Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - IX

QUOTE(rugsti_uoga @ 2008 11 12, 09:25)
o ka darei dovaneles-padekas ? pametek kokia idomia minti jei nesunku  ax.gif

O as netikra torta dariau is medzio pliauskos. Apipurskiau purskiama grietinele is flakonelio, apdejau graziai braskem ir banananais, kad grazus vyniotinis gautusi tongue.gif

beje zidinukas super. jauciu labai jaukus kai zvakele dega  rolleyes.gif

Sveikos

cia mano padarytos "dovneles - padekos" Cia saldaini idejau kita o turetu buti su jaunuju nuotraukyte

user posted image
Atsakyti
Sveikos, neseniai ir as ruosiausi vestuvems, buvome liudininkai, turejome labai greitai pasiruosti, gelbejom jaunuosius, nes atsisake pazadeje.

Man ruosiantis vestuvems labai padejo sis forumas, todel ir as noreciau papasakoti kelias idejas, kuriu nebuvau radus forume.

Vietoj medaliu as pirkau zenkliukus, tokie kur paaugliai megsta kuprines ar tasiukus apsisegioti. Juos ant perlenktos juosteles segiau su cd flamasteriu rasiau nominacijas, gavosi tokie medaliukai. zenkliuku pririnkau visokiu: su sexy mergina (seksualiausia mergina), kaukuole (labiausiau detoksikuotam), bucinukas (labiausiai nubuciuotam), peace (taikiausiam sveciui), sirdeles (isimylejeliams), sypseneles (vaikams) ir panasiai. jei ka sudomino galiu pafotkinti, ir ideti nuotrauka. Mes taip ju ir nepanaudojom, nes tiek daug visko buvom pirgalvoje, kad neviskam laiko uzteko.
Jei ka sudomino galeciau perleisti ir visus "medaliukus", ju apie 19, tik juosteles reiktu perrasyti naujas nes data yra (kam idomu i az), o galkas nors mano ideja pasinaudos, jei dar nebuvo tokios, nes ne viska skaiciau.

islydint jaunuosius "pirmajai" nakciai dovanojom visa rinkinuka, pririnkau ideju forume.Dar sugalvojom dvi zvakes, ilgas, kad ilgai degtu ir ant ju parasyta buvo "jaunosios kaprizai", "jaunojo isdaigos" (jaunuju vardai buvo), iteikdama pasakiau, kad pradetu deginti jau sia romantiska nakti, ir butinai sudegintu iki galo kitom romantiskom naktim. Zvakes uzrase zvakiu parduotuve priesais savanoriu maxima. Dar davem grafke susegtus prezervatyvu pakelius - "kad nepasimestu".

Ir idejos is forumo: buvau pririnkus saldainiuku melynu i toki senoviska vaistu buteliuka ir popieriuku aprisau, kad vaizdas butu kaip multiku vaistu; pakode su ispiestom pozom, obuolys kad gundytu vienas kita, dar kazka, nebepamenu.

Dar jauniesiems patiko, kad pareigu dalybos buvo 'protokoluojamos". paruosiau toki Protokola, ir kai jaunieji nuo ramuneles lapelius raske ir aiskinosi, kokie darbai kuriam priklauso, as rasiau i paruosta dokumenta tik vardus, o jiems baigus iteikiau. Sake pasikabins isiremine. Man atrodo dar liko kompe paruostas protokolas. Nors ir pacios galite lengvai pasidaryti.

kitos idejos jau buvo papasakotos forume, tik truputi suasmeninome ir gavosi grazi svente.

sekmes ruosiantis
Atsakyti
QUOTE(semita @ 2008 11 12, 17:45)
Swikos paneles smile.gif
noreciau suzinoti kur galima padaryti vestuvinius zenkliukus? maciua cia labai graziu smile.gif ir gal zinote kainytes:)?

ten salia zenkliuku buvau idejusi ir rekvizitus firmos kaune. vieneto kaina man pernai kainavo apie 1.70. bet maketus pati dariausi coreliu. O vilniuj tokio vieno zenkliuko kaina, 2.5 Lt. aisku galima paiekskoti ir bandyti susitarti 4u.gif daznai kuo daugiau darai, tuo vieneto kaina mazesne bigsmile.gif

nu jei nerasi rekvizitu kelis puslapius pries, ryt paziuresi ir parasysiu dar karta mirksiukas.gif

sekmes 4u.gif
Atsakyti
o kas per ramunele buvo? Pati darei ar pirkai? Ir gal protokola galetuma tsiusti? Tiek rupesteliu visokiu, kad nebepeju nieko.. yanavichiute@9iyahoo.com
Labai laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2008 11 12, 22:27)
ten salia zenkliuku buvau idejusi ir rekvizitus firmos kaune. vieneto kaina man pernai kainavo apie 1.70. bet maketus pati dariausi coreliu. O vilniuj tokio vieno zenkliuko kaina, 2.5 Lt. aisku galima paiekskoti ir bandyti susitarti  4u.gif  daznai kuo daugiau darai, tuo vieneto kaina mazesne  bigsmile.gif

nu jei nerasi rekvizitu kelis puslapius pries, ryt paziuresi ir parasysiu dar karta  mirksiukas.gif

sekmes  4u.gif

o gal gali dar parasyti tos firmos rekvizitus kaune smile.gif nes maketus as pasidarysiu pati smile.gif tik man reik zenkliukus kad padarytu, perskaiciau visa sita tema ir neradau rekvizitu doh.gif didelis aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarėlis @ 2008 11 12, 22:12)
Sveikos, neseniai ir as ruosiausi vestuvems, buvome liudininkai, turejome labai greitai pasiruosti, gelbejom jaunuosius, nes atsisake  pazadeje.

Man ruosiantis vestuvems labai padejo sis forumas, todel ir as noreciau  papasakoti kelias  idejas,  kuriu nebuvau radus forume.

Vietoj medaliu as pirkau zenkliukus, tokie kur paaugliai megsta kuprines ar tasiukus apsisegioti. Juos ant perlenktos juosteles segiau su cd flamasteriu rasiau nominacijas, gavosi tokie medaliukai. zenkliuku pririnkau visokiu: su sexy mergina (seksualiausia mergina), kaukuole (labiausiau detoksikuotam), bucinukas (labiausiai nubuciuotam), peace (taikiausiam sveciui), sirdeles (isimylejeliams), sypseneles (vaikams) ir panasiai. jei ka sudomino galiu pafotkinti, ir ideti nuotrauka. Mes taip ju ir nepanaudojom, nes tiek daug visko buvom pirgalvoje, kad neviskam laiko uzteko.
Jei ka sudomino galeciau perleisti ir visus "medaliukus", ju apie 19, tik juosteles reiktu perrasyti naujas nes data yra (kam idomu i az), o galkas nors mano ideja pasinaudos, jei dar nebuvo tokios, nes ne viska skaiciau.
islydint jaunuosius "pirmajai" nakciai dovanojom  visa rinkinuka, pririnkau ideju forume.Dar sugalvojom dvi zvakes, ilgas, kad ilgai degtu ir ant ju parasyta buvo "jaunosios kaprizai", "jaunojo isdaigos" (jaunuju vardai buvo), iteikdama pasakiau, kad pradetu deginti jau sia romantiska nakti, ir  butinai sudegintu iki galo kitom romantiskom naktim. Zvakes uzrase zvakiu parduotuve priesais savanoriu maxima. Dar davem grafke susegtus prezervatyvu pakelius - "kad nepasimestu".

Ir idejos is forumo: buvau pririnkus saldainiuku melynu i toki senoviska vaistu buteliuka ir popieriuku aprisau, kad vaizdas butu kaip multiku vaistu; pakode su ispiestom pozom, obuolys kad gundytu vienas kita, dar kazka, nebepamenu.

