Sveiki, gal kas važiuojate 2011 10 20 Klaipėda - Vilnius[FONT=Courier][SIZE=7][COLOR=red]? Mielai prisijungčiau
Gaila, kad kažkaip visuose forumuose lyg ir apmirę tokios temos..
Labai labai reikia pagalbos, Lapkričio 4 dieną apie 17:30-18h paimti iš Vilniaus Saulėtekio al. (VGTU) ir pavežti į Kauną. Važiuočiau tik aš, vienas žmogus. Mokėčiau kiek paprašytumėt, nes tikrai labai svarbus reikalas (esmė tokia, kad vėliausiai 19:30 turiu būti Kaune, o viešuoju transportu - tiek traukiniu, tiek autobusu, parsirasčiau tik po 20h geriausiu atveju). Labai labai labai tikiuosi kad kas nors galės padėti. rašykite až arba numeriu 8 683 04348.
Labai labai reikia pagalbos, Lapkričio 4 dieną apie 17:30-18h paimti iš Vilniaus Saulėtekio al. (VGTU) ir pavežti į Kauną. Važiuočiau tik aš, vienas žmogus. Mokėčiau kiek paprašytumėt, nes tikrai labai svarbus reikalas (esmė tokia, kad vėliausiai 19:30 turiu būti Kaune, o viešuoju transportu - tiek traukiniu, tiek autobusu, parsirasčiau tik po 20h geriausiu atveju). Labai labai labai tikiuosi kad kas nors galės padėti. rašykite až arba numeriu 8 683 04348.
QUOTE(serpent @ 2011 10 27, 09:48)
Gaila, kad kažkaip visuose forumuose lyg ir apmirę tokios temos..
tai FB labai gyva ši tema
QUOTE(syri @ 2011 10 27, 10:24)
tai FB labai gyva ši tema
Žinau žinau, visi siūlo FB, bet aš jo neturiu.
jei turėčiau, senų seniausiai būčiau ten parašius.
QUOTE(serpent @ 2011 10 27, 10:39)
Žinau žinau, visi siūlo FB, bet aš jo neturiu.
na, nieko nekainuoja jį turėti ir pasiskelbti, ir 90%, kad pasiteisins.
QUOTE(syri @ 2011 10 27, 11:07)
na, nieko nekainuoja jį turėti ir pasiskelbti, ir 90%, kad pasiteisins.
nežinau, ar jūs mane durna laikot, ar šiaip...žinau kad nieko nekainuoja, čia principo reikalas ir šiaip mąstymo, turėti tą FB ar ne. nei aš jo noriu turėti, nei jame būti. nebent tada užsiiminėti tokiom nesamonėm, kaip fake account'ų kūrimu.
ir vis dar tikiuosi, kad ir be FB rasiu pagalbą.
na, ne man reikia atsirasti tam tikru laiku tam tikroj vietoj gi . Nenorit pagalbos priimti, nereikia (nžn, kas gali nutikti prisiregistravus ir parašius ten savo pageidavimą ), čia tai parašėt, prisiregistravot, ir turbūt nieko baisaus neatsitiko . Jei bijot registruotis realia pavarde, vardu, niekas gi paso netiktrins - registruokitės kuom tik norite, nors ir D. Grybauskaite - niekam tai neįdomu. SVARBU REZULTATAS, O NE ASMENINĖS NUOTAIKOS FB ATŽVILGIU .
Linkiu susirasti vežėją.
Linkiu susirasti vežėją.
QUOTE(serpent @ 2011 10 27, 11:18)
nežinau, ar jūs mane durna laikot, ar šiaip...žinau kad nieko nekainuoja, čia principo reikalas ir šiaip mąstymo, turėti tą FB ar ne. nei aš jo noriu turėti, nei jame būti. nebent tada užsiiminėti tokiom nesamonėm, kaip fake account'ų kūrimu.
Šiaip tai FB nebūtina turėti, galima tiesiog pasižiūrėti ar niekas neveža tuo metu kai Jums reikia, ten visi numerius skelbia viešai ir jei tinka galima pasiskambinti, o prisijungti niekas neverčia Jūsų.. Ieškokit per visagalį google..
Kasdien vaziuojame i darba Kaunas-Vilnius-Kaunas. Ieskom bendrakeleiviu, kurie noretu kooperuotis. Rasykit i az.
Ieškau važiuojančių į Estiją lapkričio arba gruodžio mėn. ir galinčių paimti 1 pakeleivę (į vieną pusę). Prisidėsiu prie kūro išlaidų.
+37061654649 arba sugrizimas@gmail.com
+37061654649 arba sugrizimas@gmail.com
Siandien gal kas vaziuoja Klaipeda - Kaunas ir paimtu moteri su dviem vaikais?