Ir as noriu prisijungti
Buvau galvojusi mazajam kaledom zaisliuka siuti, bet dabar jau turesiu pasiuti
Aha, matyt kai kam dar ne vakaras, cia tik mums laukianciom jau vakaras
Ech, ir vel vyrai be vakarienes liks
Ech, ir vel vyrai be vakarienes liks
Tai gal sarasiuka ikelk,kas dalyvaus kad tos ziuretojos ,prizo nenukniauktu
QUOTE(uups @ 2008 10 17, 14:11)
nugi daro kas daro, o pabaigoj,- padariusiu konkursas
O gal rimtai? Svarbu, kad nuotraukytes laiku pristatyt, tai ir lai dalyvauja
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 17, 15:23)
uups, teisingai, siūsime ne kolekcinį, o paprasta meškutį - bet juk kartu daug įdomiau Dėl skirstymo į grupės - neturėsiu tiek prizų o uzsirasymas nera grieztas - jis reikalingas tik tiems, kas nori ne tik meškiuką pasiūti, bet ir konkurse sudalyvauti
nu jei iki kaledu, rashykit ir mane i sarashus tik persikraustineju i kitus namus, galiu but palikta be interneto kuriam laikui...bet pasivysiu..o jei nepasivysiu,- gi nemushit gal?
shiaip, galechiau prisideti prie prizinio fondo tik nzn ar rashyt chia ka galiu pasiullyt, ar slaptai im-bear?
Oi Uups,pas jus ten visko meskinams yra ,turiu dar vienas akis,kur nuo taves gavau , tai reik gal jau panaudoti
QUOTE(rulle @ 2008 10 17, 19:05)
Tai gal sarasiuka ikelk,kas dalyvaus kad tos ziuretojos ,prizo nenukniauktu
aha, sąrašiukas gerai būtų
QUOTE(rulle @ 2008 10 17, 18:31)
Oi Uups,pas jus ten visko meskinams yra ,turiu dar vienas akis,kur nuo taves gavau , tai reik gal jau panaudoti
uhu...shitam mieste, ish kurio ishsikraustau, net speciali meshkinu parduotuve yra ir zhurnalas kasmenesinis isheina su meshkinu ishkarpom/patarimais ir pan
JEI IKI KALEDU TAI IR MANE ITRAUKIT I SARASIUKA
Im-bear, na kiek galima kankinti?! Tikrai vakaras
QUOTE(uups @ 2008 10 17, 19:34)
uhu...shitam mieste, ish kurio ishsikraustau, net speciali meshkinu parduotuve yra ir zhurnalas kasmenesinis isheina su meshkinu ishkarpom/patarimais ir pan
tadum uups nedalyvauja - bo stiklinių akyčių mums nematyt jin ir šiaip ant visokių meškiukų, kačiukų pasikausčius, o dar šalia tokios parduotuvės gyvena
nu tikrai vakaras