Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

QUOTE(daite @ 2008 10 17, 15:11)
Mano manymu, ne visoms profesionaliai gali pavykti tą meškutį pasiūti, juk ne visos esame tokios auksarankės kaip Im-bear, ievuschka ar kitos.... Kaip supratau, tai tiesiog naujas laisvalaikio (ar jo trūkumo) praleidimo būdas ir Im-bear nori ką nors "meškinavimu" užkrėsti ir praskaidrinti nesmagias rudeniškas nuotaikas...  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif Kažkaip iš pradžių nepagalvojau... Maniau-jei jau daryti, tai iškart taip, kaip reikalaujama lotuliukas.gif Ai, kartais kur nereikia prasimuša mano perfekcionizmas ir tobulybės siekimas...
O kad mane prie auksarankių priskyrei, tai malonu... ax.gif Bet čia besilankančios visos tokios esam, jei nebūtume, tai ir nosies į tokius skyrelius nekaišiotume mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet paspoksoti tai bus galima blush2.gif ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2008 10 17, 14:16)
Bet paspoksoti tai bus galima  blush2.gif ? smile.gif

nzn kaip tu, bet ash tai galima- negalima spoksosiu lens.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 10 17, 15:15)
Visiškai sutinku  drinks_cheers.gif  Kažkaip iš pradžių nepagalvojau... Maniau-jei jau daryti, tai iškart taip, kaip reikalaujama  lotuliukas.gif Ai, kartais kur nereikia prasimuša mano perfekcionizmas ir tobulybės siekimas...
O kad mane prie auksarankių priskyrei, tai malonu... ax.gif  Bet čia besilankančios visos tokios esam, jei nebūtume, tai ir nosies į tokius skyrelius nekaišiotume  mirksiukas.gif

Na, aš tai nesu auksarankė, kažkaip baisiai norisi viską greičiau užbaigti, o laiko su leliais lieka tik naktimis, tai į baisiai kruopščiųjų sąrašą nepatekčiau. Bet meškelį pasiūti tai noriu, tikrai, ne būrinai jau tokį nuoooostabų kaip Im-bear, bet pakankamai gražų, gražesnį nei bet koks namie pasiūtasai. Priskiriu save sidabrarankių būriui mirksiukas.gif

Ievushka, o atsimeni tai teisingai, anksčiau buvo Antakalnis, paskui Italija, o dabar - Elektrėnai, turbūt ilgam smile.gif

Beje, man laiko tai visas gyvenimas prieš akis, kai ateis penktasis žirniukas, bus dar lengviau, galėsiu ramiai prie stalo atsisėsti, niekas netrukdys, rankos netirps ir pan. Tie mažiukai pradžioje gi nieko netrukdo, tik miega ir valgo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 17 spalio 2008 - 14:58
O kad mane prie auksarankių priskyrei, tai malonu... ax.gif  Bet čia besilankančios visos tokios esam, jei nebūtume, tai ir nosies į tokius skyrelius nekaišiotume  mirksiukas.gif

Auksarankių žinoma yra ir daugiau... Atleiskit, kad visų vardų nepaminėjau... blush2.gif O save gal priskirčiau prie mėgėjų kartais parankdarbiauti...
Atsakyti
noreciau prisijunkti bet ar suspeciau g.gif pabandyti idomu, o iskarpos visom bus prieinamos ar kas tik dalyvaus konkurse ax.gif
Atsakyti
frederica, white tea, Zhuvycia kantrybes biggrin.gif

Zydryne, dar neapsisprendziau del terminu - gal per menesi? ar iki Kaledų? Pirmieji nurodymai bus šiandien vakare smile.gif

ievuschka, aga, rezgu intrigas... Saldžias... Gal netgi 3 prizines vietas padarysiu (jei bus daug dalyvaujančių ax.gif ) O tau kaip tik reikia sudalyvauti - Kaldedoms savo mergičkoms pasiusi po meškiuką bigsmile.gif O meškiukus siūsim ne kolekcinius, bet su judančiom kojytėm-rankytėm-galva - bus puikus žaislas ir vaikui, ir suaugusiam lotuliukas.gif

QUOTE(pavonija @ 2008 10 17, 14:44)
Im Bear moka suvilioti .............. o balsavime dalyvaus ir žiūrovai ar tik dalyvės ?

pavonija mirksiukas.gif Manau balsavimui sukursime atskira tema - kur visi ir žiurovai, ir dalyviai gales balsuoti g.gif

QUOTE(daite @ 2008 10 17, 15:11)
Kaip supratau, tai tiesiog naujas laisvalaikio (ar jo trūkumo) praleidimo būdas ir Im-bear nori ką nors "meškinavimu" užkrėsti ir praskaidrinti nesmagias rudeniškas nuotaikas...  4u.gif  4u.gif  4u.gif

daite thumbup.gif

uups, teisingai, siūsime ne kolekcinį, o paprasta meškutį - bet juk kartu daug įdomiau mirksiukas.gif Dėl skirstymo į grupės g.gif - neturėsiu tiek prizų lotuliukas.gif o uzsirasymas nera grieztas - jis reikalingas tik tiems, kas nori ne tik meškiuką pasiūti, bet ir konkurse sudalyvauti rolleyes.gif

Pavonija, uups - spoksoti ir galima, ir būtina tongue.gif

Pasikartosiu - šiandien vakare įdėsiu trumpą sąrašiuką - ko reikės pirmam etapui, o iškarpą paruošiu pirmadieniui. Taigi projekto pradžia - PIRMADIENIS cool.gif
Atsakyti
Nuostabu, kad pataikiau su savo nuomone bigsmile.gif

O šiaip tai neįsivaizduoju kiek laiko tam prireiktų: gal iki Kalėdų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2008 10 17, 16:19)
noreciau prisijunkti bet ar suspeciau  g.gif pabandyti idomu, o iskarpos visom bus prieinamos ar kas tik dalyvaus konkurse  ax.gif

Saulyte, būtinai prisijunk - mes gi čia visos su užimtumu rolleyes.gif Tai kad tikrai spėsi mirksiukas.gif O iškarpa bus prieinama visiems, kas čia lankysis cool.gif
Papildyta:
QUOTE(daite @ 2008 10 17, 16:25)
Nuostabu, kad pataikiau su savo nuomone  bigsmile.gif

O šiaip tai neįsivaizduoju kiek laiko tam prireiktų: gal iki Kalėdų?  unsure.gif

daite, tegul ir kiti pasisako - jei daugelio nuomones sutaps - tai apdovanojimas vyks prieš pat Kalėdas 4u.gif

Merginos, pasisakykite savo nuomone dėl termino - ar visiems tiks - iki Kalėdų?

Dėmesio cool.gif Vakare jūs laukia naujiena - siurprizas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 17 spalio 2008 - 15:30
Iki Kalėdų du mėnesiai g.gif Pasiūsim per 1,5 mėn. savaitė balsavimui? Oi kaip ilgai doh.gif

P.S. šiaip tai jau vakaras lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 17 spalio 2008 - 16:00
Tai jei kasnors spės greičiau pasiūti nei iki Kalėdų, galėtų dar vieną pasiūti mirksiukas.gif gal net kitokio modelio ax.gif
Oi greičiau tas vakaras ateitų su nurodymais, ir siurprizais biggrin.gif
Atsakyti
Vakaras vakaras jau, prašom duot siurprizus visokius ten lotuliukas.gif
Atsakyti