Labas rytas, aš pirmoji šiandien. Vakar jau susiuvau kūnelį ir kojytes, dar ausytes, ir šta jau keletas klausimų
Im-bear.
1. Kai susiūni detales, reikia kažkaip jas užlyginti, ištaisyti? Turbūt kailio plaukelius iš siūlės reikia ištraukinėti, kaip tu darai?
2. Ausytes rašei kad reikia išvertus apmėtyti, tai nesupratau, ar abu sluoksnius iš karto, ar kiekvieną atskirai?
3. Susiūti tikrai nebuvo labai sunku, išvertus viskas labai gražiai atrodo, tai man iškilo klausimas - o pats sunkumas darant meškiukus yra kur?
Ir labai įdomu, o kuo skiriasi kolekcinis meškiukas, vertas dalyvauti parodose, nuo paprasto, namuose siūto, nors ir labai gražaus?
4. Ir dar, o kaip yra apibūdinamas "kruopštus darbas", kur prasideda tas krapštymasis, jeigu, kaip sakiau, susiūti tikrai nėra sunku detales, juo labiau, per kailį ir taip nesimato ten nieko? Turbūt pradedant jungti?
5. O mūsų meškučio akytės bus su vokais ar be?
Va, kiek klausimų iškilo man
Labai laukiu III etapo. Bijau, kad į ligoninę tai nelabai galėsiu pasiimti III etapo darbo... Juk čia reikia susikaupti turbūt labai, ar kaip? Gal reiks dar vieną meškiuką išsikirpti ir ligoninėje daryti II etapą.