Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

Vakar dar pagalvojau, kur gali buti problemele.... Ar visos turite adata, kuriuos ilgis apie 17 cm? Tikriausiai ne, o be jos beveik neimanoma bus galvos pritvirtinti taip, kad judetu Lietuvoje tokiu adatu neradau niekur... (radau tik ilga-ilga adata ciuziniams, bet ji storoka, nors.. ) Jei neturite tokios adataos ir nezinote kur gauti, tada veliau pasakysiu ir parodysiu, ka reikes statybiniame skyriuje (arba pas vyra dezuteje) gauti...

Tikrai, apie tą adatą ir aš pagalvojau... Aišku, galima jų užsisakyti internete, gal davai, visos kolektyviai užsisakom? Ir akyčių net... Tos adatos tai dažnai prireikia siūnant žaislus, nepamaišytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 22, 16:20)
Vakar dar pagalvojau, kur gali buti problemele.... Ar visos turite adata, kuriuos ilgis apie 17 cm? Tikriausiai ne, o be jos beveik neimanoma bus galvos pritvirtinti taip, kad judetu  Lietuvoje tokiu adatu neradau niekur... (radau tik ilga-ilga adata ciuziniams, bet ji storoka, nors..  ) Jei neturite tokios adataos ir nezinote kur gauti, tada veliau pasakysiu ir parodysiu, ka reikes statybiniame skyriuje (arba pas vyra dezuteje) gauti...
Tikrai, apie tą adatą ir aš pagalvojau... Aišku, galima jų užsisakyti internete, gal davai, visos kolektyviai užsisakom? Ir akyčių net... Tos adatos tai dažnai prireikia siūnant žaislus, nepamaišytų  g.gif

Na, aišku, galiu aš jas užsakyti - kainuoja 2 eur viena adata 18 cm. Dar atsiuntimas dasides. Po to reikes visoms issiusti - isdalinti. Iseitu apie 8 -10 lt uz adata. Jei dabar uzsakyciau, tai tikrai iki meskiuko sujungimo gautume. Ar norite? Nes šiaip geras dalykas ir kitiems minkštiems žaislams siuti.
Atsakyti
Aš turbūt noriu..... o kaip kitos? 4u.gif
Atsakyti
Aš adatą tikrai imčiau.
O kada reikės akyčių? Jeigu visgi Gerose akyse nieko gero nerasiu, gal spėčiau parsisiųsti?
Atsakyti
Na, principe, ir akyciu toje internet parduotuveje yra. Jei bus norinciu - duosiu nuoroda ir galesiu kartu su adatomis uzsakyti. g.gif

Bet ten stiklines akys - vaikams meskiukas jau netiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 22 spalio 2008 - 15:43
Jei be jos(adatos) neina apsieiti, tai tada ir man reiktų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 22 spalio 2008 - 15:45
o prie to pačio gal dar ka rasim? na tan kur adatos... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 10 22, 16:41)
Na, principe, ir akyciu toje internet parduotuveje yra. Jei bus norinciu - duosiu nuoroda ir galesiu kartu su adatomis uzsakyti.  g.gif

Bet ten stiklines akys - vaikams meskiukas jau netiks.

Tai kad aš sau darausi, man tiks blush2.gif Tai man tada ir adatos, ir akyčių reikės ax.gif
Atsakyti
Ir man tos adatos reikia ax.gif
Atsakyti
Ačiū saullutei - peremė ji iš manęs tos užsakymo rupesčius. Aš jai duosiu nuorodas į meškiukų parduotuvės, o ji užsakys bigsmile.gif Tai kad dabar ji - Užsakymų vadovė biggrin.gif
Atsakyti
Tai man tada irgi adatos reikės... O gal būtų viešai galima gauti adresą parduotuvės, gal ir man reiktų akių...
Atsakyti
Paslapties cia nera - pvz as uzsakineju cia
Bet tam, kad ten pirkti, reikia tureti Paypal accounta, o dar ir atsiuntimas brangiai kainuoja. Tai jei saullute siulo tuo uzsiimti, tai labai patogu, nes nemokesi gi del vienos adatos ir akiu didelio atsiuntimo mokescio. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 22 spalio 2008 - 16:30