Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

Ačiūkas, uups už pagalbą 4u.gif

Toje parduotuveje galima pirkti nuo 20 cm kailiuko - tai mums pilnai užteks tų 20 cm - ir net liks bigsmile.gif Ir flizelino kokį 1 metrą galima paimti ten, o dar ir sintepono, ir sagučių akims, jei patiks cool.gif

Naturalus kailis tinka - bet labai jau sunku iš jo siūti, gal geriau nuo ko nors paprastesnio pradėt. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 17 spalio 2008 - 22:07
Tai gal as pakursiu neoficialiai jei ka blush2.gif , o gal nuvelt bus greiciau, be jokiu jungimu skaitau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip gerai, kad niekas nesuregistravo karsta.gif labai noriu meškį pasiūt, bet neturiu nė gramo laiko schmoll.gif karsta.gif todėl irgi ateisiu pasmalsaut lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2008 10 17, 22:10)
Tai gal as pakursiu neoficialiai jei ka  blush2.gif , o gal nuvelt bus greiciau, be jokiu jungimu skaitau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

katins, junkis, nu...chia zhinok ne tokie baisus sarashai kaip swapo,- ir i galva neduos, ir neishmes, jei nepabaigsi, arka lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sizike @ 2008 10 17, 22:13)
kaip gerai, kad niekas nesuregistravo karsta.gif labai noriu meškį pasiūt, bet neturiu nė gramo laiko  schmoll.gif karsta.gif todėl irgi ateisiu pasmalsaut lens.gif

siz, padla tu user posted image kaip tau atrodo, kokia morkuno vaikyste bus be meshkelio???aaa?a?a? pagalvoji?
staigiai man i sarasheli user posted image- tave privaloma tvarka registruoju, ba dekretas, ponichka tam ir duotas, kad meshkelius siut user posted image
Atsakyti
Na, aš esu didžiai kvaila, bet noriu ir čia rašytis... Ir turiu dar vieną klausimą: mano mama irgi beveik susigundė, bet ji neužsiregistravusi forume. Tai jei ji pasiūtų meškiną, o aš nespėčiau (kas labai galimas daiktas), priimsit ją į konkursą? Abejoju, ar ji rašinėtų, net jei prisiregistruotų. Bet kad siūs, tai daug šansų. O ir pastebės, įtariu, neretai.
Ir beje, o galima kailiuko dalis nunerti iš kokios mocheros ar dar kitaip tą medžiagą pasidaryti? Ar būtina naudoti medžiagą?
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 10 17, 22:58)
kokie dar du? g.gif

Nu kokie kokie - vienas dalyvių, o kitas medžiagų, ir dar etapais suskirstyta, liuks.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 10 17, 22:18)
siz, padla tu user posted image kaip tau atrodo, kokia morkuno vaikyste bus be meshkelio???aaa?a?a? pagalvoji?
staigiai man i sarasheli user posted image- tave privaloma tvarka registruoju, ba dekretas, ponichka tam ir duotas, kad meshkelius siut user posted image

žinau žinau dėl morkūno vaikystės doh.gif bet tas dekretas yra totali apgavystė, žmonių maustymas ir ne kitaip... nesuprantu, kodėl jis vadinasi Atostogom user posted image bliam, nu dar privalau per savaitgalį pagalvot mastau.gif nes dar swapinė dovana nedaryta doh.gif
Atsakyti
em...del mamu irtaiptoliau, tai nzn...chia bishki tik isijauchiau, taisykles cia im-bear sugalvojo kazkokias...jei ash darychiau, tai man jokiu sarashu nereiketu ax.gif siutume del dzhiaugsmo ir tiek bigsmile.gif

siz,- i know. bet morkunui mirtinai reikia meshkelio, pati gi supranti dry.gif
Atsakyti
Matau , kad tu me6keliu uppsai labai reik ax.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
Katinytis, nuvelt gal ir greičiau, bet tame ir esmė, kad meškiukus siusim pagal vieną iškarpą. Sunku bus palyginti nuvelta ir pasiuta meskuti g.gif

sizike, jei netyčia praleidau - tai greit pasitaisysiu - tik pasakyk mirksiukas.gif

Zemugne, būtinai įrašysim cool.gif Galim rašyti taip - Zemugne su mama. Na nors vieną meškutį pasiukit, ka? biggrin.gif Dėl nerimo iš moheros nepatarsiu - nes pvz galva reikes stipriai kimsti sinteponu, tai megzta galva išsitampys baisiausiai doh.gif Ir sunku bus tas iškarpos dalis gi tiksliai atkartoti g.gif

uups, džiaugsmas džiaugsmu, o tvarka turi būti nono.gif Ir šiaip kai esi sąrašelyje - auga atsakomybė mirksiukas.gif

Iškarpą ir nurodymus duosiu pirmadienį
- tai jau turekite audinio meškiuko kūnui ir padukams smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 17 spalio 2008 - 22:42
Sveikos mergaitės 4u.gif
Kaip supratau rytoj audinių parduotuvėj (prie kalvarijų turgelio) bus antšlagas, eilės prie kailiukų. Gal sakau įsisekim į atlapus kokį ženkliuką supermama.gif kad atpažintume bendramintes group.gif

Na, o aš bandysiu siuti nedalyvaudama konkurse, aišku jei pavyks rytoj nusigauti iki minėtos parduotuvės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 10 17, 23:41)
Sveikos mergaitės  4u.gif
Kaip supratau rytoj audinių parduotuvėj (prie kalvarijų turgelio) bus antšlagas, eilės prie kailiukų. Gal sakau įsisekim į atlapus kokį ženkliuką  supermama.gif  kad atpažintume bendramintes  group.gif

Na, o aš bandysiu siuti nedalyvaudama konkurse, aišku jei pavyks rytoj nusigauti iki minėtos parduotuvės  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
milka@, geriau rašykis į dalyvaujančių sąrašiuką, o jei nespėsi - tai gi nieko baisaus, tiesiog nesudalyvausi konkurse ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti