kad toj parduotuvej ilgiausia adata 13 cm
akys visada porom parduodamos,- pazhiurek, rasho 'pair'
QUOTE(saullute @ 2008 10 22, 16:35)
Vat dar klausimas, ten toje parduotuveje akys poromis ar po viena parduodamos?
akys visada porom parduodamos,- pazhiurek, rasho 'pair'
tai saullute kelk i rankdarbius tas datas o mes jau iš ten pačios ... su visu kitu priedu
QUOTE(fukuotukaf @ 2008 10 22, 18:14)
Matelyk, galėsiu paskolint adatą, jeigu tikrai parsiųs visoms norinčioms
Aš gal tada akytes iš E-bay parsisiųsiu, ten gaunasi apie 42Lt (siuntimas nemokamas) 12 porų, 6 spalvos (po 2 poras), jeigu kam reikės, galėsiu pasidalinti
Va toks rinkinukas, ar tinka?
Aš gal tada akytes iš E-bay parsisiųsiu, ten gaunasi apie 42Lt (siuntimas nemokamas) 12 porų, 6 spalvos (po 2 poras), jeigu kam reikės, galėsiu pasidalinti
Va toks rinkinukas, ar tinka?
Šiaip siuntimas kažin ar nemokamas, nemokamas tik Amerikoje, į Lietuva tikrai bus mokamas. Na, bet 12 porų tai jau labai i taip nebrangiai gaunasi, GA aš pirkau vieną akytę už 2,96. Susidėjus tikrai gautųsi pigiau grybo, dar ir du ar daugiau komplektus geriausiai užsakyti būtų. (beje, gal ir adatų ten yra?)
QUOTE(uups @ 2008 10 22, 17:30)
kad toj parduotuvej ilgiausia adata 13 cm
dar yra 18cm
Nu jusu ir tempai As jau pradejau svarbiausius dalykus i faila rinkti ir issaugosiu kompe,ba ziuriu as cia gerai atsiliksiu nuo jusu ,tai paskui gryzus teks ne dirbtipradeti,o pora dienu skaitineti ka priraset svarbaus O dabar nusiunciau savo mergaiciuke i vietine audiniu parduotuvele,kad paziuretu ar kartais nera pas mus tokiu adateliu ir kainu ju
O tai dėl adatų užsakymo, tai gal sąrašiuką sudaryti, ar kaip čia užsakinėsim?
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 22, 18:35)
Šiaip siuntimas kažin ar nemokamas, nemokamas tik Amerikoje, į Lietuva tikrai bus mokamas. Na, bet 12 porų tai jau labai i taip nebrangiai gaunasi, GA aš pirkau vieną akytę už 2,96. Susidėjus tikrai gautųsi pigiau grybo, dar ir du ar daugiau komplektus geriausiai užsakyti būtų. (beje, gal ir adatų ten yra?)
Man jau pasirinkus Lithuania rodo nemokamą siuntimą, nes jie kažkodėl į visur nemokamai siunčia Dar nebent draudimas $1.5, bet šito galima ir neimti.
Tik klausimas, per kiek laiko tas siuntinukas pareitų, ar nebus per vėlu
o ka ten galima vyro įrankių dėžėj panašaus rasti?
Kokio storio ta adata, nes uošvis turi padaręs ilgą adatą, bet sakė ji gan storoka?
Niu pas mus 3.80
Papildyta:
2mm
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 22, 16:40)
Kokio storio ta adata, nes uošvis turi padaręs ilgą adatą, bet sakė ji gan storoka?
2mm
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 10 22, 17:35)
dar yra 18cm
zhiople
akay, reiks papirkt ta adata...