Įkraunama...
Įkraunama...

Autostopas. Stabdyk internetu ir keliaujam kartu!

QUOTE(Tavo_Mano @ 2010 07 09, 11:41)
Toks kvailas klausimas iskylo-ar pakeleiviai "dameta" pinigeliu kurui?  blush2.gif

tai tam ir yra ta tema , kad kiekviena puse sutaupytu mirksiukas.gif ir vezantis sutaupo kai dadeda ir tas pakeleivis sutaupo nes moka pigiau nei su autobusu mirksiukas.gif bent jau as taip manau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2010 07 09, 11:41)
Toks kvailas klausimas iskylo-ar pakeleiviai "dameta" pinigeliu kurui?  blush2.gif

o kaip?manai nasaram ves,is idejos? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ventus @ 2010 07 09, 09:25)
Sveiki,

kita savaite, ketvirtadieni-penktadieni vaziuosim is Kauno i Mazeikius, vaziuosim pro kryzkalni, Kaltinenus, Varnius, Telsius, Seda, jei kam pakeliui galim priimti du zmones, vaziuosiu as su vyru ir vaikas, taip pat galim paimti koki siuntinuka  ax.gif

Jei vaziuotumet ketvirtadieni tai tada as irgi vaziuociau.Man reikia i Telsius. smile.gif
Papildyta:
Gal kas 13-15 dienom vaziuoja i Telsius? Prisideciau ir as wink.gif 862651602
Atsakyti
Gal kas šį penktadienį, liepos 16 d., važiuoja iš Vilniaus į Telšius arba į Mažeikius? Važiuočiau viena, prisidėčiau prie kelionės išlaidų.

Rašykit į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, Gal kas šį sekmadieni, liepos 18 d., važiuoja iš Klaipėdos į Vilniu?
Arba liepos , 19, 20, 21, 22 dienomis? Reiketu nuvešti į vilniu kačiuka pas globeja.
Labai skubu. (skoloje neliksiu)

Laukiu į až smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barby: 17 liepos 2010 - 00:07
Gal kas nors rugsėjo 15diieną važiuoja į Ryga , tiksliau į Rygos oro uostą? atsiliepkit jei yra tokiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(girene @ 2010 07 11, 19:41)
o kaip?manai nasaram ves,is idejos? lotuliukas.gif

kiek patys vežem , tai būtent kaip tu sakai "našaram" galima pagalvot nuo vietos užimtos kuro daugiau susinaudoja? smile.gif

P.S aš sutinku "damest" iki Rygos ei kas imtu biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Gal kas vaziuos liepos 24 is Vilniaus i Klaipeda (Girulius)?

Buciau gera pakeleive smile.gif , prisideciau prie kuro islaidu.

Lauksiu AZ
Atsakyti
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 20 liepos 2010 - 09:26
QUOTE(Lera @ 2010 07 17, 12:36)

kiek patys vežem , tai būtent kaip tu sakai "našaram" galima pagalvot nuo vietos užimtos kuro daugiau susinaudoja? smile.gif

P.S aš sutinku "damest" iki Rygos ei kas imtu  biggrin.gif

tai zinoma kad daugiau tongue.gif
Atsakyti
Gal kas is Panevezio liepos 24-rugpjucio 8 d.2-3-4 dienom vaziuoja prie Lietuvos ar Latvijos pajurio.Noretu prisijungti du pakeleiviai.Butu pigiau ir Jums ir mums mirksiukas.gif Reiktu ir grizti kartu....I AŽ smile.gif
GERAI BUTU IR IS ANYKSCIU smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaina: 21 liepos 2010 - 10:57
Paimciau 2-3 zmones si savaitgali is Vilniaus i Pakruoji, pro Panevezi smile.gif jei kam reikia, i az 4u.gif
Atsakyti

Sveiki, rugpjucio 7d. apie 12-14val. vaziuojam Kauno oro uostas-Klaipeda, paimtumem zmoguti. ax.gif Skambinkite 860612612

Atsakyti