. Mokysiu ne aš , o Jūs, mieli svečiai, nes yra vyresnių ir labiau patyrusių už mane. Muzikantai gros, o ši širdelė keliaus iš vienų rankų į kitas, o kai muzika nustos groti, tas žmogus, pas kurį bus širdelė ir mokins bučiuotis su savo antrąja puse, arba pasirinks.Ir taip tol, kol širdelė pasieks jaunuosius.
Taigi, prašome pradėti ‼
(Muzika groja, širdelė keliauja)
SVOČIA: Stop, stop. Mus pasiekė žinia, kad jaunieji jau moka bučiuotis, gavome vaizdinį to įrodymą. Štai jis nuotrauka. Mes čia stengiamės, rodom, mokinam, o jie pasirodo jau viską žino ir moka. Negražu. Tad, jeigu jau taip Jūs viską mokat ir žinot, prašom atsistot ir mums parodyt.
ŠOKIAI
1. Jaunųjų šokis
2. Polka su ragučiais
Žaidimai:
1. Visi stovi ratelyje. Groja linksma muzika, visi šoka ir siunčia per rankas taurę šampano. Muzika staiga sustoja, kurio rankose lieka taurė, tas turi išgerti, pasakyti trumpą linkėjimą jauniesiems ir pasitraukti iš žaidimo. Taip tęsiama, kol lieka 2 žmonės. Tada prasideda smagumas.
2. Šokančioms poroms prie partnerio kojos pririškite balioną. Reikia šokėjams savo balioną išsaugoti, o kitų porų susprogdinti. Laimi tas, kas išsaugoja balioną.
3. PIRŠLYS: O dabar norėčiau, kad ateitų vienas vyriškis, kuris labai garsiai ir aiškiai kalba reikia perskaityti sveikinimą, kurį neseniai gavome.
( jam paduodamas sveikinimas, o taip pat duodamas teniso kamuoliukas į burną ir jis turi perskaityti sveikinimą)
dovanų mažas degtinės buteliukas-gerklei praskalaut)
ŠEIMOS ŽIDINIO UŽDEGIMAS
(Iš žvakučių nutiesiamas kelias- meilės alėja-( jos gale. sudėliotos dvi širdys iš žvakučių) iki aukuro tėvų šeimos židinio. Tėvai stovi prie jo. Tuo keliu ateina jaunieji)
SVOČIA: Nors danguje yra daug žvaigždžių, bet mes siūlome įžiebti dar vieną žvaigždyną Vitalijos ir Egidijaus meilės žvaigždyną. Tegul šie žibintai nušviečia jums kelią į laimę, tegul jūsų meilė niekad nesibaigia.
(Paleidžiame į dangų dangaus žibintus)
SVOČIA: Mieli Egidijau ir Vitalija, šiandien Jūs sukūrėte šeimą. Šeima tai lyg židinys, prie kurio sugrįžtama kasdien atgauti jėgų. Šeimoje auga vaikai ir šildosi šio židinio šilumoje.
Dabar, mieli tėveliai, prašau atnešti iš savo šeimos aukuro ugnies kibirkštėlę ir uždegti savo vaikų šeimos židinį.
(Tėvai pasako linkėjimus, atneša degančią žvakę ir jaunieji prisidegę savo žvakę pastato į namuką).
SVOČIA: Štai užsidegė įsiliepsnojo dar vienas naujos šeimos židinys.
Kviečiame visus pasišildyti prie jo.
(Svečiai užsidega nuo aukuro ir vienas nuo kito išdalintas šaltąsias ugneles)
PIRŠLYS: Pakelkime taures už naujai uždegtą šeimos židinį ir palinkėkime
jauniesiems Ilgiausių metų...
(dainuojame. Iššauname šampaną,(taurės) ir šaunam fejerverkus.)
PRIEŠ PALYDANT MIEGOT
SVOČIA: O dabar reikia išsiaiškinti, kuri pamergėlė pirma ištekės. Prieš išvykdamos iš jaunosios namų visos pamergės pasirašė ant jaunosios batelio. Taigi pažiūrėkime koks vardas yra labiausiai nusitrynęs.
(numaunamas batas ir žiūrima kieno vardas labiausiai nusitrynęs)
SVOČIA: Na ir dar vienas šansas pamergėlėms tuoj jaunoji mes puokštę. Prašome visas sustoti ir bandyti pagauti ją. Kviečiame ir visas jaunas merginas, kurios taip pat norėtų ištekėti.
