Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

QUOTE(Im-bear @ 2008 10 22, 16:41)
Na, principe, ir akyciu toje internet parduotuveje yra. Jei bus norinciu - duosiu nuoroda ir galesiu kartu su adatomis uzsakyti.  g.gif

Bet ten stiklines akys - vaikams meskiukas jau netiks.

Jamam jamam adatas, jei daugiau užsakysim, ir siuntimas ne toks brangus bus. Aš imu. thumbup.gif O kodėl vaikams netiks meškiukas su stiklinėmis akytėmis? Koks gi skirtumas, nesuduš jos taip lengvai juk. O be to, ir šiaip tie meškiukai gi nelabai vaikams. Nebent didesniems šiek tiek, kuriems ir akytės stiklinės jau tiks.
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 22, 15:41)
Bet ten stiklines akys - vaikams meskiukas jau netiks.

Bet ten yra ir safety eyes

Beje, taip suprantu, mums specialu sanariu nereiks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labutuliukas: 22 spalio 2008 - 16:35
Vat dar klausimas, ten toje parduotuveje akys poromis ar po viena parduodamos?
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2008 10 22, 16:35)

Manau po viena
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 22, 15:29)
Na, aišku, galiu aš jas užsakyti - kainuoja 2 eur viena adata 18 cm. Dar atsiuntimas dasides. Po to reikes visoms issiusti - isdalinti. Iseitu apie 8 -10 lt uz adata. Jei dabar uzsakyciau, tai tikrai iki meskiuko sujungimo gautume. Ar norite? Nes šiaip geras dalykas ir kitiems minkštiems žaislams siuti.

Jei tos adatos reikia, tai užsisakom. Tada man ir reikia. O dėl akyčių nežinau...
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2008 10 22, 17:35)

Poromis

O sanariu kolkas mums nereikia, o veliau saullute zadejo uzsakyti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 22 spalio 2008 - 16:52
o be tos adatos jau viskas, nebepasiųsim unsure.gif
nes man tai gaila mesti 10Lt adatai kuria jaučiu jog panaudosiu tik viena karta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2008 10 22, 17:50)
o be tos adatos jau viskas, nebepasiųsim  unsure.gif
nes man tai gaila mesti 10Lt adatai kuria jaučiu jog panaudosiu tik viena karta  blush2.gif

Tada jau sanariu reiks. Bet sitoje temoje apie juos dar neaiskinsiu. Nors galima su paprasta adata tada rankeles-kojeles-galva prisiuti, kad nejudetu.
Atsakyti
gal tada reiks iš kokios kaunietės išsinuomot ta adata galvos prisiuvimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2008 10 22, 17:50)
o be tos adatos jau viskas, nebepasiųsim  unsure.gif
nes man tai gaila mesti 10Lt adatai kuria jaučiu jog panaudosiu tik viena karta  blush2.gif

ar ta adata labai reikalinga,kad judetu galva g.gif ,gal galima ir betos adatos apsieiti g.gif
Atsakyti
Matelyk, galėsiu paskolint adatą, jeigu tikrai parsiųs visoms norinčioms mirksiukas.gif

Aš gal tada akytes iš E-bay parsisiųsiu, ten gaunasi apie 42Lt (siuntimas nemokamas) 12 porų, 6 spalvos (po 2 poras), jeigu kam reikės, galėsiu pasidalinti mirksiukas.gif
Va toks rinkinukas, ar tinka?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukuotukaf: 22 spalio 2008 - 17:15
QUOTE(fukuotukaf @ 2008 10 22, 18:14)
Matelyk, galėsiu paskolint adatą, jeigu tikrai parsiųs visoms norinčioms mirksiukas.gif

thumbup.gif
jaučiu iš tavęs reiks ir akytes papirkti bigsmile.gif
Atsakyti