Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

ah ir čia tylu... manau vakare čia mūsų nemažai bus.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš pagaliau nusipirkau kailiuką smile.gif O visa kita turiu rolleyes.gif Einu, pabandysiu padirbėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 24, 14:29)
Ta meškiukams turi būti 2 mm., irgi ne iš plonųjų. Gal tiks ir taviškė  g.gif

Na, mano adata storesnė. Bet reiks palyginti, kai jau gausim siuntinuką. Be to, juk bus smagiau siūti su "meškiukine" adata biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemugne: 24 spalio 2008 - 13:46
QUOTE(Zemugne @ 2008 10 24, 14:44)
Na, mano adata storesnė. Bet reiks palyginti, kai jau gausim siuntinuką. Be to, juk bus smagiau siūti su "meškiukine" adata biggrin.gif

Aišku, aš irgi mėgėja turėti viską spec., tam tyč skirtą. Susiperku viską, susikraunu, o paskui ir naudoti nebūtina, svarbu turiu pilną spintą visokių specialių dalykų lotuliukas.gif

Gerai būtų iki vakaro jau gauti nurodymus verysad.gif Rodys kokį filmą, pats tas prie teliko ką nors krapštinėti...
Atsakyti
Mergaites,o kiek Lietuvoje kainuoja flyzelinas?
Atsakyti

QUOTE(BabyGrite @ 2008 10 24, 15:45)
Mergaites,o kiek Lietuvoje kainuoja flyzelinas?

žiūrint koks mirksiukas.gif , nuo 1lt iki 12lt 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, meškomanės 4u.gif Matau, kad nekantraujate, bet nuo to rezultatas bus dar labiau laukiamas ir mielas smile.gif)))) O aš jau spėjau iš ryto IMPULSe pasportuoti bigsmile.gif

Skelbiu II-ą etapą clap.gif

Meškiuko detalių susiuvimas

Siuvimo būdas – „dygsnis adata atgal“ (ar teisingai išverčiau iš rūsų kalbos?) – pažiūrėti kaip tai daroma galima ČIA

Stenkites kiekvieną kartą (po kiekvieno dygsniuko) kuo stipriau užtraukti siūlą, tam kad, vėliau nesimatytų prikimštas sinteponas.

Kadangi iškarpa buvo daryta atsižvelgiant į moherą, tai patarsiu vieną dalyką – sintetinis kailis storesnis už moherą – dėl to detalių išvertimui palikite neužsiutą vietą 1 cm daugiau negu pavaizduota iškarpoje.

O dabar visa darbo eiga su nuotraukom:

1. Ant kūno detalių padarome įsiuvus:

user posted image

2. Susiuvame kūno detales ir kūną išverčiame.

user posted image

3. Prisiuvame letenas, susiuvame rankų detales, rankas išverčiame:

user posted image

4. Susiuvame kojas:

user posted image

5. Įsiuvame padukus, kojas išverčiame:

user posted image

6. Susiuvame ausytes, išverčiame ir apmėtome apačią (šiaip reikėtų palenkti į vidų, bet dėl sintetinio kailiuko storio išeina tik apmėtyti apačią):

user posted image

7. Susivame šoninių galvos detalių apačią:

user posted image

8. Įsiuvame galvos klyną. Siuvame nuo nosies taško A pirmą į vieną pusę iki C, po to nuo nosies taško A į kitą pusę iki taško C (tada galva nepersikreips):

user posted image

9. Skiedžiame truputį PVA klijų su vandenių 1:1. Su plonu teptukų atsargiai praeiname visas galvos siūles (tik neimkite ant teptuko daug klijų, nes iš išorės gali susiklijuoti kailiuko plaukas. Galvą išverčiame. Klijai reikalingi, kadangi galvą reikės kimšti stipriausiai.

user posted image

10. Štai ką gavome šio etapo pabaigoje. Ar jau panašu į meškutį? mirksiukas.gif

user posted image

Sekmes siuvime biggrin.gif

Prieš užduodant klausimą, pažiurėkite, gal į tą klausymą jau buvo atsakytą ax.gif
Darbelio tikrai daug - tai neskubam ir po savaiteles paskelbsiu sekantį etapą cool.gif

Ir primenu, kad savo darbelių kolkas niekur nerodome, savo kailiuko spalvų neaptarinejame mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau sulaukėme antrojo etapo thumbup.gif ax.gif wub.gif
Atsakyti
Valio, jau yra 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ačiū, ačiū, ačiū. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Galėsiu ramiai žiūrėti penktadienio detektyvą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemugne: 24 spalio 2008 - 16:11
Savaitgalį turėsiu užsiėmimo ploja.gif
Atsakyti
thumbup.gif viska į šalį ir siuvam meškius bigsmile.gif
Atsakyti
Valiooooooo, valiooooo, vakare imsiuos mieeelo darbelio, ačiū Im-bear labai labai. Kad tik ko nepamiršus blink.gif
Atsakyti