(Vitalija meta puokštę)
PIRŠLYS: Dabar paprašyčiau jaunojo pagalbos. Mums reikia nuspręsti, kuris pabroliukas pirmas ves. Taigi, Egidijau, nuimk nuo jaunosios kelraištį. Tik rankomis jo negalima liesti. Taip pat kviečiame ir visus jaunus vaikinukus, kuriems atsibodo viengungystė ir nori vestuvių.
(Egidijus nuima kelraištį ir meta )
PIRŠLYS: Kaip matome mūsų jaunieji jau pavargo. Metas jiems eiti pailsėti, praleisti savo pirmosios nakties. Prieš jiems išeinant, norėtumėme dar išsiaiškinti, koks vaikas pirmas gims berniukas ar mergaitė. Štai yra du kopūstai, viename yra paslėpta mergaitė, kitame berniukas. Kas pirmas nulups kopūstą ir ras berniuką ar mergaitę, tas ir pirmas gims.
(duodami du kopūstai, abejuose yra paslėptas lapelis su užrašu negi vis dar tikite, kad vaikus kopūstuose randa?)
SVOČIA: Mielieji, šiandien dar Jūsų laukia ilga naktis, ir kad greitai neužmigtumėte, dovanojame Jums:
Šampaną ir taures kad labiau apsvaigtumėte;
Sex energiją kad jėgų užtektų;
Vynuoges - alkiui numalšinti;
Rankšluostį - prakaitui nusišluostyti;
Ir be abejo varškės kad būtų iš ko sūrį spaust ‼
Ryte prašome sūrį ir išrūgas grąžinti!
Kadangi maisto ruošimui reikalingi specialūs drabužiai, mes juos ir dovanojame. Šiais drabužiais privalote vilkėti ne tik šią naktį, bet ir kitomis meilės naktimis.
(dovanojame stringus jaunikiui ir apatinio trikotažo komplektėlį jaunajai)
II DIENA
Pabrolių jėgos išbandymas
SVOČIA: Nagi, pabroliukai, parodykit, ar po nakties vis dar stiprūs ir energingi esat.
(Ištiesiamas ant žemės ilgas rankšluostis ant kurio vyrukai paeiliui turi padaryti kuo daugiau atsispaudimų. Kai visi baigia, žaidimo vedančioji atidengia rankšluostį, po kuriuo...yra nupiešta nuoga moteris).
PRIE STALO
SVOČIA: Brangūs Egidijau ir Vitalija, dar vakar Jūs buvote du po vieną. O šiandien Jūs jau šeima. Mes sveikiname Jus su pirmuoju bendro gyvenimo rytu ir tikime, kad dabar trumpą žodį aš pakeisite į gražų žodį mes, o žodį mano - žodžiu mūsų. Būkit laimingi visuomet, kaip ir šį pirmą šeimyninio gyvenimo rytmetį. Už tai ir siūlau pakelti pirmą taurelę.
(visi pakelia taures)
PIRŠLYS: Turbūt norit sužinoti kaip praėjo jaunųjų pirma naktis. Kaimynai sakė, kad dar niekada tokių keistų garsų negirdėjo. Kadangi durys buvo užrakintos, žiūrėjom pro rakto skylutę ir pabandėme nupiešti tai, ką matėm.
(rodomi paveiksliukai su pėdomis)
SVOČIA: O rytą lovoje radom gerai suspaustą sūrį šios nakties sunkaus darbo rezultatą. (Parodau)
Prašom, sveteliai, paragauti.
(dalijamas supjaustytas sūris)
PIRŠLYS: Ir dar jaunieji parašė pareiškimą gandrui (skaito).
PIRŠLYS: O kol jaunieji dalija sūrį, mes su svočiute siunčiame šiuos marškinėlius prašydami svetelių pagalbos.
SVOČIA: Jauniems tėvams plaukai pražyla,
Kol vardą išrenka mažyliui,
Jei kas ir kratosi vaikų,
Tai ne dėl buto, ne dėl vargo,
O kad nežmoniškai sunku,
Rast kūdikiui madingą vardą.
Prašome parašyti po vieną berniuko ir vieną mergaitės vardą (markeris).
NUOMETO NUĖMIMAS
SVOČIA: O dabar atėjo laikas atsisveikint su savo jaunyste ir rūtų vainikėliu: Kam tas rūtų vainikėlis, jeigu myli bernužėlis.