Dar jauniesiems patiko, kad pareigu dalybos buvo 'protokoluojamos". paruosiau toki Protokola, ir kai jaunieji nuo ramuneles lapelius raske ir aiskinosi, kokie darbai kuriam priklauso, as rasiau i paruosta dokumenta tik vardus, o jiems baigus iteikiau.  Sake pasikabins isiremine. Man atrodo dar liko kompe paruostas protokolas. Nors ir pacios galite lengvai pasidaryti.

kitos idejos jau buvo papasakotos forume, tik truputi suasmeninome ir gavosi grazi svente.

sekmes ruosiantis

L.idomu butu tuos zenkliukus pamatyti? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hoffnung: 12 lapkričio 2008 - 23:20
QUOTE(dovven @ 2008 11 12, 19:33)
Sveikos

cia mano padarytos "dovneles - padekos" Cia saldaini idejau kita o turetu buti su jaunuju nuotraukyte

user posted image

drinks_cheers.gif kaip nuotaikeles biggrin.gif . Laikykis mergyt , viskas bus thumbup.gif . O dovaneles tai grazias sugalvojai, ta rozyte gerai atrodo, ir kukliai ir atspindi viska. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad butu linksmiau .
Atsakyti
QUOTE(semita @ 2008 11 13, 00:08)
o gal gali dar parasyti tos firmos rekvizitus kaune  smile.gif nes maketus as pasidarysiu pati  smile.gif tik man reik zenkliukus kad padarytu, perskaiciau visa sita tema ir neradau rekvizitu doh.gif  didelis aciu  smile.gif

Stai cia as dariau tuos zenkliukus.
UAB „Anona"
Kaunas, Gedimino g. 47
Tel. (8~37) 32 37 65
www.anona.lt

labai greitai padaro, man apie 70 zenkliuku padare per 2 diena berods mirksiukas.gif tikrai labai gerai atrodo, kokybe likau super patenkinta... thumbup.gif wub.gif

tik patarimas, darykite ne mazesnius 56 mm plocio, toks dydis pats geriausias ir paveiksliukai geriausiai matosi. tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2008 11 13, 09:33)
Stai cia as dariau tuos zenkliukus.
UAB „Anona"
Kaunas, Gedimino g. 47
Tel. (8~37) 32 37 65
www.anona.lt

labai greitai padaro, man apie 70 zenkliuku padare per 2 diena berods  mirksiukas.gif  tikrai labai gerai atrodo, kokybe likau super patenkinta...  thumbup.gif  wub.gif

tik patarimas, darykite ne mazesnius 56  mm plocio, toks dydis pats geriausias ir paveiksliukai geriausiai matosi.  tongue.gif

Labai aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 11 13, 09:30)
drinks_cheers.gif kaip nuotaikeles biggrin.gif . Laikykis mergyt , viskas bus  thumbup.gif . O dovaneles tai grazias sugalvojai, ta rozyte gerai atrodo, ir kukliai ir atspindi viska.  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif kad butu linksmiau .

Aciu uz palaikyma. Vakar matavausi suknele gerai atrodau thumbup.gif Sekmadieni atvaziuos jaunieji tai jiem dabar dali bedu uzdesiu blush2.gif

Va ka vakar sugalvojau del pirslio kraujo. Paimsiu is uosvenes sena dideli "spizini" puoda, padarysiu kazka raudono ir duosim su samciu gerti visiems sveciams. Gal turit recepta kokio raudono "dinamitinio" kokteilio?
Atsakyti
QUOTE(semita @ 2008 11 13, 10:37)
Labai aciu uz pagalba  4u.gif

prasom smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dovven @ 2008 11 13, 10:53)
Aciu uz palaikyma. Vakar matavausi suknele gerai atrodau thumbup.gif Sekmadieni atvaziuos jaunieji tai jiem dabar dali bedu uzdesiu blush2.gif

Va ka vakar sugalvojau del pirslio kraujo. Paimsiu is uosvenes sena dideli "spizini" puoda, padarysiu kazka raudono ir duosim su samciu gerti visiems sveciams. Gal turit recepta kokio raudono "dinamitinio" kokteilio?

padaryk kokteili kruvinoji Meri :-) pavadinsi kruvinasis pislys :-) degtine + pomidoru sultys bigsmile.gif
Papildyta:
doh.gif oi as cia pirsleli negraziai pavadinau, atsiprasau netycia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dovven @ 2008 11 13, 10:53)

manau,tiktu bet koks raudonas stiprusis gerimas,primestas visokiu pipiru (cili,kvapiuju....) mirksiukas.gif
Papildyta:
o mane pakviete vel i vestuves,tik si karta ne pirsliauti rolleyes.gif tai dabar ir suku galva kuo rengtis blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti