Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

Siuvimo būdas – „dygsnis adata atgal“ (ar teisingai išverčiau iš rūsų kalbos?

na kiek pamenu tai vadinama ma6inine si8le... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2008 10 24, 18:28)

Tikrai taip smile.gif dar kažkaip ja vadina, gal atbuline, na kito pavadinimo neatsimenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2008 10 24, 18:28)

Ačiū, dabar žinosiu ax.gif

QUOTE(NKriste @ 2008 10 24, 18:30)
Tikrai taip smile.gif dar kažkaip ja vadina, gal atbuline, na kito pavadinimo neatsimenu smile.gif

smile.gif Svarbiausia, kad pati principą suprastų mirksiukas.gif
Atsakyti
Užkliuvo nuotrauka su meškiu. Ne retro, bet irgi miela ax.gif
user posted image
Atsakyti
Aš jau matau, kad kirpdama padariau klaidą doh.gif Kirpdama kūną iškirpau tuos trikampiukus, kuriuos dabar reikia įsiūti. Im-bear tiesiog įsiuva tuos trikampiukus, o jei pas mane jis iškirptas, tai siūlė gausis kažkur dar po 0,5cm toliau tos linijos.
Ar čia turės didelės įtakos?

1. Ant kūno detalių padarome įsiuvus:

user posted image

Ar geriau susikirpti naują kūną?
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 10 24, 21:23)
Aš jau matau, kad kirpdama padariau klaidą  doh.gif  Kirpdama kūną iškirpau tuos trikampiukus, kuriuos dabar reikia įsiūti. Im-bear tiesiog įsiuva tuos trikampiukus, o jei pas mane jis iškirptas, tai siūlė gausis kažkur dar po 0,5cm toliau tos linijos.

Ne, as tiesiog patingejau iskirpti, o siuvimo linija ir pas mane eina 5 mm zemiau tos linijos smile.gif Viskas gerai, ievuschka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 10 24, 21:23)
Aš jau matau, kad kirpdama padariau klaidą  doh.gif  Kirpdama kūną iškirpau tuos trikampiukus, kuriuos dabar reikia įsiūti. Im-bear tiesiog įsiuva tuos trikampiukus, o jei pas mane jis iškirptas, tai siūlė gausis kažkur dar po 0,5cm toliau tos linijos.
Ar čia turės didelės įtakos?
1. Ant kūno detalių padarome įsiuvus:

Ir aš iškirpau doh.gif, ot duuuurna. Tik dabar atsiminiau, kad gi niekada nereikia jų iškirpti, ir rūbus siuvant, ir ką nori doh.gif doh.gif doh.gif O taaaip stengiausi. Na, bet naują kūna nelabai turėsiu iš ko iškirpti, tai darysiu taip kaip yra, tik pasistengsiu arčiau krašto susiūti.

O, kaip tik perskaičiau Im-bear nuraminimą karsta.gif Gerai tada... Einu siūti, visos žiūriu tyli, siūna matyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 24 spalio 2008 - 20:28
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 24, 21:26)
Ir aš iškirpau  doh.gif, ot duuuurna. Tik dabar atsiminiau, kad gi niekada nereikia jų iškirpti, ir rūbus siuvant, ir ką nori  doh.gif  doh.gif  doh.gif  O taaaip stengiausi. Na, bet naują kūna nelabai turėsiu iš ko iškirpti, tai darysiu taip kaip yra, tik pasistengsiu arčiau krašto susiūti.

Jau atsakiau - viskas tvarkoj smile.gif Nereikia naujo kuno kirpti rolleyes.gif

Aga, ir tikrai - ramuma mirksiukas.gif Visos išbego siuti, o gi laiko - visa savaite doh.gif Neskubekite, mergaites ))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 24 spalio 2008 - 20:29
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 24, 21:26)
Ne, as tiesiog patingejau iskirpti, o siuvimo linija ir pas mane eina 5 mm zemiau tos linijos  smile.gif  Viskas gerai, ievuschka  biggrin.gif

karsta.gif tai gerai, ačiū už operatyvų atsakymą smile.gif

Galėsiu ramiai sau darbuotis neskubant visą savaitėlę bigsmile.gif

Tiesa, Im-bear, o tu labai mažais dygsniukais siuvi? Reikia stengtis kuo mažesniais-mikroskopiniais, ar tiesiog - mažais ir tiek?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 24 spalio 2008 - 20:32
QUOTE(ievuschka @ 2008 10 24, 21:30)

Tiesiog tik grizau namo ir iskart prie kompo - ziuriu, o cia taip tyluuuuu bigsmile.gif

Mikroskopinių nereikia, o ir neišeis, nes sintetinis kailis storokas. Mikroskopiniais dygsneliais siunami mini meškiukai nuo 2 iki 12 cm. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 24 spalio 2008 - 20:50
QUOTE(ievuschka @ 2008 10 24, 20:30)

Galėsiu ramiai sau darbuotis  neskubant visą savaitėlę  bigsmile.gif

Tiesa, Im-bear, o tu labai mažais dygsniukais siuvi? Reikia stengtis kuo mažesniais-mikroskopiniais, ar tiesiog - mažais ir tiek?

teorija tai aš moku lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei kalbame apie ta siuvimą tai maždaug 2-4 mm dygsnio ilgis turi būti... (bet jau praktikos tai nemėgstu kaip doh.gif )
Atsakyti
Maniškis kaip tik kitą savaitę į komandiruotę išvažiuoja, tai turėsiu užsiėmimą blush2.gif Jeigu gerai seksis, tai gal ir dar vieną reikės pradėt daryt tuo pačiu ax.gif
Atsakyti