Vakar dar pagalvojau, kur gali buti problemele.... Ar visos turite adata, kuriuos ilgis apie 17 cm? Tikriausiai ne, o be jos beveik neimanoma bus galvos pritvirtinti taip, kad judetu Lietuvoje tokiu adatu neradau niekur... (radau tik ilga-ilga adata ciuziniams, bet ji storoka, nors.. ) Jei neturite tokios adataos ir nezinote kur gauti, tada veliau pasakysiu ir parodysiu, ka reikes statybiniame skyriuje (arba pas vyra dezuteje) gauti...
Tikrai, apie tą adatą ir aš pagalvojau... Aišku, galima jų užsisakyti internete, gal davai, visos kolektyviai užsisakom? Ir akyčių net... Tos adatos tai dažnai prireikia siūnant žaislus, nepamaišytų
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 22, 16:20)
Vakar dar pagalvojau, kur gali buti problemele.... Ar visos turite adata, kuriuos ilgis apie 17 cm? Tikriausiai ne, o be jos beveik neimanoma bus galvos pritvirtinti taip, kad judetu Lietuvoje tokiu adatu neradau niekur... (radau tik ilga-ilga adata ciuziniams, bet ji storoka, nors.. ) Jei neturite tokios adataos ir nezinote kur gauti, tada veliau pasakysiu ir parodysiu, ka reikes statybiniame skyriuje (arba pas vyra dezuteje) gauti...
Tikrai, apie tą adatą ir aš pagalvojau... Aišku, galima jų užsisakyti internete, gal davai, visos kolektyviai užsisakom? Ir akyčių net... Tos adatos tai dažnai prireikia siūnant žaislus, nepamaišytų
Na, aišku, galiu aš jas užsakyti - kainuoja 2 eur viena adata 18 cm. Dar atsiuntimas dasides. Po to reikes visoms issiusti - isdalinti. Iseitu apie 8 -10 lt uz adata. Jei dabar uzsakyciau, tai tikrai iki meskiuko sujungimo gautume. Ar norite? Nes šiaip geras dalykas ir kitiems minkštiems žaislams siuti.
Aš turbūt noriu..... o kaip kitos?
Aš adatą tikrai imčiau.
O kada reikės akyčių? Jeigu visgi Gerose akyse nieko gero nerasiu, gal spėčiau parsisiųsti?
O kada reikės akyčių? Jeigu visgi Gerose akyse nieko gero nerasiu, gal spėčiau parsisiųsti?
Na, principe, ir akyciu toje internet parduotuveje yra. Jei bus norinciu - duosiu nuoroda ir galesiu kartu su adatomis uzsakyti.
Bet ten stiklines akys - vaikams meskiukas jau netiks.
Jei be jos(adatos) neina apsieiti, tai tada ir man reiktų
o prie to pačio gal dar ka rasim? na tan kur adatos...
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 22, 16:41)
Na, principe, ir akyciu toje internet parduotuveje yra. Jei bus norinciu - duosiu nuoroda ir galesiu kartu su adatomis uzsakyti.
Tai kad aš sau darausi, man tiks Tai man tada ir adatos, ir akyčių reikės
Ir man tos adatos reikia
Ačiū saullutei - peremė ji iš manęs tos užsakymo rupesčius. Aš jai duosiu nuorodas į meškiukų parduotuvės, o ji užsakys Tai kad dabar ji - Užsakymų vadovė
Tai man tada irgi adatos reikės... O gal būtų viešai galima gauti adresą parduotuvės, gal ir man reiktų akių...