Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - IX

QUOTE(rugsti_uoga @ 2008 11 13, 22:30)
kas tas "lonas" ?  blush2.gif  ir kur tai yra ?  ax.gif  4u.gif

www.lonas.lt prekiauja ciuziniais, kempinemis, paralonais ir kitais dalykeliais is paralono mirksiukas.gif
Atsakyti

beje, ar gali papasakoti kam ta skarele su 4 kampais, kas i tuos kampiukus dedasi ir kokia prasme... ? blush2.gif nes vis kazkur randu apie tas skarele, bet ka ji simbolizuoja ? ? ? mirksiukas.gif
ir man butu idomu suzinoti ka ji simbolizuoja,esu kazka skaicious,bet nelabai isigilinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2008 11 14, 11:11)
aciu labai  iz info 4u.gif
Papildyta:
aciu labai uz geranoriskuma  wub.gif  bet gal kol kas dar nereikia  rolleyes.gif dar daug laiko iki vestuviu, jos bus tik geguzes men. Nesu dar apgalvojusi jokiu dovaneliu, tuo labiau, mano jaunieji nenori jokiu medaliu ir apdovanojimu sveciams  blush2.gif  tai dar plauksiu, isklausyiu galutinius ju paggeidavimus o tada jau galvosiu kaip cia man geriau padarius...

beje, ar gali papasakoti kam ta skarele su 4 kampais, kas i tuos kampiukus dedasi ir kokia prasme...  ?  blush2.gif nes  vis kazkur randu apie tas skarele, bet ka ji simbolizuoja  ? ? ?  mirksiukas.gif
Papildyta:
beje labai grazios tavo grozybes, o kam tie grybukai su ragiukais, ar kas ten priklijuota ? rolleyes.gif  labai idomiai atrodo  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Mane irgi tie grybukai su ragiukais suintrigavo rolleyes.gif Kam jie skirti? Kur ju rasti pirkti?
Atsakyti
Va ka vakar sugalvojau del pirslio kraujo. Paimsiu is uosvenes sena dideli "spizini" puoda, padarysiu kazka raudono ir duosim su samciu gerti visiems sveciams. Gal turit recepta kokio raudono "dinamitinio" kokteilio?
[/quote]

Labai gera mintis su tuo piršlio krauju, tik gal ne iš samčio gert duok, o iš vienkartinių puodelių. Tiesiog perspet noriu, nes pas mus taip buvo, kad jaunasis turejo su virtuvine pirštine atkimšti šampano butelį, o aš pagirdyti iš samčio visus svečius tuo šampanu, tai patikek, buvo tokių žmonių, kurie labai nekaip po to atsiliepė apie tokį gestą, tipo nesterilu ir panašiai.
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2008 11 13, 16:03)
Oi, kaip smagu, kad taip greit atsiliepe svociute nuo Kaisiadoriu  4u.gif. Mes tai Ziezmariuose svesim.
O gal zinai, kaip ten su ta ramune darbu pasidalijimui? Vienam kraste nuvalkiota, o kitam dar nematyta.

Na mes irgi Žiežmariuose švęsim ax.gif
Papildyta:
O ramune tikrai darysiu, nes jau ir pasigaminau ax.gif Kažkaip nesuku galvos, vieni tai girdėję kiti ne, o va mano jaunieji, tai tikrai negirdėję mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=temba,2008 11 14, 17:30]
Va ka vakar sugalvojau del pirslio kraujo. Paimsiu is uosvenes sena dideli "spizini" puoda, padarysiu kazka raudono ir duosim su samciu gerti visiems sveciams. Gal turit recepta kokio raudono "dinamitinio" kokteilio?

[/quote]

[/quote]
Labas mirksiukas.gif ne dinamitas,bet skanu,Campari,Vana Tallinn,ir raudonųjų apelsinų sultys,kiekis pagal skonį,nes pilno puodo nesu darius biggrin.gif gal kad aiškiau būtų tai 50 gr+50 gr ir likę sultys,jei į taurę.
Papildyta:
QUOTE(rugsti_uoga @ 2008 11 13, 16:42)
Svociutes, gal kuri matete ar zinote kur galima gauti dideliu zaidimo kauliuku Vilniuje ?
Noriu vietoj tos darbu ramunes padaryti burtus darbams issirinkti ir juos uzprotokuoluoti.
Tai jei paimsiu du maziukus kauliukus efekto nebus, o jei didelius, gal bus fainiau.  wink.gif
Tik neisivaizudoju kur ju paieskoti, gal kokiose vaiku zaidimu krautuvelese ?
wink.gif

