Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

QUOTE(BabyGrite @ 2008 10 23, 12:00)
o tai kaip uz tas adatas reiktu atsiskaityt ir kur ja atsiimt? rolleyes.gif as gal ir uzsisakyciau,tai manau kol grysiu jau butu uzsakymas pas jus

Vilnietes tai gal koki meeta padarysim mirksiukas.gif , o kitoms kaip nors issiuntinesiu pastu ar dar kaip susiderinsim.kai jau tiksliai zinosim kiek perkam, bus aisku siuntimo kaina. O akytes tai visos perkam 10 mm, ar kas kokio kito dydzio norite? Speju teks uzsakyti siek tiek savo nuoziura plastikines, paskum dalinsimes kaip nors. ax.gif
Atsakyti
1. Zhuvycia - 1 adata
2. Rulle-adata,2 poros akiu
3. fukuotukaf - 1 adata
4. milka@ - 1 adata
5. laimikas - adata
6. gugile- 1 adata, 2-poros akiu (man tų saugių kad vaikams tiktų)
7. AIRA - adata, 2 poros akių (noriu mėlynų, nesvarbu stiklinės ar ne)
8. Misty - adata, 2 poros akių (mėlynos ir rudos, stiklinės)
9. paukščiukas- adata ir 1 porą rudų stiklinių akyčių
10. white tea - adata ir 3 poros akių rolleyes.gif
11. Zemugne - adata
12. norali - adata ir 2 poros akių
13. daite - 1 adata ir 2 poros akių (rudos arba juodos ir dar kokios nors)
14. eMAr - 1 adata
15. jurginelis - 1 adata ir 2 poros akiu (melynos ir juodos -saugiosios )
16. Naktibalda - 1 adata ir 2 poros akių (juodos, rudos)+ 1 pora saugių akyčių
17. Coccinela - 1 adata
18. Zydryne - 1 adata, 3 poros akių (mėlynos, geltonos, juodos - stiklinės)
19. Minesota - 1 adata, 1 pora rudų akelių.
20. ausriuks - 1 adata ir 3 poros akių (mėlynos, rudos, juodos)
21. vasarėja- 1 adata
22.asarele54-2adatos ir 3 poros akiu( melynos,geltonos,ružavos)
23. aaukseliss- 2 adatos ir 3 poros akiu( rudos, rausvos ir geltonos)
24. giege - 1 adata, 3 poros akių (1 melyna - stiklines, 1 melyna ir 1 geltona - saugios)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 23 spalio 2008 - 18:04
QUOTE(saullute @ 2008 10 23, 18:16)
Vilnietes tai gal koki meeta padarysim  mirksiukas.gif , o kitoms kaip nors issiuntinesiu pastu ar dar kaip susiderinsim.kai jau tiksliai zinosim kiek perkam, bus aisku siuntimo kaina. O akytes tai visos perkam 10 mm, ar kas kokio kito dydzio norite? Speju teks uzsakyti siek tiek savo nuoziura plastikines, paskum dalinsimes kaip nors.  ax.gif

Aišku, vilnietėm geriausia turbūt būtų mytas, o kitom (nors iš Elektrėnų irgi maž atvaryčiau) manau net ir paprastu paštu, paprastame voke nebrangiai labai būtų atsiųsti. Ypač, jei siųsti tik vieną adatą. Nors gal adata pradurtų voką ir išlįstų g.gif

O aš jau irgi išsikirpau viską. Taip smagu dabar. Im-bear, o rytoj lauksime kol princesytė užmigs pietų miego ar nakties miego?
Atsakyti
Sveikos merginos. Aš kaip ir nepasisakiau, kad siūsiu, nes su jumis iki Kalėdų kažin ar turėsiu laiko, bet noro turiu labai daug. Taigi, pateikiau ir aš savo užsakymą dėl adatos ir akyčių (kad jau pirkti, tai pirkti biggrin.gif )

Labai tikiuosi, kad tolimesni nurodymai, ką ir kaip daryti bus patalpinti ir temoje, o ne tik išsiuntinėti į epaštus.
Atsakyti
Oi, kaip laukiu rytdienos yahoo.gif Tikėkimės, kad gausim nurodymus pirmoj dienos pusėj rolleyes.gif
Atsakyti
As galvoju, ko cia taip rytdienos laukiat, as tai si vakara laukiau, dabar dasilo, kad penktadienis tik rytoj, matyt is to nekantrumo viskas doh.gif

