Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - IX

[quote=rugsti_uoga,2008 11 11, 10:52]

cia plakatai:
http://keep4u.ru/ful...03f680655fc/jpg
http://keep4u.ru/ful...c7d8684d6d4/jpg
http://keep4u.ru/ful...2f2280a3ac0/jpg
http://keep4u.ru/ful...98a10089d93/jpg

sita ireminau ir padovanojau jaunajai antra diena:
http://keep4u.ru/ful...b2451693b93/jpg

Nu šaunuolė tu thumbup.gif Labai faini plakatai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(dovven @ 2008 11 11, 08:58)

. Vakare nufotkinsiu savo namu zidini gal kam patiks pasakysiu kur yra pirkti smile.gif

Laukiam, laukiam rolleyes.gif Beje, kaip nuotaikos, ar jau viską esi pasidarius? Nedaug jau liko iki šventės smile.gif Mes gi tą pačią dieną "darbuosimės" drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Linele179 @ 2008 11 11, 21:20)
Laukiam, laukiam rolleyes.gif Beje, kaip nuotaikos, ar jau viską esi pasidarius? Nedaug jau liko iki šventės  smile.gif Mes gi tą pačią dieną "darbuosimės" drinks_cheers.gif

aciu 4u.gif o kada tu "darbuojiesi" ? jau viska pasiruosusi ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linele179 @ 2008 11 11, 21:20)
Laukiam, laukiam rolleyes.gif Beje, kaip nuotaikos, ar jau viską esi pasidarius? Nedaug jau liko iki šventės  smile.gif Mes gi tą pačią dieną "darbuosimės" drinks_cheers.gif

Sveika

Vakar nuotaikos buvo pesimistines verysad.gif siandien optimistines tongue.gif . Suvyniojau vis kruva saldainiu, padariau sveciams "dovaneles- padekas" . Rytoj einu matuotis sukneles. thumbup.gif Na dar liko smulkmenu reikia laikrastukus susegti dar noriu padaryti "netikra torta" netikriems jauniesiems. Viena karta su sese bandem apipylem baliona su glajum bet nespejo isdziuti tai vonioj "prapjovem" tai buvom aptaskytos tongue.gif . Niekaip nesugalvoju ka ideti kad tas glajus sustengtu, nes jei aptaskys svecius tai gali supykti. I saldytuva baliono juk neikisi, gal deti zalatinos?

Na mano zidinys nera jis brangus, bet man labai grazus jau ismeginau lotuliukas.gif grazia ziba

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dovven @ 2008 11 11, 23:03)
Sveika

Vakar nuotaikos buvo pesimistines  verysad.gif siandien optimistines tongue.gif . Suvyniojau vis kruva saldainiu, padariau sveciams "dovaneles- padekas" . Rytoj einu  matuotis sukneles. thumbup.gif Na dar liko smulkmenu reikia laikrastukus susegti dar noriu padaryti "netikra torta" netikriems jauniesiems. Viena karta su sese bandem apipylem baliona su glajum bet nespejo isdziuti tai vonioj "prapjovem" tai buvom aptaskytos tongue.gif . Niekaip nesugalvoju ka ideti kad tas glajus sustengtu, nes jei aptaskys svecius tai gali supykti. I saldytuva baliono juk neikisi, gal deti zalatinos?

Na mano zidinys nera jis brangus, bet man labai grazus jau ismeginau  lotuliukas.gif grazia ziba

o ka darei dovaneles-padekas ? pametek kokia idomia minti jei nesunku ax.gif

O as netikra torta dariau is medzio pliauskos. Apipurskiau purskiama grietinele is flakonelio, apdejau graziai braskem ir banananais, kad grazus vyniotinis gautusi tongue.gif

beje zidinukas super. jauciu labai jaukus kai zvakele dega rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dovven @ 2008 11 11, 23:03)
Sveika

Vakar nuotaikos buvo pesimistines  verysad.gif siandien optimistines tongue.gif . Suvyniojau vis kruva saldainiu, padariau sveciams "dovaneles- padekas" . Rytoj einu  matuotis sukneles. thumbup.gif Na dar liko smulkmenu reikia laikrastukus susegti dar noriu padaryti "netikra torta" netikriems jauniesiems. Viena karta su sese bandem apipylem baliona su glajum bet nespejo isdziuti tai vonioj "prapjovem" tai buvom aptaskytos tongue.gif . Niekaip nesugalvoju ka ideti kad tas glajus sustengtu, nes jei aptaskys svecius tai gali supykti. I saldytuva baliono juk neikisi, gal deti zalatinos?