(Nuo jaunosios galvos nuimamas nuometas, skambant muzikai nuometas siunčiamas per visų svečių rankas, paskutiniajai nuometas atiduodamas Jaunosios mamytei. Ji nusega nuo dukters nuometo rūtų vainikėlį ir perduoda jį svočiai. Svočia vainikėlį įdeda į dėžutę ir įteikia jauniesiems.
SVOČIA: Baltas nuometas liks tik sapne. Bet šiandien jo veltui tūnoti nepadėsime juo pasidžiaugti leisime pirmajai pamergei: "Pasidžiauk, tik nenudžiauk ".
SVOČIA: Kad jaunajai širdelė neskaudėtų praradus tokį gražų galvos apdangalą, dovanojam tikros ponios kepuraitę (skrybėlę).
PIRŠLYS:
( jaunojo gėlytę persega pirmam pabroliui)
Jūsų visų akivaizdoje Egidijus gauna tikro vyro skiriamąjį ženklą.
( uždeda skrybėlę)
PIRŠLYS: už naujus šeimininkus!
PIRŠLIO KORIMAS
Kai jau ruošiasi karti piršlį, piršlienė ar muzikantai paprašo pamergių atlikti viena užduotį: išsižioti ir įsidėti į burną degtuką.
Kai pamergės stovi išsižiojusios piršlienė visų klausia, kas ims į žmonas tokias išsižiojusias mergeles. Be piršlio pagalbos jos liks senmergemis ir t.t... Taigi priimamas sprendimas piršlio nekarti.
PIRŠLIO KRAUJAS
Išskobtam arbūze supilti: arbūzas sutrintas + brendis + šampanas + likeris (Žagarės)
Svočia iš naktipuodžio visus vaišina piršlio iš baimės paruoštu maistu ( tai daug garstyčių ir kelios dešrelės).
II UŽSĖDIMAS
Piršlys uždeda butelius su vestuvinėm etiketėm, o 4 pabroliai atneša svočios karvojų.
(reikia padaryt virėjų kepures)
APDOVANOJIMAI
Įteikiamos dovanos jaunųjų tėveliams:
MAMAI - termometras, kuriuo nuolatos turės tikrinti jaunųjų gyvenimo temperatūrą. Jeigu atsitiktų taip, kad temperatūra pakiltų iki gaisro liepsnos, reikia gesinti (vandens šautuvėlis).
TĖČIUI - neišsenkamas turtas - diržas. Kai tik jaunieji pasiskųs, kad trūksta turto, kad per mažai jiems duodate, tai padėkite pagal jų pageidavimus.
JAUNAJAI dovanojame kočėlą, kad turėtų su kuo vyrą pasitikti, ir šaukštą, kad turėtų kuo sriubą pamaišyti ir vyrą pamaitintų.
JAUNIKIUI dovanojam kramtomos gumos, kad kvapus numuštų, ir apsaugos priemonių, jei kartais netikėtai prireiktų.
TOSTAS UŽ VIRŠAIČIUS:
už butelių sausinimą
už burnų aušinimą
už maisto realizaciją
už kaimynų agitaciją
už smagias dainas prie stalo
dėkoja jums piršliai be galo.
O geriausiai atlikusiam savo pareigas daugiausia kamštelių surinkusiam viršaičiui- dovanojame priemonę svečiams susikviest (dūdelę).
GERIAUSIAM ŠOKĖJUI - batelis, kad susirastų šokiui porą.
ŠAUNIAUSIAM DAINININKUI - muzikos instrumentų rinkinys, kad reikalui esant ne tik dainuotų, bet ir pagrotų.
Dovanėlę gaus ir DIDŽIAUSIAS MIEGALIUS - laikrodį, kad kitą kartą linksmybių nepramiegotų.
Taip pat neliks nuskriaustas ir LINKSMIAUSIAS SVEČIAS peleninė.
SEKSUALIAUSIAI MERGINAI įteiksime pagalvėlė karvutė, kad minkštai galvą padėtų.
DIDŽIAUSIAM PIJOKUI dovanojame taros, kad visada su savim turėtų.(plėčkutė).
MUZIKANTAMS dovanojam ausų krapštukus, kad klausos neprarastų ir viską girdėtų.
NAMUOSE
(Pamergės susėda, atkiša kojas ir maunas batelį. Pačiam gale jaunoji. Jai tinka.
Jaunoji užsega jaunikiui gėlytę, jaunikis paduoda jai puokštę).
SVOČIA: Ateina metas, vyšnios žydi soduos,
Ateina metas, prinokęs krenta žemėn obuolys,
Ateina metas, žmogus palieka gimtąją pastogę,
Kai meilė pasibeldžia į duris.
