Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - IX

QUOTE(rugsti_uoga @ 2008 11 10, 12:08)
Mes visos kuriam savo scenarijus, ir jie visi "kitokie" nes pritaikyti konkrecioms vestuvems ir konkretiems jauniesiems, zinant ju konkrecius norus.

Kiekviena individuali mintis jau yra kitokia, tereikia ijungti savo fantazija ir nepatingeti pasiskaityti sia ir senesnes temeles apie scenarijus, nes yra begales paciu idomiausiu ideju. thumbup.gif

O skirtingas idejas sujungus i viena scenariju ir pridejus siek tiek fantazijos jis gaunasi  individualus ir "kitoks"  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,

Noriu paklausti. Ar jaunieji jums dave pinigu vestuvems ir jei ne paslaptis kiek. Man jau ju pradejo trukti. Reikia uz suknele moketi, uz svocios pyraga, uz puokste. Kazkoks kosmaras vestuves po dvieju savaiciu. Viska paruosiau bet liko dar ir gerimus supirkti stalo ispirktuvem, padaryti pirslio "krauja". O kisenes tucios sad.gif Ar jusu jaunieji uz viska moka ar jus dalinates islaidom?
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi i jusu buri, nes teks pirsliauti brolio vestuvese birzelio pradzioje. Na, laiko dar daug, bet pradesiu jau skaitinetis po truputi.
Dovven, manau cia susitarimo reikalas del pinigu, bet bent jau as tai pirma karta girdziu, kad jaunieji duotu pirsliams pinigu (nebent pirsliai samdyti). Viena karta teko pirsliauti drauges vestuvese, tai viska pirkom ir darem is savo lesu. Brolio vestuvese taip pat viska patys pirksim. Jau sutinkant buti pirsliais reikia viska apgalvoti, ar "isnes pinigine" taip sakant. Juk ir sveciai gali pateikti jauniesiems saskaita uz sventinius rubus ar uz benzina lotuliukas.gif Na, cia tik mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(maze11 @ 2008 11 10, 13:01)
Sveikos, jungiuosi i jusu buri, nes teks pirsliauti brolio vestuvese birzelio pradzioje. Na, laiko dar daug, bet pradesiu jau skaitinetis po truputi.
Dovven, manau cia susitarimo reikalas del pinigu, bet bent jau as tai pirma karta girdziu, kad jaunieji duotu pirsliams pinigu (nebent pirsliai samdyti). Viena karta teko pirsliauti drauges vestuvese, tai viska pirkom ir darem is savo lesu. Brolio vestuvese taip pat viska patys pirksim. Jau sutinkant buti pirsliais reikia viska apgalvoti, ar "isnes pinigine" taip sakant. Juk ir sveciai gali pateikti jauniesiems saskaita uz sventinius rubus ar uz benzina  lotuliukas.gif  Na, cia tik mano nuomone.

Matai kai as pirsliavau sesers vestuvese ir vyro sesers tai irgi neemiau pinigu, viska mokejau is savo, bet kai giminej daraisi "etatiniais" pirsliais tai nieko napadarysi, jei uz viska mokesi tai gali nueti i bankrota visai. As daviau savo jauniesiems tokia salyga jei norit tai viska ir supirkite. O del sventiniu rubu jei nebuciau svocia tai ir sukneles nenuomociau tureciau savo, jei jie nori prabangiu vestuviu tai ir atitinkamai turi atrodyti, o kainuoja juk viskas. O as maciau vestuves su samdytais pirsliais jie man atrodo irgi skaito si skyreli lotuliukas.gif nes viskas girdeta arba matyta. O skirtumas toks kad tu dar viska superki ir moki samdytiems pirsliams uz darba. O cia prasai tik kad viska supirktu ir tenkini jaunuju norus tongue.gif Cia mano tokia nuomone.
Atsakyti
QUOTE(dovven @ 2008 11 10, 12:47)
Sveikos,

Noriu paklausti. Ar jaunieji jums dave pinigu vestuvems ir jei ne paslaptis kiek. Man jau ju pradejo trukti. Reikia uz suknele moketi, uz svocios pyraga, uz puokste. Kazkoks kosmaras vestuves po dvieju savaiciu. Viska paruosiau bet liko dar ir gerimus supirkti stalo ispirktuvem, padaryti pirslio "krauja". O kisenes tucios sad.gif  Ar jusu jaunieji uz viska moka ar jus dalinates islaidom?

Manau cia susitarimo reikalas.
Suknele, geles ir pyragas tai cia jau tavo asmenines manyciau islaidos. Juk esi svocia, nejau dar jaunieji tave puos ir tau pyraga pirks ? blush2.gif mirksiukas.gif

As kai ruosiausi savo seses vestuvems, tai viska dariau savo lesomis, nors jaunieji primygtinai siule apmoketi visas islaidas. Bet negaliu imti is artimo zmogaus ax.gif blush2.gif
Tai traktuoju kaip musu dovana jauniesiems (nors simboliska dovana vistiek iteikiau, bet jau ne vokeli kaip visi kiti sveciai ax.gif )

Susumavus viska (apranga, sukuosena, makiazas, saldainiai, gerimai, ir visi 2 dienu vestuviu ceremoniju ir staigmenu bei zaidimu atributai + apdovanojimu zenkliukai sveciams) gavosi maziau daugiau apie 1000 lt.
Aisku neskaiciuojant darbo, kurio buvo be gaaaaaaaaaaloooooooooooooo daug showoff.gif
Bet kai darai mylimam zmoguciui, tai negaila nei pinigu, nei laiko, nei darbo. schmoll.gif

Siemet velgi esame pakviesti buti liudininkais pusseseres vestuvese. Velgi viska darysim savo lesomis, nors jaunieji siulosi viska apmoketi. Bet juk kai darai artimam zmogui, tai esme ne piniguose blush2.gif
Tuo labiau negaliu gi kas karta prasyti sumoketi uz popieriu ar kokius bantukus doh.gif
Ta suma pradzioje labai sunku ivardinti, nes tikrai nezinai kiek isleisi. |Galutinai susumuoji tik po vestuviu g.gif

Sutinkant buti liudininkais ar pirsliais manau reikia ivertinti, jog islaidu tikrai bus.

O kas del buteliu, saldumynu ispirkoms ar kazkokiu brangensiu staigmenu jauniesiems, manau galima su poromis susitarti pasidalinti islaidas po lygiai. Vis bus pigiau tongue.gif Tuo labiau, kad jei geranoriskas jaunimas, tai pats klausia ar nereikia kuo padeti, kazkuo prisideti ir sumoketi dali islaidu mirksiukas.gif
Man situo atzvilgiu pernai pasiseke wub.gif tikiuosi toks saunus jaunimas bus ir per sias busimas vestuves wub.gif

Atsakyti
QUOTE(dovven @ 2008 11 10, 13:42)
Matai kai as pirsliavau sesers vestuvese ir vyro sesers tai irgi neemiau pinigu, viska mokejau is savo, bet kai giminej daraisi "etatiniais" pirsliais tai nieko napadarysi, jei uz viska mokesi tai gali nueti i bankrota visai. As daviau savo jauniesiems tokia salyga jei norit tai viska ir supirkite. O del sventiniu rubu jei nebuciau svocia tai ir sukneles nenuomociau tureciau savo, jei jie nori prabangiu vestuviu tai ir atitinkamai turi atrodyti, o kainuoja juk viskas. O as maciau vestuves su samdytais pirsliais jie man atrodo irgi skaito si skyreli lotuliukas.gif nes viskas girdeta arba matyta. O skirtumas toks kad tu dar viska  superki ir moki samdytiems pirsliams uz darba. O cia prasai tik kad viska supirktu ir tenkini jaunuju norus tongue.gif  Cia mano tokia nuomone.

Jo, visiems geras nebusi biggrin.gif bet uz suknele ir geles tai manau pacioms mums jau reiktu susimoketi biggrin.gif

O jei per brangu eiti i svocias, reikia tenkintis tada jau svecio statusu ir nekvarsinti jauniesiems galvos, kad sukneles brangios blush2.gif
Jiems dar labiau viskas brangu, o juk nenustato "stafkes" kiek i vokeli kiekvienas svecias turi ideti blush2.gif

Suprantu, kad viskas brangu, bet jei taip viska skaicuojam, tai pradekim imti mokesti uz paslaugas ir tada bus visiems viskas aisku... ir nereikes lauzyti galva kaip paprasyti pingeliu is jaunuju, kuriu reikia, o mes neturim... lotuliukas.gif

Stai ir turim nauja versla 4u.gif

Atsakyti
Linele179, o kur toki superini zidinuka pirkai? Vat as tokio ieskojau visur, bet tik vienai zvakutei visur, o kad ir tevu zvakutes isistatytu kartu - neradau.
Atsakyti
QUOTE(temba @ 2008 11 10, 16:54)
Linele179, o kur toki superini zidinuka pirkai? Vat as tokio ieskojau visur, bet tik vienai zvakutei visur, o kad ir tevu zvakutes isistatytu kartu - neradau.

