Sveiki visi,
Turiu tokia idėją. Tik nežinau, kaip pavyks ją įgyvendinti, nes nežinau, kaip leis techninės galimybės tai sureguliuoti. Na, bet gal moderatoriai padės
Musu, forumiečių yra labai daug ir visi nuolatos kažkur važiuojame. Kas automobiliu, kas autobusu, kam mašina sulūžta (kaip man dabar)...
Jei būtų tokia rubrika "autostopas" gal atsirastų norinčių draugijos keliaujant ar norinčių važiuoti.
Manau, idėją supratote.
Mano siūlymas. Kad neatidarinėti begalybės temų, kas kur važiuoja ar nori važiuoti, galime daryti sąrašus. Pvz:
Šį savaitgalį važiuojame:
1. Vilnius - Kaunas. Išvykimas Ktv vakare. Grįžimas Skm dieną. paimsim 2 žmones.
2....
3....
Šį savaitgalį noriu važiuoti:
1. Vilnius - Šiauliai. 1 žmogus
2...
3...
Na, kažkas panašaus. Tik nežinau vieno dalyko - kaip reikia pildyti sąrašą.
Ar kam nors būtų tai idomu?
kiekviena diena vaziuojam is jonavos i kauna puse septyniu ryto gal atsirastu pakeleiviu
Sveikutės.
Kiekvieną savaitgalį man reikia keliauti iš Klaipėdos į Vilnių. Na beveik kiekvieną. Tad jei bus mergaičių, kurios kartu paimtų, būčiau be galo dėkinga. Už abi puses sumokėčiau 60Lt.
Skambinkit 863932428
Kiekvieną savaitgalį man reikia keliauti iš Klaipėdos į Vilnių. Na beveik kiekvieną. Tad jei bus mergaičių, kurios kartu paimtų, būčiau be galo dėkinga. Už abi puses sumokėčiau 60Lt.
Skambinkit 863932428
pastoviai vazineju vilnius-kaunas-vilnius.
o mes su vyru kas antra savaitgali vaziuojame i kauna.t.y.isvaziuojame penktadieni ir griztame sekmadieni.klaipeda-kaunas-klaipeda.ieskome pakeleiviu, gal ka sudominsime
Sveiki
Kiekviena darbo diena vazineju i darba marsrutu Vilnius-Kaunas-Vilnius. Is Vilniaus isvaziuoju mazdaug 6.30-7.30 val, is Kauno i Vilniu atgal apie 16.00-17.00 val.
Vaziuoju Laives pr. (Vilnius) iki centro (Kaune).
Galeciau paiimti pakeleiviu, ir nebutinai is Vilniaus, galima ir is tarpines stoteles (Vievis, Kaisiadroys, Elektrenai, Ziezmariai).
Kaina i viena gala pilnu marsrutu 10 Lt. Nuo tarpiniu tarsimes atskirai.
Galiu pervezti ir siuntinuka koki jei reikia, kaina butu puse oficialaus registruotos pasto siuntos mokescio.
Prasau i az arba telefonu 861023954.
Kiekviena darbo diena vazineju i darba marsrutu Vilnius-Kaunas-Vilnius. Is Vilniaus isvaziuoju mazdaug 6.30-7.30 val, is Kauno i Vilniu atgal apie 16.00-17.00 val.
Vaziuoju Laives pr. (Vilnius) iki centro (Kaune).
Galeciau paiimti pakeleiviu, ir nebutinai is Vilniaus, galima ir is tarpines stoteles (Vievis, Kaisiadroys, Elektrenai, Ziezmariai).
Kaina i viena gala pilnu marsrutu 10 Lt. Nuo tarpiniu tarsimes atskirai.
Galiu pervezti ir siuntinuka koki jei reikia, kaina butu puse oficialaus registruotos pasto siuntos mokescio.
Prasau i az arba telefonu 861023954.
QUOTE(Angelosparnas @ 2010 03 29, 07:17)
Reikia mamyte su dukryte atvešti iš Kretingos Balandžio 2ar 3 gal kas važiuoja. Galėtu atvykti į nepertolimiausius miestus. Rašykit man į až . Prisidės prie kuro.
o atvesti is kretingos i ... ?
vaziuoju balandzio 2d. kaunas-klaipeda, galiu paimti siuntinuku, ar pakeleiciu