Taigi šią ypatingą dieną, susirinko didelis būrys artimųjų, draugų ir pačių brangiausių žmonių išleisti į platų, sudėtingą gyvenimo kelią Egidijų ir Vitaliją, iš kur jie grįš vyras ir žmona. Pagrindinis šios šventės liudininkas ir palydos vyriausiasis vadovas piršlys.
(Jaunoji užriša piršliui juostą. Svočia užsega gėlytę).
PIRŠLYS: Man padės svočiutė.
(Piršlys įteikia svočiai puokštę).
SVOČIA: O dabar prašom jaunųjų supažindinti mus su palyda.
(Jaunieji vardija poras, šios pasikeičia gėlytėm).
SVOČIA: Pagal seną tradiciją norėtume, kad visos pamergės pasirašytų ant jaunosios batelių pado. Kurios vardas labiausiai nusitrins, ta greičiausiai ištekės.
(Pamergės pasirašo. Markeris).
MAŠINŲ PUOŠIMAS
PIRŠLYS: O dabar pats laikas papuošti automobilius, kuriais keliausime.
(Puošia kaspinais mašinas)
VAIŠĖS
SVOČIA: Kviečiame visus pasivaišinti prieš kelionę.
PIRŠLYS: Pakelkim pirmąjį tostą už jaunųjų palydą.
( Išgeria šampaną ir užkanda)
PIRŠLYS: Pakelkim antrąjį tostą už jaunųjų tėvelius.
ATSISVEIKINIMAS
SVOČIA: Brangūs jaunieji, dar taip neseniai buvote patys mažiausieji! Buvo jūsų pirmoji šventė, kada jums tėveliai uždegė pirmą žvakutę ant šventinio torto. Jūs už tai padėkojote švelnia vaikiška šypsena, pirmu žodeliu MAMA, TĖTE. Jūs, tėveliai, pastebėjot ir pirmą liūdną ašarą. Jūsų švelnios rankos saugojo nuo nelaimių. O šiandien vaikai pradeda žengti nauju gyvenimo keliu. Palaiminkit juos atsisveikindami ir įsekit jaunajai rūtų vainikėlį jaunystės simbolį.
(Jaunieji klaupiasi prieš tėvus ant lininio rankšluosčio, šie laimina, o Vitalijos mama įsega vainikėlį)
(Išvažiuojame, pasiėmę pasus ir žiedus)
SANTUOKA
(Pasiimame papuoštą pintinę su vaišėmis)
ANT TILTO
(Jaunikis neša jaunąją)
(Tilto vidury kiekviena pora dovanoja jauniesiems po helio balioną, pasakydami palinkėjimą. Tada jaunieji paleidžia balionus, kad linkėjimai išsipildytų)
(Galima gert šampaną)
IŠKYLA GAMTOJE
1. Saldainių nukandimas ant antklodės.
Patiesiama antklodė, ant vieno galo atsiklaupia pabrolys ant kito pamergė, pabrolys įsideda į burną pusę saldainio, kitą pusę pamergė turi nukąsti. Abiejų rankos už nugaros.
2. Vairuotojai
Pamergė paima pabrolį už kojų, tas rankom nueina iki degalinės (piršlio su stikliuku), prisipila degalų ir grįžta atbuli į garažą.
3. Sudėk skaičių
2 komandos po 6 žmones. Išdalinami kiekvienam šešetui po skaitmenį nuo 1 iki 6. Vedantieji sako šešiaženklį skaičių, o žaidėjai turi taip sustoti, koks skaičius nurodytas. Pvz.: 123456
361245
514632
246513
SUGRĮŽIMAS NAMO. STALO IŠPIRKIMAS
ABU: na, kas čia dabar, prašom atlaisvinti stalą. O jūs turite jaunuosius - Karti, karti, degtinė karti.... Nenorit bučiuotis? Tai netikri jaunieji. Prašom parodyt pažymėjimą jei tikri jaunieji. Čia netikras pažymėjimas, netikri antspaudai ir parašai.
Nagi, pasakykit, kokie jūsų jaunųjų vardai? Pažiūrėkim, ar tikrai jie savo vietose sėdi (atversti lėkštutes. Jų antroj pusėj bus užklijuotos jaunųjų nuotraukos ).
Taigi jūs esat apsišaukėliai!!! O kad ne taip liūdna būtų pasitraukt nuo mūsų stalo, mes siūlom: (skaitom kontraktą).