Pirkau bazėse 10 sandėlio pradžioje, įeinant iš raudono pasažo mirksiukas.gif Ten visokių yra, bet gali rast dar gražių geltonojoje galerijoje, ten pigiau. Kai nusipirkau, už-ėjau ten ir paskui pirštelius graužiau verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(dovven @ 2008 11 10, 12:47)
Sveikos,

Noriu paklausti. Ar jaunieji jums dave pinigu vestuvems ir jei ne paslaptis kiek. Man jau ju pradejo trukti. Reikia uz suknele moketi, uz svocios pyraga, uz puokste. Kazkoks kosmaras vestuves po dvieju savaiciu. Viska paruosiau bet liko dar ir gerimus supirkti stalo ispirktuvem, padaryti pirslio "krauja". O kisenes tucios sad.gif  Ar jusu jaunieji uz viska moka ar jus dalinates islaidom?

Mes viską darom savo išlaidom, nes tekinam MB sesę, bet jei prašytų piršliaut ne toks artimas žmogus, tai tikrai prašyčiau, kad dengtų išlaidas blush2.gif Jau ir taip siuntu, kad jaunieji liepia mums mokėti bažnyčioj, bet aš nesutinku, jau ir taip tiek išlaidų doh.gif o dar ten 200 pakloti tikrai nesiruošiu ir pasakiau, kad nemokėsim, nori bažnyčioj susituokt, tegul ir mokasi, juk už CMB piršliai nemoka g.gif Nu čia biškį ne į temą pavariau, bet jau baisiai pikta esu šiuo klausimu blink.gif
Atsakyti
Mes tekinam draugę, tai už viską mokam patys. Niekas mums nesiūlė, o ir imti kažkaip nedrįsčiau. Nors kainuos viskas man kukliai tariant apie 1000 lt. Čia dar mažai mes visko darom, o šeip manau su tūkstantėlių neįmanoma susisukti doh.gif

Einam pirmą kartą - daug pinigų, bet kiek darboooooo ir nervų blink.gif Jaučiu neisiu aš daugiau į tokias pareigas. Geriausia būti svečiu biggrin.gif tada gali atsipalaiduoti ir nuoširdžiai švęsti tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2008 11 07, 11:05)
Kai nukopini ta kas yra po3nm tai isikelia foto. Taip mano visos foto ikeltos. Tik jos sumazintos, o poto gali paspaust ant foto ir pasididina.  BANDOM  biggrin.gif

Bandysiu ir aš sukelti nuotraukas, bet irgi po vestuvių tik. O tai kas garantuos kokio ilgumo nuotakų nosytės lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas

Na ir uzvedziau tema, man atrodo kad cia mums visoms nervas ima. Jei tureciau daug pinigu tai tikrai padaryciau svente savo jauniesiems, bet...
Siaip man labai patinka pirsliauti ir is dalies teikiu sau si malonuma blush-anim-cl.gif Bet kai kas rase kad visiems geras nebusi. Va galvoju kad ir nervinuosi del to kad dabar siuo metu labai sunki finansine padetis ir galvoji is kur paimti kiekviena centa. Kai taremes viskas buvo visai kitaip ir pinigu buvo ir atrode, kad viskas bus gerai sad.gif

na bet neliudekim drinks_cheers.gif ir sveskim. Vakare nufotkinsiu savo namu zidini gal kam patiks pasakysiu kur yra pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovven @ 2008 11 11, 08:58)
labas rytas

