Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

QUOTE(Im-bear @ 2008 10 17, 22:40)
uups, džiaugsmas džiaugsmu, o tvarka turi būti  nono.gif  Ir šiaip kai esi sąrašelyje - auga atsakomybė  mirksiukas.gif

kazhi... ba jei chia dar daugiau swapishchiu isirashys, skaitau, tvarkos tikrai nebus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 10 17, 23:44)
kazhi... ba jei chia dar daugiau swapishchiu isirashys, skaitau, tvarkos tikrai nebus unsure.gif

Taigi jos galės meškiukais keistis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 17, 23:44)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
milka@, geriau rašykis į dalyvaujančių sąrašiuką, o jei nespėsi - tai gi nieko baisaus, tiesiog nesudalyvausi konkurse ir tiek  mirksiukas.gif

Jei nebausit, tai buve - nebuve, traukit ir mane sąrašuos 000189.gif
Atsakyti
Šiandienai viskas - rytoi laukite naujenų cool.gif Labanakt smile.gif
Atsakyti
...O meškučio tai norisi... g.gif Ai, buvę nebuvę - dalyvauju irnesakyk.gif
Atsakyti
Nebloga organizatorė Im -Bear thumbup.gif , o dar tokia padėjėja uups rolleyes.gif . Dalyvių sąrašas ilgiausias...Ech, jūs, intrigantės...

Sėkmės visoms renkantis kailį biggrin.gif
Atsakyti
wub.gif kokia sauni ideja thumbup.gif jei dar galima, noreciau prisijungti blush2.gif gal kaip nors speciau su jumis kartu, nes darbais tai apsivertusi doh.gif manau kaip ir visos mamytes smile.gif
Niu ka, lekiu ieskoti kailiuko ir viso kito ko prireiks siam nuostabiam projektui igyvendinti rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Jaučiu, kad po truputį apkrečiu vis daugiau žmonių meškamanija mirksiukas.gif

Pataisytas dalyvaujančių sąrašas:

1. white tea
2. frederica
3. Misty
4. daite
5. vazaza
6. Zydryne
7. Naktibalda
8. AIRA
9. uups
10. Zhuvycia
11. rulle
12. pilka
13. NKriste
14. ievuschka
15. saulyte2
16. saullute
17. laimikas
18 eMAr
19. Zemugne ir mama
20. milka@
21. Žiurbutis
22. norali

Primenu, kad sąrašas sudaromas tiems, kas nori dalyvauti konkurse (čia kad truputį tvarkos būtų ir kaip rulle pasakė, kad prizo kas nenukniauktų lotuliukas.gif )
Visi norintys tiesiog siuti meškiuką kartu su mumis - prašome ax.gif
Meškiuką siusime pagal vieną iškarpą, kurią duosiu pirmadienį smile.gif
Pirmadienį I-mam etapui reikes tik audinio ir tušinuko biggrin.gif

Apie dar vieną sugalvotą siurprizą papasakosiu vėliau ....

Papildyta:
hihihi.gif Visos tikriausiai okupavo audinių parduotuvę prie Kalvarijų turgaus bigsmile.gif
Atsakyti
jaučiu aš siūsiu šiaip dėl džiaugsmo, nes man labiau patinka medvilniniai meškiai, o ne kailiniai lotuliukas.gif tai kad neiškrisčiau iš konteksto, siųsiu kartu, bet konkurse nedalyvausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
nutai, skaitau, ash irgi negaliu dalyvaut unsure.gif
nutaigi kaip chia bus, jei pati savo priza laimesiu,- nenoriu ash jo, man jis nepatinka, todel ir atidaviau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif

QUOTE(uups @ 2008 10 18, 10:35)
nutai, skaitau, ash irgi negaliu dalyvaut unsure.gif
nutaigi kaip chia bus, jei pati savo priza laimesiu,- nenoriu ash jo, man jis nepatinka, todel ir atidaviau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man patiko lotuliukas.gif O kokią dar medžiagą galima pasirinkti vietoj kailio ar pliušo?
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2008 10 18, 10:57)
Labas rytas  mirksiukas.gif
Man patiko  lotuliukas.gif O kokią dar medžiagą galima pasirinkti vietoj kailio ar pliušo?

kokianori, tik tankia ir nelabai 'skysta'- geleta, dryzuota, languota, tashkuota........medvilne, lina, trikotazha,flanele, aksoma, frota, sena suvelta vilnoni megztini ar shalika bigsmile.gif
Atsakyti