(Išsiperkant stalą iš krepšio traukti saldainius, surištus siūlu. Jo ilgis apie 5 metrus. Gėrimų dėti po mažą buteliuką. Duoti ir piršlio pinigų).
SVOČIA: Dar ir mūsų pulkas prisidės prie išpirkimo.
(atlaisvinus stalą)
SVOČIA: Mieli sveteliai, jei kas norit pasveikint jaunuosius, prašom tai padaryti dabar (Svečiai sveikina jaunuosius, teikia jiems dovanas, gėles)
I UŽSĖDIMAS
SVOČIA: Grįžome atlikę garbingą pareigą sujungę Egidijaus ir Vitalijos širdis bendram gyvenimui. Nuo šios laimingos dienos jie - vyras ir žmona. Abu neteko viengungystės teisių, o Vitalija - dar ir mergautinės pavardės. Tai patvirtina sutuoktuvių liudijimas.
(įteikti jauniesiems santuokos liudijimą)
KOMENDANTŲ RINKIMAS
PIRŠLYS: Koks bus balius be stalo komendantų? Išrinksime net 4 mano pagalbininkus ( įteikti kepuraites su stikliuku ir maišelius, į kuriuos turės rinkti butelių kamštelius)
(renka)
Kad patvirtintume jūsų naujas pareigas, prašau prisipilti taureles ir viešai visiems matant drauge išgerti, kad mes galėtume spręsti apie jūsų sugebėjimus ir darbą. (išgeria)
O dabar mielieji svečiai, prašom pakelti taureles už mano padėjėjus, už naują valdžią.
SVOČIA: Rytoj bus renkamas didžiausias miegalius, Geriausias šokėjas,
Šauniausias dainininkas, Linksmiausias svečias, Didžiausias pijokas, Seksualiausia mergina. Prašome aktyviai visur dalyvauti ir gausite apdovanojimus.
TOSTAS UŽ TĖVELIUS
SVOČIA: Brangūs tėveliai. Rodos taip neseniai margą pasaulį išvydo Jūsų vaikai, rodos taip neseniai žengė pirmą žingsnį, tarė pirmą žodį, pažino pirmą raidę. Tačiau laikas bėga nenumaldomai greitai. Vaikai jau užaugo ir sukūrė savas šeimas.
Šiandien Jūs palaiminote savo jauniausiąją dukrą Vitaliją ir Egidijų. Šiandien Jūsų vaikai dėkoja už gyvybę, už vaikystės džiaugsmą, už meilę ir bemieges naktis, už kiekvieną pamokantį tėvišką žodį, už širdies gerumą, ir už tai, kad išauginote mokančius mylėti ir būti mylimais. Ačiū Jums, brangūs tėveliai!
PIRŠLYS: Pakelkim taures už jaunųjų tėvelius.
KARTI , KARTI DEGTINĖ KARTI.....
(Turėti širdelę ir nuotrauką)
PIRŠLYS: Kadangi mūsų jaunavedžiai dar nepatyrę, reikėtų pamokyti juos bučiuotis. Mokysiu ne aš , o Jūs, mieli svečiai, nes yra vyresnių ir labiau patyrusių už mane. Muzikantai gros, o ši širdelė keliaus iš vienų rankų į kitas, o kai muzika nustos groti, tas žmogus, pas kurį bus širdelė ir mokins bučiuotis su savo antrąja puse, arba pasirinks.Ir taip tol, kol širdelė pasieks jaunuosius.
Taigi, prašome pradėti ‼
(Muzika groja, širdelė keliauja)
SVOČIA: Stop, stop. Mus pasiekė žinia, kad jaunieji jau moka bučiuotis, gavome vaizdinį to įrodymą. Štai jis nuotrauka. Mes čia stengiamės, rodom, mokinam, o jie pasirodo jau viską žino ir moka. Negražu. Tad, jeigu jau taip Jūs viską mokat ir žinot, prašom atsistot ir mums parodyt.
ŠOKIAI
1. Jaunųjų šokis
2. Polka su ragučiais
Žaidimai:
1. Visi stovi ratelyje. Groja linksma muzika, visi šoka ir siunčia per rankas taurę šampano. Muzika staiga sustoja, kurio rankose lieka taurė, tas turi išgerti, pasakyti trumpą linkėjimą jauniesiems ir pasitraukti iš žaidimo. Taip tęsiama, kol lieka 2 žmonės. Tada prasideda smagumas.
2. Šokančioms poroms prie partnerio kojos pririškite balioną. Reikia šokėjams savo balioną išsaugoti, o kitų porų susprogdinti. Laimi tas, kas išsaugoja balioną.
