Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - IX

QUOTE(Hoffnung @ 2008 10 31, 17:18)
Nesuprantu kai paspaudziu save lyg ir iseivina,bet kazkodel nieko atidarius nerodo  verysad.gif  Ka darau ne taip?  unsure.gif

Tai o nurodai katalogą, kur nori išsaugot? g.gif Jei taip neišeina tai kopink sutvarkytą nuotrauką unsure.gif Gal taip gausis
Atsakyti
QUOTE(Linele179 @ 2008 10 31, 18:23)
Tai o nurodai katalogą, kur nori išsaugot? g.gif  Jei taip neišeina tai kopink sutvarkytą nuotrauką unsure.gif  Gal taip gausis

Valio pavyko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2008 10 31, 13:29)
Aciu  blush2.gif  Smagu isgirsti pagiriamuju zodziu  ax.gif
Gal nekukliai pasakysiu, bet man paciai tie zenkliukai  wub.gif ir daug graziau, nei pabode medaliai, kurie yra ir dvigubai brangesni. O man reikejo kazko originalaus, daug ir pigiai  bis.gif

Jie yra lyg bliekiniai.... bepemaneu... paveiksliukai atspausdinti kazkokia tai skaitmenine spauda, o kitoj pusej grafkyte, ir prisegi i atlapa clap_1.gif . Jokio laminato ten nera.

Maketukus pati dariau su coreliu, emailu nusiunciau failiuka firmai, ir ji man pagamino per 2 dienas.

zenkliukus tokius daro viena mamyte, ji lyg ima 5 lt uz viena, o gal ir maziau net nezinau. ji ne tik zenkliukus bet ir megnetukus bei atidarytuvus alui ax.gif as pas ja uzsakinejau, tikrai kokybiskai ir atsiuncia labai greaitai bei nuolaidas pritaiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2008 10 31, 09:55)
Darau bandyma ikelti paveiksliuka. laugh.gif Jeigu nesigaus, prasau neisjuokti  tongue.gif

user posted image

jega.  kokia as saunuole, man gavosi  clap.gif  clap.gif

Nesigavo  cool.gif Kai kas pataisė  cool.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif saunuole biggrin.gif greitai mokaisi.
Atsakyti
Mano medaliai, bet nepacios gaminti, o kurios dovanojau ax.gif
user posted image

ir sirdutes ivairios

user posted image
Papildyta:
Dar mano dovanos jauniesiems. Apranga buteliams ir zidinuka toki dovanojau.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 10 31, 22:47)
Mano medaliai, bet nepacios gaminti, o kurios dovanojau  ax.gif
user posted image

ir sirdutes ivairios

user posted image
Papildyta:
Dar mano dovanos jauniesiems. Apranga buteliams ir zidinuka toki dovanojau.
user posted image

Labai gražu thumbup.gif o širdutes pati gaminai? Ir už ką tu jas dovanojai, kam, jauniesiems?Labai gražiai padarytos
Papildyta:
QUOTE(Hoffnung @ 2008 10 31, 18:23)
Valio pavyko  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Džiaugiuos, kad išėjo thumbup.gif Paskui parodyk, kaip pasigaminai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linele179 @ 2008 10 27, 20:26)
Turiu galvos skausmelį unsure.gif Norėjau pūsti burbulus po bažnyčios vietoj žiedų, bet dabar, kai atsisuko tas laikas, tai galvoju po tos bažnyčios bus jau tamsu, nes 16 val tik ceremonija g.gif  Tai jaučiu nebus jokio efekto ir grožio doh.gif  kaip jūs manot? O jau ir burbulų prisipirkau blink.gif

as manau tada burbulus galima pust kai jaunieji soks valsa
Atsakyti
QUOTE(varo @ 2008 11 02, 02:36)
as manau tada burbulus galima pust kai jaunieji soks valsa

Aš jau rašiau, kad salės grindys iš plytelių paskui gali būt ir nelaimių pet tuos burbulus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linele179 @ 2008 11 02, 13:15)
Aš jau rašiau, kad salės grindys iš plytelių paskui gali būt ir nelaimių pet tuos burbulus doh.gif

niu pas mus irgi lapkricio 15 d 16 val vestuves tai as burbulus po bazinycios atsisakiau pust, norejau pust burbulus ir leist balandzius bet dar jau nezinau ar tik balandzius leisim ar ir burbulus pusim po 14 valandoz zakso. Nes jeigu bus apsiniauke tai irgi vaizdo nebus. Reik kad sviestu saule tik tada graziai atrodo burbulai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varo: 02 lapkričio 2008 - 19:15
cia matau diskutuojate apie burbulus g.gif dazniausiai baznycios laiptai iseinant jauniesiams buna apsviesti, tad burbulai apsvietime dar graziau atrodo nei dienos sviesoje, o taip pat galima barstyti spalvotais ryziais, taip pat labai grazu thumbup.gif o per jaunuju valsa galima naudotis saltomis ugnelemis, ziedlapiais, gyva banga, jei yra vaiku - angeliuku sokiu, juostelemis ar tiesiog grojant smuikui, fleitai ar saksafonu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Linele179 @ 2008 10 27, 20:26)
Turiu galvos skausmelį unsure.gif Norėjau pūsti burbulus po bažnyčios vietoj žiedų, bet dabar, kai atsisuko tas laikas, tai galvoju po tos bažnyčios bus jau tamsu, nes 16 val tik ceremonija g.gif  Tai jaučiu nebus jokio efekto ir grožio doh.gif  kaip jūs manot? O jau ir burbulų prisipirkau blink.gif

man irgi per vestuves burbulus pute sveciai kai mes pirmaji soki sokome, blush2.gif visi sveciai sustojo ratu dideliu, o mes viduryje sokom.. nu kazkas nerealaus buvo... wub.gif pasiseke kad grindys buvo su kilimine danga, nes jei laminatas patektu oj kaip slidu butu.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dikute: 02 lapkričio 2008 - 22:40
QUOTE(Linele179 @ 2008 11 02, 13:15)

mes ir norejom pust burbulus per valsa,bet buvo plyteles ir taip slidzios,tai teko atsisakyti doh.gif
Atsakyti