Gal iš putplasčio tiktų,galiu darbe paieškot,labai didelis nebus,bet kokį 20X20 cm gal rasiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 15 lapkričio 2008 - 20:51
4u.gif sveikutes visos. Atsakau visoms susidomejusioms. biggrin.gif grybukai ne su ragiukais, o ten tipo lapas uzkrutes biggrin.gif , perku klaipedoi viska, o jos dovanuosiu vaikams arba vietoi prizu, na dar nezinau, labai patiko tai ir nupirkau. Dar musmires uzprasiau, galvoju gal koki zaidima padarysiu tipo ,,Grybu kara,,.
O dabar apie skarele, esu rasiusi bet gal praziopsojot, tai pakartosiu biggrin.gif

Mielieji. Šiandien jūs sukūrėte šeimą.
Ta proga įteikiam jums skarelę. Šios skarelės kiekvieno kampučio kertelėje yra tai, kas reikalinga šeimos židiniui.
Jūsų gyvenime niekada neturi stigti duonos – vienoje kertelėje įdėjome duonos gabalėlį.
Kitoje kertelėje - moneta.
Linkime, kad turtas jūsų neaplenktų.
Trečioje kertelėje - druska. Sunkiausiomis minutėmis dalinkitės ją pusiau.
Ketvirtoje kertėje – medžio gabalėlis. Tai šiluma, kuria jūs turėsite kurstyti savo šeimos židinį.
Būkit tvirti kaip deimantas, būkit savo laimės verti.
Duona sudziovinta, kad nepelytu, litu metaliniu kelis, druska ipiliau i maziuka maiseli, kur uzsispaudzia virsui, kad neisbyretu, medzio gabaleli turejau nuo juros isdziovinta toki grazu. Stai ir viskas. Gal kuri ir panaudosit ar kazka pritaikysit savo. drinks_cheers.gif Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 11 16, 19:46)
4u.gif sveikutes visos.  Atsakau visoms susidomejusioms.  biggrin.gif grybukai ne su ragiukais, o ten tipo lapas uzkrutes  biggrin.gif , perku klaipedoi viska, o jos dovanuosiu vaikams arba vietoi prizu, na dar nezinau, labai patiko tai ir nupirkau. Dar musmires uzprasiau, galvoju gal koki zaidima padarysiu tipo ,,Grybu kara,,.
O dabar apie skarele, esu rasiusi bet gal praziopsojot, tai pakartosiu biggrin.gif

Mielieji. Šiandien jūs sukūrėte šeimą.
Ta proga įteikiam jums skarelę. Šios skarelės kiekvieno kampučio kertelėje yra tai, kas reikalinga šeimos židiniui.
Jūsų gyvenime niekada neturi stigti duonos – vienoje kertelėje įdėjome duonos gabalėlį.
Kitoje kertelėje - moneta.
Linkime, kad turtas jūsų neaplenktų.
Trečioje kertelėje - druska. Sunkiausiomis minutėmis dalinkitės ją pusiau.
Ketvirtoje kertėje – medžio gabalėlis. Tai šiluma, kuria jūs turėsite kurstyti savo šeimos židinį.
Būkit tvirti kaip deimantas, būkit savo laimės verti.
Duona sudziovinta, kad nepelytu, litu metaliniu kelis, druska ipiliau i maziuka maiseli, kur uzsispaudzia virsui, kad neisbyretu, medzio gabaleli turejau nuo juros isdziovinta toki grazu. Stai ir viskas.  Gal kuri ir panaudosit ar kazka pritaikysit savo.  drinks_cheers.gif Sekmes.

o tai kada reikia ta skarele dovanoti ? pries seimos zidinio iziebima ? po izbiemo ? ar galima ir kitu laiku per kita kokia ceremonija dovanoti ?
ar cia yra koks eiliskumas ? doh.gif susimaisiau jau su visam, rodos priskiaiciusi esu nemazai apie tas tradicijas, kas po ko, viska isstudijavau, bet ta skarele sumaise mano mintis ax.gif
noriu jos, tad galvoju kur iterpti, kad butu neperkrauta "i tema" tongue.gif
Atsakyti
Kam cia reikejo, maciau dideli minksta kauliuka, gal 15 cm ant 15 12 lt. Cia Vilniuje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2008 11 17, 14:08)
Kam cia reikejo, maciau dideli minksta kauliuka, gal 15 cm ant 15 12 lt. Cia Vilniuje.  4u.gif

man man man reikejo ? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif :kur matei ? thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
aciu tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2008 11 17, 14:18)
man man man reikejo ?  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  :kur matei ?  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
aciu tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Seskinej, pries Seskines poliklinika yra zaislu parduotuve, ten maciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2008 11 17, 16:28)
Seskinej, pries Seskines poliklinika yra zaislu parduotuve, ten maciau  4u.gif

oi dideliausias aciu tau 4u.gif biggrin.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti