[quote=dovven,2008 11 12, 14:10]
[quote=rugsti_uoga,2008 11 12, 09:25]
o ka darei dovaneles-padekas ? pametek kokia idomia minti jei nesunku
As kiekvienam sveciui padesiu po sakldaini su jaunuju nuotraukyte, prie jos maza atviruka su meiles aforizmu bei jaunuju padeka kad dalyvauja vetuves ir rozyte maza dirbtine. Nufotkinsiu ir parodysiu. Cia daugiau gal kaip stalo papuosimas bus.
Na o del pinigu tai ziuriu visokiu nuomoniu yra. Taip malonumas tai nepaprastas, jei viskas gerai ivyksta
. Bet ir kainuoja
. As prisimenu savo pirmas dvejas vestuves kai pati viska dariau ir mokejau. Stengiausi kuo pigiau ir kad butu gerai ir grazu. O cia man truputi situacija kitokia mano jaunieji uzsienyje grys tik si sestadieni. Jie nori kazko prabangaus. Apie viska turiu pati galvot, pasitarti galiu tik emailais. Gaunasi taip "nueik nezinia kur atnesk nezinai ka". Nes viska viska organizuoju as pati (toks jausmas kad pati tuoksciausi
). Geles tortai siai dienai dar neuzsakyti. Vaziuosiu tartis kad palauktu iki pirmadienio ir priimtu uzsakyma.
Na tokios smulkmenos ir veda i nevilti
Bet viskas bus gerai
[/quote]
Suprantu tave, as pirma karta kai buvau liudininike, organizavau seses vestuves.
o jaunieji pradzioj net nezinojo kokiu nori vestuviu....
tai ne tik scenariju rasiau ar rupinausi visom smulkmenom, bet ir visas vestuves planavau nuo a iki z, jaunosios apranga pamergiu apranga, pabroliu apranga, maistas, gerimai, muzikantai, fotografas, tortai, geles, sukuosenos, makiazas, manikiuras, sales puosyba, lauko puosyba, baznycios puosyba, kunigas, masinos, kvietimus padaryti, atspausti, zodziu, viska viska viska.....
iki vestuviu pasiemiau savaite atostogu ir atidirbau visa savaite saziningai nuo ryto 8 iki kokiu 2 nakties kasdien... beprotnamis buvo
neskaitant jaunosios panikos priepuoliu...
o pati isisduoti negali kad paciai ta panika ne mazesne...
bet emociju geru pasikrovem visiems metams
dar ir dabar aptarinejam viska
nors vyko viskas geguzes men