Na mano zidinys nera jis brangus, bet man labai grazus jau ismeginau  lotuliukas.gif grazia ziba

user posted image

smile.gif sveikutes, senokai buvau , nes dirbu ir velai gryztu. Zidinukas grazus, turetu graziai degti vakare.
O kas klauset del to 3nm, tai kai paspaudi ZAGRUZIT, tada ikelia foto ir atsidaro puslapis kur daug kodu pagal eile , tai 3nm nukopinti reikia, ir po to ta nukopini kai rasai atsakyma, na man visad foto isisdeda , gal as nemoku paaiskinti. g.gif
O seip cia kazko DOVVEN buvo nusiminusi, neliudek ir viskas eis geryn, o pinigeliu visos isleidziam nemazai, bet mes tai pacios pasirenkam. Gal kada nors sugrys bumerangu biggrin.gif AUKSCIAU nosykes ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 11 12, 09:52)
smile.gif sveikutes, senokai buvau , nes dirbu ir velai gryztu. Zidinukas grazus, turetu graziai degti vakare.
  O kas klauset del to 3nm, tai kai paspaudi ZAGRUZIT, tada ikelia foto ir atsidaro puslapis kur daug kodu pagal eile , tai 3nm nukopinti reikia, ir po to ta nukopini kai rasai atsakyma, na man visad foto isisdeda , gal as nemoku paaiskinti.  g.gif

As klausiau del to 3 numeriuko ir darau bandyma blush2.gif
nesijuokite prasom labai jeigu vel nesigaus doh.gif

user posted image
Atsakyti
as vis dar apie ta pati pinigus blush2.gif mes ir nieko neemem is jaunuju,jie liepe perdaug nesistengti,neislaidauti,bet kaip as sakau arba eit ir daryt kaip priklauso arba is vis neit,bent jau mano tokia nuomone 4u.gif aisaku baznycioj mes nemokejom,sita jie is kart pasake,uz nuotraukas fotoatelje ir ne,is musu puses buvo tik viskas vestuvems,menkniekiai visokie,rubus kazkokius vistiek perki eidamas i vestuves,nebent turi iskilmingu daug ax.gif aisku,nervu,laiko atima,pinigeliu ir truputeli,bet ne ka daugiau uz svecius,tada reik dovanu,bet kai as sakau,koks jausmas wub.gif apima,kai tau padekoja,dziaugiasi,ir kaip mums pvz.nuotraukos dovanu ir ne viena thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimute @ 2008 11 12, 13:15)
as vis dar apie ta pati pinigus blush2.gif mes ir nieko neemem is jaunuju,jie liepe perdaug nesistengti,neislaidauti,bet kaip as sakau arba eit ir daryt kaip priklauso arba is vis neit,bent jau mano tokia nuomone 4u.gif aisaku baznycioj mes nemokejom,sita jie is kart pasake,uz nuotraukas fotoatelje ir ne,is musu puses buvo tik viskas vestuvems,menkniekiai visokie,rubus kazkokius vistiek perki eidamas i vestuves,nebent turi iskilmingu daug ax.gif aisku,nervu,laiko atima,pinigeliu ir truputeli,bet ne ka daugiau uz svecius,tada reik dovanu,bet kai as sakau,koks jausmas wub.gif apima,kai tau padekoja,dziaugiasi,ir kaip mums pvz.nuotraukos dovanu ir ne viena thumbup.gif  thumbup.gif

pritariu tau visu 101 procentu drinks_cheers.gif
kartais ne viskas pinigeliais matuojama mirksiukas.gif o didziausias atpildas yra padeka ir jaunuju laimingi veideliai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=rugsti_uoga,2008 11 12, 09:25]

As kiekvienam sveciui padesiu po sakldaini su jaunuju nuotraukyte, prie jos maza atviruka su meiles aforizmu bei jaunuju padeka kad dalyvauja vetuves ir rozyte maza dirbtine. Nufotkinsiu ir parodysiu. Cia daugiau gal kaip stalo papuosimas bus.

Na o del pinigu tai ziuriu visokiu nuomoniu yra. Taip malonumas tai nepaprastas, jei viskas gerai ivyksta thumbup.gif . Bet ir kainuoja verysad.gif . As prisimenu savo pirmas dvejas vestuves kai pati viska dariau ir mokejau. Stengiausi kuo pigiau ir kad butu gerai ir grazu. O cia man truputi situacija kitokia mano jaunieji uzsienyje grys tik si sestadieni. Jie nori kazko prabangaus. Apie viska turiu pati galvot, pasitarti galiu tik emailais. Gaunasi taip "nueik nezinia kur atnesk nezinai ka". Nes viska viska organizuoju as pati (toks jausmas kad pati tuoksciausi lotuliukas.gif ). Geles tortai siai dienai dar neuzsakyti. Vaziuosiu tartis kad palauktu iki pirmadienio ir priimtu uzsakyma.
Na tokios smulkmenos ir veda i nevilti verysad.gif

Bet viskas bus gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=dovven,2008 11 12, 14:10]
[quote=rugsti_uoga,2008 11 12, 09:25]

As kiekvienam sveciui padesiu po sakldaini su jaunuju nuotraukyte, prie jos maza atviruka su meiles aforizmu bei jaunuju padeka kad dalyvauja vetuves ir rozyte maza dirbtine. Nufotkinsiu ir parodysiu. Cia daugiau gal kaip stalo papuosimas bus.
Na o del pinigu tai ziuriu visokiu nuomoniu yra. Taip malonumas tai nepaprastas, jei viskas gerai ivyksta thumbup.gif . Bet ir kainuoja verysad.gif . As prisimenu savo pirmas dvejas vestuves kai pati viska dariau ir mokejau. Stengiausi kuo pigiau ir kad butu gerai ir grazu. O cia man truputi situacija kitokia mano jaunieji uzsienyje grys tik si sestadieni. Jie nori kazko prabangaus. Apie viska turiu pati galvot, pasitarti galiu tik emailais. Gaunasi taip "nueik nezinia kur atnesk nezinai ka". Nes viska viska organizuoju as pati (toks jausmas kad pati tuoksciausi lotuliukas.gif ). Geles tortai siai dienai dar neuzsakyti. Vaziuosiu tartis kad palauktu iki pirmadienio ir priimtu uzsakyma.
Na tokios smulkmenos ir veda i nevilti verysad.gif

Bet viskas bus gerai drinks_cheers.gif
[/quote]

Suprantu tave, as pirma karta kai buvau liudininike, organizavau seses vestuves.
o jaunieji pradzioj net nezinojo kokiu nori vestuviu.... doh.gif
tai ne tik scenariju rasiau ar rupinausi visom smulkmenom, bet ir visas vestuves planavau nuo a iki z, jaunosios apranga pamergiu apranga, pabroliu apranga, maistas, gerimai, muzikantai, fotografas, tortai, geles, sukuosenos, makiazas, manikiuras, sales puosyba, lauko puosyba, baznycios puosyba, kunigas, masinos, kvietimus padaryti, atspausti, zodziu, viska viska viska.....
iki vestuviu pasiemiau savaite atostogu ir atidirbau visa savaite saziningai nuo ryto 8 iki kokiu 2 nakties kasdien... beprotnamis buvo doh.gif
neskaitant jaunosios panikos priepuoliu... bigsmile.gif o pati isisduoti negali kad paciai ta panika ne mazesne... blink.gif
bet emociju geru pasikrovem visiems metams wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
dar ir dabar aptarinejam viska rolleyes.gif nors vyko viskas geguzes men smile.gif

Atsakyti
Sveikos svociutes, ir man pribrendo reikalas sausio 24. Jungiuos prie jusu. Pirsliaujam su vyru trecia kart, tikiuosi, kad pavyks, kaip ir du pirmi smile.gif
Atsakyti
Swikos paneles smile.gif
noreciau suzinoti kur galima padaryti vestuvinius zenkliukus? maciua cia labai graziu smile.gif ir gal zinote kainytes:)?
Atsakyti