Na ir uzvedziau tema, man atrodo kad cia mums visoms nervas ima. Jei tureciau daug pinigu tai tikrai padaryciau svente savo jauniesiems, bet...
Siaip man labai patinka pirsliauti ir is dalies teikiu sau si malonuma blush-anim-cl.gif Bet kai kas rase kad visiems geras nebusi. Va galvoju kad ir nervinuosi del to kad dabar siuo metu labai sunki finansine padetis ir galvoji is kur paimti kiekviena centa. Kai taremes viskas buvo visai kitaip ir pinigu buvo ir atrode, kad viskas bus gerai  sad.gif

Na bet neliudekim drinks_cheers.gif ir sveskim. Vakare nufotkinsiu savo namu zidini gal kam patiks pasakysiu kur yra pirkti smile.gif

Krize arteja verysad.gif Tada reikia ijungti fantazija ir bandyti apsieiti su mazesnemis islaidomis, kazka paciai pasidarant ar ieskant kokiu pigesniu alternatyvu..

As va si karta manau dar daugiau darysiu pati, panaudosiu savo nauja hobi dekupaza.. blush2.gif ir manau visai gerai pataupysiu ax.gif

Manau visos cia svociutes yra gudrios ir sugebes issisukti ir bet kokios situacijos. Juk jeigu vestuvems sugeba pavadovauti, tai ir pataupyti sugalvos kaip rolleyes.gif

Taip kad stengiames neliudeti, keliam viena kitai nuotaika drinks_cheers.gif ,daugiau optimizmo ir pirmym thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(simbail @ 2008 11 10, 23:11)
Mes tekinam draugę, tai už viską mokam patys. Niekas mums nesiūlė, o ir imti kažkaip nedrįsčiau. Nors kainuos viskas man kukliai tariant apie 1000 lt. Čia dar mažai mes visko darom, o šeip manau su tūkstantėlių neįmanoma susisukti  doh.gif

Einam pirmą kartą - daug pinigų, bet kiek darboooooo  ir nervų blink.gif  Jaučiu neisiu aš daugiau į tokias pareigas. Geriausia būti svečiu  biggrin.gif  tada gali atsipalaiduoti ir nuoširdžiai švęsti  tongue.gif
Papildyta:
Bandysiu ir aš sukelti nuotraukas, bet irgi po vestuvių tik. O tai kas garantuos kokio ilgumo nuotakų nosytės  lotuliukas.gif

Del to pirmo karto, kad po jo nebus antras tai "niekada nesakyk niekada".. po pirmo karto ir as prisiekinejau kad niekada daugiau gyvenime, nes darbo ir nervu buvo begales..o dar nepasitikejimas savimi ir baime sugadinti seses vestuves doh.gif
Mano draugas taip pat sake niekada niekada daugiau gyvenime...

o va ir vel esam pakviesti.. ir vel sutikom.. ir vel sukam galvas ir nervinames.. bigsmile.gif

bet man smagu tai daryti, gal kada nutarsiu keisti profesija.. doh.gif
Atsakyti
Toms, kurios organizuoja tradicines vestuves, ikeliu dar truputi savo vaizdines medziagos wink.gif

Cia yra plakaciukai, kuriuos buvau iskabinusi sokiu saleje, kadangi buvau atsakinga dar ir uz papuosimus, o sales buvo dvi, tai pokyliu sale padariau grazia balta ir iskilminga, o sokiu salej teko linksmas vaidmuo su nuotaikingais plakaciukais ant sienu, spalvotais popieriniais balandziais ant lubu ir t.t rolleyes.gif
dar buvo iskabinta iliustruota eiliuota mano sukurta pasaka apie jaunuosius, bet ju nenoreciau kelti, nes ten su nuotraukytem unsure.gif

cia plakatai:
http://keep4u.ru/ful...03f680655fc/jpg
http://keep4u.ru/ful...c7d8684d6d4/jpg
http://keep4u.ru/ful...2f2280a3ac0/jpg
http://keep4u.ru/ful...98a10089d93/jpg

sita ireminau ir padovanojau jaunajai antra diena:
http://keep4u.ru/ful...b2451693b93/jpg

dabar stovi paveiksliukas ant saldytyvo pas ja clap.gif

P.S. kadangi esu buvusi blondine, tai taip ir nesupratau paaiskinimo, kuri ten ta trecia numeri nukopinti, kad matytusi is karto paveiksliukas scare.gif
tad kuriom idomu paziureti, netingekit uzeiti ant nuorodos laugh.gif
Atsakyti