3. PIRŠLYS: O dabar norėčiau, kad ateitų vienas vyriškis, kuris labai garsiai ir aiškiai kalba reikia perskaityti sveikinimą, kurį neseniai gavome.
( jam paduodamas sveikinimas, o taip pat duodamas teniso kamuoliukas į burną ir jis turi perskaityti sveikinimą)
dovanų mažas degtinės buteliukas-gerklei praskalaut)
ŠEIMOS ŽIDINIO UŽDEGIMAS
(Iš žvakučių nutiesiamas kelias- meilės alėja-( jos gale. sudėliotos dvi širdys iš žvakučių) iki aukuro tėvų šeimos židinio. Tėvai stovi prie jo. Tuo keliu ateina jaunieji)
SVOČIA: Nors danguje yra daug žvaigždžių, bet mes siūlome įžiebti dar vieną žvaigždyną Vitalijos ir Egidijaus meilės žvaigždyną. Tegul šie žibintai nušviečia jums kelią į laimę, tegul jūsų meilė niekad nesibaigia.
(Paleidžiame į dangų dangaus žibintus)
SVOČIA: Mieli Egidijau ir Vitalija, šiandien Jūs sukūrėte šeimą. Šeima tai lyg židinys, prie kurio sugrįžtama kasdien atgauti jėgų. Šeimoje auga vaikai ir šildosi šio židinio šilumoje.
Dabar, mieli tėveliai, prašau atnešti iš savo šeimos aukuro ugnies kibirkštėlę ir uždegti savo vaikų šeimos židinį.
(Tėvai pasako linkėjimus, atneša degančią žvakę ir jaunieji prisidegę savo žvakę pastato į namuką).
SVOČIA: Štai užsidegė įsiliepsnojo dar vienas naujos šeimos židinys.
Kviečiame visus pasišildyti prie jo.
(Svečiai užsidega nuo aukuro ir vienas nuo kito išdalintas šaltąsias ugneles)
PIRŠLYS: Pakelkime taures už naujai uždegtą šeimos židinį ir palinkėkime
jauniesiems Ilgiausių metų...
(dainuojame. Iššauname šampaną,(taurės) ir šaunam fejerverkus.)
PRIEŠ PALYDANT MIEGOT
SVOČIA: O dabar reikia išsiaiškinti, kuri pamergėlė pirma ištekės. Prieš išvykdamos iš jaunosios namų visos pamergės pasirašė ant jaunosios batelio. Taigi pažiūrėkime koks vardas yra labiausiai nusitrynęs.
(numaunamas batas ir žiūrima kieno vardas labiausiai nusitrynęs)
SVOČIA: Na ir dar vienas šansas pamergėlėms tuoj jaunoji mes puokštę. Prašome visas sustoti ir bandyti pagauti ją. Kviečiame ir visas jaunas merginas, kurios taip pat norėtų ištekėti.
(Vitalija meta puokštę)
PIRŠLYS: Dabar paprašyčiau jaunojo pagalbos. Mums reikia nuspręsti, kuris pabroliukas pirmas ves. Taigi, Egidijau, nuimk nuo jaunosios kelraištį. Tik rankomis jo negalima liesti. Taip pat kviečiame ir visus jaunus vaikinukus, kuriems atsibodo viengungystė ir nori vestuvių.
(Egidijus nuima kelraištį ir meta )
PIRŠLYS: Kaip matome mūsų jaunieji jau pavargo. Metas jiems eiti pailsėti, praleisti savo pirmosios nakties. Prieš jiems išeinant, norėtumėme dar išsiaiškinti, koks vaikas pirmas gims berniukas ar mergaitė. Štai yra du kopūstai, viename yra paslėpta mergaitė, kitame berniukas. Kas pirmas nulups kopūstą ir ras berniuką ar mergaitę, tas ir pirmas gims.
(duodami du kopūstai, abejuose yra paslėptas lapelis su užrašu negi vis dar tikite, kad vaikus kopūstuose randa?)
SVOČIA: Mielieji, šiandien dar Jūsų laukia ilga naktis, ir kad greitai neužmigtumėte, dovanojame Jums:
Šampaną ir taures kad labiau apsvaigtumėte;
Sex energiją kad jėgų užtektų;
Vynuoges - alkiui numalšinti;
Rankšluostį - prakaitui nusišluostyti;
Ir be abejo varškės kad būtų iš ko sūrį spaust ‼
Ryte prašome sūrį ir išrūgas grąžinti!
