Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - IX

QUOTE(vilimute @ 2008 11 03, 12:50)
mes ir norejom pust burbulus per valsa,bet buvo plyteles ir taip slidzios,tai teko atsisakyti doh.gif

Tai vat doh.gif Dėl visa ko aš juos pasiimsiu, žiūrėsiu, gal bus laiptai apšviesti, kaip sakė thumbup.gif O jei ne, tai ką nors sugalvosiu salėj, gal jau einančius miegot taip palydėsim g.gif
Atsakyti
Sveikutes visos po ilgu iseiginiu 4u.gif drinks_cheers.gif . LINELE- sirdutes dovanojau dideles jauniesiems kap meiles zenkla, o mazus meiles ministrui ir ministrei, saldziausiai porelei. Viska pirkau, nes pati nemoku siuti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 11 03, 20:54)
Sveikutes visos po ilgu iseiginiu  4u.gif  drinks_cheers.gif . LINELE- sirdutes dovanojau dideles jauniesiems kap meiles zenkla, o mazus meiles ministrui ir ministrei, saldziausiai porelei. Viska pirkau, nes pati nemoku siuti  blush2.gif

O kur tu tas sirdeles pirkai ? Nes labai jau grazios wub.gif
Atsakyti
Aš irgi nemoku čia paveiksliuko įdėti. Nupirkau visai šaunų namų židinį, įdėčiau jei mokėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2008 11 04, 20:08)
Aš irgi nemoku čia paveiksliuko įdėti. Nupirkau visai šaunų namų židinį, įdėčiau jei mokėčiau  ax.gif

Tai va, kai aš bendau įkelt, man irgi nesigauna schmoll.gif Nesuprantu, kodėl neįkelia g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2008 11 04, 10:44)
O kur tu tas sirdeles pirkai ? Nes labai jau grazios  wub.gif

Klaipedoi. O is kur tu esi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 11 05, 09:53)
Klaipedoi. O is kur tu esi  smile.gif

O as Vilniuj smile.gif
Atsakyti
O nuotraukas idelit taip smile.gif . Einat i si adresa http://keep4u.ru/. Surandat savo norima nuotrauka idetad ja i BROWSE ir tada spaudziat rusiska zodi ZAGRUZIT. Kai ikels nukopinat 3 numerio visa koda ir idetad i SM . Mane ismoke o dabar jus mokau
Papildyta:
QUOTE(rugsti_uoga @ 2008 11 05, 12:01)
O as Vilniuj  smile.gif

Na jei labai noresi galima ir i autika idet.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 11 05, 22:55)
O nuotraukas idelit taip  smile.gif . Einat i si adresa http://keep4u.ru/. Surandat savo norima nuotrauka idetad ja i BROWSE ir tada spaudziat rusiska zodi ZAGRUZIT.  Kai ikels nukopinat 3 numerio visa koda ir idetad i SM . Mane ismoke o dabar jus mokau
Papildyta:

Na jei labai noresi galima ir i autika idet.

O tai įsikelia į SM nuoroda ar jau pati foto? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linele179 @ 2008 11 06, 00:18)
O tai įsikelia į SM nuoroda ar jau pati foto? blush2.gif

Kai nukopini ta kas yra po3nm tai isikelia foto. Taip mano visos foto ikeltos. Tik jos sumazintos, o poto gali paspaust ant foto ir pasididina. BANDOM biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 11 07, 10:05)
Kai nukopini ta kas yra po3nm tai isikelia foto. Taip mano visos foto ikeltos. Tik jos sumazintos, o poto gali paspaust ant foto ir pasididina.  BANDOM  biggrin.gif

Aiškutis 4u.gif Po vestuvių įkelsiu visus savo darbelius mirksiukas.gif Nes nenorėčiau, kad netyčia nuotaka neužsuktų į šitą forumą ax.gif Po poros savaičių pasirodysiu 4u.gif
Papildyta:
Na o židinį paskui nufotkinsiu ir bandysiu įkelti 4u.gif Tik reikia prieš tai savo mažąjį chuliganiuką užmigdyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linele179 @ 2008 11 07, 14:06)
Aiškutis 4u.gif Po vestuvių įkelsiu visus savo darbelius mirksiukas.gif Nes nenorėčiau, kad netyčia nuotaka neužsuktų į šitą forumą ax.gif Po poros savaičių pasirodysiu 4u.gif
Papildyta:
Na o židinį paskui nufotkinsiu ir bandysiu įkelti 4u.gif Tik reikia prieš tai savo mažąjį chuliganiuką užmigdyt biggrin.gif

Lauksim labai tavo issamaus pasakojimo ir nuotraukyciu mirksiukas.gif
Atsakyti