Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai ir jų draugai - mieli pūkuotukai!

QUOTE(vasarėja @ 2008 10 22, 14:22)
manau kad Gariunai  smile.gif

Kokie Gariūnai doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Geros akys biggrin.gif
Atsakyti
Geros A kys
Atsakyti
Aš akyčių irgi neradau, tai gerai, kad apie Geras akis parašėt, reikės kada nulėkti.
Nusipirkau "kailiuką", mano meškis bus garbanotas kaip avis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 22, 12:30)
Kokie Gariūnai  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Geros akys biggrin.gif

doh.gif atsiprasau blush2.gif
Atsakyti
pasakykit ir man kur Kaune kailiuka perkat ax.gif
Atsakyti
Aš tai šiandien pirkau audinių parduotuvėj, kur priešais Gertrūdos (atrodo taip vadinasi) sustojimą yra. Ėmiau 20cm kaip ir rašė Im-bear, bet matau, kad porai meškučių turbūt tokio kiekio užteks g.gif
Atsakyti
dėkui mirksiukas.gif
manau kad ryt darysiu žygį po centra.... užsikrėčiau beskaitydama.....
bet manęs į sarašus netraukit schmoll.gif
Atsakyti
Dalyviu sarasas:

1. white tea
2. frederica
3. Misty
4. daite
5. vazaza
6. Zydryne
7. Naktibalda
8. AIRA
9. Zhuvycia
10. rulle
11. pilka
12. NKriste
13. ievuschka
14. saulyte2
15. saullute
16. laimikas
17. eMAr
18. Zemugne ir mama
19. milka@
20. Žiurbutis
21. norali
22. jurginelis
23. dydo
24. Springlet su dukra
25. BabyGrite
26. gerapanycka
27. vasarėja
28. paukščiukas
29. Coccinela
30. Rhealife
31. gugile
32. Labutuliukas
33. prijauc
34. fukuotukaf

Merginos, jei ka pamirsau - parasykite man i AZ doh.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 22, 12:39)
Nu jau tam Lagerfeldiniui meškiukui nėra ko lygintis su IM-bear meškyčiais (ypač mano numylėtine Aniuta). Negražus man jis, tas Karlas vargšiukas  schmoll.gif

blush2.gif Na ir Lagerfeldas pats ne grazuolis lotuliukas.gif O meskiukas man labai i ji panasus thumbup.gif

Mergaites, jei nerandate akiu su ausele - pirkite tas su spaustuku is Artmanijos - jau zinau kaip mes su jais elgsimes cool.gif

Vakar dar pagalvojau, kur gali buti problemele.... Ar visos turite adata, kuriuos ilgis apie 17 cm? Tikriausiai ne, o be jos beveik neimanoma bus galvos pritvirtinti taip, kad judetu doh.gif Lietuvoje tokiu adatu neradau niekur... (radau tik ilga-ilga adata ciuziniams, bet ji storoka, nors.. g.gif ) Jei neturite tokios adataos ir nezinote kur gauti, tada veliau pasakysiu ir parodysiu, ka reikes statybiniame skyriuje (arba pas vyra dezuteje) gauti...

QUOTE(Matelyk @ 2008 10 22, 14:54)
dėkui  mirksiukas.gif
manau kad ryt darysiu žygį po centra.... užsikrėčiau beskaitydama.....
bet manęs į sarašus netraukit  schmoll.gif

Tikrai uzteks biggrin.gif Vilniuje maziau 20 cm neparduoda

Taip atrodo akys su spaustuku - jos tvirtinamos, kai galva dar neprikimsta

user posted image

O taip atrodo tikros stiklines akys su ausele. Jos tvirtinamos, kai galva pilnai uzbaigta.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 22 spalio 2008 - 14:05
Pirmos akys su spaustuku skaitosi safe eyes - saugios akutes - tinka vaikiskiems zaislams (del to ir siuliau pirkti paprastas sagas, o ne stiklines sagutes ) rolleyes.gif
Atsakyti
Nusipiešiau 4 detales ir tada atsiminiau apie rodykles ir kailio kryptį. Ką daryt, jeigu kailis tokios aiškios krypties kaip ir neturi? Ar gal aš nemoku surasti?
Atsakyti
Pravesk per kailiuka su ranka ir pamatysi krypti. Bet buna ir tikrai tokia neaiski kryptis, toks suveltas kailiukas - tada nelabai skirtumo yra kaip kirpsi. cool.gif
Atsakyti
Tai sakau pas mane toks panašus garbanotas kaip avytė, atrodo vienoj vietoj į vieną pusę, kitoj į kitą, kai patį plauką patrauki pasirodo, kad dar į kitą doh.gif
Atsakyti