Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

Norėčiau ir aš tokių akyčių jei tokios tinka iš ebay 4u.gif
Atsakyti
kad toj parduotuvej ilgiausia adata 13 cm g.gif

QUOTE(saullute @ 2008 10 22, 16:35)
Vat dar klausimas, ten toje parduotuveje akys poromis ar po viena parduodamos?

akys visada porom parduodamos,- pazhiurek, rasho 'pair' mirksiukas.gif
Atsakyti
tai saullute kelk i rankdarbius tas datas o mes jau iš ten pačios ... su visu kitu priedu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugile: 22 spalio 2008 - 17:38
QUOTE(fukuotukaf @ 2008 10 22, 18:14)
Matelyk, galėsiu paskolint adatą, jeigu tikrai parsiųs visoms norinčioms mirksiukas.gif

Aš gal tada akytes iš E-bay parsisiųsiu, ten gaunasi apie 42Lt (siuntimas nemokamas) 12 porų, 6 spalvos (po 2 poras), jeigu kam reikės, galėsiu pasidalinti mirksiukas.gif
Va toks rinkinukas, ar tinka?
user posted image

Šiaip siuntimas kažin ar nemokamas, nemokamas tik Amerikoje, į Lietuva tikrai bus mokamas. Na, bet 12 porų tai jau labai i taip nebrangiai gaunasi, GA aš pirkau vieną akytę už 2,96. Susidėjus tikrai gautųsi pigiau grybo, dar ir du ar daugiau komplektus geriausiai užsakyti būtų. (beje, gal ir adatų ten yra?)
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 10 22, 17:30)
kad toj parduotuvej ilgiausia adata 13 cm g.gif

dar yra 18cm
Atsakyti
Nu jusu ir tempai doh.gif As jau pradejau svarbiausius dalykus i faila rinkti ir issaugosiu kompe,ba ziuriu as cia gerai atsiliksiu nuo jusu book.gif ,tai paskui gryzus teks ne dirbtipradeti,o pora dienu skaitineti ka priraset svarbaus biggrin.gif O dabar nusiunciau savo mergaiciuke i vietine audiniu parduotuvele,kad paziuretu ar kartais nera pas mus tokiu adateliu ir kainu ju
Atsakyti
O tai dėl adatų užsakymo, tai gal sąrašiuką sudaryti, ar kaip čia užsakinėsim?
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 22, 18:35)
Šiaip siuntimas kažin ar nemokamas, nemokamas tik Amerikoje, į Lietuva tikrai bus mokamas. Na, bet 12 porų tai jau labai i taip nebrangiai gaunasi, GA aš pirkau vieną akytę už 2,96. Susidėjus tikrai gautųsi pigiau grybo, dar ir du ar daugiau komplektus geriausiai užsakyti būtų. (beje, gal ir adatų ten yra?)

Man jau pasirinkus Lithuania rodo nemokamą siuntimą, nes jie kažkodėl į visur nemokamai siunčia mirksiukas.gif Dar nebent draudimas $1.5, bet šito galima ir neimti.
Tik klausimas, per kiek laiko tas siuntinukas pareitų, ar nebus per vėlu g.gif
Atsakyti
o ka ten galima vyro įrankių dėžėj panašaus rasti? 4u.gif
Atsakyti
Kokio storio ta adata, nes uošvis turi padaręs ilgą adatą, bet sakė ji gan storoka?
Atsakyti
Niu pas mus 3.80€ doh.gif
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 22, 16:40)
Kokio storio ta adata, nes uošvis turi padaręs ilgą adatą, bet sakė ji gan storoka?

2mm
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 10 22, 17:35)
dar yra 18cm

zhiople doh.gif
akay, reiks papirkt ta adata...
Atsakyti