Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

QUOTE(Matelyk @ 2008 10 23, 15:16)
prisiduodu kad viska susipirkau  biggrin.gif

žinokit radau ir pas mus tų didelių adatų.... tik gaila kad ten visas rinkinukas, gal penkios adatos, nuo 10 cm iki kokių 15-17cm, o gal ir didesnė nes ten nebuvo parašyta cm tai aš tik akim pamatavau  biggrin.gif  ir dar lenkta adata yra... vnž to rinkinuko kaina apie 19 Lt... rinkinuko nepirkau, bet nusipirkau viena 10 cm adata, gal užteks  ax.gif

Aš irgi mačiau tas dideles adatas rolleyes.gif Bet jos skirtos čiužiniams siūti smile.gif Paklausiau pardavėjos apie adatas, už ~9 Lt nusipirkau adatų rinkinį žaislams siūti, tik didžiausia jų tėra 13 cm ilgio rolleyes.gif Pirksiu ir tą 18 smile.gif Bet tikiuosi, kad šios trys ateity irgi pravers, o gal ir dabar. smile.gif
Atsakyti
jo mažojo ir pas mane arši didžioji dažnai lieka nuskriausta (sukandžiota ar išpeštais plaukais doh.gif doh.gif doh.gif ) tikras košmaras... užtai pažadėjau ir jau dabar siūsiu..niekur nepasislėpsi.. tos mažos akytės paskuij naktim persekios
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 10 23, 21:53)
už ~9 Lt nusipirkau adatų rinkinį žaislams siūti, tik didžiausia jų tėra 13 cm ilgio  rolleyes.gif

o kur tu šita rinkinuka pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2008 10 23, 21:57)
o kur tu šita rinkinuka pirkai?

Turbūt ten pat, kur ir tu biggrin.gif Ožeškienės ir Savanorių sankirtoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 10 23, 22:00)
Turbūt ten pat, kur ir tu biggrin.gif Ožeškienės ir Savanorių sankirtoj biggrin.gif

nu jo, vieta atrodo ta pati, bet aš kažkodėl tokio rinkinuko už 9Lt nemačiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2008 10 23, 22:20)
nu jo, vieta atrodo ta pati, bet aš kažkodėl tokio rinkinuko už 9Lt nemačiau  biggrin.gif

Man jį ištraukė iš spintos su adatom ir virbalais gilumos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 10 23, 22:25)
Man jį ištraukė iš spintos su adatom ir virbalais gilumos  mirksiukas.gif

vadinas eisiu dar pasikuist lotuliukas.gif

o tų flizelinų kiek blink.gif net nžn kurie ten geresni ir kuom, bet papirkau pigesnio popierinio kažkokio lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu, Naktibalda, uz pakoregavimus, o tai as tik dabar teprisedau ir ziuriu, kad ir butu buve taip kaip tu sakei 4u.gif
O apsiprekinti audiniu parduotuveje nebuvo sunku irnesakyk.gif Kadangi net nebuvau girdejusi tokio zodzio kaip flizelinas, tai padaviau sarasiuka pardaveai ir ka ji man padave, ta ir pirkau hihihi.gif blush2.gif
Papildyta:
Dabar reik lekt pasta pasitikrint, a vdrug jau instrukcijas naujas turim bigsmile.gif Jau ir as nekantrauju pukus po kailiuko karpymo susislavus hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif jau laukiu tolimesniu nurodymu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 10 24, 09:29)
Labas rytas  smile.gif jau laukiu tolimesniu nurodymu  ax.gif

As irgi laaaaukiu nesulaaaaukiu
Atsakyti
Labas rytas

Pasiruošus vygdyt visus nurodymus pioneer.gif biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif , oi kiek čia norinčių dirbti thumbup.gif , mes einam prasivaikščiosim lauke kol nepradėjo lyti o paskui jau lauksim irgi nurodymų biggrin.gif
Atsakyti