Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

QUOTE(fukuotukaf @ 2008 10 24, 21:52)
Maniškis kaip tik kitą savaitę į komandiruotę išvažiuoja, tai turėsiu užsiėmimą blush2.gif Jeigu gerai seksis, tai gal ir dar vieną reikės pradėt daryt tuo pačiu ax.gif

O kam bus skirti meškiukai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip tik lele baigiau smile.gif tai ryt jau meskiuka pradesiu siuti ax.gif
Kiek laiko II etapui g.gif
Atsakyti
tai kaip aš supratau tai savaitė... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2008 10 24, 22:33)
tai kaip aš supratau tai savaitė... 4u.gif

blush2.gif jau radau,kad savaite smile.gif
Atsakyti
o jei, lekiam siut..
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 24, 21:56)
O kam bus skirti meškiukai?  mirksiukas.gif

Vienas tai tikrai man blush2.gif O šiaip dar dvi dukterėčias turiu, dar šiandien draugei prasitariau, tai ir ta dovanų užsimanė, žodžiu darbo kaip suprantu bus, jeigu pirmas meškis pasiseks doh.gif
Dar kaip tik sugalvojau, kad padukų noriu ne tokios spalvos kaip nusipirkau, tai reikės bandyt per savaitgalį susiieškoti kitos medžiagos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2008 10 24, 22:47)
Dar kaip tik sugalvojau, kad padukų noriu ne tokios spalvos kaip nusipirkau, tai reikės bandyt per savaitgalį susiieškoti kitos medžiagos bigsmile.gif

Va taip tie mažieji pūkuotukai ir pradėda mumis manipuliuoti - matai, jau padukų spalvos kitos užsinorėjo (čia tik mes galvojame, kad tai mūsų sumanymas doh.gif ) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 24 spalio 2008 - 22:02
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 24, 16:58)
10. Štai ką gavome šio etapo pabaigoje. Ar jau panašu į meškutį?  mirksiukas.gif

user posted image

šitoj paskutinėj foto matos kad prie detalių palikti ilgi siūlų galai.... ar čia taip specialiai palikta? tų galų mums dar reiks? ar čia tik šiaip palikta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2008 10 25, 00:00)
šitoj paskutinėj foto matos kad prie detalių palikti ilgi siūlų galai.... ar čia taip specialiai palikta? tų galų mums dar reiks? ar čia tik šiaip palikta  ax.gif

Jeigu pas mane lieka gana ilgas siūlas, tai ir palieku - nes prireiks vėliau, kai prikimšim detalė sinteponu - reikes užsiūti. Bet tai nebūtina rolleyes.gif
Atsakyti
supratau rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
QUOTE(gugile @ 2008 10 24, 18:28)
na kiek pamenu tai vadinama ma6inine si8le... blush2.gif

taip ir vadinasi drinks_cheers.gif mirksiukas.gif , mašininis dygsnis 4u.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 24, 21:26)
Ir aš iškirpau  doh.gif, ot duuuurna. Tik dabar atsiminiau, kad gi niekada nereikia jų iškirpti, ir rūbus siuvant, ir ką nori  doh.gif  doh.gif  doh.gif  O taaaip stengiausi. Na, bet naują kūna nelabai turėsiu iš ko iškirpti, tai darysiu taip kaip yra, tik pasistengsiu arčiau krašto susiūti.

O, kaip tik perskaičiau Im-bear nuraminimą  karsta.gif Gerai tada... Einu siūti, visos žiūriu tyli, siūna matyt  mirksiukas.gif

na jau Im-bear pasakė, bet nieko tokio kaip storas audinys ir taip yra iškerpami įsiuvai, kad būtų ploniau ax.gif

QUOTE(Im-bear @ 2008 10 24, 22:52)
Va taip tie mažieji pūkuotukai ir pradėda mumis manipuliuoti - matai, jau padukų spalvos kitos užsinorėjo (čia tik mes galvojame, kad tai mūsų sumanymas  doh.giflotuliukas.gif

čia jau rimtai, šiandien krapštausi , ir galvoju apie jį koks jis gims blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas, aš pirmoji šiandien. Vakar jau susiuvau kūnelį ir kojytes, dar ausytes, ir šta jau keletas klausimų Im-bear.

1. Kai susiūni detales, reikia kažkaip jas užlyginti, ištaisyti? Turbūt kailio plaukelius iš siūlės reikia ištraukinėti, kaip tu darai?

2. Ausytes rašei kad reikia išvertus apmėtyti, tai nesupratau, ar abu sluoksnius iš karto, ar kiekvieną atskirai?

3. Susiūti tikrai nebuvo labai sunku, išvertus viskas labai gražiai atrodo, tai man iškilo klausimas - o pats sunkumas darant meškiukus yra kur? bigsmile.gif Ir labai įdomu, o kuo skiriasi kolekcinis meškiukas, vertas dalyvauti parodose, nuo paprasto, namuose siūto, nors ir labai gražaus?

4. Ir dar, o kaip yra apibūdinamas "kruopštus darbas", kur prasideda tas krapštymasis, jeigu, kaip sakiau, susiūti tikrai nėra sunku detales, juo labiau, per kailį ir taip nesimato ten nieko? Turbūt pradedant jungti?

5. O mūsų meškučio akytės bus su vokais ar be?

Va, kiek klausimų iškilo man smile.gif Labai laukiu III etapo. Bijau, kad į ligoninę tai nelabai galėsiu pasiimti III etapo darbo... Juk čia reikia susikaupti turbūt labai, ar kaip? Gal reiks dar vieną meškiuką išsikirpti ir ligoninėje daryti II etapą.
Atsakyti