Sveikos, neseniai ir as ruosiausi vestuvems, buvome liudininkai, turejome labai greitai pasiruosti, gelbejom jaunuosius, nes atsisake pazadeje.
Man ruosiantis vestuvems labai padejo sis forumas, todel ir as noreciau papasakoti kelias idejas, kuriu nebuvau radus forume.
Vietoj medaliu as pirkau zenkliukus, tokie kur paaugliai megsta kuprines ar tasiukus apsisegioti. Juos ant perlenktos juosteles segiau su cd flamasteriu rasiau nominacijas, gavosi tokie medaliukai. zenkliuku pririnkau visokiu: su sexy mergina (seksualiausia mergina), kaukuole (labiausiau detoksikuotam), bucinukas (labiausiai nubuciuotam), peace (taikiausiam sveciui), sirdeles (isimylejeliams), sypseneles (vaikams) ir panasiai. jei ka sudomino galiu pafotkinti, ir ideti nuotrauka. Mes taip ju ir nepanaudojom, nes tiek daug visko buvom pirgalvoje, kad neviskam laiko uzteko.
Jei ka sudomino galeciau perleisti ir visus "medaliukus", ju apie 19, tik juosteles reiktu perrasyti naujas nes data yra (kam idomu i az), o galkas nors mano ideja pasinaudos, jei dar nebuvo tokios, nes ne viska skaiciau.
islydint jaunuosius "pirmajai" nakciai dovanojom visa rinkinuka, pririnkau ideju forume.Dar sugalvojom dvi zvakes, ilgas, kad ilgai degtu ir ant ju parasyta buvo "jaunosios kaprizai", "jaunojo isdaigos" (jaunuju vardai buvo), iteikdama pasakiau, kad pradetu deginti jau sia romantiska nakti, ir butinai sudegintu iki galo kitom romantiskom naktim. Zvakes uzrase zvakiu parduotuve priesais savanoriu maxima. Dar davem grafke susegtus prezervatyvu pakelius - "kad nepasimestu".
Ir idejos is forumo: buvau pririnkus saldainiuku melynu i toki senoviska vaistu buteliuka ir popieriuku aprisau, kad vaizdas butu kaip multiku vaistu; pakode su ispiestom pozom, obuolys kad gundytu vienas kita, dar kazka, nebepamenu.
Dar jauniesiems patiko, kad pareigu dalybos buvo 'protokoluojamos". paruosiau toki Protokola, ir kai jaunieji nuo ramuneles lapelius raske ir aiskinosi, kokie darbai kuriam priklauso, as rasiau i paruosta dokumenta tik vardus, o jiems baigus iteikiau. Sake pasikabins isiremine. Man atrodo dar liko kompe paruostas protokolas. Nors ir pacios galite lengvai pasidaryti.
kitos idejos jau buvo papasakotos forume, tik truputi suasmeninome ir gavosi grazi svente.
sekmes ruosiantis