Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

Na, jau senokai taip prie kompo nelaksčiau doh.gif įtariu naują ligą g.gif doh.gif

Na, jei žadėjai nemušti g.gif tai trauk gal ir mane į tą sąrašiuką doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilka: 17 spalio 2008 - 19:03
QUOTE(frederica @ 2008 10 17, 18:59)
tadum uups nedalyvauja lotuliukas.gif - bo stiklinių akyčių mums nematyt lotuliukas.gif jin ir šiaip ant visokių meškiukų, kačiukų pasikausčius, o dar šalia tokios parduotuvės gyvena blink.gif
nu tikrai vakaras ph34r.gif

hehe... nueisiu i parduotuve, nupirksiu kolekcini meshki ir pateiksiu kaip savo tongue.gif
ai, man prizu tai nereik, ash tik 'del dzhiaugsmo' kaip mano kudikis sako, norechiau dalyvaut ax.gif
Atsakyti
Pamiršau pasakyti, kad tai bus velyvas vakaras lotuliukas.gif Trumpam pribegau - mažoji visai neleidžia mamai pažaisti biggrin.gif

Taigi pateikiu sąrašiuką ko reikės meškiukų siūvimui:

1) medžiaga meškiukui - pvz. sintetinis kailis, pliušas. Gali būti ir bet koks kitoks audinys, bet geriau, kad būtų kietesnių pagrindu. Sintetinio kailio pilna audinių parduotuveje prie Kalvarijų turgaus.
2) Flizelinas - kadangi dažnai sintetinis kailis tempiasi, mes ji sustiprinsime.
3) Audinys padukams - gali būti veltinis, arba medvilnė su raštu.
4) Siulai
5) Stipresni siulai akims prisiuti (yra Senukuose - ten kainuoja pigiau cool.gif )
6) Sinteponas (galima išardyti seną pagalvę)
7) Akims - sagutes (pirkau audinių parduotuveje prie Kalvarijų turgaus) su ausele, arba juodi karoliukai
8) PVA klijai
9) Žirklės, manikiūrinės žirklutės, adatos
10) Visokie kaspineliai papuošimui - pagal jūsų fantaziją
11) Džiovintų levandų
12) Aliejiniai arba tekstiliniai dažai ir teptukai (jei meškis ne bus skirtas mažiems vaikams)

Štai visas rinkinys:

1

Sagutės iš arčiau:

2

REIKĖS PIRMAM ETAPUI:

3

Apie siurprizus vėliau, kai paguldysiu mažaja cool.gif Ir sąrašiuką dalyvaujančių sudarysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na žinot, aš tų siurprizų jau nelaukiu ir dabar pasakau, kad dalyvauju bigsmile.gif Kaip man patinka tokie mįslingi reikaliukai ... rolleyes.gif
Atsakyti
Mielosios auksarankės... Tik nesijuokite iš manęs dabar... blush-anim-cl.gif: Bet aš "išsigandau", kad ar aš sugebėsiu ką padaryti.... scare.gif
Atsakyti
Ka gi - dalyvaujančių sąrašiukas (šiai dienai, gal per išeigines dar kas prisijungs?)

1. white tea
2. frederica
3. Misty
4. daite
5. vazaza
6. Zydryne
7. Naktibalda
8. AIRA
9. uups
10. Zhuvycia
11. rulle
12. pilka
13. NKriste
14. ievuschka
15. saulyte2
16. saullute

O dabar pažadėtas siurprizas......

Kadangi atsirado nemažai norinčių dalyvauti, tai supratau, kad vienos prizinės vietos bus mažoka.... O čia dar ir uups pasiūlė prisijungti prie prizinio fondo drinks_cheers.gif .

Taigi šios dienos siurprizas thumbup.gif

Skelbiamos 3 prizines vietos bigsmile.gif

I vieta first.gif - rinkinukas meškiukui vardu Bas pasiuti, kur įeina viskas ko reikia - iškarpa, mohero gabaliukas, zomšos gabaliukas padukams, stiklines akys, sujungimų komplektukas.

II vieta second.gif (dekojame prisijungusiai uups biggrin.gif ) rinkinukas katinukui vardu Puding pasiuti, kur įeina viskas ko reikia - iškarpa, mohero gabaliukas, zomšos gabaliukas padukams, stiklines akys, sujungimų komplektukas.

III vieta third.gif - stiklines akys ir sintetinio kailio gabaliukas meškiukui pasiuti

Valio clap.gif

Liko dar vienas siurprizas, kuri šiandien sumasčiau, bet apie ji .... rytoi....
Atsakyti
Ar teisingai supratau, kad "kailiui" galima imti nebūtinai kailį? blush2.gif tiesiog plini namai visokių galų, norisi juos panaudoti geriems dalykams blush2.gif Ir dar blush2.gif ar galima akytes naudoti tokias "meškutines", kur "gerose akyse" yra blush2.gif nes irgi esu "na vsiakij požarnyj" prigriebusi doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2008 10 17, 21:44)
Mielosios auksarankės... Tik nesijuokite iš manęs dabar... blush-anim-cl.gif: Bet aš "išsigandau", kad ar aš sugebėsiu ką padaryti.... scare.gif

Ir paprašyčiau nieko nebijoti - juk čia tik žaidimas, kuris nuspalvins mūsų gyvenimą naujom spalvom mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho kiek prizų thumbup.gif thumbup.gif Bet svarbiausia tai man dalyvavimo džiaugsmas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2008 10 17, 21:51)
Ar teisingai supratau, kad "kailiui" galima imti nebūtinai kailį?  blush2.gif  tiesiog plini namai visokių galų, norisi juos panaudoti geriems dalykams  blush2.gif Ir dar  blush2.gif  ar galima akytes naudoti tokias "meškutines", kur "gerose akyse" yra  blush2.gif  nes irgi esu "na vsiakij požarnyj" prigriebusi  doh.gif  blush2.gif

Aišku galima, pilkute smile.gif Svarbiausia kad medžiagytė nebūtų labai plona ar per daug temptusi (tada ja reikes stiprinti su flizelinu) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 17, 20:55)
Aišku galima, pilkute  smile.gif  Svarbiausia kad medžiagytė nebūtų labai plona ar per daug temptusi (tada ja reikes stiprinti su flizelinu)  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif man pastoviai reikia viską iki pašaknų papunkčiui išaiškint doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Aišku, svarbu dalyvauti....į prizus nepretenduoju, ryt me6kos kailio pirkti ir laukiu pirmadienio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 17 spalio 2008 - 21:24