Kadangi maisto ruošimui reikalingi specialūs drabužiai, mes juos ir dovanojame. Šiais drabužiais privalote vilkėti ne tik šią naktį, bet ir kitomis meilės naktimis.
(dovanojame stringus jaunikiui ir apatinio trikotažo komplektėlį jaunajai)
II DIENA
Pabrolių jėgos išbandymas
SVOČIA: Nagi, pabroliukai, parodykit, ar po nakties vis dar stiprūs ir energingi esat.
(Ištiesiamas ant žemės ilgas rankšluostis ant kurio vyrukai paeiliui turi padaryti kuo daugiau atsispaudimų. Kai visi baigia, žaidimo vedančioji atidengia rankšluostį, po kuriuo...yra nupiešta nuoga moteris).
PRIE STALO
SVOČIA: Brangūs Egidijau ir Vitalija, dar vakar Jūs buvote du po vieną. O šiandien Jūs jau šeima. Mes sveikiname Jus su pirmuoju bendro gyvenimo rytu ir tikime, kad dabar trumpą žodį aš pakeisite į gražų žodį mes, o žodį mano - žodžiu mūsų. Būkit laimingi visuomet, kaip ir šį pirmą šeimyninio gyvenimo rytmetį. Už tai ir siūlau pakelti pirmą taurelę.
(visi pakelia taures)
PIRŠLYS: Turbūt norit sužinoti kaip praėjo jaunųjų pirma naktis. Kaimynai sakė, kad dar niekada tokių keistų garsų negirdėjo. Kadangi durys buvo užrakintos, žiūrėjom pro rakto skylutę ir pabandėme nupiešti tai, ką matėm.
(rodomi paveiksliukai su pėdomis)
SVOČIA: O rytą lovoje radom gerai suspaustą sūrį šios nakties sunkaus darbo rezultatą. (Parodau)
Prašom, sveteliai, paragauti.
(dalijamas supjaustytas sūris)
PIRŠLYS: Ir dar jaunieji parašė pareiškimą gandrui (skaito).
PIRŠLYS: O kol jaunieji dalija sūrį, mes su svočiute siunčiame šiuos marškinėlius prašydami svetelių pagalbos.
SVOČIA: Jauniems tėvams plaukai pražyla,
Kol vardą išrenka mažyliui,
Jei kas ir kratosi vaikų,
Tai ne dėl buto, ne dėl vargo,
O kad nežmoniškai sunku,
Rast kūdikiui madingą vardą.
Prašome parašyti po vieną berniuko ir vieną mergaitės vardą (markeris).
NUOMETO NUĖMIMAS
SVOČIA: O dabar atėjo laikas atsisveikint su savo jaunyste ir rūtų vainikėliu: Kam tas rūtų vainikėlis, jeigu myli bernužėlis.
(Nuo jaunosios galvos nuimamas nuometas, skambant muzikai nuometas siunčiamas per visų svečių rankas, paskutiniajai nuometas atiduodamas Jaunosios mamytei. Ji nusega nuo dukters nuometo rūtų vainikėlį ir perduoda jį svočiai. Svočia vainikėlį įdeda į dėžutę ir įteikia jauniesiems.
SVOČIA: Baltas nuometas liks tik sapne. Bet šiandien jo veltui tūnoti nepadėsime juo pasidžiaugti leisime pirmajai pamergei: "Pasidžiauk, tik nenudžiauk ".
SVOČIA: Kad jaunajai širdelė neskaudėtų praradus tokį gražų galvos apdangalą, dovanojam tikros ponios kepuraitę (skrybėlę).
PIRŠLYS:
( jaunojo gėlytę persega pirmam pabroliui)
Jūsų visų akivaizdoje Egidijus gauna tikro vyro skiriamąjį ženklą.
( uždeda skrybėlę)
PIRŠLYS: už naujus šeimininkus!
PIRŠLIO KORIMAS
Kai jau ruošiasi karti piršlį, piršlienė ar muzikantai paprašo pamergių atlikti viena užduotį: išsižioti ir įsidėti į burną degtuką.
Kai pamergės stovi išsižiojusios piršlienė visų klausia, kas ims į žmonas tokias išsižiojusias mergeles. Be piršlio pagalbos jos liks senmergemis ir t.t... Taigi priimamas sprendimas piršlio nekarti.
PIRŠLIO KRAUJAS
Išskobtam arbūze supilti: arbūzas sutrintas + brendis + šampanas + likeris (Žagarės)
Svočia iš naktipuodžio visus vaišina piršlio iš baimės paruoštu maistu ( tai daug garstyčių ir kelios dešrelės).