Ziurau apacioje irgi toks nemazas tyliai laukianciu burelis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saullute: 23 spalio 2008 - 18:20
QUOTE(saullute @ 2008 10 23, 18:16)
Vilnietes tai gal koki meeta padarysim  mirksiukas.gif , o kitoms kaip nors issiuntinesiu pastu ar dar kaip susiderinsim.kai jau tiksliai zinosim kiek perkam, bus aisku siuntimo kaina. O akytes tai visos perkam 10 mm, ar kas kokio kito dydzio norite? Speju teks uzsakyti siek tiek savo nuoziura plastikines, paskum dalinsimes kaip nors.  ax.gif

Saullute tu kokias akis uzsakinesi g.gif as tai stikliniu noriu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 23 spalio 2008 - 18:22
QUOTE(rulle @ 2008 10 23, 18:20)
Saullute tu kokias akis uzsakinesi g.gif as tai stikliniu noriu ax.gif

Visokiu ir stikliniu ir plastmasiniu uzsakyt galima smile.gif
Atsakyti
Būkit geros įrašykit ir mane į užsakymo sąrašą 4u.gif
Gerapanycka- 1 adata, 2poros stiklinių akyčių (mėlynos, žalios), 1 pora saugių (mėlynos).
ačiū 4u.gif
Atsakyti
1. Zhuvycia - 1 adata
2. Rulle-adata,2 poros akiu
3. fukuotukaf - 1 adata
4. milka@ - 1 adata
5. laimikas - adata
6. gugile- 1 adata, 2-poros akiu (man tų saugių kad vaikams tiktų)
7. AIRA - adata, 2 poros akių (noriu mėlynų, nesvarbu stiklinės ar ne)
8. Misty - adata, 2 poros akių (mėlynos ir rudos, stiklinės)
9. paukščiukas- adata ir 1 porą rudų stiklinių akyčių
10. white tea - adata ir 3 poros akių rolleyes.gif
11. Zemugne - adata
12. norali - adata ir 2 poros akių
13. daite - 1 adata ir 2 poros akių (rudos arba juodos ir dar kokios nors)
14. eMAr - 1 adata
15. jurginelis - 1 adata ir 2 poros akiu (melynos ir juodos -saugiosios )
16. Naktibalda - 1 adata ir 2 poros akių (juodos, rudos)+ 1 pora saugių akyčių
17. Coccinela - 1 adata
18. Zydryne - 1 adata, 3 poros akių (mėlynos, geltonos, juodos - stiklinės)
19. Minesota - 1 adata, 1 pora rudų akelių.
20. ausriuks - 1 adata ir 3 poros akių (mėlynos, rudos, juodos)
21. vasarėja- 1 adata
22.asarele54-2adatos ir 3 poros akiu( melynos,geltonos,ružavos)
23. aaukseliss- 2 adatos ir 3 poros akiu( rudos, rausvos ir geltonos)
24. giege - 1 adata, 3 poros akių (1 melyna - stiklines, 1 melyna ir 1 geltona - saugios)
25. gerapanycka- 1 adata, 2poros stiklinių akyčių (mėlynos, žalios), 1 pora saugių (mėlynos).

Atsakyti
jetau tai gal tų akių man reikia dugiau užsisakyt nes jau mano panos pešasi kieno pirmais meškutis bus...sėdi ir ginčijais mano ne mano... doh.gif atseit labai supranta... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif betyra dar krikšto vaikai, kalėdos artėja visai nebogos dovanėlės būtų... 4u.gif 4u.gif 4u.gif o art manijoj tai ten ne tokios pat tos akys? na tos kur safe???? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2008 10 23, 21:25)
jetau tai gal tų akių man reikia dugiau užsisakyt nes jau mano panos pešasi kieno pirmais meškutis bus...sėdi ir ginčijais mano ne mano... doh.gif atseit labai supranta... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif betyra dar krikšto vaikai, kalėdos artėja visai nebogos dovanėlės būtų... 4u.gif  4u.gif  4u.gif o art manijoj tai ten ne tokios pat tos akys? na tos kur safe???? blush2.gif

Tai jau tikrai susipeš, jei tik vieną pasiūsi lotuliukas.gif Aš tokį scenarijų iš anksto nuspėjau, tai kelių rūšių kailiais apsirūpinau ir tikiuosi-abi gaus Kalėdom po meškiuką mirksiukas.gif maniškės pešasi, ypač arši mano mažoji, jei ko negauna,labai jau kovoja už vietą po saule . Tad nutariau nepilti druskos ant žaizdos ir trūk-plyš stengsiuosi paisūti abiems (ir dar trečiam kailį susikirpau, tik šį ne taip skubu bus iki Kalėdų pabaigt rolleyes.gif ).
Atsakyti