II UŽSĖDIMAS
Piršlys uždeda butelius su vestuvinėm etiketėm, o 4 pabroliai atneša svočios karvojų.
(reikia padaryt virėjų kepures)
APDOVANOJIMAI
Įteikiamos dovanos jaunųjų tėveliams:
MAMAI - termometras, kuriuo nuolatos turės tikrinti jaunųjų gyvenimo temperatūrą. Jeigu atsitiktų taip, kad temperatūra pakiltų iki gaisro liepsnos, reikia gesinti (vandens šautuvėlis).
TĖČIUI - neišsenkamas turtas - diržas. Kai tik jaunieji pasiskųs, kad trūksta turto, kad per mažai jiems duodate, tai padėkite pagal jų pageidavimus.
JAUNAJAI dovanojame kočėlą, kad turėtų su kuo vyrą pasitikti, ir šaukštą, kad turėtų kuo sriubą pamaišyti ir vyrą pamaitintų.
JAUNIKIUI dovanojam kramtomos gumos, kad kvapus numuštų, ir apsaugos priemonių, jei kartais netikėtai prireiktų.
TOSTAS UŽ VIRŠAIČIUS:
už butelių sausinimą
už burnų aušinimą
už maisto realizaciją
už kaimynų agitaciją
už smagias dainas prie stalo
dėkoja jums piršliai be galo.
O geriausiai atlikusiam savo pareigas daugiausia kamštelių surinkusiam viršaičiui- dovanojame priemonę svečiams susikviest (dūdelę).
GERIAUSIAM ŠOKĖJUI - batelis, kad susirastų šokiui porą.
ŠAUNIAUSIAM DAINININKUI - muzikos instrumentų rinkinys, kad reikalui esant ne tik dainuotų, bet ir pagrotų.
Dovanėlę gaus ir DIDŽIAUSIAS MIEGALIUS - laikrodį, kad kitą kartą linksmybių nepramiegotų.
Taip pat neliks nuskriaustas ir LINKSMIAUSIAS SVEČIAS peleninė.
SEKSUALIAUSIAI MERGINAI įteiksime pagalvėlė karvutė, kad minkštai galvą padėtų.
DIDŽIAUSIAM PIJOKUI dovanojame taros, kad visada su savim turėtų.(plėčkutė).
MUZIKANTAMS dovanojam ausų krapštukus, kad klausos neprarastų ir viską girdėtų.
Šaunuolė Vaiduse Jaučiu, kad šauniai padirbėjai ir svečiams buvo linksma
Aš jau irgi pasirašiau, atsispausdinau scenarijų, vis dar noriu keliose vietose pataisyti, papildyti, bet ai kaip bus taip. Jau pradedu biskutėlį bijoti, jaudintis Bet tikiuosi viskas bus gerai, reik pradėt ruošt kojeles tanciam
Aš jau irgi pasirašiau, atsispausdinau scenarijų, vis dar noriu keliose vietose pataisyti, papildyti, bet ai kaip bus taip. Jau pradedu biskutėlį bijoti, jaudintis Bet tikiuosi viskas bus gerai, reik pradėt ruošt kojeles tanciam
QUOTE(Linele179 @ 2008 11 19, 22:30)
Šaunuolė Vaiduse Jaučiu, kad šauniai padirbėjai ir svečiams buvo linksma
ruosk kojeles ruosk ir sirdele neskaudes. O seip ir viskas bus gerai
Linele, pavyks puikiai tau, nors daug kas priklauso nuo svečių ir muzikantų. Mūsų vestuvės (kuriose piršliavom) tai buvo super Smagios be galo, tik va mažiulį buvom palikę su močiute, tai kai išlydėjom jaunuosius miegot, tuoj išvažiavom ir mes, nes tada dar maitinau Negalėjau pasišokt
Na jau arteja mums dizioji diena:valio . Po vestuviu butinai parasykit kaip sekesi. As siandien dar dirbu o namuose neturiu inerneto, nebent pas sese prisesiu. Tai jei nebeparasysiu tai linkiu visom svociutem, kurios pirsliaus si savaitgali sekmes Susitiksim po vestuviu
QUOTE(vaiduuse @ 2008 11 19, 11:05)
Visokių gražbilysčių nesakiau, nes nusibosta, tai susirašiau tokį scenarijų. Jei patiks, naudokitės, nes jūsų dėka jis ir buvo sukurtas
NAMUOSE
NAMUOSE
man labai patiko.